Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Συμφωνώ ήταν ευκαιρία στην Ευρώπη να πάρεις περισσότερα για αυτό και στεναχωρηθηκα που χασαμε τα 2 προηγούμενα. Θα μπορούσαμε περισσότερα σίγουρα ναι, όμως μην ξεχνάς ότι εμείς δεν είμαστε εξασφυριχτοι. Πόσο σπρώξιμο είχε ο βαζελος στην Ευρώπη για να πάρει 6 ευρωπαϊκά ? Όσο για την Ελλάδα δεν συμφωνώ. Εγώ δεν το γράφω στα αρχιδια μου το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αδερφέ μη γίνεσαι σα τους κλαψοβαζελους. Ειχε τη διαιτησια οπου χρειαστηκε αλλα ειχε και παιχταραδες , ομαδαρες και 40 εκ. μπατζετ. Ο,τι καναμε κι εμεις στο ποδοσφαιρο δηλαδη επι Κοκκαλη .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.369
Πόντοι
28.246
Βέβαια , συμπτωματικά (οχι και τόσο) το δεύτερο πρόβλημα λύνει το πρώτο. Ήτοι οι ηρωισμοί του Μπ. βολεύουν απόλυτα τα καβούρια που εχουν στην τσεπη οι προεδροι. Γιατι αντίστροφα , μπορώ να σου πω οτι το δευτερο προβλημα λυνεται πολυ πιο ευκολα , απλα διωχνεις τον Μπαρτζωκα και φερνεις οποιον γουσταρεις. Αλλα ποιος σοβαρος προπονητης θα ρθει και θα του πεις οτι σου δινω το 10ο μπατζετ της Ευρωλιγκας και απαιτω τιτλο ; Κανεις.
Ο χοντρος απ εξω απ εξω εχει ζητησει τοτε που ξεκινησε το μεχρι τελους να μπουκαρει και στο μπασκετ. Τι κανουμε; Αυτος γουσταρει και να λεει στις καμερες διδαξαμε ηθος.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Ο χοντρος απ εξω απ εξω εχει ζητησει τοτε που ξεκινησε το μεχρι τελους να μπουκαρει και στο μπασκετ. Τι κανουμε; Αυτος γουσταρει και να λεει στις καμερες διδαξαμε ηθος.

Ο χοντρός θα διδάξει σίγουρα ήθος στον πρεζάκια αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αφενος εχει κανει μεγαλα ανοιγματα με Φορεστ , Ριο Μαρε κλπ και αφετερου περσι κλαιγοταν στη συνεντευξη τυπου να μπουν κι αλλοι επενδυτες στο ποδοσφαιρο γιατι δε μπορει μονος του (και ακολουθησε ο,τι ακολουθησε...). Δε τον κοβω να εχει 20-30 μυρια για πεταμα απλα για το εφε του. Ειναι πρωτα επιχειρηματιας και μετα οπαδος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.369
Πόντοι
28.246
Συμφωνώ ήταν ευκαιρία στην Ευρώπη να πάρεις περισσότερα για αυτό και στεναχωρηθηκα που χασαμε τα 2 προηγούμενα. Θα μπορούσαμε περισσότερα σίγουρα ναι, όμως μην ξεχνάς ότι εμείς δεν είμαστε εξασφυριχτοι. Πόσο σπρώξιμο είχε ο βαζελος στην Ευρώπη για να πάρει 6 ευρωπαϊκά ? Όσο για την Ελλάδα δεν συμφωνώ. Εγώ δεν το γράφω στα αρχιδια μου το ελληνικό πρωτάθλημα.
Γιαννη. Το τελευταιο Ευρωπαικο το σηκωσε επισης στο Βερολινο. (Στον ημιτελικο ειχαμε παιξει μαζι) Για ψαξε, αν δεν θυμασαι ή δεν ξερεις τι ομορφιες εκαναν τα κορακια στο δευτερο ημιχρονο και παραλιγο να το χασει ενω ητανε 20 ποντους μπροστα ο βαζελος. Και παλι αντεξε και το πηρε.
Μην γινεσαι σαν αυτους τωρα.
Μετα καπου κουράστηκαν τα αδερφια του Βαζελου, τον αφησαν στα χερια του Τρακη. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να μειωθει κι αλλο η διαφορα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Να βγει να το ζητήσει με κάθε επισημότητα όχι με παπαγαλάκια και να πάει να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς όπως έκανε στη Νότιγχαμ και στη Ριο αβε; Τότε θα κριθεί και αυτός ξεχωριστά βέβαια και αποκλειστικά για το τμήμα αυτό

