Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δεν τα ειδε ουτε ο βαλβερδε που τον ειχε μεταξυ εξεδρας και κιαμου....Εγω περιμενες να τα δω??
Ευτυχώς που έφυγε ο βαλβίδας. :priest:
Δε σου κρύβω ότι είχα φοβηθεί για άσχημη κατάληξη στο σίριαλ παραμονής του...

Από οπαδό του οποίου η ομάδα έχει βασικούς Μάλμπασα-Κόντη, έχει φάει 2 3άρες στα μεταξύ μας παιχνίδια και περιμένει ότι θα μας κερδίσει στο Κύπελλο(ξανάφαγε 3...), δεν περιμένω να δει τίποτα...
Από το 2ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, καθιερώθηκε η συγκεκριμένη μέρα ως αργία για την "Απελευθέρωση του Κατσουράνη"* :2funny: :2funny:

*Που μας είχαν πρήξει οι φυλλάδες σας ότι ο Έμερσον θα απελευθερώσει τον Κατσουράνη και θα πετάει η ομάδα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ευτυχώς που έφυγε ο βαλβίδας. :priest:
Δε σου κρύβω ότι είχα φοβηθεί για άσχημη κατάληξη στο σίριαλ παραμονής του...

Από οπαδό του οποίου η ομάδα έχει βασικούς Μάλμπασα-Κόντη, έχει φάει 2 3άρες στα μεταξύ μας παιχνίδια και περιμένει ότι θα μας κερδίσει στο Κύπελλο(ξανάφαγε 3...), δεν περιμένω να δει τίποτα...
Από το 2ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, καθιερώθηκε η συγκεκριμένη μέρα ως αργία για την "Απελευθέρωση του Κατσουράνη"* :2funny: :2funny:

*Που μας είχαν πρήξει οι φυλλάδες σας ότι ο Έμερσον θα απελευθερώσει τον Κατσουράνη και θα πετάει η ομάδα.
Ναι,τον διωξατε και ειδες που καταντησε...Στην τριτη της ισπανιας.. :2funny:
Υ.Γ.Πως μπλεκεται στη συζητηση,η χρονια με τις τριαρες και ο μαλμπασα ενας αλεφνατος ξερει.. :idiot:
Υ.Γ1Ντανι,μπαμπακιντα,ζιζι ρομπερτς,μαριτσ,ρεζιτσ,ουαντου,μπερμπουντες....
(καμια σχεση με το θεμα,απλα αναφερω παλτα :2funny: :2funny: :2funny:)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τον κοσκωτα γιατι δεν τον βαλαμε στη ψηφοφορια?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ναι,τον διωξατε και ειδες που καταντησε...Στην τριτη της ισπανιας..

Υ.Γ1Ντανι,μπαμπακιντα,ζιζι ρομπερτς,μαριτσ,ρεζιτσ,ουαντου,μπερμπουντες....
(καμια σχεση με το θεμα,απλα αναφερω παλτα :2funny: :2funny: :2funny:)

Μακάρι να πάει και στη Ρεάλ του χρόνου. Μου φτάνει που έφυγε από εμάς.

Ακόμα προσπαθώ να τους ξεχάσω αυτούς. :headbang:
Τον Μπερμούντες και τον Ουαντού τους έφαγε η κλίκα. Όπως και τον Ντρασένα.
Ότι φέραμε απ'την Ισπανία, το χρυσοπληρώσαμε και βγήκε σκάρτο: Ντάνι, Όσκαρ, Βίκτορ* Βαλβέρδε και Δον Λορέντσο. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και ο Ραούλ Μπράβο 2 χρόνια δεν έπαιξε μπάλα. Στα φιλικά έδειξε πολύ καλός και ελπίζουμε να παίξει φέτος...

*μπαλαδόρος, αλλά ήρθε κουτσός...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ακόμα προσπαθώ να τους ξεχάσω αυτούς. :headbang:
Ότι φέραμε απ'την Ισπανία, το χρυσοπληρώσαμε και βγήκε σκάρτο: Ντάνι, Όσκαρ, Βίκτορ* Βαλβέρδε και Δον Λορέντσο. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και ο Ραούλ Μπράβο 2 χρόνια δεν έπαιξε μπάλα. Στα φιλικά έδειξε πολύ καλός και ελπίζουμε να παίξει φέτος...

*μπαλαδόρος, αλλά ήρθε κουτσός...
Οτι και να λες μεγαλεφαντε δεν αλλαζεις τη γνωμη μου για βαλβερδε και σερρα..Ο πρωτος ηταν απο  τους πιο ελπιδοφορους προπονητες στην ευρωπη,με συγχρονες αποψεις για την μπαλα(πιεση ψιλα,γρηγορα τριγωνα στο κεντρο,πνιξιμο αντιπαλου για οσο αντεξουν τα χαφ σου)
Και ο αλλος ηταν δασκαλος του ποδοσφαιρου,οχι προπονητης....Ειχε ιδιορρυθμο χαρακτηρα,και το καβαλησε με το ηγεμονικο συμβολαιο που του εδωσε ο κοντος..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Οτι και να λες μεγαλεφαντε δεν αλλαζεις τη γνωμη μου για βαλβερδε και σερρα..Ο πρωτος ηταν απο  τους πιο ελπιδοφορους προπονητες στην ευρωπη,με συγχρονες αποψεις για την μπαλα(πιεση ψιλα,γρηγορα τριγωνα στο κεντρο,πνιξιμο αντιπαλου για οσο αντεξουν τα χαφ σου)
Και ο αλλος ηταν δασκαλος του ποδοσφαιρου,οχι προπονητης....Ειχε ιδιορρυθμο χαρακτηρα,και το καβαλησε με το ηγεμονικο συμβολαιο που του εδωσε ο κοντος..
Όσο ήταν η ομάδα ξεκούραστη μου άρεσε το πως παίζαμε. Δε μπορώ να του συγχωρέσω που έβαλε 25 συνεχόμενα 90λέπτα το Ντουντού και τον Ντιόγκο, μεσοβδόμαδα-Κυριακή.
Και οι 2 με το ζόρι στεκόντουσαν όρθιοι και αυτός εκεί, αλλαγή στο 80' αν τους άλλαζε. Και οι πάνσοφοι σχολιαστές του αγώνα έλεγαν ότι "ο Βαλβέρδε δίνει ανάσες στο Ντουντού, εν όψη της Σεντ Ετιέν σε 3 μέρες!!!" Τη διπλή ξεφτίλα με τη Σεντ Ετιέν τη χρεώνεται ο ίδιος, συνεπικουρούμενος από τον άμπαλο το Ντομί που χάρισε 2 γκολ...

Ο Νταρμπισάιρ, ο Μήτρογλου, ο Γ.Παπαδόπουλος δε γινόταν να μπουν 1 ημίχρονο, θα έκοβε η μαγιονέζα. Ή ο Κατσικογιάννης, τον οποίο έδωσε κατευθείαν δανεικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσο ήταν η ομάδα ξεκούραστη μου άρεσε το πως παίζαμε. Δε μπορώ να του συγχωρέσω που έβαλε 25 συνεχόμενα 90λέπτα το Ντουντού και τον Ντιόγκο, μεσοβδόμαδα-Κυριακή.
Και οι 2 με το ζόρι στεκόντουσαν όρθιοι και αυτός εκεί, αλλαγή στο 80' αν τους άλλαζε. Και οι πάνσοφοι σχολιαστές του αγώνα έλεγαν ότι "ο Βαλβέρδε δίνει ανάσες στο Ντουντού, εν όψη της Σεντ Ετιέν σε 3 μέρες!!!" Τη διπλή ξεφτίλα με τη Σεντ Ετιέν τη χρεώνεται ο ίδιος, συνεπικουρούμενος από τον άμπαλο το Ντομί που χάρισε 2 γκολ...

Ο Νταρμπισάιρ, ο Μήτρογλου, ο Γ.Παπαδόπουλος δε γινόταν να μπουν 1 ημίχρονο, θα έκοβε η μαγιονέζα. Ή ο Κατσικογιάννης, τον οποίο έδωσε κατευθείαν δανεικό.

απλά πανσωστο

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
Ριχνοντας μια ματια στις φυλλαδες σημερα , ειδα οτι ολες αποθεωσαν τα κουνελια που μαζευτηκαν χτες στη λαγοφλωρο και εκαναν λογο για μεγα παθος για τιτλο..
Ωραια.. Εγω ομως εχω μια απορια:
Χτες οι λαγοι μαζευτηκαν να κανουν τι?
Οτι κανουμε εμεις καθε Μαη?
Μα υπαρχει μια διαφορα, εμεις εχουμε και την ΚΟΥΠΑ. Γιατι χωρις κουπα φιεστα δεν υπαρχει..
Εχετε παρα πολυ πλακα τελικα...

ΥΓ Αυτος ο Λετο εχει πολυ πλακα τελικα. Μετα τις κωλοτουμπες στο θεμα Παναθηναικος (ξερετε ''εγω δεν προκειται να παω εκει και τετοια'') τωρα λεει θελει και εκδικηση για τα συνθηματα εναντιον του. Μου φαινεται το παιδι εχει χαζεψει τελειως.. Αγορινα μου μεχρι τον Ιουνιο μας ειχες μαζι σου, αρα ειχες πλατες για να μιλας.. Τωρα θα πρεπει να μαθεις πως ειναι να μας εχεις εναντιον σου και πιστεψε με κανενας δεν περασε καλλα με μας απεναντι του. Γι αυτο κανε τουμπεκι μηπως φανεις τυχερος και καταφερεις απλα να περασεις απαρατηρητος..

ΘΥΡΑ 7  RED ULTRAS

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αυτος ο Λετο εχει πολυ πλακα τελικα. Μετα τις κωλοτουμπες στο θεμα Παναθηναικος (ξερετε ''εγω δεν προκειται να παω εκει και τετοια'') τωρα λεει θελει και εκδικηση για τα συνθηματα εναντιον του. Μου φαινεται το παιδι εχει χαζεψει τελειως.. Αγορινα μου μεχρι τον Ιουνιο μας ειχες μαζι σου, αρα ειχες πλατες για να μιλας.. Τωρα θα πρεπει να μαθεις πως ειναι να μας εχεις εναντιον σου και πιστεψε με κανενας δεν περασε καλλα με μας απεναντι του. Γι αυτο κανε τουμπεκι μηπως φανεις τυχερος και καταφερεις απλα να περασεις απαρατηρητος..

ΘΥΡΑ 7  RED ULTRAS

Δεν πρέπει να τρώμε το οπαδιλίκι που μας πουλάνε οι παίκτες.
Ο Λέτο το μόνο που ήθελε και θέλει είναι να γυρίσει στη Λίβερπουλ.
(Αν βάλει μυαλό και γίνει ομαδικός θα το καταφέρει.)

Πιστεύει κανείς ότι αν για παράδειγμα η Βιγιαρεάλ του Βαλβέρδε, έρθει να σπάσει τη ρήτρα του Ντουντού,
αυτός θα το σκεφτεί πάνω από 5 λεπτά να μας γράψει στα παπάρια του και να πάει Ισπανία;;;
Βάφτηκε τόσο κόκκινος πια σε 1 χρόνο;;; Στη θέση του Ντουντού βάλτε όποιον θέλετε.
Και ο Γεωργάτος έφυγε και ο Τουρέ και ο Σεϊταρίδης και ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης και ο Ντέμης κλπ κλπ...

Ο μόνος που έκανε τη μαλακία και δεν έφυγε όταν μπορούσε ήταν ο Τζόλε.
Και έτσι έφτασαν κάποιοι να τον βρίζουν επειδή στα 37 του δε μπορούσε πλέον να οργώνει όλο το γήπεδο επί 90'.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Και μια ειδηση επι του πιεστηριου:
Υπαρχει αυτη τη στιγμη εντονη φημολογια οτι ο Θρυλος εχει συμφωνησει με επιθετικο και γινονται προσπαθειες ωστε να ανακοινωθει τις επομενες ωρες και οριακα να δηλωθει στη λιστα της ΟΥΕΦΑ. Αναμενουμε..

ΥΓ. Μεγαλεφα συμφωνω , πλην ομως ο Γρηγορης απεδειξε οτι ηταν γαβρος ακομα κι οταν επαιζε στο ΑΕΚακι...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και μια ειδηση επι του πιεστηριου:
Υπαρχει αυτη τη στιγμη εντονη φημολογια οτι ο Θρυλος εχει συμφωνησει με επιθετικο και γινονται προσπαθειες ωστε να ανακοινωθει τις επομενες ωρες και οριακα να δηλωθει στη λιστα της ΟΥΕΦΑ. Αναμενουμε..

ΥΓ. Μεγαλεφα συμφωνω , πλην ομως ο Γρηγορης απεδειξε οτι ηταν γαβρος ακομα κι οταν επαιζε στο ΑΕΚακι...

Ροουντ Φαν Νιστερλοι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.287
Πόντοι
22.785
απο πιο πλεβρο ξιπνισατε σιμερισ;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λάθος. Ό,τι φέραμε ΙΣΠΑΝΙΚΟ το χρυσοπληρώσαμε. Γιατί φέραμε και ένα Τζιοβάνι που ναι μεν το χρυσώσαμε αλλά το φχαριστηθήκαμε.
Τον Μπερμούντες τον έφαγε το σύστημα και η γκλάβα του. Δεν έμαθε ποτέ να παίζει άλλο σύστημα από αυτό που έπαιζε χρόνια.
Τον Ντρασένα τον έφαγε ο κόσμος που ήθελε όνομα και όχι να περιμένει να δει να βγαίνει ένα παλικάρι μετά από 2 χρόνια. Αν έκανε την ίδια υπομονή όπως έκανε για τον Καστίγιο, τώρα θα είχαμε ένα περιουσιακό στοιχείο ολκής ή θα είχαμε βγάλει γερό μπαγιόκο από δαύτονε.

Ο Μπράβο όλο στην προετοιμασία παίζει...στα κανονικά πότε θα παίξει; Αφού πάρει όλα τα λεφτά του;
Προσωπικά ούτε στα φιλικά μου άρεσε. Τα βήματα του επιθετικού εδν τα παίρνει. Η άμυνα του Ολυμπιακού με τον Μπράβο είναι σαν φραπές με ζαχαρίνη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλήθεια ή παπαριές του Πρωταθλητή? :rolleyes:
δεν ξέρω ποιανού είναι αλλά παπαριές σίγουρα είναι.
Για τον Τζόλε συμφωνώ, αλλά νομίζω τον κατάλαβαν οι άλλες ομάδες τι φρούτο είναι πολύ αργά, σαν τον Γκόγκα.
Συμφωνώ με Μεγαλέφα για Βαλβίδα. Κάθε προπονητής φεύγοντας από μία ομάδα έχει στο μυαλό του τουλάχιστον ένα παίκτη από την προηγούμενη ομάδα του που θα ήθελε να έχει μαζί του στην επόμενη επειδή του ταιριάζει σαν παίκτης. Πρώτη φορά βλέπω προπονητή που να μην θέλει ούτε ένα παίκτη από την προηγούμενη ομάδα που κοούτσαρε. Και δεν μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό.

Για το Λέτο, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να τον βρίσουμε. Όπως δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο τον επευφημούσαμε. Είναι τόσο προφανές πως μιλάμε για ένα αμούστακο παιδάκι που δεν έχει πήξει η γκλάβα του που δεν μπορείς να του προσάψεις τίποτα. Και δεν νομίζω πως θα κάνει και τίποτα σπουδαίο στον ΠΑΟ.

Κανένα σχόλιο για τη φήμη περί αγοράς Σκόκο από ΠΑΟ (με εκτός άλλων ανταλλαγμάτων και τον Μάτζιο;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ τι λες  :2funny:
μεχρι και τον Λουκα Τονι λενε  ;)
θα τον πληρώσουμε με μετοχές της Ιντραλότ ή της Ιντρακόμ; Μη χέσω.
Υποτίθετασι πως είχαμε κοτζαμάν λίστα από επιλογές για κάθε μία θέση, άρα ΚΑΙ για του επιθετικού μετά το φανταστικό σκάουτινγκ που κάναμε σε Γαλλία, Αργεντινή, Βραζιλία, ισπανία, Ρωσία και όλες τις συμπαρατρεχάμενες χώρες.
Τώρα μας έπιασε το εντεροσφύξιμο και ψάχνουμε ό,τι όνομα κυκλοφορεί στην Αγορά;
Και μας κάνει ο 33χρονος Νιστερλόι, αλλά όχι ο 34χρονος Μοριέντες;
Να γιατί έκοψα να παίρνω εφημερίδες....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
λάθος. Ό,τι φέραμε ΙΣΠΑΝΙΚΟ το χρυσοπληρώσαμε. Γιατί φέραμε και ένα Τζιοβάνι που ναι μεν το χρυσώσαμε αλλά το φχαριστηθήκαμε.

Ο Μπράβο όλο στην προετοιμασία παίζει...στα κανονικά πότε θα παίξει; Αφού πάρει όλα τα λεφτά του;
Προσωπικά ούτε στα φιλικά μου άρεσε. Τα βήματα του επιθετικού εδν τα παίρνει. Η άμυνα του Ολυμπιακού με τον Μπράβο είναι σαν φραπές με ζαχαρίνη.

Ο Τζιοβάννι είναι βραζιλιάνος και εγώ μίλησα μόνο για Ισπανούς, αλλιώς θα έβαζα και τον Ντομί και τον Φ.Κονσεϊσάο.
Δε σου άρεσε στα φιλικά ο Ραούλ Μπράβο; :jerking: Ήταν αλάνθαστος σε όλες τις κινήσεις του, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Πιστεύω πάντως ότι δε θες να παίζει ο Ντομί και να ξανά 'χουμε τα περσινά με τη Σεντ Ετιέν. Ή τον Λεονάρντο που για την ώρα είναι στην κοσμάρα του.

Κανένα σχόλιο για τη φήμη περί αγοράς Σκόκο από ΠΑΟ (με εκτός άλλων ανταλλαγμάτων και τον Μάτζιο; )
Μέχρι εκεί λες να φτάνει η ξεφτίλα στο αεκάκι; Να πουλήσουν τον καλύτερό τους παίκτη σε αντίπαλο και μάλιστα μετά το ξεβράκωμα με τη ρήτρα του Κουτσομύτη;; Ας τον πουλήσουν σε εμάς που έχουμε και ανάγκη από εξτρέμ φέτος (γιατί του χρόνου βασικός θα είναι ο Σόλε :headbang2:)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μέχρι εκεί λες να φτάνει η ξεφτίλα στο αεκάκι; Να πουλήσουν τον καλύτερό τους παίκτη σε αντίπαλο και μάλιστα μετά το ξεβράκωμα με τη ρήτρα του Κουτσομύτη;; Ας τον πουλήσουν σε εμάς που έχουμε και ανάγκη από εξτρέμ φέτος (γιατί του χρόνου βασικός θα είναι ο Σόλε :headbang2:)
εαν στην θεση της ΑΕΚ ηταν ο ΠΑΟΚ οσο αφορα την περιπτωση Κατσουρανη ολοι σας θα μιλαγατε για θυγατρικες.
Τωρα μοκο απο ολους
Ρε πως καταντησε το αεκακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom