Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (0 μέλη και 297 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα λεφτά τι σχέση έχουν με την τεχνική?

Κι επειδή μιλάς για προπονητές κλπ, ο συγχωρεμένος ο Πούσκας έλεγε ότι στο ποδόσφαιρο τα γκόλ μετράνε.

Αυτά τα ντε λα μαγκέν στο πλάγιο είναι για να ξεσηκώνουν την 7. Εγώ προτιμώ την αποτελεσματικότητα του Σαραβάκου, OK? ;)

όχι ρε δεν έχουν σχέση τα λεφτά στη μπάλλα....

τι μαλάκες είναι που δίνουν 75 μύρια για Ρονάλντο και Ιμπραήμοβιτς.
Σαραβάκος και ξερό ψωμί....
Αντε και Βαζέχα. Ποιός Ντιόγκο και ποιός Τζιοβάνι. Τι να λέμε τώρα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ενταξει δασκαλε....Κατσε κρινε ποδοσφαιριστες εσυ απο το γιου τιουμπ και απο το μανατζερ..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
όχι ρε δεν έχουν σχέση τα λεφτά στη μπάλλα....

τι μαλάκες είναι που δίνουν 75 μύρια για Ρονάλντο και Ιμπραήμοβιτς.
Σαραβάκος και ξερό ψωμί....
Αντε και Βαζέχα. Ποιός Ντιόγκο και ποιός Τζιοβάνι. Τι να λέμε τώρα
Όταν δε σου αρέσει ένα επιχείρημα, βάζεις κι άλλα άσχετα όπως κάνουν οι πολιτικάντηδες εδώ στη χώρα της φαιδράς.

Α ρωτάει ο ένας, Ω απαντάει ο άλλος. Αν δε σε ήξερα τι psycho είσαι, θα έλεγα ότι σ' έχει χτυπήσει η νέα γρίπη. Αλλά σ' έχω μάθει τώρα, οπότε είμαστε cool. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Επειδη δεν εχεις μυρωδια,αλλα η πλακα ειναι οτι θεωρεις τον ευατο σου αυθεντια :2funny: :2funny:,σου απαντω οτι τους κρινω απο τα 50 ματσ του γαυρου που παρακολουθησα και οχι απο το 1.34,0.23 και 5.34 ενος βιντεακι απο το γιου τιουμπ που εχει συλλεχθει απο ολη την καριερα του ποδοσφαιριστη........Θυμισου τον μαγο του γιου τιουμπ νιουνιες που εφυγε νυχτα...
Αφιερωμενο το 0.18-ο.28  στην περσονα...

Μετα απο αυτη την γκολαρα,φουλ για τσελσι ο τρομοκρατης... :2funny: :2funny: :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν δε σου αρέσει ένα επιχείρημα, βάζεις κι άλλα άσχετα όπως κάνουν οι πολιτικάντηδες εδώ στη χώρα της φαιδράς.

Α ρωτάει ο ένας, Ω απαντάει ο άλλος. Αν δε σε ήξερα τι psycho είσαι, θα έλεγα ότι σ' έχει χτυπήσει η νέα γρίπη. Αλλά σ' έχω μάθει τώρα, οπότε είμαστε cool. ;)

όταν τελειώνουν τα πειχειρήματα ο συνδιαλλεγόμενος είναι σάικο.

Νορμάλ:
τι σχέση έχουν τα χρήματα με το ποδόσφαιρο;
Σάικο:
Οι μεταγραφές γίνονται με πορτοκάλια; Η αξία των ποδοσφαιριστών μετράτε με πασατέμπο;
Νορμάλ:
Εισαι σάικο ή άρρωστος.
Σάικο:
Να το χέσω να είμαι τέτοιος νορμάλ......

Σάικο ρε. Σάικο γαμώ τα επιχειρήματά σας.
Ειδικά αυτά που προσπαθούν να πείσουν τους σάικο ότι παίκτης 10 μυρίων Ευρώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ........
Ζήτω οι νορμάλ της Ελλάδας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδη δεν εχεις μυρωδια,αλλα η πλακα ειναι οτι θεωρεις τον ευατο σου αυθεντια :2funny: :2funny:,σου απαντω οτι τους κρινω απο τα 50 ματσ του γαυρου που παρακολουθησα και οχι απο το 1.34,0.23 και 5.34 ενος βιντεακι απο το γιου τιουμπ που εχει συλλεχθει απο ολη την καριερα του ποδοσφαιριστη........Θυμισου τον μαγο του γιου τιουμπ νιουνιες που εφυγε νυχτα...
Αφιερωμενο το 0.18-ο.28  στην περσονα...

Μετα απο αυτη την γκολαρα,φουλ για τσελσι ο τρομοκρατης... :2funny: :2funny: :S

ρε θηρίο είσαι ΑΕΚ και παρακολούθησε και τα 50 ματς του γάβρου;
μπράβο ρε;
μπας και μάθεις λίγο μπαλλίτσα......

Υ.Γ 1
επειδή κάποιος διαφωνεί ΜΑΖΙ ΣΑΣ με επιχειρήματα δΕΝ ΤΟ παίζει αυθεντία.
Κόφτε τις νεοελληνικές παπαριές.
Μόλις κάποιος σας λέει κάτι και το τεκμηριώνει αρχίζουν τα είσαο ψώνιο, είσαι σάικο, είσαι άρρωστος.
Δεν γαμιέστε.
ΟΚ
συμφωνούμε:
Ο ΑΕΚτζής που είδε και τα 50 παίγνια του γάβρου κατέληξε ότι ο Ντιόγκο δεν έχιε τεχνική και σούτ. ΟΚ. Μαζί σου. Φχαριστήθηκες τώρα;

Υ.Γ. 2
Πες μου ότι πηγαίνεις και στις προπονήσεις του Ρέντη και θα σε προσκυνήσω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε θηρίο είσαι ΑΕΚ και παρακολούθησε και τα 50 ματς του γάβρου;
μπράβο ρε;
μπας και μάθεις λίγο μπαλλίτσα......

Υ.Γ 1
επειδή κάποιος διαφωνεί ΜΑΖΙ ΣΑΣ με επιχειρήματα δΕΝ ΤΟ παίζει αυθεντία.
Κόφτε τις νεοελληνικές παπαριές.
Μόλις κάποιος σας λέει κάτι και το τεκμηριώνει αρχίζουν τα είσαο ψώνιο, είσαι σάικο, είσαι άρρωστος.
Δεν γαμιέστε.
ΟΚ
συμφωνούμε:
Ο ΑΕΚτζής που είδε και τα 50 παίγνια του γάβρου κατέληξε ότι ο Ντιόγκο δεν έχιε τεχνική και σούτ. ΟΚ. Μαζί σου. Φχαριστήθηκες τώρα;

Υ.Γ. 2
Πες μου ότι πηγαίνεις και στις προπονήσεις του Ρέντη και θα σε προσκυνήσω.
Το γεγονος οτι δεν ειμαι γαβρος δεν σημαινει οτι δεν βλεπω μπαλα...Η αυθεντια που αισθανεσαι οτι κατεχεις δεν βγαινει απο τα ποστ σου,αλλα απο τον απαξιωτικο και υβριστικο τροπο που αντιμετωπιζεις οποιον ΤΟΛΜΗΣΕΙ να δαιφωνησειμαζι σου....Δεν θα ασχοληθω περεταιρω....Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του....
Υ.Γ.Αν απο 2 ωρες ποσταρισματα καταλαβες οτι λεω τον ντιογκο ατεχνο και ντυμενο ξυλο,Κωσταντινου δηλαδη,καλα κρασια τον αυγουστο...
Υ.Γ.1.Δεν  ανταποδιδω τις ευτελεις ειρωνιες σου και τις υβρεις γιατι δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο.....
Υ.Γ.2.Καλη τηλεθεαση στο γιου-τιουμπ....(δεν κρατησα το λογο μου,ουτε 5 δευτερα)..  :grin::s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
ακομα ιπαρχετε :think: :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το γεγονος οτι δεν ειμαι γαβρος δεν σημαινει οτι δεν βλεπω μπαλα...Η αυθεντια που αισθανεσαι οτι κατεχεις δεν βγαινει απο τα ποστ σου,αλλα απο τον απαξιωτικο και υβριστικο τροπο που αντιμετωπιζεις οποιον ΤΟΛΜΗΣΕΙ να δαιφωνησειμαζι σου....Δεν θα ασχοληθω περεταιρω....Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του....
Υ.Γ.Αν απο 2 ωρες ποσταρισματα καταλαβες οτι λεω τον ντιογκο ατεχνο και ντυμενο ξυλο,Κωσταντινου δηλαδη,καλα κρασια τον αυγουστο...
Υ.Γ.1.Δεν  ανταποδιδω τις ευτελεις ειρωνιες σου και τις υβρεις γιατι δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο.....
Υ.Γ.3.Καλη τηλεθεαση στο γιου-τιουμπ....(δεν κρατησα το λογο μου,ουτε 5 δευτερα)..  :grin::s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

σίγουρα κάτι παίρνετε.
1.
παρακαλώ ξαναπόσταρε τα υβριστικά μου ποστ.
2.
το γεγονός ότι δεν είσαι γάβρος λογικά σημαίνει ότι για να δεις και τα 50 παίγνια του γάβρου δεν είδες όλα τα παίγνια της ΑΕΚ... άρα, ή λες ψέμματα, ή υπερβάλλεις.
3.
στο ποστ σου είπες ότι ο ντιόγκο δεν έχει σουτ και τεχνική στο ένας εναντίον ενός.
εάν γράφετε για να γράφετε δεν φταίω εγώ.
Οχι ότι περίμενα στα οπαδικά διαφορετική αντιμεμτώπιση από αυτήν αλλά τεσπα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λοιπον ακου να σας πω εγω τι συμβαινει και ειναι λιγο στα κατω του ο Ντιογκο,
χωρισε με την γκομενα του που προοριζοταν για στεφανι ,και οσο να ναι εχει επηρρεαστει ,
ειναι διασταρωμενη η ειδηση ,απο redplanet.gr την αλιευσα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τα συμπερασματα απο το χθεσινο φιλικο....Να ποιος ειναι ο Ολυμπιακος.... :knockinb: :knockinb:

Συνημμένα

• full_vasiko5.jpg
    full_vasiko5.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 27

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σίγουρα κάτι παίρνετε.
1.
παρακαλώ ξαναπόσταρε τα υβριστικά μου ποστ.
2.
το γεγονός ότι δεν είσαι γάβρος λογικά σημαίνει ότι για να δεις και τα 50 παίγνια του γάβρου δεν είδες όλα τα παίγνια της ΑΕΚ... άρα, ή λες ψέμματα, ή υπερβάλλεις.
3.
στο ποστ σου είπες ότι ο ντιόγκο δεν έχει σουτ και τεχνική στο ένας εναντίον ενός.
εάν γράφετε για να γράφετε δεν φταίω εγώ.
Οχι ότι περίμενα στα οπαδικά διαφορετική αντιμεμτώπιση από αυτήν αλλά τεσπα.
Το 50 ηταν σχημα λογου....Καμια 30αρια παντως τα εχω δει σιγουρα...Για να τελειωνουμε
Το βιντεο αποτελει ενα πολυ καλο δειγμα του παικτη...Πολυ καλο κεφαλι,κρατημα μπαλας(τον βοηθαει το σωμα του)και ανοιγμα χωρων.....
Δεν ειπε κανεις τον ντιογκο ατεχνο....Εχει τεχνικη αλλα δεν ειναι πληρης...
Αποσπασμα απο ποσταρισμα μου για ντιογκο...Επιμενω οτι σουτ απο μακρια δεν εχει...Αλλα ειναι ενας παρα πολυ καλος παικτης....Δι ενντ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το 50 ηταν σχημα λογου....Καμια 30αρια παντως τα εχω δει σιγουρα...Για να τελειωνουμεΑποσπασμα απο ποσταρισμα μου για ντιογκο...Επιμενω οτι σουτ απο μακρια δεν εχει...Αλλα ειναι ενας παρα πολυ καλος παικτης....Δι ενντ...
τη γνώμη σου για τη γκόμενα στο φιλικό.
Στοπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom