Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.014
- Πόντοι
- 6.256
Γουααααααααααααααααααα ρε παλιοπουσταρααααααα!!!!
πεστα χρυσοστομε!!με προλαβες!!εχεις κερασμα!!Διαβαζω εδω μεσα τους κωλογαυρους που δεν πατανε ποτε στο ΣΕΦ αλλα παρολαυτα εχουν απαιτησεις να ξοδευουν δεκαδες εκ ευρω στο βροντο τα αδερφακια για να σηκωνουν Ευρωπαικα και την ιδια ωρα οταν παιζουμε καποιο παιχνιδι στο Ελληνικο πρωταθλημα εχει μονο φιλους και συγγενεις....
Πολυ καλα κανουν τα αδερφακια και σας γραφουν στα αρχιδια τους και ανοιγονται μεχρι εκει που κρινουν οτι ειναι σωστο οικονομικα....περυσι μικροτερο μπατζετ ειχαμε στοκοι και ειμασταν μακραν η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης.Τα ευρωπαικα του 2012 και του 2013 τα πηραμε με τον Σπανουλη και τον Πριντεζη και κατι πιτσιρικια....αμα ηταν μονο με τα λεφτα θα καναμε μια σουμα ποιος εχει το μεγαλυτερο μπατζετ και θα του το διναμε απο την αρχη της χρονιας.
Ειναι πασιγνωστο οτι ο κωλογαυρος ειναι ο χειροτερος και ο πιο αχαριστος οπαδος αλλα πλυνετε λιγακι ρε ανυπαρκτοι το στοματακι σας οταν μιλατε για τα αδερφακια που ειναι καμμια 20ετια σε ενα τμημα που δεν το στηριζετε ακομα και στα ντουζενια του και αιμορραγουν καθε χρονο τουλαχιστον καμμια 20εκ ευρω.
Υ.Γ
Εγινε ειδωλο ο Τρακης....αυτος που ελεγε γαμιεται ο Παναθηναικος,ο παρκαδορος που ειχε αφησει την ομαδα ποσα χρονια να ξεφτυλιζετε σε Ελλαδα και Ευρωπη,αυτος που προσφατα κιολας κυκλοφορησε βιντεο οτι δεν θελει να ειναι στον βαζελο και ολα αυτα τα εκ τα χωνει μπας και βρει κανενα κοροιδο να πουλησει την ομαδα και να την ξεφορτωθει.
αμα ερθει αλυσοδεσε τον και παμε σε ενα καλο μοναστηρι που ξερω για εξορκισμο και αλλες βασκανιεςπεστα χρυσοστομε!!με προλαβες!!εχεις κερασμα!!
μεσαχειμαι,μπας&φυγουν οι καταρες που εχουμε φαειαμα ερθει αλυσοδεσε τον και παμε σε ενα καλο μοναστηρι που ξερω για εξορκισμο και αλλες βασκανιες
Συμφωνω μαζι σου.Τα ζητηματα ξανα λεω ειναι δυο! Ενα ειναι οι προεδροι. Το αλλο ο συγκεκριμενος προπονητης που θελει την ομαδα να ειναι δικια του. Του προπονητη της δηλαδη. Το πρωτο λυνεται, εστω εως ενος σημειου. Δινεις σε εναν αντε δυο παιχτες κατι παραπανω και τους φερνεις. Ο Μπαρτζωκας δεν αλλαζει μυαλα. Δεν δεχεται παιχτης οποιος και αν ειναι που θα του πει θα με βαζεις για 30-32 λεπτα μινιμουμ να παιζω.
Αλλο τοσο δεν υπαρχει τετοιος παιχτης που θα δεχτει να μην ειναι το πρωτο βιολι.
Για παραδειγμα, τον Χαουαρντ να φερεις, που δεν νομιζω να σου ζητησει πάνω ενα 1,5 ο Μπαρτζωκας θα αναψει κοκκινο!
Σε ξεφτιλισε μωρή κομπλα.Σε παραπεμπω στον @markosp να « ανταλλαξετε γνωμες».
Δεν εχω να σου πω τιποτε αλλο.
Ισπανιδα δεν ειχες μαλλον, γι αυτο χασατε απο τη ΡεαλΝομίζω το φετινό κονφερενς είναι γραμμένο να το πάρει ο θρύλος. Είναι εκδίκηση για τις πιο προβληματικες από τις πρώην μου.
Πετάξαμε έξω τη Φερεντσβαρος. Εκδίκηση για την Ουγγαρέζα που μου πέταγε μαχαίρια μπροστά σε κόσμο και ενώ φορούσα μια από τις πανάκριβες παλταδουρες μου.
Πετάξαμε έξω τη Μακάμπι. Εκδίκηση για τη Βυζαρου Εβραία που μου έλεγε ότι το μαγαζί ήταν κλειστό.
Πετάξαμε τους Τούρκους , για τη μεμετισα που μου έφερνε τα γατιά στο κρεβάτι (σαν το ντι Κάπριο με το σκύλο στο λύκο της γουολ Στρίτ )
Γλεντήσαμε τους Άγγλους , για τη Λονδρεζα που με έπαιρνε τηλέφωνο στις 3 το πρωί ψάχνοντας πουτσο αλλά όταν ήταν στην Ταυλανδη με γκοσταρε (και την πέτυχα σε καραόκε μπαρ τυχαία ,μικρός ο κόσμος)
Ε τώρα θα γαμησουμε τη Φιορεντινα από το κωλο , εκδίκηση για τη βρομιάρα που το έπαιζε Μιλανεζα αλλά ήταν από το Νότο.
Για τον γλειφομουνιξ ρε καργιοληδες
εισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.Αν έχετε παράπονο από αφούς και Μπαρτζώκα θα πέσει φωτιά να σας κάψει...
καλησπερα φιλε-μπαρεεισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.
βεβαιως υπερβαση εκανε το παραπονο που εχω ειναι οτι θες σκορ μεσα στη ρακετα ο φαλ δεν κανει επισης εδω και 3 μηνες οι 2 σκορερ σου δεν τραβανε,ετυχε να ειναι ολη η ομαδα σε αλλη μια κακη μερα αλλα του χρονου δεν μπορεις να συνεχισεις με ατσαθη και αψυχολογητο κανααν οπως επισης ο πιτερς θελει ενα σουτερ για αλλαγη του.Αυτοί σε φέρανε στο φάιναλ φορ είναι χρυσοπληρωμένα συμβόλαια και δεν παίξανε ; Υπέρβαση έκανε η ομάδα 2 βασικά στελέχη 5αδας φύγανε κι όμως ξαναπήγε φάιναλ φορά τι στο διάολο θέλετε αχάριστοι ;
τι κανεις θηνιο?καλησπερα φιλε-μπαρε
αγωνιω για σημερα και αυριοβεβαιως υπερβαση εκανε το παραπονο που εχω ειναι οτι θες σκορ μεσα στη ρακετα ο φαλ δεν κανει επισης εδω και 3 μηνες οι 2 σκορερ σου δεν τραβανε,ετυχε να ειναι ολη η ομαδα σε αλλη μια κακη μερα αλλα του χρονου δεν μπορεις να συνεχισεις με ατσαθη και αψυχολογητο κανααν οπως επισης ο πιτερς θελει ενα σουτερ για αλλαγη του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι κανεις θηνιο?
αει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.αγωνιω για σημερα και αυριο
θα γαμηθεις τουγκεδεραγωνιω για σημερα και αυριο
ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανωαει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.
μειθνε ηρεμος σαν το αβαταρρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελιο τι να κανω
να παρεις ενα λακαβουλιν να κατσεις να το δεις οχι με κατυ σαρρκ σαν αλβανος εργατηςρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω
φαε μια σνικερς.ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω