Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι άμπαλος. :idiot:
Μας έπεισε ο hitman : Είναι σίγουρα άμπαλος!!! :2funny: :2funny: (Το 'πιασες το υπονοούμενο, έτσι;;))
Και ενώ έχει δει 50(!!) ματς του Ολυμπιακού.
Ενταξει..Κοιμησου ησυχος...Εχεις το νεο ντρογκμπα...Για αυτο ψαχνεις να παρεις και τριτο φορ μπροστα του....Ρε μαλακα βαλβερδε,και τιμουρ,δεν σας κανει αυτος ο παιχταρας???Ακουστε μεγαλεφαντο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ενταξει..Κοιμησου ησυχος...Εχεις το νεο ντρογκμπα...Για αυτο ψαχνεις να παρεις και τριτο φορ μπροστα του....Ρε μαλακα βαλβερδε,και τιμουρ,δεν σας κανει αυτος ο παιχταρας???Ακουστε μεγαλεφαντο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid:
Αν πάει σε μια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα του εξωτερικού, διότι οι ελληνικές στερούντε κάθε σοβαρότητας, θα γινόταν νέος Κοβάσεβιτς με επιπλέον ντρίμπλα και πάσα. Σε εμάς δε θα φτάσει ποτέ στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, αλλά θα είναι πολύ καλός Σέντερ Φορ.
Και επειδή ορισμένοι έχετε ως κριτήριο το κούρεμά του, σαν του Ντρογκμπά δε νομίζω ότι μπορεί να το πετύχει!!!  :tooth:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν πάει σε μια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα του εξωτερικού, διότι οι ελληνικές στερούντε κάθε σοβαρότητας, θα γινόταν νέος Κοβάσεβιτς με επιπλέον ντρίμπλα και πάσα.
Κλασσικος αμπαλος φιλαθλος που με τρια φιλικα τον εβγαλε φαν μπαστεν... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ.Για τον μελεμπεργκ δεν απαντησες.... :S

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Kαλά ρε...αμφισβητείς τον Κυρ Νίκο και αποκαλείς άμπαλο τον Μήτρογλου????
Δεν σ'τα εξηγεί ωραία??? :grin:

Μεγαλέφαντε...έχω κάτι κριάρια σαν τον Μήτρογλου στα κοπάδια μου...τραβάνε κάτι κουτουλιές άλλο πράμα...δεν στέλνετε τον Μπαρμπαλιά και το Νινιάδη κατα'δω μεριά να κάνουν κανα σκάουτιγκ :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Kαλά ρε...αμφισβητείς τον Κυρ Νίκο και αποκαλείς άμπαλο τον Μήτρογλου????
Δεν σ'τα εξηγεί ωραία??? :grin:

Μεγαλέφαντε...έχω κάτι κριάρια σαν τον Μήτρογλου στα κοπάδια μου...τραβάνε κάτι κουτουλιές άλλο πράμα...δεν στέλνετε τον Μπαρμπαλιά και το Νινιάδη κατα'δω μεριά να κάνουν κανα σκάουτιγκ :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αν πάει σε μια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα του εξωτερικού, διότι οι ελληνικές στερούντε κάθε σοβαρότητας, θα γινόταν νέος Κοβάσεβιτς με επιπλέον ντρίμπλα και πάσα. Σε εμάς δε θα φτάσει ποτέ στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, αλλά θα είναι πολύ καλός Σέντερ Φορ.
Και επειδή ορισμένοι έχετε ως κριτήριο το κούρεμά του, σαν του Ντρογκμπά δε νομίζω ότι μπορεί να το πετύχει!!!  :tooth:
ηταν σε σοβαρη ομαδα του εξωτερικου και πηρε ποδι

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κλασσικος αμπαλος φιλαθλος που με τρια φιλικα τον εβγαλε φαν μπαστεν... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εσύ με 1 παιχνίδι έκανες τον Τσαχτσίδη(έτσι γράφεται; ) νέο Τσάρτα!!!
Αν δε βγει αυτός Τσάρτας, μη φοβάσαι. Έχεις πιο πολλές ελπίδες να σου βγει κάποιος άλλος νέος Μάλμπασα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πας να μας πασσάρεις τις γκόμενές σου;;
Δεν παίρνουμε παίκτες με βύσμα (ανηψιούς κλπ...)
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,816.msg1212257#msg1212257]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,816.msg1212257#msg1212257[/url]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αν δε βγει αυτός Τσάρτας, μη φοβάσαι. Έχεις πιο πολλές ελπίδες να σου βγει κάποιος άλλος νέος Μάλμπασα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πας να μας πασσάρεις τις γκόμενές σου;;
Δεν παίρνουμε παίκτες με βύσμα (ανηψιούς κλπ...)
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,816.msg1212257#msg1212257]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,816.msg1212257#msg1212257[/url]
με αποκαλείς νταβατζή???? :s&m_2:

Παρεπιπτόντως...τα κριάρια είναι αρσενικά :birdman:
Αλλά αν γουστάρεις...περι ορέξεως κολοκυθόπιτα :grin: ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντε παλι αερολογιες.Μην μπερδευεσαι απο εσενα.Εγω δεν χαφτω τα παραμυθακια που βγαζουν οι φυλλαδες για να πουλησουν, υστερα απο ενα καλο 20λεπτο ενος Πιτσιρικα.Το οτι η ωρα για σπορ το λεει δεν σημαινει οτι το εστερνιζονται οι φιλαθλοι της ομαδας... :headbang: :headbang:
Ε Λ Ε Ο Σ. :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ασε τα γούστα μου και κάνε καμιά ανάλυση περι τακτικής...θες να σου φέρω κάτι κεφτεδάκια που περίσεψαν απ'το μεσημέρι??? :grin:
Ευχαριστώ, αλλά έχω μακαρόνια με κιμά.

Αντε παλι αερολογιες.Μην μπερδευεσαι απο εσενα.Εγω δεν χαφτω τα παραμυθακια που βγαζουν οι φυλλαδες για να πουλησουν, υστερα απο ενα καλο 20λεπτο ενος Πιτσιρικα.Το οτι η ωρα για σπορ το λεει δεν σημαινει οτι το εστερνιζονται οι φιλαθλοι της ομαδας... :headbang: :headbang:
Ε Λ Ε Ο Σ. :headbang: :headbang: :headbang:
Τα 6 γκολ στα φιλικά, η 2η θέση στο τουρνουά νέων με την Εθνική όπου ήταν στους πρώτους σκόρερ, 2-3 γκολ πριν την έναρξη της προετοιμασίας πάλι με την Εθνική και το γκολ στο Σούπερ Καπ (σέντρα του 16χρόνου τότε Σοϊλέδη) δεν είναι στη φαντασία των φυλλάδων. Και τις ντρίμπλες και τις πάσες του, τις βλέπω με τα μάτια μου όποτε παίζει. Εσύ που έχεις δει 50(!!) παιχνίδια του γαύρου πως δεν τα έχεις προσέξει αυτά τα στοιχεία;;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
εκτός του ότι έχει και καλυτερους ποιοτικα παικτες, ο Ολυμπιακόςς είναι ΟΜΑΔΑ,κάτι που δεν είναι ο Βάζελος!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εκτός του ότι έχει και καλυτερους ποιοτικα παικτες, ο Ολυμπιακόςς είναι ΟΜΑΔΑ,κάτι που δεν είναι ο Βάζελος!
Την τελευταία 15ετία ήμασταν και λίγο(;) καφενεία και στηριζόμασταν αποκλειστικά σχεδόν στην ατομική υπεροχή των παικτών (και στο να οργώνουν οι καραφλοί το γήπεδο για να τα ξύνουν οι υπόλοιποι...), αλλά  προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα απ' όταν έφυγε ο μισθοφόρος* και πλέον όλοι πρέπει να τρέχουν, να δίνουν βοήθειες και να μην παίζουν μόνο για την πάρτη τους.

*"Πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε τον εαυτό μας" :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά όλα αυτά....
αλλά χρειαζόμαστε επιθετικό.
Ακόμα και να είναι ο Μήτρογλου βασικός σε κάθε αγώνα (επιλογή προπονητή αυτό - εν μου πέφτει λόγος), μέσα στη χρονιά θα τα φτύσουνε ούτως ή άλλως.

Εκτός αν ο Όσκαρ ξαφνικά θυμηθεί πως είναι ποδοσφαιριστής. Που προσωπικά πιστεύω πως έχει καλά στοιχεία. Νομίζω πως απλά δεν τον έχουνε βάλει στη θέση που πρέπει. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, τύπου Νούνιες, παίκτης που δεν ξέρεις ακριβώς πού να τον βάλεις στο γρασίδι πάνω. Αλλά που πάντα υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου πως αν τον βάλεις σε σωστή θέση θα σου κάνει παπάδες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ευχαριστώ, αλλά έχω μακαρόνια με κιμά.

Τα 6 γκολ στα φιλικά, η 2η θέση στο τουρνουά νέων με την Εθνική όπου ήταν στους πρώτους σκόρερ, 2-3 γκολ πριν την έναρξη της προετοιμασίας πάλι με την Εθνική και το γκολ στο Σούπερ Καπ (σέντρα του 16χρόνου τότε Σοϊλέδη) δεν είναι στη φαντασία των φυλλάδων. Και τις ντρίμπλες και τις πάσες του, τις βλέπω με τα μάτια μου όποτε παίζει. Εσύ που έχεις δει 50(!!) παιχνίδια του γαύρου πως δεν τα έχεις προσέξει αυτά τα στοιχεία;;;
Αυτα που λες δεν τα ειδανε στη γερμανια,απο οπου πηρε ποδι...Δεν τα ειδε ουτε ο βαλβερδε που τον ειχε μεταξυ εξεδρας και κιαμου....Εγω περιμενες να τα δω???Γουατ ντο αι νοου?? :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Στα ποσα εχει παιξει το ταγαρι??? :2funny: :2funny: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτα που λες δεν τα ειδανε στη γερμανια,απο οπου πηρε ποδι...Δεν τα ειδε ουτε ο βαλβερδε που τον ειχε μεταξυ εξεδρας και κιαμου....Εγω περιμενες να τα δω???Γουατ ντο αι νοου?? :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Στα ποσα εχει παιξει το ταγαρι??? :2funny: :2funny: :headbang:
η απάντηση σε αυτό είναι απλή.
Ο Βαλβέρδε είδε τα καλά του Όσκαρ και ζήτησε να τον πάρουνε δίνοντας 2,5 μύρια.
Ο ίδιος ο Βαλβέρδε είδε και απόειδε που ο Όσκαρ δεν έδειχνε τα καλά του και δεν τον έβαζε να παίζει.
Η κρίση σε κάποιον παίκτη γίνεται ανάλογα το μομέντουμ.
Άλλη είναι η κρίση η γενική (του τι μπορεί να κάνει ένας παίκτης και αν θα τον κάνεις μεταγραφή) και άλλο η ειδική (του αν είναι σε φόρμα, αν ταιριάζει στη χημεία της ομάδας και στο σύστημα).
Για μένα ο Μήτρογλου έχει ταλέντο και έχει και τσαγανό. Αλλά ακόμα δεν μπορεί να προσφέρει μόνος στην επίθεση, χρειάζεται κάποιον να τραβάει πάνω του παίκτες για να κάνει εκείνος τις ζημιές.
Και ως εκ τούτου χρειαζόμαστε επιθετικό. Simple.

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στο ματς της Μπρατισλάβας την Τετάρτη που έρχεται ο Τιμούρ οφείλει να παίξει με ρεαλισμό.Δηλαδή με 4-3-2-1{3 αμυντικά χαφ}.Ο κόσμος θα δυσφορήσει,ο Κόκκαλης θα αμφιβάλλει  αλλά αν ο καράφλας θέλει να ελπίζει οτι θα βγάλει τη χρονιά οφείλει στην αρχή να περάσει στους ομίλους.Αυτό θα τα καταφέρει με αντιποδόσφαιρο.Είδατε τι έπαθε η Λάρισα απο τους ψαράδες της Ισλανδίας ή θυμάστε τι όργια κάναμε εμείς στην Κυπρο.Οταν δεν έχεις κάποιους παίκτες κλειδιά ακόμη ή γενικότερα η ομάδα δεν έχει καθόλου ρυθμό η κυνικότητα, ο ρεαλισμός  σώζει.Ο κόουτς δεν πρέπει να πανικοβληθεί απο τις πιέσεις που θα ασκήσουν οι κωλοδημοσιογράφοι όπου θα του συστήνουν οτι η θρυλάρα οφείλει να παίξει φουλ επίθεση με το καφενείο της Μπρατισλάβας διότι τότε σίγουρα στο ημίχρονο του αγώνα στη Σλοβακία ο Σωκράτης θα ψάχνει τον νεο κόουτς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom