Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.962
- Πόντοι
- 46.423
Ο μαλακας πατησε χαχα, ο χαχας. Αυτος εινσι χειροτερος στο να απαντάει
Ο μαλακας πατησε χαχα, ο χαχας. Αυτος εινσι χειροτερος στο να απαντάει
Αυτή θα βρίζουν τα ζώα άμα δεν αποδίδει ο Αργεντίνος απατεώνας
Να το πω ή θα το δεσουν κομπο κσι θα με πουν σανοκαταναλωτη; Ας το πω γιατι θα σκασω...
Πρόεδρος Μπράγκα: «Δεν είναι προτεραιότητα για μας ο Όρτα, υπάρχει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»
Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ επιβεβαίωσε πως ο Αντρέ Όρτα δεν βρίσκεται στα πλάνα της πορτογαλικής ομάδας και γι' αυτό είναι υπό παραχώρηση, μιλώντας και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.www.gazzetta.gr
καλό το γκομενάκι
Αν ήσουν Πορτογάλος, ήσουν στην Πόρτο, όπου σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι 20 χρόνια μπροστά και ξέρεις ότι με μισή καλή χρονιά μπορείς να πας σε τοπ πρωτάθλημα δεν θα το προσπαθούσες; Εγώ και Έλληνας που είμαι και Ολυμπιακός αν ήμουν στην θέση του Καρμο θα έμενα. Και να μην μου έβγαινε θα κοιτούσα να έρθω τον ΓενάρηΝα το πω ή θα το δεσουν κομπο κσι θα με πουν σανοκαταναλωτη; Ας το πω γιατι θα σκασω...
Και του Καρμο του ταξανε θεση βασικου. Αλλα κανα τριάρι επίσημα παιχνίδια δεν εχει ξεκινησει βασικος μεχρι τωρα....
Και όποιος καταλαβε κατάλαβε......
Μην το δεσετε κόμπο μονο.
κανείς εκ των άνωθεν δε μπινελικώνει.Ηρεμήστε ρε με τα μπινελίκια...μην γίνουμε σαν τους αεκοβάζελους....
Βασικος στον Ολυμπιακό με 8 παιχνίδια σιγουρα στο europa πρωταθλητης Ευρώπης μαζι του που τον βλεπουν περισσότεροι και Βασικος ξανα λεω θα μου αρεσε καλύτερα και ας ημουνα Πορτογάλος.Αν ήσουν Πορτογάλος, ήσουν στην Πόρτο, όπου σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι 20 χρόνια μπροστά και ξέρεις ότι με μισή καλή χρονιά μπορείς να πας σε τοπ πρωτάθλημα δεν θα το προσπαθούσες; Εγώ και Έλληνας που είμαι και Ολυμπιακός αν ήμουν στην θέση του Καρμο θα έμενα. Και να μην μου έβγαινε θα κοιτούσα να έρθω τον Γενάρη
Ερωτηση εγω τωρα. Ο Ζελσον εχασε ή βγηκε κερδισμενος περυσι τον Γεναρη που ηρθε στον Ολυμπιακο.Αν ήσουν Πορτογάλος, ήσουν στην Πόρτο, όπου σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι 20 χρόνια μπροστά και ξέρεις ότι με μισή καλή χρονιά μπορείς να πας σε τοπ πρωτάθλημα δεν θα το προσπαθούσες; Εγώ και Έλληνας που είμαι και Ολυμπιακός αν ήμουν στην θέση του Καρμο θα έμενα. Και να μην μου έβγαινε θα κοιτούσα να έρθω τον Γενάρη
Βασικά πρέπει να καταλάβουν τα ζώα οι οπαδοί ποια είναι η πολιτική του Μαρινάκη και κάθε Μαρινάκη. Θέλει να κάνει την ομάδα τοπ selling club. Με το να παίρνεις James Rodriguez, Marcelo, Dybala δεν γίνεσαι. Το να πουλάς προϋποθέτει να έχεις καλό scouting , ακαδημία που από αυτήν προωθούν 16-17-18 παιδιά ΚΑΙ ΠΑΊΖΟΥΝ!!! Επίσης θέλει και καλές σχέσεις με αντζεντηδες ώστε να σου βρίσκουν αγοραστές, αλλά και νεαρά ταλέντα από άλλες χώρες ώστε να γίνεται αυτός ο κύκλος.Ηρεμήστε ρε με τα μπινελίκια...μην γίνουμε σαν τους αεκοβάζελους....
θα έρθουν 3 παίκτες ακόμα κ θα είμαστε καλά, απλά θα αργήσουν οι συγκεκριμένες μεταγραφές....τέλος μήνα....
εκτός από Ποντένσε και Ορτα θα έρθει κ στόπερ που να είναι καλός και με τη μπάλα
βγάζουν μάτι οι αδυναμίες στην άμυνα....
έχουμε χρόνο, γιατί παίζουμε τέλος Σεπτέμβρη στην Ευρώπη...
και να φύγει ο χοντρός , μαζί σας...
αλλά ποιος να έρθει ???? ο Μπανασάκης ? Ο Σφαλιάρέλης ? ο Κοσκωτάς ??
άσε να μην τα θυμάμαι τώρα κ με πιάνουν τα διαόλια μου πώς είχαμε καταντήσει.....
κ χεστήκαμε κ για το πρωτάθλημα ...
να καθιερώσει στην πρώτη ομάδα 5-6 πιτσιρίκια ο παππούς, η ομάδα θα είναι σούπερ για χρόνια...
Υπομονή...
ΥΓ 19 κι απόψε για τις 29 του μήνα που κλείνουμε 3 μήνες κυπελούχοι Ευρώπης !
Ο Ζελσον είναι 29, με 0 προοπτική (από πέρυσι) να κάνει καριέρα σε τοπ πρωτάθλημα. Ο καρμο είναι 25. Άλλες περιπτώσεις.Ερωτηση εγω τωρα. Ο Ζελσον εχασε ή βγηκε κερδισμενος περυσι τον Γεναρη που ηρθε στον Ολυμπιακο.
Αναποδα τα λες. Αυτο το εχετε εσείς οι βαζελοι. Εδω βριζουμε ακομα και τσου λου να σηκωσει. Κσποιοι το τερματίζουν.κανείς εκ των άνωθεν δε μπινελικώνει.
εσείς τη μια βρίζετε και την άλλη προσκυνάτε
σάμπως σε πείραξε η ζέστη.Αναποδα τα λες. Αυτο το εχετε εσείς οι βαζελοι. Εδω βριζουμε ακομα και τσου λου να σηκωσει. Κσποιοι το τερματίζουν.
Καλα, ρωτα τον ιδιο να δεις τι θα σου πει που ειπε τη μπαλα μπαλιτσα στην Μονακο και ο γαυρος τον ανασταινει.Ο Ζελσον είναι 29, με 0 προοπτική (από πέρυσι) να κάνει καριέρα σε τοπ πρωτάθλημα. Ο καρμο είναι 25. Άλλες περιπτώσεις.
Ρε μαλακα ευρωπαϊκο πηραμε τι ηθελες να κανουμε; Να μην αποθεωσουμε; Τελείωσαν τα πανηγύρια, ξεκιναμε νεα χρόνια τι θα κάνουμε σκομα θα πσνηγυριζουμε οπως εσεις το Γουεμπλει και το διπλο στο Άμστερνταμ;σάμπως σε πείραξε η ζέστη.
για διάβασε λίγο το νήμα σας...
Δεν ειπε κανεις να φυγει ο Χοντρος...να λειτουργησει την ομαδα σε επαγγελματικα Ευρωπαικα προτυπα ζηταμε.Εχουμε τελειωσει τη χρονια απο τον Ιουνη και φετος δεν εχουμε καθολου το καλοκαιρι υποχρεωσεις και παλι δεν ξερουμε ποιοι θα ερθουν και ποιοι θα φυγουν.Ηρεμήστε ρε με τα μπινελίκια...μην γίνουμε σαν τους αεκοβάζελους....
θα έρθουν 3 παίκτες ακόμα κ θα είμαστε καλά, απλά θα αργήσουν οι συγκεκριμένες μεταγραφές....τέλος μήνα....
εκτός από Ποντένσε και Ορτα θα έρθει κ στόπερ που να είναι καλός και με τη μπάλα
βγάζουν μάτι οι αδυναμίες στην άμυνα....
έχουμε χρόνο, γιατί παίζουμε τέλος Σεπτέμβρη στην Ευρώπη...
και να φύγει ο χοντρός , μαζί σας...
αλλά ποιος να έρθει ???? ο Μπανασάκης ? Ο Σφαλιάρέλης ? ο Κοσκωτάς ??
άσε να μην τα θυμάμαι τώρα κ με πιάνουν τα διαόλια μου πώς είχαμε καταντήσει.....
κ χεστήκαμε κ για το πρωτάθλημα ...
να καθιερώσει στην πρώτη ομάδα 5-6 πιτσιρίκια ο παππούς, η ομάδα θα είναι σούπερ για χρόνια...
Υπομονή...
ΥΓ 19 κι απόψε για τις 29 του μήνα που κλείνουμε 3 μήνες κυπελούχοι Ευρώπης !
Ρε συ δεν διαφωνώ όμως ο Μαρτινς δεν είχε καλύτερες επιλογές από τον Θρύλο. Ο Καρμο, όμως έχει. Καλύτερο πρωτάθλημα με περισσότερη προβολή. Champions league και η Πόρτο έχει άλλους 3 αμυντικούς όπου του δίνει δικαίωμα να πιστεύει ότι θα γίνει σε βάθος χρόνου βασικόςΚαλα, ρωτα τον ιδιο να δεις τι θα σου πει που ειπε τη μπαλα μπαλιτσα στην Μονακο και ο γαυρος τον ανασταινει.
Για πρωτάθλημα μία χαρά ομάδα έχουμε. Κάτσε να μπουν στην εξίσωση Εσε και Καμπί που είναι η ραχοκοκαλιά μας και θα δεις ωραία πράγματα. Και σταματα να κλαίς για τον Τρικαλιώτη και την αλλαγή του ΜουτινιοΔεν ειπε κανεις να φυγει ο Χοντρος...να λειτουργησει την ομαδα σε επαγγελματικα Ευρωπαικα προτυπα ζηταμε.Εχουμε τελειωσει τη χρονια απο τον Ιουνη και φετος δεν εχουμε καθολου το καλοκαιρι υποχρεωσεις και παλι δεν ξερουμε ποιοι θα ερθουν και ποιοι θα φυγουν.
Ολυμπιακος και να λεει χεστηκαμε για το πρωταθλημα ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ...εκτος και αν νομιζεις οτι καθε χρονο θα σηκωνουμε Ευρωπαικα κατσαρολια.Σοβαρευτειτε....
Του δινει το δικσιωμα να πιστεύει. Ετσι του έδωσαν και του Φορτουνη και ακομα ειναι χωρίς ομαδα και βαδίζει για 15/9 με τους ελευθερους μπας και βρει ομάδα Το χειροπιαστο μετραει και ο Ολυμπιακός του δινει την σιγουρια του Βασικου.Ρε συ δεν διαφωνώ όμως ο Μαρτινς δεν είχε καλύτερες επιλογές από τον Θρύλο. Ο Καρμο, όμως έχει. Καλύτερο πρωτάθλημα με περισσότερη προβολή. Champions league και η Πόρτο έχει άλλους 3 αμυντικούς όπου του δίνει δικαίωμα να πιστεύει ότι θα γίνει σε βάθος χρόνου βασικός
εχεις 47 πρωταθλήματα ρε συ...Δεν ειπε κανεις να φυγει ο Χοντρος...να λειτουργησει την ομαδα σε επαγγελματικα Ευρωπαικα προτυπα ζηταμε.Εχουμε τελειωσει τη χρονια απο τον Ιουνη και φετος δεν εχουμε καθολου το καλοκαιρι υποχρεωσεις και παλι δεν ξερουμε ποιοι θα ερθουν και ποιοι θα φυγουν.
Ολυμπιακος και να λεει χεστηκαμε για το πρωταθλημα ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ...εκτος και αν νομιζεις οτι καθε χρονο θα σηκωνουμε Ευρωπαικα κατσαρολια.Σοβαρευτειτε....