You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ιτς ον μι...τη μπύρα ποιός θα την χρεωθεί;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βορειοηπειρώτισσα ρεΑλβανία sorry.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ιτς ον μι...
χουβαρντάαααααααααααααααααααααααααααααα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Έλα εντάξει, το βρήκαμε, ο Ντιόγκο δεν έχει τεχνική στο κρεβάτι γι' αυτό το χώρισε η γκόμενα του...λοιπον ακου να σας πω εγω τι συμβαινει και ειναι λιγο στα κατω του ο Ντιογκο,
χωρισε με την γκομενα του που προοριζοταν για στεφανι ,και οσο να ναι εχει επηρρεαστει ,
ειναι διασταρωμενη η ειδηση ,απο redplanet.gr την αλιευσα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Βορειοιταλίδες αυτοαποκαλούνται τώρα.βορειοηπειρώτισσα ρε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Έλα εντάξει, το βρήκαμε, ο Ντιόγκο δεν έχει τεχνική στο κρεβάτι γι' αυτό το χώρισε η γκόμενα του...
ε τον άμπαλλο........ τον άτεχνο...
τζάμπα του δωσε καγιέν ο θείος και μονοκατοικία στην Ανω Βούλα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Βορειοιταλίδες αυτοαποκαλούνται τώρα.
απο τη Λομβαρδία ε;
μάλιστα.....
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλα το γεγονος οτι ειναι αμπαλος και στριβει <<δυσκολα>> ,δεν αναιρει το οτι ακομα εχει ταλεντο.Καλη τοποθετηση,ψυχραιμια(Νο.1 προσον γαι καθε φορ) και καλο κεφαλι..Παρολα αυτα εχει πολλα να διορθωσει ακομα(να πασαρει καλυτερα,να βελτιωσει την εκρηξη του,να αποκτησει νευρο στο παιχνιδι του)...Η τεχνικη δεν διδασκεται στα 21...Την εχεις ή δεν την εχεις(δεν την εχει δηλαδη)...
Υ.Γ.Κατσε πρωτα να συγκριθει με τον ντιογκο,και μετα παμε στον Ιμπρα και τον Ζιο
Δεν έχει τεχνική ο Μήτρογλου...
Στο 1:14 δεν πάει για κάθετη μπαλιά, να ντριμπλάρει πήγε και του άνοιξε το κοντρόλ.
Μόνο το τελείωμα των φάσεων πρέπει να βελτιώσει, όπως όλοι οι επιθετικοί πλην Φαινομένου
και Φαν Νιστελρόι που δεν έχουν άλλα περιθώρια βελτίωσης.
Tοn Σισσέ δεν τον μετράς ακόμα επειδή δεν άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια;;;;συγγνώμη τώρα έχει ο Μπλάνκο τεχνική;
έχει κανένα σέντερ φορ πλην του Ντιόγκο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα τεχνική;
Και ο Τζιμπούρ έχει καλή τεχνική, αλλά και στην αεκ δημιουργεί προβλήματα και στον Πανιώνιο όταν ήθελε να φύγει(ο Μπομπό αντιθέτως προκαλεί προβλήματα όχι επειδή δεν τιμάει το συμβόλαιό του, αλλά επειδή όπως όλοι οι μεγάλοι παίκτες, πάντα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό )
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Δεν έχει τεχνική ο Μήτρογλου...
Στο 1:14 δεν πάει για κάθετη μπαλιά, να ντριμπλάρει πήγε και του άνοιξε το κοντρόλ.
με μια πάσα τον βγάλαμε σούπερ τεχνίτη αυτόν;
ρε hitman, βρες καμιά 10αριά πάσες του Κυργιάκου, 3-4 κεφαλιές του και καναδυό ντρίπλες και βάλτα όλα σε ένα βίντεο να τον βγάλουμε τον μεγαλύτερο τεχνίτη όλων των εποχών.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Αρχίζει το 2ο ημίχρονο!!!
δυστυχώς πάω για βουτιές (εμπνεύστηκα από το βίντεο του Ντιόγο)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αλέφα,
δεν ξέρω τι μου λέτε για σισέ.
Οταν παίξει θα σας πω.
Αυτή τη στιγμή ο Ντιόγκο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι το καλύτερο σέντερ φορ στην Ελλάδα.
Το κύπελλο το πήρε μόνος του με φάσεις δικές του, πολλά τρίποντα (ξάνθη και αλλού) ήρθαν από αυτόν και γενικά δεν κωλώνει ούτε να βάλει τα πόδια του στη φωτιά ούτε το παίζει πριμαντόνα.
Τελεία.
Τα άλλα είναι απο κομπλεξικούς οπαδισμούς και έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων ποδοσφαίρου.
Ο γάβρος πέρσι προσπαθούσε να τον φέρει. Σήριαλ είχε γίνει... Εγώ προσωπικά σήριαλ έχω δει μόνο για παικταράδες. Τα παλτά έρχονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Γιώργο παίκτης περιοχής δεν μπορεί να βγαίνει να κάνει σούτ. Ειδικά όταν το 10άρι παίζει κρυφό σέντερ φορ όπως πέρσι ο βαλβίδας έπαιζε. Εάν μπορούσε θα έβλεπες και αυτό.
Ο,τι και να λέτε είναι απο τα πιο πλήρη φορ αυτή τη στιγμη στην Ελλάδα. Αριστος κεφαλιστής, άριστος στα ξεμαρκαρίσματα χωρίς τη μπάλλα, άριστος στα τελειώματα πρώτου χρόνου, δε φοβάται τις κλωτσές και το ξύλο και όσο χρειάζεται πονηρός για να παίρνει αυτό που θέλει.
Εγώ από το γάβρο ζηλευα τον Τζόλε ως εξτρέμ και τον Ντιόγκο ως σέντερ φορ.
Δε βρίσκεις εύκολα τέτοιους παίκτες σήμερα να έρχονται σε βου διαλογής πρωταθλήματα.
δεν ξέρω τι μου λέτε για σισέ.
Οταν παίξει θα σας πω.
Αυτή τη στιγμή ο Ντιόγκο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι το καλύτερο σέντερ φορ στην Ελλάδα.
Το κύπελλο το πήρε μόνος του με φάσεις δικές του, πολλά τρίποντα (ξάνθη και αλλού) ήρθαν από αυτόν και γενικά δεν κωλώνει ούτε να βάλει τα πόδια του στη φωτιά ούτε το παίζει πριμαντόνα.
Τελεία.
Τα άλλα είναι απο κομπλεξικούς οπαδισμούς και έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων ποδοσφαίρου.
Ο γάβρος πέρσι προσπαθούσε να τον φέρει. Σήριαλ είχε γίνει... Εγώ προσωπικά σήριαλ έχω δει μόνο για παικταράδες. Τα παλτά έρχονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Γιώργο παίκτης περιοχής δεν μπορεί να βγαίνει να κάνει σούτ. Ειδικά όταν το 10άρι παίζει κρυφό σέντερ φορ όπως πέρσι ο βαλβίδας έπαιζε. Εάν μπορούσε θα έβλεπες και αυτό.
Ο,τι και να λέτε είναι απο τα πιο πλήρη φορ αυτή τη στιγμη στην Ελλάδα. Αριστος κεφαλιστής, άριστος στα ξεμαρκαρίσματα χωρίς τη μπάλλα, άριστος στα τελειώματα πρώτου χρόνου, δε φοβάται τις κλωτσές και το ξύλο και όσο χρειάζεται πονηρός για να παίρνει αυτό που θέλει.
Εγώ από το γάβρο ζηλευα τον Τζόλε ως εξτρέμ και τον Ντιόγκο ως σέντερ φορ.
Δε βρίσκεις εύκολα τέτοιους παίκτες σήμερα να έρχονται σε βου διαλογής πρωταθλήματα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τι παίχτης περιοχής ρε; αφού όλο απέξω από αυτήν είναι (το 'γραψε κι ένας γαύρος πριν λίγο)Γιώργο παίκτης περιοχής δεν μπορεί να βγαίνει να κάνει σούτ. Ειδικά όταν το 10άρι παίζει κρυφό σέντερ φορ όπως πέρσι ο βαλβίδας έπαιζε. Εάν μπορούσε θα έβλεπες και αυτό.
μάλλον ξέχασες γκαλέτι ε;Εγώ από το γάβρο ζηλευα τον Τζόλε ως εξτρέμ και τον Ντιόγκο ως σέντερ φορ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είπαμε ... τραβάει παίκτες απάνω του...τι παίχτης περιοχής ρε; αφού όλο απέξω από αυτήν είναι (το 'γραψε κι ένας γαύρος πριν λίγο)μάλλον ξέχασες γκαλέτι ε;
έτσι έκανε και ο Μιχαλάκης... απλά μπάλλα δεν ήξερε το παλλικάρι....
ο Γκαλέττι είναι γαμάτο εξτρέμ αλλά είναι ΜΟΝΟ 7άρι. Τίποτα άλλο. Δεν μαρκάρει, έχει πολλά νεκρά διαστηματα, δεν μπλέκει όταν η μπάλλα καίει. Απλά έχει άριστη τεχνική κατάρτιση και βγάζει άριστες σέντρες. ΤΖΟΛΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έτσι ακριβώς. Ο Τζόλε στα καλά του ήταν από τους καλύτερους αριστερούς μέσους(όχι εξτρεμ τύπου Robben) στην Ευρώπη(μετά τον Γκιγγς σίγουρα, άλλους καλύτερους δυσκολεύομαι να θυμηθώ).ο Γκαλέττι είναι γαμάτο εξτρέμ αλλά είναι ΜΟΝΟ 7άρι. Τίποτα άλλο. Δεν μαρκάρει, έχει πολλά νεκρά διαστηματα, δεν μπλέκει όταν η μπάλλα καίει. Απλά έχει άριστη τεχνική κατάρτιση και βγάζει άριστες σέντρες. ΤΖΟΛΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Ερώτηση: Γιάτι όποτε το λέω αυτό, λάμβανω από όλους την ίδια αυθόρμητη αντίδραση "Ο Κ.Ρονάλντο και ο Μέσσι είναι καλύτεροι".;;
Πραγματικά συγκλονιστική πληροφορία που δε μου είχε περάσει ποτέ απ'το μυαλό.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αφήσαμε τον Μπεκενμπάουερ και πιάσαμε τον Ντιόγκο τώρα???
Τελικά είναι περιφερειακός ο Ντιόγκο ή φορ περιοχής????
Βγαίνει εκτός περιοχής για να τραβάει παίκτες πάνω του ή απλά γουστάρει τα τσαλιμάκια στη γραμμή του πλάγιου άουτ???
Η γαμημένη η ζέστη δεν υποφέρεται ρε μαλάκες...χρόνια έχουμε να χτυπήσουμε 40αρι υπό σκιάν εις την Παγουρίαν και η λίμη δεν ενδείκνυται για βουτιές...
Τελικά είναι περιφερειακός ο Ντιόγκο ή φορ περιοχής????
Βγαίνει εκτός περιοχής για να τραβάει παίκτες πάνω του ή απλά γουστάρει τα τσαλιμάκια στη γραμμή του πλάγιου άουτ???
Η γαμημένη η ζέστη δεν υποφέρεται ρε μαλάκες...χρόνια έχουμε να χτυπήσουμε 40αρι υπό σκιάν εις την Παγουρίαν και η λίμη δεν ενδείκνυται για βουτιές...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κάθεσαι και συζητάς με τον μυρωδιά τον hitman και περιμένεις να βγάλεις άκρη;;εσύ ρε χίτμαν από που τους κρίνεις; κοιμάσαι μαζί τους, ή είσαι συμπαίκτης τους;
[move]το 1:10 αφιεφωμένο στον χιτμαν μας[/move]
δυστυχώς πάω για βουτιές (εμπνεύστηκα από το βίντεο του Ντιόγο)
Για να βελτιώσεις την τεχνική σου: Πρόσεξε ιδιαίτερα 1,28-1,47 στο 1ο βίντεο
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Για να βελτιώσεις την τεχνική σου: Πρόσεξε ιδιαίτερα 1,28-1,47 στο 1ο βίντεο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις