Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.680
Πόντοι
2.536
MV.jpg
Αυτή θα βρίζουν τα ζώα άμα δεν αποδίδει ο Αργεντίνος απατεώνας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
:coffee:
Να το πω ή θα το δεσουν κομπο κσι θα με πουν σανοκαταναλωτη; Ας το πω γιατι θα σκασω...
Και του Καρμο του ταξανε θεση βασικου. Αλλα κανα τριάρι επίσημα παιχνίδια δεν εχει ξεκινησει βασικος μεχρι τωρα....

Και όποιος καταλαβε κατάλαβε......

Μην το δεσετε κόμπο μονο.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.111
Πόντοι
10.446
Ηρεμήστε ρε με τα μπινελίκια...μην γίνουμε σαν τους αεκοβάζελους....
θα έρθουν 3 παίκτες ακόμα κ θα είμαστε καλά, απλά θα αργήσουν οι συγκεκριμένες μεταγραφές....τέλος μήνα....
εκτός από Ποντένσε και Ορτα θα έρθει κ στόπερ που να είναι καλός και με τη μπάλα
βγάζουν μάτι οι αδυναμίες στην άμυνα....
έχουμε χρόνο, γιατί παίζουμε τέλος Σεπτέμβρη στην Ευρώπη...
και να φύγει ο χοντρός , μαζί σας...
αλλά ποιος να έρθει ???? ο Μπανασάκης ? Ο Σφαλιάρέλης ? ο Κοσκωτάς ?? :headbang::headbang:
άσε να μην τα θυμάμαι τώρα κ με πιάνουν τα διαόλια μου πώς είχαμε καταντήσει.....
κ χεστήκαμε κ για το πρωτάθλημα ...
να καθιερώσει στην πρώτη ομάδα 5-6 πιτσιρίκια ο παππούς, η ομάδα θα είναι σούπερ για χρόνια...
Υπομονή...
ΥΓ 19 κι απόψε για τις 29 του μήνα που κλείνουμε 3 μήνες κυπελούχοι Ευρώπης ! :rockon::rockon::rockon::rockon:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.680
Πόντοι
2.536
Να το πω ή θα το δεσουν κομπο κσι θα με πουν σανοκαταναλωτη; Ας το πω γιατι θα σκασω...
Και του Καρμο του ταξανε θεση βασικου. Αλλα κανα τριάρι επίσημα παιχνίδια δεν εχει ξεκινησει βασικος μεχρι τωρα....

Και όποιος καταλαβε κατάλαβε......

Μην το δεσετε κόμπο μονο.
Αν ήσουν Πορτογάλος, ήσουν στην Πόρτο, όπου σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι 20 χρόνια μπροστά και ξέρεις ότι με μισή καλή χρονιά μπορείς να πας σε τοπ πρωτάθλημα δεν θα το προσπαθούσες; Εγώ και Έλληνας που είμαι και Ολυμπιακός αν ήμουν στην θέση του Καρμο θα έμενα. Και να μην μου έβγαινε θα κοιτούσα να έρθω τον Γενάρη

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.584
Πόντοι
2.846

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Αν ήσουν Πορτογάλος, ήσουν στην Πόρτο, όπου σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι 20 χρόνια μπροστά και ξέρεις ότι με μισή καλή χρονιά μπορείς να πας σε τοπ πρωτάθλημα δεν θα το προσπαθούσες; Εγώ και Έλληνας που είμαι και Ολυμπιακός αν ήμουν στην θέση του Καρμο θα έμενα. Και να μην μου έβγαινε θα κοιτούσα να έρθω τον Γενάρη
Βασικος στον Ολυμπιακό με 8 παιχνίδια σιγουρα στο europa πρωταθλητης Ευρώπης μαζι του που τον βλεπουν περισσότεροι και Βασικος ξανα λεω θα μου αρεσε καλύτερα και ας ημουνα Πορτογάλος.