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.317
Πόντοι
2.405
Αδερφέ μη γίνεσαι σα τους κλαψοβαζελους. Ειχε τη διαιτησια οπου χρειαστηκε αλλα ειχε και παιχταραδες , ομαδαρες και 40 εκ. μπατζετ. Ο,τι καναμε κι εμεις στο ποδοσφαιρο δηλαδη επι Κοκκαλη .
Πότε δεν ήμουν κλαψοβαζελος αλλά όταν έχεις παιχταράδες και 40 εκ μπάτζετ δεν πρέπει να έχεις την ανάγκη της διαιτησίας για να πάρεις ευρωπαϊκό. Όσο για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την καλύτερη ομάδα του κόσμου να έχεις άμα δουλεύει η μεζούρα και χαλάει το var στις επίμαχες φάσεις προκοπή δεν κάνεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Γιαννη. Το τελευταιο Ευρωπαικο το σηκωσε επισης στο Βερολινο. (Στον ημιτελικο ειχαμε παιξει μαζι) Για ψαξε, αν δεν θυμασαι ή δεν ξερεις τι ομορφιες εκαναν τα κορακια στο δευτερο ημιχρονο και παραλιγο να το χασει ενω ητανε 20 ποντους μπροστα ο βαζελος. Και παλι αντεξε και το πηρε.
Μετα καπου κουράστηκαν τα αδερφια του Βαζελου, τον αφησαν στα χερια του Τρακη. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να μειωθει κι αλλο η διαφορα.
Ρε αδερφέ έχει γαμησει η τύχη 2 φορές τον Ολυμπιακό μια Μπανταλόνα μια Ρεάλ τι να κάνουνε τώρα να τα βάλουμε με τον πούστη τον θεό ; 2 παραπάνω θα είχαμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.369
Πόντοι
28.246

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.317
Πόντοι
2.405
Τέλος πάντων το σταματάω εδώ φίλε. Για εμένα σεβαστές όλες οι απόψεις είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί τους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Ρε ψοφαει για κατι τετοια εφε ο χοντρος. Και μαλιστα θα τον βοηθησει και... στις δουλιτσες του.
Στα παπαρια του το μπάσκετ ποιο είναι το κοινό; κάτσε να δεις άμα πάρει την κούπα τι έχει να γίνει στην Ελλάδα ούτε το πιο άρρωστο μυαλό δεν μπορεί να το διανοηθεί

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Και μαλιστα θα τον βοηθησει και... στις δουλιτσες του.

Δηλαδή ; Θα αρχίσει να μεταφέρει κοκα με την Turkish Airlines ; Το μπασκετ δυστυχως (ή ευτυχως , γιατι αλλιως οι ελληνικες ομαδες θα ειχαν την τυχη που εχουν στο ποδοσφαιρο) ειναι μαυρη τρυπα. Ειναι χομπι και πεταμενα λεφτα. Ακομα και για ξεπλυμα δεν αξιζει γιατι τα ποσα ειναι πολυ μικρα σε σχεση με το ποδοσφαιρο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Στα παπαρια του το μπάσκετ ποιο είναι το κοινό; κάτσε να δεις άμα πάρει την κούπα τι έχει να γίνει στην Ελλάδα ούτε το πιο άρρωστο μυαλό δεν μπορεί να το διανοηθεί

Να την πάρουμε όμως , γιατί δεν ξεκινησε καθολου καλα η εβδομαδα των τελικων. Κι αν κατσει καμια στραβη με βαζελο να σηκωνει Ευρωλιγκα και εμας να χανουμε και το Μιλκομπουκαλο , θα θυμηθουμε μετα και όλες τις παπαριες του χοντρου. Κι εκει δε θα υπαρχει κι επιχειρημα οτι δεν πανε καλα οι δουλειες του.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Νομίζω είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους χαμένους τελικούς στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα έχουμε πολύ χαμηλό μπάτζετ

Για μένα αν οι πρόεδροι μπαίναν στον κόπο να φέρουν δυο μεγάλα ονόματα-ηγέτες (που το 12 είχαμε όπως και πέρσι) θα είχαμε κάνα δυο κούπες παραπάνω.

Καθίστε τώρα να δείτε πως τα λεφτά της Βιανεξ κάνουν ομάδα σε ένα χρόνο και χωρίς να ελπίζουμε μόνο από τον σκακιστή

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Τα ειχαμε πει και τοτε : η ευρωπη τελειωσε φετος την τελευταια αγωνιστικη στο σεφ που επελεξες να κερδισεις την φενερ για να παιξεις με ρεαλ στον ημιτελικο...
Κερδισαμε το βραβειο του μαλακα του αιωνα!!!
Ας προσεχαμε...

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.495
Πόντοι
446
τι εισαστε??? Υπερανω??:2funny::2funny::2funny::2funny:
εισαι μαζι μας, σε αυτον τον πλανητη?
συγγνώμη που σε επαναφερω στη πραγματικοτητα αλλα το πρωταθλημα το πηραμε περσι.
Να εισαι καλα εκει στο παραλληλο συμπαν που ζεις….
κλασσικος γαυρος….ακουσε τελικο κονφερενς και θυμηθηκε τι ομαδα ειναι…:jerking:
Θα με επαναφέρεις στην πραγματικότητα εσύ;Είναι δυνατόν;Εσύ;Μπήκα σε ένα νήμα που έχει σχέση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και έγραψα γενικά ένα μήνυμα γενικά όχι απάντηση στο μήνυμα κάποιου άλλου έγραψα γενικά την γνώμη μου.Αν είχα μπει στο δικό σας και έκανα καζουρα θα είχες κάθε δικαίωμα να κραξεις.Μπηκες εδώ εννοείται δικαίωμα σου και στοχευμένα σε δικό μου σχόλιο ειρωνεύτηκες μπες στο δικό σας νήμα να δεις πως απαντάτε σε όποιον δεν είναι αεκ και πει απλά την γνώμη του και όχι την δική σου καφριλα και θα δεις γιατί είμαστε υπεράνω εμεις.Τωρα άκουσα λες τελικό conference και θυμήθηκα τι ομάδα είμαι;Χαλάει την αεκ 2014 που έχει χρεοκοπήσει 2 φορές από το 04"μέχρι το 14" η διοργάνωση του conference;Το προποτζιδικο το έδωσες ομως για τον τελικο.Άμα θες το παίρνεις το conference και το σνομπαρεις τόσο εύκολα;Μήπως αισθάνεσαι ότι είσαι και ομάδα του europa η του CL.;Για το πρωτάθλημα που λες ότι δεν πήρατε φέτος αλλά πέρσι το ξέρω έκανα λάθος σας το πήρε ο ΠΑΟΚ που ήταν 12 πόντους αν όχι και περισσότερους πίσω σας μέσα στην χρονιά το κατάλαβα το λάθος και έγραψα νέο μήνυμα που το εξηγούσα πριν μου γράψεις τις μαλακίες σου αλλά δεν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις βασικά δεν σε ένοιαζε να διαβάσεις απλά να κραξεις ηθελες.Και επειδή με είπες κλασσικό γαύρο εδώ εσύ δεν ντρέπεσαι που είσαι αεκ θα με πειράξει εμένα που είμαι περήφανος γαύρος;Μιλάτε συνέχεια για Κωνσταντινούπολη και προσφυγιά λες και μόνο εσείς είστε πρόσφυγες στην Ελλάδα αποκαλείται στα λόγια το προποτζιδικο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ενώ μόνο έτσι δεν λέγεται και ενώ ακόμα δεν είχε παίξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον πρώτο αγώνα με τη Φενέρ λέγατε να αλλάξει έδρα ο τελικός αν πάμε εμείς.Αν πήγαινε η Φενέρ και υπήρχε κίνδυνος να το σηκώσει μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ κανένα πρόβλημα για σας μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας καίει.Τι να περιμένουμε όμως όταν γράφεις στο google αεκ Φενέρ και σου βγάζει δίπλα την λέξη brothers και μισά-μισα πανο των δύο αυτών σιχαμερων ομάδων;Και κάτι τελευταίο το πρωτάθλημα πέρσι δεν το πήρες στο έδωσα εγώ για να μην το πάρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που είναι μεγάλη ομάδα το έδωσα σε εσένα που είσαι μικρή και φέτος κερδίζοντας σε το έδωσα σε μια ακόμα πιο μικρή.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Τα ειχαμε πει και τοτε : η ευρωπη τελειωσε φετος την τελευταια αγωνιστικη στο σεφ που επελεξες να κερδισεις την φενερ για να παιξεις με ρεαλ στον ημιτελικο...
Ας προσεχαμε...

Έλα ρε,έτσι όπως κατεβήκατε θα χάνατε κι απ'το βάζελο σήμερα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.369
Πόντοι
28.246
Ας προσεχαμε...
Θα την εβρισκες στον τελικο. Δεν την γλυτωνες.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.566
Πόντοι
1.196
Αντικειμενικά, με τα λεφτά που δίνει ο γαύρος τα τρία συνεχόμενα F4 υπέρβαση είναι, δουλειά του Μπαρτζώκα.
Μιλάνο, Μονακό, Μπάγερν, Μπάρτσα κλπ με μεγαλύτερα μπάτζετ μείνανε απέξω.
Αλλά κάποια στιγμή money talks, η Ρεάλ και ο βάζελος που πάνε τελικό είναι οι πιο ακριβές ομάδες της διοργάνωσης.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Θελουν χρημα και χρονο παιχτες σαν τον Τζειμς.

Και δεν τα χωνουν τα αδερφια αλλα και με προπονητη Μπαρτζωκα τετοιοι παιχτες δεν ερχονται. Δεν τους θελει ο Μπαρτζωκας.
Εσείς τον είχατε θεό τον μπαρτζώκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom