Τεχνική ο Ντιόγο? Είσαι σίγουρος?Τεχνικη,για τα ελληνικα δεδομενα παντα,εχει ο Ντιογκο,ο Ματζιος,ο Τζεμπουρ,και ο Σισσε(οχι μονο για τα ελληνικα δεδομενα ο τελευταιος).....
Ο Μπελούτσι η παιχτούρα τι έγινε ρε μάγκες? Τον πούλο του?
Τεχνική ο Ντιόγο? Είσαι σίγουρος?Τεχνικη,για τα ελληνικα δεδομενα παντα,εχει ο Ντιογκο,ο Ματζιος,ο Τζεμπουρ,και ο Σισσε(οχι μονο για τα ελληνικα δεδομενα ο τελευταιος).....
Ο Ντιόγκο μερικές φορές απλά τα χάνει και γίνεται λίγο πλυμμήρας...Τεχνική ο Ντιόγο? Είσαι σίγουρος?
Ο Μπελούτσι η παιχτούρα τι έγινε ρε μάγκες? Τον πούλο του?
Ο ντιογκο δεν εχει πολυ το ενας με εναν...Μπορεις να θυμηθεις να τριπλαρει αμυντικο και να σκοραρει???Γιατι εγω δεν μπορω.Η εξαιρετικη σωματοδομη του ομως τον βοηθαει να παιζει με πλατη και να κρατα μπαλα...Η πλειοψηφεια των γκολ του ειναι με κεφαλι η΄κοντινα πλασε,πραγμα που δειχνει οτι ουτε μακρινο σουτ εχει(που και αυτο απαιτει τεχνικη).Αντιθετα ο τζεμπουρ,που δεν παιζει καλα με πλατη,το εχει το ενας με εναν καλυτερα απο τους αλλους 2 και σουταρει καλυτερα..Δυσκολο να βρεις στην ελλαδα πληρη φορ(εκτος αν ερθει ο ιμπραιμοβιτς ).....τεχνική δεν είναι μόνο το κατέβασμα με πλάτη στα σέντερ μπακ.
τεχνική είναι και το ένας εναντίον ενός με μούρη στην άμυνα.
Και αυτό το προσόν συν του Μάντζιου συν του άριστου κεφαλιστή καθιστουν τον Ντιόγκο νο1 από πλευράς τεχνικής σέντερ φορ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Το ξέρω φίλε - απλά αν θυμάσαι τι γράφανε οι φυλλάδες τότε, θα καταλάβεις τι θέλω να πω. ;)Ο Μπελούτσι δεν είναι σέντερ φορ αδερφέ!!!!
Ας δώσουμε τον ορισμό της ποδοσφαιρικής τεχνικής γιατί μερικοί τον αγνοούν...
Ο Ντιόγκο μερικές φορές απλά τα χάνει και γίνεται λίγο πλυμμήρας...
Ο Μπελούτσι δεν είναι σέντερ φορ αδερφέ!!!!
Τι γράφαναε οι φυλλάδες φίλε μου???ότι είναι παικτούρα???Το ξέρω φίλε - απλά αν θυμάσαι τι γράφανε οι φυλλάδες τότε, θα καταλάβεις τι θέλω να πω. ;)
Τα τσαλιμάκια στο αράουτ είναι τεχνική?γάματα ΑΔΕΡΦΕ.
γάματα....
ΔΕΣ το ΒΙΝΤΕΟ για ορισμό.
Ναι - ότι γράφανε πολλά το θυμάμαι καλά.Τι γράφαναε οι φυλλάδες φίλε μου???ότι είναι παικτούρα???
Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι πολύ στατικό και αργό...
Να με θυμηθείς ότι η πόρτο τον Μπελούτσι σε 2 χρονάκια θα τον μοσχοπουλήσει...
Τα τσαλιμάκια στο αράουτ είναι τεχνική?
Α, ξέχασα μιλάω με το Μουρίνιο....
Δεν διαφωνώ μαζί σου,φυσικά και έχει τεχνική ο Ντιόγκο...ο ντιόγκο έχει συνήθως 3 και 4 επάνω του....
βγαίνει δεξιά αριστερά για ξεμαρκάρισμα και γι αυτό πέρσι ο μπελούτσι αναστήθηκε. Είχε χώρους από τους παίκτες που τράβαγε ο Ντιόγκο.
Παίκτης με τα περισσότερα Fouls Suffered στο ελληνικό πρωτάθλημα ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ.
Το φάουλ το κάνεις ως αμυντικός ΟΤΑΝ δεν μπορείς να ακολουθήσεις τη δημιουργικότητα (όταν υπάρχει του επιθετικού)
Καλό θα είναι στην Ελλάδα πριν αρχίσει ο κάθε πασατέμπος να μιλάει για ποδόσφαιρο να έχει διαβάσει και κάνα βιβλίο ποδοσφαίρου.
Ας αρχίσουν μερικοί με το βιβλίο του Μπάγιεβιτς....
Πασατέμπο... Εντάξει ρε γίγαντα, έχει φοβερή τεχνική ο Ντιόγο.σύμφωνα με τα βιβλία προπονητών
Οι προπονητές πάντα πριν την προπόνηση αφιωρώνουν ώρες ατελείωτες σε βίντεο και με τους παίκτες τους και μόνοι τους...
Συνεχίστε τον πασατέμπο σας. Να μη σας διακόπτουμε.
ορισμένες φορές αναρωτιέμαι...
όταν (αν) βλέπετε μπάλλα είστε επικεντρωμενοι στον λιόσπορο ή τη σάμαλη;
1.το βιντεάκι που έβαλες αποδυκνείει αυτό που λένε κάποιοι εδώ μέσα. ότι το ένας με έναν ΔΕΝ το έχει. κρατάει τη μπάλα - δεν του την παίρνεις - αν είναι στην κίνηση μπορεί να σου πετάξει τη μπάλα μπροστά κ να σου φύγει, στην σέντρα έχει ξεπέταγμα για το γκολ, όπως κ καλή κεφαλιά. μην τα μπερδεύουμε. τεχνική είναι κ το στοπάρισμα, κ η ντρίπλα, κ η προστασία της μπάλας (άσε που όλα κ η πάσα κ το σουτ τεχνική θέλουν αλλά λέμε τώρα αυτά που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε τεχνική). ε, ο diogo τα'χει όλα εκτός από την ντρίπλα στο ένας με έναν.
Πασατέμπο... Εντάξει ρε γίγαντα, έχει φοβερή τεχνική ο Ντιόγο.
Καλύτερο στομάχι τώρα?
Το βιντεο αποτελει ενα πολυ καλο δειγμα του παικτη...Πολη καλο κεφαλι,κρατημα μπαλας(τον βοηθαει το σωμα του)και ανοιγμα χωρων.....σύμφωνα με τα βιβλία προπονητών
τεχνική:
Δεν είναι η τρίμπλα και το τακουνάκι.
Είναι:
1.
τεχνική τοποθέτηση πέλματος στο πλασέ.
2.
τεχνική τοποθέτησης σώματος στην κεφαλιά
3.
τεχνική χωρίς τη μπάλλα στα πόδια (τεχνική ξεμαρκαρίσματος). (3:58 στο βίντεο)
4.
τεχνική στον συγχρονισμό υποδοχής μπάλλας στον ελεύθερο χώρο.
5.
τεχνική υποδοχής μπάλλας σε κρυφό χώρο(ανάμεσα σε σέντερ μπακ)
Ολα τα παραπάνω πριν αγοράσεις βιβλία δες τα στο βιντεάκι. Ξανά και ξανά.
Υ.Γ.
Οι προπονητές πάντα πριν την προπόνηση αφιωρώνουν ώρες ατελείωτες σε βίντεο και με τους παίκτες τους και μόνοι τους...
Συνεχίστε τον πασατέμπο σας. Να μη σας διακόπτουμε.