Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
αει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.
ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.950
Πόντοι
2.606

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
μετα τον μικρο γιαννακη που καλεσαμε για το υπερτατο ΗΘΟΣ του στον τελικο της τεταρτης καλω και εγω και ο βαρος τον Αθηναιο να ερθει τεταρτη στην γιγαντοοθονη στην μαρινα ζεας....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
μετα τον μικρο γιαννακη που καλεσαμε για το υπερτατο ΗΘΟΣ του στον τελικο της τεταρτης καλω και εγω και ο βαρος τον Αθηναιο να ερθει τεταρτη στην γιγαντοοθονη στην μαρινα ζεας....
θα βαλω λαγκαβουλιν θα βαλεις ξηροκαρπια?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
εισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.
Έτσι ακριβώς.
Ο Μίλου γιατί έπαιξε τόσο λίγο?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Παίδες μερικοί ή έχετε πάθει επιλεκτική αμνησία ή δεν ασχολείστε καν με το μπασκετ και απλά γραφετε πιπες. Ας πούμε μερικά πράγματα με το όνομά τους :

• Στ' αρχίδια μας αν είναι "καλα παιδιά" οι Αφοι. Δεν τους θέλουμε για γαμπρους.
  • Αρχίδια έχουν ;
  • Εγωισμό έχουν ;
  • Τους έχει πίπα-κώλο ο πρεζάκιας όποτε πάρει τη δόση του ;
  • Έχουν κάνει μισή οικονομική υπέρβαση τα τελευταία 15 χρόνια ήτοι μετά την απόκτηση Σπανούλη ;
  • Διοικούν το πιο αποτυχημένο και ηττοπαθές τμήμα του Συλλόγου ;
  • Xάσαμε τίτλους ευρωπαΙκους και εγχώριους γιατί για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να ανεβάσουν το μπατζετ έστω για 100 ευρώ και να κάνουν προσθήκες μεσουσης της σεζον ;
  • Χάσαμε παίχτες γιατί επίσης για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων πριν τη λήξη τους και έπρεπε να πάει Ιούλιος για να συζητήσουν ;
  • Ζήσαμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ και την πιο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Ολυμπιακού με τα καραγκιοζiλικια του #mexritelous και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 ;

Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Δε μπορεί να γίνει Μπασκόνια , δε μπορεί να γίνει Αλμπα , δε μπορεί να γίνει Προμηθέας και να πανηγυρίζουμε για "υπερβασεις" , χαμενα πρωταθληματα και χαμενα ευρωπαϊκα. Αν δε μπορούν , καλύτερα ας το κλείσουν.#mexritelous

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
Παίδες μερικοί ή έχετε πάθει επιλεκτική αμνησία ή δεν ασχολείστε καν με το μπασκετ και απλά γραφετε πιπες. Ας πούμε μερικά πράγματα με το όνομά τους :

• Στ' αρχίδια μας αν είναι "καλα παιδιά" οι Αφοι. Δεν τους θέλουμε για γαμπρους.
  • Αρχίδια έχουν ;
  • Εγωισμό έχουν ;
  • Έχουν κάνει μισή οικονομική υπέρβαση τα τελευταία 15 χρόνια ήτοι μετά την απόκτηση Σπανούλη ;
  • Xάσαμε τίτλους ευρωπαΙκους και εγχώριους γιατί για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να ανεβάσουν το μπατζετ έστω για 100 ευρώ και να κάνουν προσθήκες μεσουσης της σεζον ;
  • Χάσαμε παίχτες γιατί επίσης για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων πριν τη λήξη τους και έπρεπε να πάει Ιούλιος για να συζητήσουν ;
  • Ζήσαμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ και την πιο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Ολυμπιακού με τα καραγκιοζiλικια του #mexritelous και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 ;

Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Δε μπορεί να γίνει Μπασκόνια , δε μπορεί να γίνει Αλμπα , δε μπορεί να γίνει Προμηθέας και να πανηγυρίζουμε για "υπερβασεις" , χαμενα πρωταθληματα και χαμενα ευρωπαϊκα. Αν δε μπορούν , καλύτερα ας το κλείσουν.#mexritelous
σε μπλοκαρω αμεσα....και βαζω στοιχημα οτι πας γηπεδο καθε δυο χρονια....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Έτσι ακριβώς.
Ο Μίλου γιατί έπαιξε τόσο λίγο?
εγω εχω αντιπαθεια στον φαλ οποτε δεν θα ειμαι αντικειμενικος στ δικα μου ματια μου δεν εχει θεση στην ομαδα.
ισως ο μιλουτινωφ να εβαζε δυσκολα στους ψηλους της ρεαλ αλλα....................

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
σε μπλοκαρω αμεσα....και βαζω στοιχημα οτι πας γηπεδο καθε δυο χρονια....

α) Εις τον μπουτζον μου
β) Γήπεδο πλεον δεν πηγαίνω ποτέ γιατί δεν μένω ούτε πατάω στην Αθήνα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506

• Αρχίδια έχουν ;
  • Εγωισμό έχουν ;

κ;αταπτυστο ποστ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
α) Εις τον μπουτζον μου
β) Γήπεδο πλεον δεν πηγαίνω ποτέ γιατί δεν μένω ούτε πατάω στην Αθήνα.
ολοφανερο.....και μονο που ειπες αθηνα φτανει....στο καλο η καινουργιασου ομαδα παιζει αυριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom