Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.228
Πόντοι
28.246
ποσο ειχαν κοροιδεψει οι τριμπουστες βαζελες.....

ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΖΕΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ
GO6KibJWIAA6iUj.jpg
Αυτος δικαιωθηκε περισσοτερο απο ολους.

Καλω τον @athinaios44 να ερθει να πιει ενα ποτηρι μαζι μας, ετσι για το καλο. Εμεις πινουμε σαμπανια ακομα, Αθηναιε. Εσενα θα σου βαλει φρεσκο, απο τον καλο, ζωμο ο @ΑΝΤΖΕΛΟ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.228
Πόντοι
28.246
ρε μεγαλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
GO0000PXEAAYxLB.jpg
Αυτο ειναι το καλυτερο που εχει να κανει ο Αντωνακης ως πρωτη μεταγραφη; Ειδαμε και την επιλογη του για προπονητη....

Για οποιον γυρίσει να μου πει κατσε ρε φιλε να τον δουμε πρωτα και μετα κρινουμε. Δεν θελω να τον δω, τον εκρινα ηδη. Δεν κανει! Ακομα και αν βγει MVP της χρονιας 23/24 δεν κανει για τον Ολυμπιακο!

Μπορειτε να φανταστειτε τις ευχες μου απο την πρωτη προπόνηση κιολας αν ερθει!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ. :referee::uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Φίλο αλλάζεις ...
Φύλο αλλάζεις
Σύντροφος αλλάζεις
Όνομα αλλάζεις
Επίθετο αλλάζεις
Θρησκεία αλλάζεις
Υπηκοότητα αλλάζεις
Διαβατήριο αλλάζεις
Αριθμό ταυτότητας αλλάζεις

Μόνο δύο πράγματα δεν άλλαζεις
Αφμ κ ομάδα
Και ΑΦΜ αλλαζεις
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.228
Πόντοι
28.246
GO0000PXEAAYxLB.jpg

GO0000PXEAAYxLB.jpg
Αυτο ειναι το καλυτερο που εχει να κανει ο Αντωνακης ως πρωτη μεταγραφη; Ειδαμε και την επιλογη του για προπονητη....

Για οποιον γυρίσει να μου πει κατσε ρε φιλε να τον δουμε πρωτα και μετα κρινουμε. Δεν θελω να τον δω, τον εκρινα ηδη. Δεν κανει! Ακομα και αν βγει MVP της χρονιας 23/24 δεν κανει για τον Ολυμπιακο!

Μπορειτε να φανταστειτε τις ευχες μου απο την πρωτη προπόνηση κιολας αν ερθει!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ. :referee::uglystupid:
ο βαρος πηρε τα σωβρακα πολλων φετος....
Οντως. Αν πετυχει κσι την Ρεαλ αυριο...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.228
Πόντοι
28.246
Και μετα σου λένε κανεις σαν μικρο παιδι. Για δειτε εναν ηλικωμενο πως κανει.

«Θεε μου, γιατι θελει δυο λεπτα για να τελειωσει»

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.970
Πόντοι
6.256
ο βαρος πηρε τα σωβρακα πολλων φετος....
Η μεγαλυτερη παραμυθα...ο συμπαθης κατα τα αλλα εκκενωτης βοθρων ακα σκατατζης πιστευε οτι και οι δυο μαζι θα βαλουν απο 20 γκολ γιαυτο ειπε 40 και γελαγαμε ολοι μαζι του.Που να φανταστουμε οτι ο Ελ Καυλι ο εκπορθητης του κωλαντερου θα τα βαλει σχεδον μονος του...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.205
Πόντοι
6.035
Καλησπερα αδερφια διαβαζω να μας λενε κομπλεξικους για κυπελλο Γ εθνικης(μπουχαχα) κωλοφαρδους(κοιτα ποιος μιλαει) και αλλα πολλα δεν μπαινω στην διαδικασια να τους σχολιασω ενα θα πω.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ. :rockon:
χαιρετισμους μα και φιλακια
σε βαζελες και χανουμακια. :kiss-mark:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.228
Πόντοι
28.246
Ο,τι δεν μπορουμε να το φτασουμε το φτυνουμε, λεει ο σοφος λαος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.228
Πόντοι
28.246
Η μεγαλυτερη παραμυθα...ο συμπαθης κατα τα αλλα εκκενωτης βοθρων ακα σκατατζης πιστευε οτι και οι δυο μαζι θα βαλουν απο 20 γκολ γιαυτο ειπε 40 και γελαγαμε ολοι μαζι του.Που να φανταστουμε οτι ο Ελ Καυλι ο εκπορθητης του κωλαντερου θα τα βαλει σχεδον μονος του...
Ρε μας πετσοκοψε ο ηλεκτρολογος, λεμε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
597
Πόντοι
96
Περι χρεων ΑΕΚ και Ολυμπιακου σε παραπεμπω σε παμπολλα μηνυματα που εχουν γραφτει στο νημα της ΑΕΚ (οπου οι φιλοι γαύροι ξερνουν τα μεσα τους απο ζηλεια για το γηπεδο) οπου φαινεται ξεκαθαρα πως και τι.
Οπως εχω ξαναγραψει η ΑΕΚ ειχε χρεη (τα 400 που γραφεις ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια προστιμα, διαβασε τα σχετικα μηνυματα), , τιμωρηθηκε, επεσε Γ Εθνικη και μετα απο μερικα χρονια πηρε πρωταθλημα. Ο Ολυμπιακος για τα χρεη που διακριβωμενα ειχε (και ακομα εχει, βλεπε γηπεδο κλπ) ποια ακριβως τιμωρια υπεστη?
Μπορείς να μου πεις πως τιμωρηθηκε ο Ολυμπιακος για το σκανδαλο Κοσκωτα? Γιατι εγω μπορω να σου πω πως τιμωρηθηκε η ΑΕΚ για την κλοπη του Ψωμιαδη. Επεσε στη Γ Εθνικη.
Η ατιμωρησια που διεπει λοιπον οτι σκανδαλο και παρανομια διαπραττει ο Ολυμπιακός η επωφελειται απο αυτην , αποδεικνυει οτι η διαπλοκη του με την πολιτικη ηγεσια ειναι διαχρονικη και αναμφισβητητη.
Το αστειο ειναι οτι κουναει το δαχτυλο και στους υπολοιπους.
Για τα εσοδα, πηγαινε δες τι εχει βγαλει ο γαυρος απο συμμετοχες σε Ch.L. τα χρονια Κοκκαλη, οπου το πρωταθλημα πηγαινε συστημενο με παραγκες Θωμα κλπ. επι χρονια και μετα μιλαμε.
Για τους Παναθηναϊκους δεν εχω αντιστοιχα στοιχεια, αυτη ειχαν και εχουν την ευλογια της Αγιας Οικογενειας. Απλα δεν ασχολουνται σοβαρα.
αναφερθηκα σε συγκεκριμενο πραγμα και μου γραφεις για τα σχολια ζηλειας καποιων ολυμπιακων για το γηπεδο της αεκ;ελεος ρε φιλε...
η αεκ λοιπον δεν τιμωρηθηκε οπως προσπαθεις να πεις.η αεκ επεσε αγωνιστικα στη β εθνικη και ο προεδρος της επελεξε να τη ριξει στη γ εθνικη,να αλλαξει αφμ και να σβησει τα χρεη.γι αυτο το λογο,την αμεσως επομενη στιγμη αλλαξε η νομοθεσια ωστε να μη γινει συστημα και για τους αλλους μπαταχτσηδες.αυτο δε σημαινει πως δεν ειχε οικονομικο οφελος.ξεκαθαρο αυτο πιστευω.πιστολιασε τους παντες και τα παντα,πουλαγε αντιολυμπιακισμο και σημερα με θρασος το παιζει αδικημενη.
στα του κοσκωτα,δε γνωριζω την ηλικια σου αλλα πιστευω οτι δε ζουσες και πως ενημερωνεσαι απο το σδνα,πραγμα που αν συμβαινει,εισαι αλλος ενας παραπληροφορημενος.ο ολυμπιακος στην πραγματικοτητα,χρεωθηκε τις μπιζνες του κοσκωτα με το πασοκ,του οποιου υπουργος ξεψυχησε μεσα στο δικαστηριο.τι συνεβαινε τοτε;εκανε ο χ παικτης 50 εκατομμυρια,πηγαινε ο κοσκωτας και πληρωνε στην ομαδα 80 και εμφανιζαν μια μεταγραφη 150 εκατομμυριων.τα εκατομμυρια της διαφορας,πηγαιναν στις δουλειες του κοσκωτα με το πασοκ αλλα το χρεος εμενε στον ολυμπιακο.αυτα λοιπον τα χρεη κοσκωτα απο τα οποια ο ολυμπιακος οχι μονο δεν ειχε καποιο οφελος αλλα κοντεψε να χαθει ως ομαδα,να χασει ονομα,σημα κτλ,τα πληρωσε με ρυθμιση ο κοκκαλης.επειδη λοιπον ο κοκκαλης πληρωσε για κατι που δεν οφελησε τον ολυμπιακο,αντιθετα τον ζημιωσε διπλα γτ αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να εχουν χρησιμοποιηθει αλλιως,μπορουμε σημερα και σας κουναμε το δακτυλο.
για τις παραγκες αδελφε,αν βαλεις 1000 παιχνιδια τον αρκουδα αντιπαλο με το ριβαλντο και στα 1000 παιχνιδια θα κερδισει ο ριβαλντο.εκει που επασχε ο ολυμπιακος,ειναι στα μμε τα οποια ακομη και οταν ομαδες οπως η αεκ προηγουταν με γκολ οφσαιντ,εδειχναν αδικημενους ποδοσφαιριστες να πεφτουν κατω.

Stories

Νέο!
Top Bottom