gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Κραζουν σημερα οι φυλλαδες τον Παιτερη για το τσιρκο που παρουσιασε αλλα και για τα πειραματα του. Ας μην αισθανονται ασχημα οι συμπαθεις λαγοι για το κραξιμο. Ολο το καλοκαιρι φαγανε γερο σπρωξιμο απο ολους αυτους που σημερα κραζουν, και ειναι λογικο γιατι βλεπουν πλεον οι δημοσιορουφιανοι, ορατο τον κινδυνο να ξεφτυλιστουν για ακομα μια φορα και μαλιστα με τον χειροτερο τροπο αφου φετος το παρακαναν με το πολυανεκδοτο. Τωρα δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το να καλυπτουν τα νωτα τους. Βεβαια ο κοτερατος και οι λοιποι γραφικοι παραμενουν στο απυροβλητο αλλα μην ταθελουμε και ολα δικα μας.
Εγω απο την πλευρα μου θα ανησυχησω αν δω αυριο μετα απο νικη τιποτα διθυραμβους απο τους ιδιους , τους γνωστους λογιστες..
Και μια συμβουλη προς το σκαουτινγκ του ΠΟΑ. Να χτυπατε παιχτες για τους οποιους εκανε θετικη εισηγηση ο Νινιαδης, οχι αυτους που μετα απο 6μηνη παρακολουθηση απερριψε.. Ειδατε τι παθατε με τον Καντε. Προκειται πραγματι για πολυ χρησιμο παιχτη... για τον αντιπαλο.
Αυτα αδερφια και σημερα με τη νικη!
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ..ΝΤΟΥ
Εγω απο την πλευρα μου θα ανησυχησω αν δω αυριο μετα απο νικη τιποτα διθυραμβους απο τους ιδιους , τους γνωστους λογιστες..
Και μια συμβουλη προς το σκαουτινγκ του ΠΟΑ. Να χτυπατε παιχτες για τους οποιους εκανε θετικη εισηγηση ο Νινιαδης, οχι αυτους που μετα απο 6μηνη παρακολουθηση απερριψε.. Ειδατε τι παθατε με τον Καντε. Προκειται πραγματι για πολυ χρησιμο παιχτη... για τον αντιπαλο.
Αυτα αδερφια και σημερα με τη νικη!
ΘΥΡΑ 7 ΠΑ..ΝΤΟΥ