Δεν πιστευω κσθολου οτι ο παιχτης τα γυρισε. Αν οντως τα γυρισε ειναι μαλακας. Σε προσφστες δηλωσεις του τα ειπε αλλιως απο οπως μας τα γραψανε. Δεν ειπε πουθενα ηθελα να μεινω στην πορτο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Ερωτηση εγω τωρα. Ο Ζελσον εχασε ή βγηκε κερδισμενος περυσι τον Γεναρη που ηρθε στον Ολυμπιακο.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.680
Πόντοι
2.536
θα έρθουν 3 παίκτες ακόμα κ θα είμαστε καλά, απλά θα αργήσουν οι συγκεκριμένες μεταγραφές....τέλος μήνα....
εκτός από Ποντένσε και Ορτα θα έρθει κ στόπερ που να είναι καλός και με τη μπάλα
αλλά ποιος να έρθει ???? ο Μπανασάκης ? Ο Σφαλιάρέλης ? ο Κοσκωτάς ?? :headbang::headbang:
άσε να μην τα θυμάμαι τώρα κ με πιάνουν τα διαόλια μου πώς είχαμε καταντήσει.....
να καθιερώσει στην πρώτη ομάδα 5-6 πιτσιρίκια ο παππούς, η ομάδα θα είναι σούπερ για χρόνια...
Υπομονή...
ΥΓ 19 κι απόψε για τις 29 του μήνα που κλείνουμε 3 μήνες κυπελούχοι Ευρώπης ! :rockon::rockon::rockon::rockon:
Βασικά πρέπει να καταλάβουν τα ζώα οι οπαδοί ποια είναι η πολιτική του Μαρινάκη και κάθε Μαρινάκη. Θέλει να κάνει την ομάδα τοπ selling club. Με το να παίρνεις James Rodriguez, Marcelo, Dybala δεν γίνεσαι. Το να πουλάς προϋποθέτει να έχεις καλό scouting , ακαδημία που από αυτήν προωθούν 16-17-18 παιδιά ΚΑΙ ΠΑΊΖΟΥΝ!!! Επίσης θέλει και καλές σχέσεις με αντζεντηδες ώστε να σου βρίσκουν αγοραστές, αλλά και νεαρά ταλέντα από άλλες χώρες ώστε να γίνεται αυτός ο κύκλος.
Οι πορτογαλικές ομάδες με τα λεφτά που έχουν πάρει από μεταγραφές θα πέρναγε το καλοκαίρι τον Όλμο, τον Νίκο Γουίλιαμς και γενικά ότι ελίτ κυκλοφορεί. Όμως δεν λειτουργούν έτσι.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.680
Πόντοι
2.536
Ερωτηση εγω τωρα. Ο Ζελσον εχασε ή βγηκε κερδισμενος περυσι τον Γεναρη που ηρθε στον Ολυμπιακο.
Ο Ζελσον είναι 29, με 0 προοπτική (από πέρυσι) να κάνει καριέρα σε τοπ πρωτάθλημα. Ο καρμο είναι 25. Άλλες περιπτώσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
κανείς εκ των άνωθεν δε μπινελικώνει.
εσείς τη μια βρίζετε και την άλλη προσκυνάτε
Αναποδα τα λες. Αυτο το εχετε εσείς οι βαζελοι. Εδω βριζουμε ακομα και τσου λου να σηκωσει. Κσποιοι το τερματίζουν.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.584
Πόντοι
2.846
Αναποδα τα λες. Αυτο το εχετε εσείς οι βαζελοι. Εδω βριζουμε ακομα και τσου λου να σηκωσει. Κσποιοι το τερματίζουν.
σάμπως σε πείραξε η ζέστη.
για διάβασε λίγο το νήμα σας...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Ο Ζελσον είναι 29, με 0 προοπτική (από πέρυσι) να κάνει καριέρα σε τοπ πρωτάθλημα. Ο καρμο είναι 25. Άλλες περιπτώσεις.
Καλα, ρωτα τον ιδιο να δεις τι θα σου πει που ειπε τη μπαλα μπαλιτσα στην Μονακο και ο γαυρος τον ανασταινει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
σάμπως σε πείραξε η ζέστη.
για διάβασε λίγο το νήμα σας...
Ρε μαλακα ευρωπαϊκο πηραμε τι ηθελες να κανουμε; Να μην αποθεωσουμε; Τελείωσαν τα πανηγύρια, ξεκιναμε νεα χρόνια τι θα κάνουμε σκομα θα πσνηγυριζουμε οπως εσεις το Γουεμπλει και το διπλο στο Άμστερνταμ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Υπομονή...
Δεν ειπε κανεις να φυγει ο Χοντρος...να λειτουργησει την ομαδα σε επαγγελματικα Ευρωπαικα προτυπα ζηταμε.Εχουμε τελειωσει τη χρονια απο τον Ιουνη και φετος δεν εχουμε καθολου το καλοκαιρι υποχρεωσεις και παλι δεν ξερουμε ποιοι θα ερθουν και ποιοι θα φυγουν.

Ολυμπιακος και να λεει χεστηκαμε για το πρωταθλημα ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ...εκτος και αν νομιζεις οτι καθε χρονο θα σηκωνουμε Ευρωπαικα κατσαρολια.Σοβαρευτειτε....

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.680
Πόντοι
2.536
Καλα, ρωτα τον ιδιο να δεις τι θα σου πει που ειπε τη μπαλα μπαλιτσα στην Μονακο και ο γαυρος τον ανασταινει.
Ρε συ δεν διαφωνώ όμως ο Μαρτινς δεν είχε καλύτερες επιλογές από τον Θρύλο. Ο Καρμο, όμως έχει. Καλύτερο πρωτάθλημα με περισσότερη προβολή. Champions league και η Πόρτο έχει άλλους 3 αμυντικούς όπου του δίνει δικαίωμα να πιστεύει ότι θα γίνει σε βάθος χρόνου βασικός

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.680
Πόντοι
2.536
Δεν ειπε κανεις να φυγει ο Χοντρος...να λειτουργησει την ομαδα σε επαγγελματικα Ευρωπαικα προτυπα ζηταμε.Εχουμε τελειωσει τη χρονια απο τον Ιουνη και φετος δεν εχουμε καθολου το καλοκαιρι υποχρεωσεις και παλι δεν ξερουμε ποιοι θα ερθουν και ποιοι θα φυγουν.

Ολυμπιακος και να λεει χεστηκαμε για το πρωταθλημα ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ...εκτος και αν νομιζεις οτι καθε χρονο θα σηκωνουμε Ευρωπαικα κατσαρολια.Σοβαρευτειτε....
Για πρωτάθλημα μία χαρά ομάδα έχουμε. Κάτσε να μπουν στην εξίσωση Εσε και Καμπί που είναι η ραχοκοκαλιά μας και θα δεις ωραία πράγματα. Και σταματα να κλαίς για τον Τρικαλιώτη και την αλλαγή του Μουτινιο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Ρε συ δεν διαφωνώ όμως ο Μαρτινς δεν είχε καλύτερες επιλογές από τον Θρύλο. Ο Καρμο, όμως έχει. Καλύτερο πρωτάθλημα με περισσότερη προβολή. Champions league και η Πόρτο έχει άλλους 3 αμυντικούς όπου του δίνει δικαίωμα να πιστεύει ότι θα γίνει σε βάθος χρόνου βασικός
Του δινει το δικσιωμα να πιστεύει. Ετσι του έδωσαν και του Φορτουνη και ακομα ειναι χωρίς ομαδα και βαδίζει για 15/9 με τους ελευθερους μπας και βρει ομάδα Το χειροπιαστο μετραει και ο Ολυμπιακός του δινει την σιγουρια του Βασικου.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.111
Πόντοι
10.446

εχεις 47 πρωταθλήματα ρε συ...
πότε θα μας ξαναπαρουσιαστεί ευκαιρία να κατεβάσουμε δεκαοκτάδα με 7-8 παιδιά από την ακαδημία ?
ήμαστε πολύ τυχεροί γιατί δεν μιλάμε για 1 -2 ταλέντα, αλλα για ολοκήρη φουρνιά που έχουν πάρει ήδη τίτλο στην ευρώπη ...
και για έναν προπονητή παλιομοδίτη που όσον αφορά τη δουλειά του τους γράφει όλους στα αρχίδια του κ κάνει αυτό που πρέπει ....
του χρόνου στο europa league θα τους κοιτάνε σαν ξερολούκουμο στα παιχνίδια οι μανατζερ και οι ατζέντηδες.....τι πιο επαγγελματικό θες από αυτό ?
δεν θα γίνει από ανάγκη , αλλά βάσει σχεδίου....αυτοί διαχρονικά έφερναν και τα φράγκα...
Τσιμίκας 13 μύρια , Ρέτσος 17 , Νικολάου 3.5 , Καστίγιο 15, κ πάει λέγοντας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom