Περι χρεων ΑΕΚ και Ολυμπιακου σε παραπεμπω σε παμπολλα μηνυματα που εχουν γραφτει στο νημα της ΑΕΚ (οπου οι φιλοι γαύροι ξερνουν τα μεσα τους απο ζηλεια για το γηπεδο) οπου φαινεται ξεκαθαρα πως και τι.
Οπως εχω ξαναγραψει η ΑΕΚ ειχε χρεη (τα 400 που γραφεις ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια προστιμα, διαβασε τα σχετικα μηνυματα), , τιμωρηθηκε, επεσε Γ Εθνικη και μετα απο μερικα χρονια πηρε πρωταθλημα. Ο Ολυμπιακος για τα χρεη που διακριβωμενα ειχε (και ακομα εχει, βλεπε γηπεδο κλπ) ποια ακριβως τιμωρια υπεστη?
Μπορείς να μου πεις πως τιμωρηθηκε ο Ολυμπιακος για το σκανδαλο Κοσκωτα? Γιατι εγω μπορω να σου πω πως τιμωρηθηκε η ΑΕΚ για την κλοπη του Ψωμιαδη. Επεσε στη Γ Εθνικη.
Η ατιμωρησια που διεπει λοιπον οτι σκανδαλο και παρανομια διαπραττει ο Ολυμπιακός η επωφελειται απο αυτην , αποδεικνυει οτι η διαπλοκη του με την πολιτικη ηγεσια ειναι διαχρονικη και αναμφισβητητη.
Το αστειο ειναι οτι κουναει το δαχτυλο και στους υπολοιπους.
Για τα εσοδα, πηγαινε δες τι εχει βγαλει ο γαυρος απο συμμετοχες σε Ch.L. τα χρονια Κοκκαλη, οπου το πρωταθλημα πηγαινε συστημενο με παραγκες Θωμα κλπ. επι χρονια και μετα μιλαμε.
Για τους Παναθηναϊκους δεν εχω αντιστοιχα στοιχεια, αυτη ειχαν και εχουν την ευλογια της Αγιας Οικογενειας. Απλα δεν ασχολουνται σοβαρα.