Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Καταρχας στ αρχιδια μας τι θα κανει. Αν και η αληθεια ειναι οτι σε περιπτωση που το παρει ξανα ανοιγει την ψαλιδα. Το θεμα ηταν να πας να το παρεις να την μειωσεις. Στην καλυτερη να μεινει ιδια...
Και αν έκλεινε η ψαλίδα θα ασχολιόμαστε παραπάνω στο μπάσκετ ; Ο Ολυμπιακός έχει καθαρά ποδοσφαιρικό κοινό

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Εδώ να πούμε έβλεπα παίζανε αγώνα ΑΜΕΑ έχουν ομάδα εκεί και γινόταν χαμός έχουν κοινό μπασκετικό κι είναι πιο εύκολο να μπει κάποιος να τα σπρώξει εμείς φιλε είναι λίγοι που ασχολούνται με το μπάσκετ εγώ δεν έχω πάει σε αγώνα μπάσκετ από το 93 αν θυμάμαι που είχε έρθει ο ιωαννιδης τι μου λες τώρα εμεις είμαστε για κορταρι όχι να το καπνίσουμε να το δούμε και μπορώ να σου πω και για δεκάδες άλλους φίλους μου το ίδια

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Και αν έκλεινε η ψαλίδα θα ασχολιόμαστε παραπάνω στο μπάσκετ ; Ο Ολυμπιακός έχει καθαρά ποδοσφαιρικό κοινό

To μπασκετικό κοινό το φτιάχνεις με τις ομάδες και τις κουπες. Ετσι το απεκτησαν κι οι ζελες. Ή τα σκουλήκια που έχουν ακόμα μπασκετικό κοινό 30 χρόνια μετά. Με ομάδες λουζερ , εσοδα-εξοδα και ηρωισμους προφανώς δεν αποκτάς μπασκετικο κοινό , ειδικά σ'ενα συλλογο του μεγεθους του Ολυμπιακου που κανει συλλογη τροπαιων σ'ολα τα αθληματα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
To μπασκετικό κοινό το φτιάχνεις με τις ομάδες και τις κουπες. Ετσι το απεκτησαν κι οι ζελες. Ή τα σκουλήκια που έχουν ακόμα μπασκετικό κοινό 30 χρόνια μετά. Με ομάδες λουζερ , εσοδα-εξοδα και ηρωισμους προφανώς δεν αποκτάς μπασκετικο κοινό , ειδικά σ'ενα συλλογο του μεγεθους του Ολυμπιακου που κανει συλλογη τροπαιων σ'ολα τα αθληματα.
Πήραμε κούπες δημιουργήσαμε κοινο ; Λίγο σε σχέση με την δύναμη του συλλόγου για μας είναι αστείο πράγμα να μαζέψουμε 15 χιλιάδες κόσμο σε ανοιχτή προπόνηση πριν από ντέρμπι που κρίνει κούπα στη μπάλα αλλα κατόρθωμα να πάμε οι ίδιοι σε ραντομ ντέρμπι στο μπάσκετ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Συμφωνώ 100%
Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να κάνει κάθε χρόνο ηρωισμούς μπας κ φταει τελικό Ευρωλίγκα
Ναι,κορυφαιος ο Μπαρτζώκας
Ναι καλή οι παίκτες
Αλλά ο Ολυμπιακός μαζεύει τίτλους όπως σε όλα τα τμήματα του ...οπότε ας κάνουν.εοιτελοθς τα αδέρφια το κάτι παραπάνω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656

Μπασκετικο κοινό πλην των αρειανών 45+ δεν υπάρχει.Και των βάζελων μύθος είναι,απογοητεύμενοι απ'τη μπάλα που καταλήγουν στο μπασκετ όπως οι αγάμητοι στις σοκολάτες

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.315
Πόντοι
2.405
Στο μπάσκετ και στην Ευρώπη με την μισή ομάδα που έχουμε φέτος το ότι καταφέραμε και φτάσαμε στο final 4 είναι μεγάλη επιτυχία από μόνο του. Ας είμαστε ρεαλιστές. Πάμε παρακάτω και ας επικεντρωθουμε στην προσπάθεια να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ήδη έχουμε πάρει super cup και κύπελλο Ελλάδας, ας μη το ξεχνάμε. Επίσης εγώ προσωπικά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ρεαλ Μαδρίτης στον τελικό.

Συνημμένα

• 1044115-90d91d375c0221bed10a9df6736a4d63.mp4
    38,5 MB · Εμφανίσεις: 0

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Μπασκετικο κοινό πλην των αρειανών 45+ δεν υπάρχει.Και των βάζελων μύθος είναι,απογοητεύμενοι απ'τη μπάλα που καταλήγουν στο μπασκετ όπως οι αγάμητοι στις σοκολάτες
:2funny::2funny::2funny::2funny:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Πήραμε κούπες δημιουργήσαμε κοινο ; Λίγο σε σχέση με την δύναμη του συλλόγου για μας είναι αστείο πράγμα να μαζέψουμε 15 χιλιάδες κόσμο σε ανοιχτή προπόνηση πριν από ντέρμπι που κρίνει κούπα στη μπάλα αλλα κατόρθωμα να πάμε οι ίδιοι σε ραντομ ντέρμπι στο μπάσκετ

Κοιτα κατι , πολλοί γαύροι είμαστε μπασκετικοί , ειδικά στην δική μου γενιά των 40ρηδων. Γιατί απλά μεγαλώσαμε με μπασκετ , γιατι παιξαμε μπασκετ , γιατί ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακός οταν ημασταν παιδιά ήταν στα πετρινα χρόνια του και φτασαμε Λυκειο για να δουμε πρωταθλημα , ενω το μπασκετ ηταν το καμαρι μας. Αν υπηρχε μια συνεχεια σε ολο αυτο το κοινο θα ηταν ακομα μεγαλυτερο. Αλλά δυστυχως υπηρξαν τα 10 χρονια παρκαρισματος οταν εφυγε ο Κοκκαλης και στη συνεχεια οι ηρωισμοι των αφων.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Τώρα πως να εξηγήσεις σε κάποιον που δεν είναι σε αυτή την ηλικία ότι την Κυριακή είμασταν κρεμασμένοι πιτσιρικάδες στα κάγκελα στην 7 και την Πέμπτη το βράδυ φωνάζαμε για τον Άρη του Γκάλη είναι από αυτά που λέει ο τσουκαλάς άντε γεια δεν μιλάω με ανώμαλους για τους βαζελες έχεις δίκιο ήταν καταφύγιο από τις καρπαζιές στην μπάλα αλλά αν κρίνω από φίλους μου έχουν το μικρόβιο του μπάσκετ παραπάνω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246
Στο μπάσκετ και στην Ευρώπη με την μισή ομάδα που έχουμε φέτος το ότι καταφέραμε και φτάσαμε στο final 4 είναι μεγάλη επιτυχία από μόνο του. Ας είμαστε ρεαλιστές. Πάμε παρακάτω και ας επικεντρωθουμε στην προσπάθεια να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ήδη έχουμε πάρει super cup και κύπελλο Ελλάδας, ας μη το ξεχνάμε. Επίσης εγώ προσωπικά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ρεαλ Μαδρίτης στον τελικό.
Το οτι πηραμε δυο κουπες φετος δεν σημαινει οτι δεν θα λυσσαξουμε που για τριτη συνεχομενη χανουμε Ευρωπαικη . Ειδικα η περσινη ακομα δεν εχει ξεπεραστει που την χασαμε μεσα απο τα χερια μας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Κοιτα κατι , πολλοί γαύροι είμαστε μπασκετικοί , ειδικά στην δική μου γενιά των 40ρηδων. Γιατί απλά μεγαλώσαμε με μπασκετ , γιατι παιξαμε μπασκετ , γιατί ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακός οταν ημασταν παιδιά ήταν στα πετρινα χρόνια του και φτασαμε Λυκειο για να δουμε πρωταθλημα , ενω το μπασκετ ηταν το καμαρι μας. Αν υπηρχε μια συνεχεια σε ολο αυτο το κοινο θα ηταν ακομα μεγαλυτερο. Αλλά δυστυχως υπηρξαν τα 10 χρονια παρκαρισματος οταν εφυγε ο Κοκκαλης και στη συνεχεια οι ηρωισμοι των αφων.
Στα πέτρινα χρόνια του ο Ολυμπιακός μάζευε 63 χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ με Παναχαϊκή μην μπερδεύεσαι και 25χιλιαδες στη λεωφόρο πρώτη αγωνιστική με αθηναϊκό αληθεύουν τα νούμερα η τα κατέβασα από το μυαλό μου ;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Στα πέτρινα χρόνια του ο Ολυμπιακός μάζευε 63 χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ με Παναχαϊκή μην μπερδεύεσαι και 25χιλιαδες στη λεωφόρο πρώτη αγωνιστική με αθηναϊκό αληθεύουν τα νούμερα η τα κατέβασα από το μυαλό μου ;
Προφανώς , γιατί το ποδόσφαιρο ήταν το μόνο που υπήρχε. Το μπάσκετ το μάθαμε όλοι με την εθνική και τον Άρη. Δεν είπα ότι θα άλλαζε χαρακτήρα ο σύλλογος ουτε ότι το μπάσκετ θα είχε πιο πολύ κόσμο από το ποδόσφαιρο. Δεν συγκρίνονται καν σαν αθλήματα ως αίγλη. Αλλά μπορούσε άνετα να έχει ένα σταθερό κοινό 15-20 χιλιάδων στο σεφ αν είχε τις επιτυχίες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246
Τελικα που θες να καταλήξεις, μπραμπ;

Ζητησαν τα αδερφια περυσι στην φιέστα για το νταμπλ περισσοτερα sold out! Τα καναμε.
Βγαλανε διαρκειας και μεσα σε μια εβδομαδα τα εξαφανισε ο λαος του Ολυμπιακου; Ναι!

Σειρα τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Προφανώς , γιατί το ποδόσφαιρο ήταν το μόνο που υπήρχε. Το μπάσκετ το μάθαμε όλοι με την εθνική και τον Άρη. Δεν είπα ότι θα άλλαζε χαρακτήρα ο σύλλογος ουτε ότι το μπάσκετ θα είχε πιο πολύ κόσμο από το ποδόσφαιρο. Δεν συγκρίνονται καν σαν αθλήματα ως αίγλη. Αλλά μπορούσε άνετα να έχει ένα σταθερό κοινό 15-20 χιλιάδων στο σεφ αν είχε τις επιτυχίες
Όχι δεν θα τους είχε έχω πάνω από 40 -50 άτομα που έχουμε πάει σε κάθε άκρη της Ευρώπης με κάθε τρόπο και ρίσκο και στο μπάσκετ δεν πάει ούτε το 20 τα εκατό από αυτούς και μόνο στα ντέρμπι τύπου ελληνικού τελικούς για ξύλο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Τελικα που θες να καταλήξεις, μπραμπ;

Ζητησαν τα αδερφια περυσι στην φιέστα για το νταμπλ περισσοτερα sold out! Τα καναμε.
Βγαλανε διαρκειας και μεσα σε μια εβδομαδα τα εξαφανισε ο λαος του Ολυμπιακου; Ναι!

Σειρα τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Δεν μπορούνε παραπάνω φίλε οι δουλειές τους δεν πάνε καλά αν βρεθεί κάποιος λεφτάς χωστής να ζητήσει την ομάδα σοβαρά και δεν την δώσουν θα μας βρουν απέναντι αλλά μέχρι τότε τους ευχαριστούμε δεν είμαστε αγνώμονες τον δε μπαρτζωκα δεν θα τον ξαναδιωξει κανείς

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Μαλακίες λες....
93-94 ποια απογοήτευση είχαμε στην μπάλα?
Μπασκετικό κοινό είχαμε πάντα...
Απλά δεν υπήρχε μεγάλο γήπεδο.
Ο Τάφος ήταν πάντα γεμάτος σε όλα τα ματς,και με τους μικρούς.
Ο Παναθηναϊκός εχει παει 4αδα στο πρωταθλητριών 15 χρόνια πριν παει φ4 ο Άρης.
Την δεκαετία του 70 είχαμε τρομερή ομάδα.
Υπήρχε πάντα καθαρά μπασκετικό κοινό.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246
Δεν μπορούνε παραπάνω φίλε οι δουλειές τους δεν πάνε καλά αν βρεθεί κάποιος λεφτάς χωστής να ζητήσει την ομάδα σοβαρά και δεν την δώσουν θα μας βρουν απέναντι αλλά μέχρι τότε τους ευχαριστούμε δεν είμαστε αγνώμονες τον δε μπαρτζωκα δεν θα τον ξαναδιωξει κανείς
Τα ζητηματα ξανα λεω ειναι δυο! Ενα ειναι οι προεδροι. Το αλλο ο συγκεκριμενος προπονητης που θελει την ομαδα να ειναι δικια του. Του προπονητη της δηλαδη. Το πρωτο λυνεται, εστω εως ενος σημειου. Δινεις σε εναν αντε δυο παιχτες κατι παραπανω και τους φερνεις. Ο Μπαρτζωκας δεν αλλαζει μυαλα. Δεν δεχεται παιχτης οποιος και αν ειναι που θα του πει θα με βαζεις για 30-32 λεπτα μινιμουμ να παιζω.
Αλλο τοσο δεν υπαρχει τετοιος παιχτης που θα δεχτει να μην ειναι το πρωτο βιολι.
Για παραδειγμα, τον Χαουαρντ να φερεις, που δεν νομιζω να σου ζητησει πάνω ενα 1,5 ο Μπαρτζωκας θα αναψει κοκκινο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom