Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε θα μας τρελάνετε....πόσων ετών είναι ο Λέτο; Από πότε πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ; Πότε θα μάθουμε να εμπιστευόμαστε αυτό που θρέφουμε στο σπίτι μας;

Εγώ τον εμπιστεύομαι ήδη το Σοϊλέδη να μου βγάλει όλο το Κύπελλο και καμιά 10αριά αγώνες Πρωταθλήματος και αυτό για να μην τον κάψουμε.
Κούπα μου έφερε ήδη πρόπερσι, που ήταν 16. Το θέμα είναι να χτίσει πνευμόνια ώστε να αντέχει συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο.
Από του χρόνου που θα είναι σαφώς πιο έτοιμος, ας είναι ο Νο1 αριστερός χαφ της ομάδας για τα επόμενα 13 χρόνια σαν το Τζόλε.

Για το Σοϊλέδη συμφωνώ με τα σχόλιά σου που διαβάζω κατά καιρούς αλλά ίσως του παρακάνεις hype ρε παίχτη. :grin:

Σου θυμίζω κάτι από βάζελους για το Νίνη;;;;;  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγώ τον εμπιστεύομαι ήδη το Σοϊλέδη να μου βγάλει όλο το Κύπελλο και καμιά 10αριά αγώνες Πρωταθλήματος και αυτό για να μην τον κάψουμε.
Κούπα μου έφερε ήδη πρόπερσι, που ήταν 16. Το θέμα είναι να χτίσει πνευμόνια ώστε να αντέχει συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο.
Από του χρόνου που θα είναι σαφώς πιο έτοιμος, ας είναι ο Νο1 αριστερός χαφ της ομάδας για τα επόμενα 13 χρόνια σαν το Τζόλε.
Μην τσιγγουνεύεσαι στις προβλέψεις σου ρε. πες ότι σε 4 χρόνια θα είναι ο βασικός αριστερός χαφ της Μπαρτσελόνα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μην τσιγγουνεύεσαι στις προβλέψεις σου ρε. πες ότι σε 4 χρόνια θα είναι ο βασικός αριστερός χαφ της Μπαρτσελόνα
Να σου βρω τα πρωτοσέλιδα για το Νίνη, πριν τον κάψετε;;;
"15εκατομμύρια η ρήτρα", "το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων 10 χρόνων".

Και αν γίνει μισός Τζόλε, θεωρώ πως δε θα επαναλάβει τη βλακεία του Τζόλε να μείνει Ελλάδα και να τον βρίζουν κάποιοι επειδή στα 37 του, δε μπορούσε να οργώνει πλέον το γήπεδο επί 90'. Δεν ξέρω αν θα είναι Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι ή Εσπανιόλ ή Μπόχουμ, αλλά σίγουρα όχι Ελλάδα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι πριν τον κάψουμε; εννοείς όταν ήδη είχε κάνει καλές εμφανίσεις στην Α' Εθνική; βρες μου τα πρωτοσέλιδα πριν παίξει επίσημο παιχνίδι Α΄ Εθνικής

MotorcycleBoy

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε μαγκες και ο Μπόγιαν και ο Μέσι καήκανε δηλαδη που πάιζουν φούλ απο τα 17
Απλα ειναι θέμα δημοσιογράφων εδω στην ελλάδα και κολλημένων προπονητών

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Και αν γίνει μισός Τζόλε, θεωρώ πως δε θα επαναλάβει τη βλακεία του Τζόλε να μείνει Ελλάδα και να τον βρίζουν κάποιοι επειδή στα 37 του, δε μπορούσε να οργώνει πλέον το γήπεδο επί 90'. Δεν ξέρω αν θα είναι Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι ή Εσπανιόλ ή Μπόχουμ, αλλά σίγουρα όχι Ελλάδα.

ο Νινης ποτε θα παιξει βασικος?

ο ολυμπιακος δεν εμπιστευεται ποτε πρωταθλημα και ευρωπη σε νεους παικτες. ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τι πριν τον κάψουμε; εννοείς όταν ήδη είχε κάνει καλές εμφανίσεις στην Α' Εθνική; βρες μου τα πρωτοσέλιδα πριν παίξει επίσημο παιχνίδι Α΄ Εθνικής
Επί Μουνιόθ είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και σας έδωσε χαρά σε μια καταστροφική χρονιά.
Ίσως και μόνο για αυτή την αποστολή να τον προόριζε η διοίκηση, για να μην έτρωγε ξύλο από τους εξαγριωμένους οπαδούς...
Ο Τεσσέιρο τον έβαλε στον πάγ(κ)ο για να προωθήσει το Δημούτσο, να πει κ'αυτός ότι κάτι έκανε.
Ο Τεντάς είπε ότι θα τον κάνει μεγάλο παίκτη, το πως χωρίς να παίζει δε μας είπε.

Ο Σοϊλέδης δεν έχει παίξει τόσα επίσημα παιχνίδια, 2 ημίχρονα νομίζω επί βαλβίδα, όπου πήγε καλά.
Όπως καλά πήγε και σε όλα τα φιλικά. Πρόλαβε πάντως και σήκωσε το Σούπερ Καπ κόντρα στη Λάρισσα όταν ήταν 16. Έβγαλε τη σέντρα στο γκολ του Μήτρογλου.
Δε θα μου απαγορέψει κανείς πάντως να ονειρεύομαι ότι βρήκαμε το διάδοχο του Τζόλε.
Το Λαγό τον χάσαμε μέσα απ'τα χέρια μας, για τον Λέτο καρμοιρευτήκαμε (είναι και αρκετά ατομιστής...)
και ο Ζαϊρί είναι εντελώς άλλο στυλ (και επίσης ατομιστής) και πιο μεγάλος σε ηλικία.
Και ο Γκαλέτι ακόμα, ΔΕΝ είναι δεξιοπόδαρος Τζόλε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τον σοϊλέδη κ τον κάθε σοϊλέδη τον καθιερώνεις πρώτα σαν μπακ απ του βασικού σου (κάτι όπως χρησιμοποιήτω ο τζόρτζεβιτς στη θέση του λέτο πέρσυ - εννοώ σχεδόν κάθε παιχνίδι για 20-30 λεπτά) κ μετά τον βάζεις από την αρχή για μια ολόκληρη σεζόν κ κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. το πρόβλημα είναι ότι εμείς φέτος δεν έχουμε όχι μόνο τον βασικό αριστερό εξτρέμ αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο αριστερό εξτρέμ (δεν είναι ούτε ο λεονάρντο, ούτε ο μπράβο ούτε ο ζαϊρί).

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες, πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση για καζουρα. Αλλωστε εμεις οι γαβροι χαρα παιρνουμε μονο απο την ομαδα μας και απο κανεναν αλλο (τουλαχιστον ετσι θα 'πρεπε να ειναι)
Απλα θελω να αναφερθω στο οτι οι λαγοι ηταν το δευτερο κρουσμα μετα τα τυρια και γι αυτο ελπιζω να εχουν γνωση πλεον οι φυλακες. Οχι οτι ανησυχω για την ομαδα ουτε πιστευω οτι χρειαζομαστε καποια απο τις δυο σε εκρεμοτητα μεταγραφες για να κερδισουμε τους αυριανους τυχαρπαστους που βρεθηκαν στο δρομο μας. Απλα δεν θελω να δω την ομαδα στο χαλαρο γιατι τοτε παθαινεις ζημια ακομα και απο ... τον ευρω-πεο. Απλα επισημαινω οτι μετα απο τις δυο σφαλιαρες απο ψαραδες και αμπαλους αλλα και απο το περσινο στραπατσο δεν δικαιολογειται καμια χαλαροτητα.  Αυτα τα ολιγα και αυριο με τη νικη! Α και καλλο ταξιδι σε οσα αδερφια πανε να βρεθουν διπλα στην ομαδα.

ΘΥΡΑ 7
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον μαγκες, πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση για καζουρα. Αλλωστε εμεις οι γαβροι χαρα παιρνουμε μονο απο την ομαδα μας και απο κανεναν αλλο (τουλαχιστον ετσι θα 'πρεπε να ειναι)
Απλα θελω να αναφερθω στο οτι οι λαγοι ηταν το δευτερο κρουσμα μετα τα τυρια και γι αυτο ελπιζω να εχουν γνωση πλεον οι φυλακες. Οχι οτι ανησυχω για την ομαδα ουτε πιστευω οτι χρειαζομαστε καποια απο τις δυο σε εκρεμοτητα μεταγραφες για να κερδισουμε τους αυριανους τυχαρπαστους που βρεθηκαν στο δρομο μας. Απλα δεν θελω να δω την ομαδα στο χαλαρο γιατι τοτε παθαινεις ζημια ακομα και απο ... τον ευρω-πεο. Απλα επισημαινω οτι μετα απο τις δυο σφαλιαρες απο ψαραδες και αμπαλους αλλα και απο το περσινο στραπατσο δεν δικαιολογειται καμια χαλαροτητα.  Αυτα τα ολιγα και αυριο με τη νικη! Α και καλλο ταξιδι σε οσα αδερφια πανε να βρεθουν διπλα στην ομαδα.

ΘΥΡΑ 7
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

Δεν είναι ανάγκη να χάσουμε από ψαράδες κ'εμείς.
Μπορούμε να χάσουμε από μπυραρίες, πιτσαρίες, ψησταριές, σχολικές ομάδες, ομάδες 5χ5 κλπ κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το καλό είναι ότι ο Κετσπάγια πάει προσγειωμένος και θα το 'χει περάσει και στους παίκτες αυτό(ελπίζω).
Άμα ακούσεις τις δηλώσεις του νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός παίζει με τη Μπαρτσελόνα! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τεράστιο ρισπέκτ στον μεγαλέφα για το αβατάρ του.
τεράστιο ρισπέκτ στον καλογιώργη για το αβατάρ του.
τεράστιο ρισπέκτ στον Λέοντα εις το διηνεκές.

Υ.Γ.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να παίξετε με Μπάρτσα..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
[move][size=24pt]ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move][

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon: αν χασουμε και εμεις θα φταιει η προετοιμασια :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• %CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%94%CE
    %CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%94%CE
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 95

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
Δεν θα ειναι το παιχνιδι ευκολο ελπιζω σε κατι καλο

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
Σλόβαν Μπρατισλάβας:

Έτος ίδρυσης: 1919
Έδρα: Τεχέλνε Πόλε (30.085)
Πρόεδρος: Ιβάν Κμότρικ
Προπονητής: Ντούσαν Ουρίν (Τσεχία)

Παλμαρέ:
1 Κύπελλο Κυπελλούχων (1969)
9 Πρωταθλήματα Σλοβακίας (1940, 1941, 1942, 1944, 1994, 1995, 1996, 1999, 2009)
8 Πρωταθλήματα Τσεχοσλοβακίας (1949, 1950, 1951, 1955, 1970, 1974, 1975, 1992)
10 Κύπελλα Σλοβακίας (1970, 1972, 1974, 1976, 1982, 1983, 1989, 1994, 1997, 1999)
5 Κύπελλα Τσεχοσλοβακίας (1962, 1963, 1968, 1974, 1982)
4 Σούπερ Καπ Σλοβακίας (Pribina Cup) (1993, 1994, 1996, 2009)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τεράστιο ρισπέκτ στον μεγαλέφα για το αβατάρ του.
τεράστιο ρισπέκτ στον καλογιώργη για το αβατάρ του.
τεράστιο ρισπέκτ στον Λέοντα εις το διηνεκές.

Υ.Γ.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να παίξετε με Μπάρτσα..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
[move][size=24pt]ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move][

Ευχαριστώ, το δανείστηκα από φωτογραφικό αφιέρωμα στο Youtube.

[size=12pt]Θες αμυντικό τώρα;[/size] [size=14pt]Μήπως σου χάκαρε το λογαριασμό ο Tomasso;;;;;;;[/size]
Ο Αόρατος έπαιξε καλά; Θα συνεχίσει να τον καλεί στην Εθνική ο Ντούνγκα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom