Μουγκα ο χελακος, δεν εχει τι να απαντησει ο φουκαράς και το ριχνει στο τραγούδι.
Τι να απαντησω βρε κακομοιρε;Μεχρι να παρεις το Ευρωπαικο τον περνουσες πριονοκορδελα τον Χοντρο μετα τα ξεχασες ολα.Οπαδος κωλοτουμπας εισαι εσυ που αλλα λεει σημερα και αλλα αυριο.
Ο προπονητης σου ζητησε απο το παχυδερμο να του κρατησει ολους τους παιχτες που ληγανε τα συμβολαια τους....και απο τους ΠΕΝΤΕ εχει κρατησει ΕΝΑΝ και αυτον με τα 1000 ζορια.
Θα περιμενει μεχρι 31 Αυγουστου να σου φερει τον Ποντενσε και θα βγαινεις να πανηγυριζεις σαν μαλακας για τη σουπερ μεταγραφη που επρεπε να ειχε κλεισει 2 μηνες πριν....
Εγω οπαδος προβατο και χανος δεν ειμαι....οτι βλεπω λεω και καμμια Ευρωκουπα δεν θα με κανει να κανω τον μαλακα.Μια Ευρωκουπα που ειναι 100% εργο του Μεντιλιμπαρ και οχι του Χοντρου ΜΑΛΑΚΑ που λες οτι μου την εφερε και καλα αυτος.Αυτος το μονο που ειχε κανει ειναι να εχουμε αλλαξει 5 προπονητες σε μια χρονια και να ερχονται και να φευγουν παιχτες σαν να ειμαστε αεροδρομιο.
Α αυτος επισης 2 χρονια μας εχει τριτοτεταρτους στην Ελλαδα!
Τα ξεχασατε ολα αυτα μαλακες κωλογαυροι επειδη πηραμε το Ευρωπαικο και μου αποθεωνετε τον Χοντρο οταν περυσι ολη τη χρονια τον βριζατε και ζητουσατε να φυγει!