raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.049
- Πόντοι
- 5.006
ρε μεγαλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
ηρθε 36 χρονων εχοντας παρει 4 γιουροπα, μας κατουρησε και γυρναει σπιτι του....
ρε μεγαλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
Και μετα σου λένε κανεις σαν μικρο παιδι. Για δειτε εναν ηλικωμενο πως κανει.
«Θεε μου, γιατι θελει δυο λεπτα για να τελειωσει»
τακη ΜΟΝΟ ΕΣΥ φωναζες να αποκλειστουμε απο γιουροπα για να σηκωσουμε το κονφερενς,ΜΟΝΟ εσυ ουρλιαζες μην κανουμε καμια μαλακια και νικησουμε τους αντιπαλους μας.ηρθε 36 χρονων εχοντας παρει 4 γιουροπα, μας κατουρησε και γυρναει σπιτι του....
ειχε ερθει ο κυρ σαββας στον υπνο μου και μου ειπε "φέτο ειναι να γινει"....τακη ΜΟΝΟ ΕΣΥ φωναζες να αποκλειστουμε απο γιουροπα για να σηκωσουμε το κονφερενς,ΜΟΝΟ εσυ ουρλιαζες μην κανουμε καμια μαλακια και νικησουμε τους αντιπαλους μας.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ .
απομακρυνεται ο στοχος για τελικο στην τζαμπασοφια....50-50 πλεον οι πιθανοτητες για τελικο...
και καποια ζωα σε χλευαζανε αλλα τωρα σε πιστεψανε και τα ζωα.ειχε ερθει ο κυρ σαββας στον υπνο μου και μου ειπε "φέτο ειναι να γινει"....
αν και εγω ειχα λυγισει μετα το 1-4 με την μακαμπι...
τακη εχω ενα παραπονο,με χαλασανε οι πρασινες ταμπελες κονφερενς οπως επισης οτι δεν ειχαμε πανο να τους ριξουμε ολους στα αντικαταθληπτικα,οχι οτι δεν εχουν πεσει αλλα με πανο η τζαμπα σοφια θα ηταν η ταφοπλακα τους.
λοιπον πρεπει να ανοιξει τραπεζικο λογαριασμο η παε για να καταθεσουμε φραγκα, ωστε να στηθουν ανδριαντες ολων των παιχτων και του στρατηγου μεντιλιμπας μεσα στον πειραια...
του πατερα μεντιλιμπαρ θα στηθει πλατεια κοραη....
του ιμπορα ψηλα στην καστελλα...να μας κατουραει απο ψηλα...
ελ καμπι στα ταμπούρια...
του γαυροψυχου ποντενσε στα βραχια της πειραικης...
ρετσος, φουρτουνης και μαστούρας στην πλατεια λαου στο κερατσινι...
κτλ....κτλ...
και για τελος στο πασαλιμανι, απο την μια ακρη στην αλλη θα στηθει το αγαλμα του βαγγελα, σαν νεος κολοσσος της ροδου...να κρεμονται τα καμπανέλια του πανω απο τα κοτερα που θα μπαινουν στο λιμανι ζέας..
ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΜΟΝΟ.ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Φαπαθεοδωρου ενας απο τους μεγαλυτερους εμετικους δημοσιοκαφρους πληρωμενος διορισμενος πικραμενος γαμημενος αυτο το βοθροσαιτ ειναι οτι χειροτερο υπαρχει αλλα για βαζελες ειναι αντικειμενικο.