Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τι παιχτοιυρα ειναι ο Βελντε ρε πουστη μου. Μαζι με τον Μαρτινς γαμανε στα ακρα. Φερε μου και τον κοντο, χοντρε, να γινει του μουνιου το πανηγύρι!
Φερτε να πιω να ξημερωθωωωωω πωπωπωπωωωωωωωωω τι σουρας ειναι αυτος!!!!

Drunk That 70S Show GIF by Peacock

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ψαχνετσι για βομβα ο χοντρος θα χαλασει τα λεφτα εκει. Μακαρι να διαψευστουμε και να φερει στοπερ της προκοπης. Αποψε πάντως δεν φταιει η θεση αλλα η λειτουργια στην αμυνα.
Εγώ βλέπω πέρασε η επίρεια από την στούκα στον τελικό του Ρετσου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Φερτε να πιω να ξημερωθωωωωω πωπωπωπωωωωωωωωω τι σουρας ειναι αυτος!!!!

Drunk That 70S Show GIF by Peacock
Πες μας για τις μεταγραφες του χοντρου. Βελντε, Γιαρεμτσουκ, Πιρολα. Τις καλοκαιρινες σου βαζω μονο.

Α, ξεχσσα... Δεν εβαλε γκολ ο Ουκρσνος και με τον Πιρολα φαγαμε τεσσερα.

Μηπως τελικα ηξερε τι εκανε η νοσηλεύτρια κσι σε κλειδωσε μεσα μεχρι να ερθουν ενισχυσεις να σου φορεσουν τον ζουρλομανδυα;

Τελευταία τροποποίηση:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ψαχνετσι για βομβα ο χοντρος θα χαλασει τα λεφτα εκει. Μακαρι να διαψευστουμε και να φερει στοπερ της προκοπης. Αποψε πάντως δεν φταιει η θεση αλλα η λειτουργια στην αμυνα.

Μια χαρα μεταγραφες εκανε ο Χοντρος....απλα στην Νοτιγχαμ.Εμεις θα φαμε Πιρολα και Ρεντσο....:wanker:
Δεν ξέρω αν θα την γλυτώσει φετος

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Πες μας για τις μεταγραφες του χοντρου. Βελντε, Γιαρεμτσουκ, Πιρολα. Τις καλοκαιρινες σου βαζω μονο.

Α, ξεχσσα... Δεν εβαλε γκολ ο Ουκρσνος και με τον Πιρολσ φαγαμε τεσσερα.

Μηπως τελικα ηξερε τι εκανε η νοσηλεύτρια κσι σε κλειδωσε μεσα μεχρι νσ ερθουν ενισχυσεις να σου οπρασοιυν τον ζουρλομανδυα;
Ο Ουκρανός έδειξε καλά στοιχεία ...βέβαια βρήκε άμυνα ολίγο παιδική χαρά.....σύντομα θα αρχίσει το παστελωμα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.647
Πόντοι
2.306
Ψυχραιμία αδέρφια. Μην τσακώνεστε.

Η αλήθεια ειναι οτι με ποντενσε και χωρίς στόπερ επιπέδου Κάρμο και πάνω θα γίνουμε πλούσιοι φέτος. Θα παίζουμε το μισθό μας κάθε βδομάδα σε g/g και over 3,5 .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ο Ουκρανός έδειξε καλά στοιχεία ...βέβαια βρήκε άμυνα ολίγο παιδική χαρά.....σύντομα θα αρχίσει το παστελωμα
Και η δικια μας αμυνα παιδικη χαρα ητανε αποψε.

• Like
Αντιδράσεις: cuturu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Εγω φοβαμαι για το τι ευκαιριες του εχουν παρουσιαστει του χοντρου και θα σπρωξει εκει χρημα να κανει το κομματι του και θα θυσιασει την ουσια. Δηλαδη αν εινσι να δωσει μαζι με πριμ υπογραφης κσνα 8αρι, δεν μου δινει 5 καλυτερα για εναν στοπερ:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Από πέρυσι ακόμα και τώρα έχουμε πρόβλημα με τις στημένες φάσεις
Ελάχιστες κεφαλιές

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Από πέρυσι ακόμα και τώρα έχουμε πρόβλημα με τις στημένες φάσεις
Ελάχιστες κεφαλιές
Ξεκινάει από το τέρμα που στήνει την άμυνα του και έχει την καλύτερη εικόνα της περιοχής....μετά είναι η εμπειρία που δεν υπάρχει ....βασικος ποδοσφαιρικός κανόνας τα δίδυμα....ένας έμπειρος ένας ελπιδοφόρος...ένας πιο τεχνίτης ένας πιο δυναμικός....αλλά και πάλι νωρίς είναι ....η Μαρίνα πάντως ανανεωμένη

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.647
Πόντοι
2.306
Εγω φοβαμαι για το τι ευκαιριες του εχουν παρουσιαστει του χοντρου και θα σπρωξει εκει χρημα να κανει το κομματι του και θα θυσιασει την ουσια. Δηλαδη αν εινσι να δωσει μαζι με πριμ υπογραφης κσνα 8αρι, δεν μου δινει 5 καλυτερα για εναν στοπερ:

Σε ποιον θα τα δώσει τα 8 ?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Ξεκινάει από το τέρμα που στήνει την άμυνα του και έχει την καλύτερη εικόνα της περιοχής....μετά είναι η εμπειρία που δεν υπάρχει ....βασικος ποδοσφαιρικός κανόνας τα δίδυμα....ένας έμπειρος ένας ελπιδοφόρος...ένας πιο τεχνίτης ένας πιο δυναμικός....αλλά και πάλι νωρίς είναι ....η Μαρίνα πάντως ανανεωμένη
Είναι μεγάλο το πρόβλημα εκεί,κάτι πρέπει να κάνουν
Τις περισσότερες κεφαλιές,παίζει να τις πήρε ο Ουκρανός:confused:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Είναι μεγάλο το πρόβλημα εκεί,κάτι πρέπει να κάνουν
Τις περισσότερες κεφαλιές,παίζει να τις πήρε ο Ουκρανός:confused:
Και κάτι ακόμα ...δεν υπάρχει και αμυντικό χαφ που να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και μπόι όπως πέρσι ο Ιμπορα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.647
Πόντοι
2.306
Ειπα ενα νούμερο στην τυχη Δηλαδη για βαλε τώρα κανα τριαρι με τεσσερα συμβολαιο και αλλα τοσα πριμ υπογραφής.
Δε νομιζω , δεν ειναι τοσο ανοιχτοχερης ο χοντρος. Αν μπορεσει να φέρει κανενα "ονομα" με 2-2,5 εκ θα το κάνει για να πουλήσει μουρη αλλιώς οχι. 8 δε δινει για Ορτα+Ποντενσε+Φορτουνη μαζι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.647
Πόντοι
2.306
Και κάτι ακόμα ...δεν υπάρχει και αμυντικό χαφ που να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και μπόι όπως πέρσι ο Ιμπορα
Με καμια 200ρια χιλιαρικα μπορουμε να φερουμε πισω το Μπουχαλακη αν θες..

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Δε νομιζω , δεν ειναι τοσο ανοιχτοχερης ο χοντρος. Αν μπορεσει να φέρει κανενα "ονομα" με 2-2,5 εκ θα το κάνει για να πουλήσει μουρη αλλιώς οχι. 8 δε δινει για Ορτα+Ποντενσε+Φορτουνη μαζι.
Τι λες ρε συ. Εδω εδωσε πεντε μυρια πριμ στον τουρε για να υπογραψει και για κάθε λεπτο αγωνα και πεντοχιλιαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom