Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (8 μέλη και 19 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Τζιοβάννι είναι βραζιλιάνος και εγώ μίλησα μόνο για Ισπανούς, αλλιώς θα έβαζα και τον Ντομί και τον Φ.Κονσεϊσάο.
Δε σου άρεσε στα φιλικά ο Ραούλ Μπράβο; :jerking: Ήταν αλάνθαστος σε όλες τις κινήσεις του, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Πιστεύω πάντως ότι δε θες να παίζει ο Ντομί και να ξανά 'χουμε τα περσινά με τη Σεντ Ετιέν. Ή τον Λεονάρντο που για την ώρα είναι στην κοσμάρα του.
Μέχρι εκεί λες να φτάνει η ξεφτίλα στο αεκάκι; Να πουλήσουν τον καλύτερό τους παίκτη σε αντίπαλο και μάλιστα μετά το ξεβράκωμα με τη ρήτρα του Κουτσομύτη;; Ας τον πουλήσουν σε εμάς που έχουμε και ανάγκη από εξτρέμ φέτος (γιατί του χρόνου βασικός θα είναι ο Σόλε :headbang2:)
αριστερό μπακ δεν έχουμε. Για μένα η πιο αξιόπιστη λύση είναι ο Πάντος. Αλλά αυτός είναι δεξιός μπακ. Όχι, ο Μπράβο Ρούλα δεν μου άρεσε ΟΥΤΕ στα φετινά φιλικά. Τον βρήκα αργό και σου ξαναλέω πως ΔΕΝ έπαιρνε τα βήματα του επιθετικού. Άμα παίξει θα έχουμε από εκεί στάνταρντ 2 ασίστ του αντιπάλου σε κάθε ματς.
Για τον Ντομί τι να πούμε; Για το Κύπελλο καλός είναι. Και στην Ευρώπη καλος είναι, αλλά για τον αντίπαλο κυρίως.
Αριστερό μπακ κανονικά ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε, αλλά με τόσα που πληρώνει στον Ρούλα είναι δυνατόν να του πεις να πάρει και άλλον; Ας παίξει ο Ζαβλάκοφ αριστερά καλύτερα. Τουλάχιστον θα έχει δικαιολογίες για τα λάθη του.

Ο Σκόκο δεν έρχεται σε εμάς ούτε με σφαίρες. Όπως και κανείς παίκτης της ΑΕΚ.
1. Δεν έχει η ΑΕΚ παίκτη που να θέλουμε να τον πληρώσουμε. Και ο Σκόκο να ήταν ο ένας και μοναδικός, πιστεύω πως μ τα χρήματα που ΘΑ ζητούσε, βρίσκουμε αλλού.
2. ΑΕΚ και ΠΑΟ έχουν ανοίξει εδώ και 3 χρόνια τον από κοινού αγώνα κατά του Θρύλου. Βέβαια στην ΑΕΚ δεν έχουνε καταλάβει ακόμα πως ο ΠΑΟ τους έχει καπελώσει αλλά όταν θα το καταλάβουνε...θα είναι αργά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εαν στην θεση της ΑΕΚ ηταν ο ΠΑΟΚ οσο αφορα την περιπτωση Κατσουρανη ολοι σας θα μιλαγατε για θυγατρικες.
Τωρα μοκο απο ολους
Ρε πως καταντησε το αεκακι
όχι, ρε συ, το παρατραβάς. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πάρει πίσω τον Κατσουράνη. Όπως δεν μπορεί να αγοράσει και το Σειταρίδη. Ενδεχομένως τώρα να μπορούσε αλλά άργησε.
Η ιστορία με τον ΠΑΟΚ και το παραμάγαζο (ή θυγατρική) είναι διαφορετική ιστορία.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εαν στην θεση της ΑΕΚ ηταν ο ΠΑΟΚ οσο αφορα την περιπτωση Κατσουρανη ολοι σας θα μιλαγατε για θυγατρικες.
Τωρα μοκο απο ολους
Ρε πως καταντησε το αεκακι
Θυγατρικη δεν αποκαλεισε οταν παιρνεις χρημα απο μια χαμενη υποθεση...Εισαι τσιρακι και τανα,οταν σε χορηγει ο αντιπαλος σου.....Μιλανε και τα παοκακια για κουμπαριες... :tickedoff:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κανένα σχόλιο για τη φήμη περί αγοράς Σκόκο από ΠΑΟ (με εκτός άλλων ανταλλαγμάτων και τον Μάτζιο;)
Αλλο ενα ονειρο θερινης νυκτος απο τις φυλλαδες....Καθε μεταγραφικη περιοδο μας παιρνουν τη μιση ομαδα(τζεμπουρ,μπλανκο,σκοκκο,σαχα,κυργιακο).... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας αδερφια,
Ριχνοντας μια ματια στις φυλλαδες σημερα , ειδα οτι ολες αποθεωσαν τα κουνελια που μαζευτηκαν χτες στη λαγοφλωρο και εκαναν λογο για μεγα παθος για τιτλο..
Ωραια.. Εγω ομως εχω μια απορια:
Χτες οι λαγοι μαζευτηκαν να κανουν τι?
Οτι κανουμε εμεις καθε Μαη?
Μα υπαρχει μια διαφορα, εμεις εχουμε και την ΚΟΥΠΑ. Γιατι χωρις κουπα φιεστα δεν υπαρχει..
Εχετε παρα πολυ πλακα τελικα...

ΥΓ Αυτος ο Λετο εχει πολυ πλακα τελικα. Μετα τις κωλοτουμπες στο θεμα Παναθηναικος (ξερετε ''εγω δεν προκειται να παω εκει και τετοια'') τωρα λεει θελει και εκδικηση για τα συνθηματα εναντιον του. Μου φαινεται το παιδι εχει χαζεψει τελειως.. Αγορινα μου μεχρι τον Ιουνιο μας ειχες μαζι σου, αρα ειχες πλατες για να μιλας.. Τωρα θα πρεπει να μαθεις πως ειναι να μας εχεις εναντιον σου και πιστεψε με κανενας δεν περασε καλλα με μας απεναντι του. Γι αυτο κανε τουμπεκι μηπως φανεις τυχερος και καταφερεις απλα να περασεις απαρατηρητος..

ΘΥΡΑ 7  RED ULTRAS
+100000000000!!!!!

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
τελικα το ματσακιον παει για connex tv ??
Και που εχει connex-tv εδω στα νοτια προαστια καθόσον ειναι γνωστο οτι εδω για να πετυχεις 8αρα ταχυτητα και να βαλεις ip-tv ειναι σπανιο φαινομενο ??
θα αρκεστουμε στα σαιτ εξω ???

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
φτάσαμε αισίως 2 μέρες πριν τον 1ο αγώνα της σεζόν κ ήμαστε χωρίς αριστερό εξτρέμ κ τους συνηθισμένους τραυματισμούς βασικών. φτάνει δηλαδή ένα κακό παιχνίδι (που ο καθένας μπορεί να κάνει κυρίως στην αρχή της σεζόν) όπως πέρσυ στην κύπρο για να μείνουμε εκτός νυμφώνος (γιατί άντε να γυρίσεις στο καραϊσκάκη ένα 2-0). καλή η στρατηγική του "περίμενε μέχρι να πέσουν οι τιμές" αλλά το ρίσκο υπάρχει κ είναι μεγάλο...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
κ το χειρότερο όλων νομίζω είναι ότι οι εφημερίδες περνάνε προς τα έξω ότι το ραντεβού κόκκαλη-μαρινάκη είναι καθοριστικό για τις μεταγραφές. αυτό θυμίζει τις μετα-νταϊφά εποχές με ευθυμίου προέδρο που περιμέναμε τον μεσσία άρχοντα των ρουμπινιών να βάλει λεφτά να σωθούμε. καθόλου ωραίο συναίσθημα. μας είχε μάθει αλλιώς ο κόκκαλης όλα αυτά τα χρόνια. γενικά νομίζω ότι αυτή την αύξηση μ.κ. δεν την χειρίστηκε καθόλου καλά (κυρίως χρονικά). εκτός αν είναι τόσο δαιμόνιος που ήθελε να κάνει τον κόσμο να κάνει μόκο κ να του δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανένας άλλος.   

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τελικα το ματσακιον παει για connex tv ??
Και που εχει connex-tv εδω στα νοτια προαστια καθόσον ειναι γνωστο οτι εδω για να πετυχεις 8αρα ταχυτητα και να βαλεις ip-tv ειναι σπανιο φαινομενο ??
θα αρκεστουμε στα σαιτ εξω ???

μπα! σύμφωνα με το ΦΩΣ, ο ΟΤΕ αποσύρθηκε. ελπίζω να έχει δίκιο και να πάει nova ή ακόμα καλύτερα ερτ

Συνημμένα

• FOS_b.jpg
    FOS_b.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 19

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
. εκτός αν είναι τόσο δαιμόνιος που ήθελε να κάνει τον κόσμο να κάνει μόκο κ να του δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανένας άλλος.   

νομιζω αυτο ακριβως ειναι το νοημα αυτης της ιστοριας με την Α.Μ.Κ. παλι απο πανω θελει να βγει ο Σωκρατες στο τελος, κι αν του βγουν και οι 2 μεταγρφες που θελουμε ακομα αντε πιαστε τον μετα.. θα κανουνε χοχοχο και τα μουστακια του :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Για Μαντσίνι έχει ακούσει κανείς σας τίποτα? :think:
Μου φάνηκε κουφό όταν το πρωτοάκουσα αλλά μιας και το λέει ο Πρωταθλητής, δε μπορώ παρά να το πιστέψω. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• protathlitis_27-07-2009.jpg
    protathlitis_27-07-2009.jpg
    234,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έκλεισε αλλά κλωτσάει...μιλάμε για πληροφορία γκαραντι.
και από πότε ψάχνουμε δεξί χαφ;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Για Μαντσίνι έχει ακούσει κανείς σας τίποτα? :think:
Μου φάνηκε κουφό όταν το πρωτοάκουσα αλλά μιας και το λέει ο Πρωταθλητής, δε μπορώ παρά να το πιστέψω. :2funny: :2funny: :2funny:

Λένε ότι τα έχουμε βρει με την Ίντερ, αλλά ο ίδιος κλωτσάει.
Μα δε θέλει να έρθει στο πρωτάθλημα του Σισέ και του Ζιλμπέρτο;;; :uglystupid:
Εκτός κ'αν φοβάται τη σύγκριση με το Λέτο και τον ανταγωνισμό με τον Σόλε. :grin:

ΥΓ: Ο Νιλμάρ έκλεισε στη Βιγιαρεάλ. :headbang: Η αδυναμία μου απ'το Manager... :rockon: :rockon:
Α, ρε βαλβίδα όπου πας τα καλύτερα σου φέρνουν. Πρώτα Ντιόγκο και τώρα Νιλμάρ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
έκλεισε αλλά κλωτσάει...μιλάμε για πληροφορία γκαραντι.
και από πότε ψάχνουμε δεξί χαφ;

Τότε μακάρι να έρθει.
Ο συγκεκριμένος παίζει αριστερά και δεξιά με την ίδια ευχέρεια (τουλάχιστον έτσι τον θυμάμαι από τα χρόνια του στη Ρόμα).

Λένε ότι τα έχουμε βρει με την Ίντερ, αλλά ο ίδιος κλωτσάει.
Μα δε θέλει να έρθει στο πρωτάθλημα του Σισέ και του Ζιλμπέρτο;;; :uglystupid:
Εκτός κ'αν φοβάται τη σύγκριση με το Λέτο και τον ανταγωνισμό με τον Σόλε. :grin:

ΥΓ: Ο Νιλμάρ έκλεισε στη Βιγιαρεάλ. :headbang: Η αδυναμία μου απ'το Manager... :rockon: :rockon:
Α, ρε βαλβίδα όπου πας τα καλύτερα σου φέρνουν. Πρώτα Ντιόγκο και τώρα Νιλμάρ.

Έχω την εντύπωση ότι ο Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει αλλά απορώ πως δε βρήκε άλλη ομάδα για να πάει. Θα είναι μεγάλη προσθήκη για τον Ολυμπιακό και ειδικά άμα φτάσει στο επίπεδο του καλού του εαυτού του στη Ρόμα, τότε θα είναι μακράν ο καλύτερός μας παίκτης.

Για το Νιλμάρ και λοιπούς λατινοαμερικάνους τα διάβαζα χθες σε ένα αφιέρωμα της Goal. Ο Ροντρίγκο Παλάσιο και ο Φαλκάο έκλεισαν σε ευρωπαϊκές ομάδες με λιγότερα από 5 εκ. ενώ εμείς δίνουμε 7-8 για το μπαρμπα-Μπόμπο. :headbang:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τότε μακάρι να έρθει.
Ο συγκεκριμένος παίζει αριστερά και δεξιά με την ίδια ευχέρεια (τουλάχιστον έτσι τον θυμάμαι από τα χρόνια του στη Ρόμα).

Έχω την εντύπωση ότι ο Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει αλλά απορώ πως δε βρήκε άλλη ομάδα για να πάει. Θα είναι μεγάλη προσθήκη για τον Ολυμπιακό και ειδικά άμα φτάσει στο επίπεδο του καλού του εαυτού του στη Ρόμα, τότε θα είναι μακράν ο καλύτερός μας παίκτης.

Για το Νιλμάρ και λοιπούς λατινοαμερικάνους τα διάβαζα χθες σε ένα αφιέρωμα της Goal. Ο Ροντρίγκο Παλάσιο και ο Φαλκάο έκλεισαν σε ευρωπαϊκές ομάδες με λιγότερα από 5 εκ. ενώ εμείς δίνουμε 7-8 για το μπαρμπα-Μπόμπο. :headbang:

Ο Νιλμάρ έκλεισε με 10. Για το Μπομπό δίνουμε 2,5 για το 50%.
Καλύτερα να τον κλείσουμε τζάμπα το χειμώνα για του χρόνου και να δώσουμε τα λεφτά για κάποιον άλλο.

Μακάρι να έρθει δανεικός για 1 χρόνο, ώστε του χρόνου να είναι βασικός ο Σοϊλέδης.
Λογικά φέτος θα πάρει καλό χρόνο συμμετοχής και του χρόνου στα 19 του θα είναι πανέτοιμος.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Καλύτερα να τον κλείσουμε τζάμπα το χειμώνα για του χρόνου και να δώσουμε τα λεφτά για κάποιον άλλο.

Μακάρι να έρθει δανεικός για 1 χρόνο, ώστε του χρόνου να είναι βασικός ο Σοϊλέδης.
Λογικά φέτος θα πάρει καλό χρόνο συμμετοχής και του χρόνου στα 19 του θα είναι πανέτοιμος.

Ναι, ο Νιλμάρ θεωρείται ανώτερος από αυτούς που ανέφερα γιατί έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη (Λυόν αν δεν απατώμαι).
Επίσης τα ίδια σκέφτομαι για το σενάριο που λες για το Μπόμπο αλλά και πάλι θέλουμε ένα φορ.
Κάποιος δανεικός & ψιλομεγάλο όνομα θα ήταν καλή λύση σε στυλ Όμπινα/Κρουζ κλπ.

Για το Σοϊλέδη συμφωνώ με τα σχόλιά σου που διαβάζω κατά καιρούς αλλά ίσως του παρακάνεις hype ρε παίχτη. :grin:
Είναι πολύ καλός παίχτης (ειδικά η σέντρα του μου αρέσει πολύ) αλλά δεν νομίζω να είναι ακόμα έτοιμος για τόσο μεγάλο ρόλο. Ίσως εδώ κολλάει η συζήτηση του thread που είχες κάνει περί αξιοποίησης ταλέντων κλπ άρα δεν έχω ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα. Πάντως αν είχα να επιλέξω, σίγουρα θα προτιμούσα το σενάριο "Σοϊλέδης για 2ος αριστερός μέσος πίσω του Ζαϊρί & απόκτηση επιθετικού" παρά "Μήτρογλου για 3ος επιθετικός & απόκτηση μέσου". :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ο Μαντσίνι είπε όχι,δεν το θεωρώ καθόλου παράξενο!
Άντε να δούμε πότε θα κλείσουν επιθετικό να ησυχάσουμε!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τότε μακάρι να έρθει.
ειρωνικά το είπα.
αφού δεν έρχεται δεν έχει κλείσει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ρε θα μας τρελάνετε....πόσων ετών είναι ο Λέτο; Από πότε πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ; Πότε θα μάθουμε να εμπιστευόμαστε αυτό που θρέφουμε στο σπίτι μας;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ο Λέτο νομίζω είναι 22,πήρε μεταγγραφή για την Λίβερπουλ πέρυσι ή πρόπερσυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom