Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.315
Πόντοι
2.405
Το οτι πηραμε δυο κουπες φετος δεν σημαινει οτι δεν θα λυσσαξουμε που για τριτη συνεχομενη χανουμε Ευρωπαικη . Ειδικα η περσινη ακομα δεν εχει ξεπεραστει που την χασαμε μεσα απο τα χερια μας
Συμφωνώ για πέρυσι αλλά και για πρόπερσι που είχαμε πλήρη ομάδα στο μπάσκετ. Φέτος όμως ουσιαστικά χωρίς πλήρη ομάδα για εμένα στην Ευρώπη και χωρίς να πάρουμε το ευρωπαϊκό ο στόχος επετεύχθη. Μην συγκρίνουμε Euroleague με ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε το πρωτάθλημα. Λύσαξα τα προηγούμενα 2 χρόνια που χάσαμε το ευρωπαϊκό, οπως το χασαμε, και θα είχαμε 5 αστέρια στην φανέλα μας. Φέτος όχι δεν θα λυσαξω φίλε. Ας δουν στην διοίκηση τι κινήσεις πρέπει να κάνουν ώστε του χρόνου να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Κατά την γνώμη μου ψηλούς έχουμε άλλα σκόρερ στην περιφέρεια δεν έχουμε. Επίσης κατά την γνώμη μου και στην θέση 3 θέλουμε παίκτη πέραν απο 2 παιχτες στην περιφέρεια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Μαλακίες λες....
93-94 ποια απογοήτευση είχαμε στην μπάλα?
Μπασκετικό κοινό είχαμε πάντα...
Απλά δεν υπήρχε μεγάλο γήπεδο.
Ο Τάφος ήταν πάντα γεμάτος σε όλα τα ματς,και με τους μικρούς.
Ο Παναθηναϊκός εχει παει 4αδα στο πρωταθλητριών 15 χρόνια πριν παει φ4 ο Άρης.
Την δεκαετία του 70 είχαμε τρομερή ομάδα.
Υπήρχε πάντα καθαρά μπασκετικό κοινό.

Δεν είπα ότι δεν έχετε καθόλου,αλλά όχι οτι είστε και μπασκετικό κοινό.

Δηλαδή αυτοί που πηγαν Βερολίνο και 40 λεπτά βρίζαν τον Ολυμπιακό...μπασκετικο κοινό είναι;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Τα ζητηματα ξανα λεω ειναι δυο! Ενα ειναι οι προεδροι. Το αλλο ο συγκεκριμενος προπονητης που θελει την ομαδα να ειναι δικια του. Του προπονητη της δηλαδη. Το πρωτο λυνεται, εστω εως ενος σημειου. Δινεις σε εναν αντε δυο παιχτες κατι παραπανω και τους φερνεις. Ο Μπαρτζωκας δεν αλλαζει μυαλα. Δεν δεχεται παιχτης οποιος και αν ειναι που θα του πει θα με βαζεις για 30-32 λεπτα μινιμουμ να παιζω.
Αλλο τοσο δεν υπαρχει τετοιος παιχτης που θα δεχτει να μην ειναι το πρωτο βιολι.
Για παραδειγμα, τον Χαουαρντ να φερεις, που δεν νομιζω να σου ζητησει πάνω ενα 1,5 ο Μπαρτζωκας θα αναψει κοκκινο!
Όσο είναι οι Αγγελοπουλοι στο μπάσκετ και έχουμε αυτό το μπάτζετ που μπορούν να διαθέσουν αυτός είναι ο καλύτερος και αυτόν γουστάρουμε να έχουμε αν αλλάξουν οι επενδυτές θα φέρουμε κάποιον πατ ραιλι της εποχής

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Δεν είπα ότι δεν έχετε καθόλου,αλλά όχι οτι είστε και μπασκετικό κοινό.

Δηλαδή αυτοί που πηγαν Βερολίνο και 40 λεπτά βρίζαν τον Ολυμπιακό...μπασκετικο κοινό είναι;
Καλά ναι,οι πιο πολλοί ποδοσφαιρικοί είναι.
Πάντως οργανωμένοι αν πήγαν,ήταν ελάχιστοι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246
Συμφωνώ για πέρυσι αλλά και για πρόπερσι που είχαμε πλήρη ομάδα στο μπάσκετ. Φέτος όμως ουσιαστικά χωρίς πλήρη ομάδα για εμένα στην Ευρώπη και χωρίς να πάρουμε το ευρωπαϊκό ο στόχος επετεύχθη. Μην συγκρίνουμε Euroleague με ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε το πρωτάθλημα. Λύσαξα τα προηγούμενα 2 χρόνια που χάσαμε το ευρωπαϊκό, οπως το χασαμε, και θα είχαμε 5 αστέρια στην φανέλα μας. Φέτος όχι δεν θα λυσαξω φίλε. Ας δουν στην διοίκηση τι κινήσεις πρέπει να κάνουν ώστε του χρόνου να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Κατά την γνώμη μου ψηλούς έχουμε άλλα σκόρερ στην περιφέρεια δεν έχουμε. Επίσης κατά την γνώμη μου και στην θέση 3 θέλουμε παίκτη πέραν απο 2 παιχτες στην περιφέρεια.
Σταματησα να διαβαζω εκει που εγραψες για πρωταθλημα.
Γιαννη, μαντεψε. Στ' αρχιδια μου το πρωταθλημα. Οσο και να τον κυνηγησεις θα ερθει η ωρα μας και αυτων και η δικια μας να δουμε τα ραδικια αναποδα και θα ειναι πρωτος. Στην Ευρωλιγκα ειναι το ζητημα να του μειωσεις την διαφορα και να τον φτασεις και γιατι οχι και να τον περασεις. Ειχε δεκατρια χρονια δει ασπρη μερα στην Ευρωλιγκα αυτος και πηρες δυο εσυ. Ηταν ευκαιρια να το μειωσεις κι αλλο την τελευταια τριετια.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Τα ζητηματα ξανα λεω ειναι δυο! Ενα ειναι οι προεδροι. Το αλλο ο συγκεκριμενος προπονητης που θελει την ομαδα να ειναι δικια του. Του προπονητη της δηλαδη. Το πρωτο λυνεται, εστω εως ενος σημειου. Δινεις σε εναν αντε δυο παιχτες κατι παραπανω και τους φερνεις. Ο Μπαρτζωκας δεν αλλαζει μυαλα. Δεν δεχεται παιχτης οποιος και αν ειναι που θα του πει θα με βαζεις για 30-32 λεπτα μινιμουμ να παιζω.
Αλλο τοσο δεν υπαρχει τετοιος παιχτης που θα δεχτει να μην ειναι το πρωτο βιολι.
Για παραδειγμα, τον Χαουαρντ να φερεις, που δεν νομιζω να σου ζητησει πάνω ενα 1,5 ο Μπαρτζωκας θα αναψει κοκκινο!

Βέβαια , συμπτωματικά (οχι και τόσο) το δεύτερο πρόβλημα λύνει το πρώτο. Ήτοι οι ηρωισμοί του Μπ. βολεύουν απόλυτα τα καβούρια που εχουν στην τσεπη οι προεδροι. Γιατι αντίστροφα , μπορώ να σου πω οτι το δευτερο προβλημα λυνεται πολυ πιο ευκολα , απλα διωχνεις τον Μπαρτζωκα και φερνεις οποιον γουσταρεις. Αλλα ποιος σοβαρος προπονητης θα ρθει και θα του πεις οτι σου δινω το 10ο μπατζετ της Ευρωλιγκας και απαιτω τιτλο ; Κανεις.

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.315
Πόντοι
2.405
Σταματησα να διαβαζω εκει που εγραψες για πρωταθλημα.
Γιαννη, μαντεψε. Στ' αρχιδια μου το πρωταθλημα. Οσο και να τον κυνηγησεις θα ερθει η ωρα μας και αυτων και η δικια μας να δουμε τα ραδικια αναποδα και θα ειναι πρωτος. Στην Ευρωλιγκα ειναι το ζητημα να του μειωσεις την διαφορα και να τον φτασεις και γιατι οχι και να τον περασεις. Ειχε δεκατρια χρονια δει ασπρη μερα στην Ευρωλιγκα αυτος και πηρες δυο εσυ. Ηταν ευκαιρια να το μειωσεις κι αλλο την τελευταια τριετια.
Συμφωνώ ήταν ευκαιρία στην Ευρώπη να πάρεις περισσότερα για αυτό και στεναχωρηθηκα που χασαμε τα 2 προηγούμενα. Θα μπορούσαμε περισσότερα σίγουρα ναι, όμως μην ξεχνάς ότι εμείς δεν είμαστε εξασφυριχτοι. Πόσο σπρώξιμο είχε ο βαζελος στην Ευρώπη για να πάρει 6 ευρωπαϊκά ? Όσο για την Ελλάδα δεν συμφωνώ. Εγώ δεν το γράφω στα αρχιδια μου το ελληνικό πρωτάθλημα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Συμφωνώ ήταν ευκαιρία στην Ευρώπη να πάρεις περισσότερα για αυτό και στεναχωρηθηκα που χασαμε τα 2 προηγούμενα. Θα μπορούσαμε περισσότερα σίγουρα ναι, όμως μην ξεχνάς ότι εμείς δεν είμαστε εξασφυριχτοι. Πόσο σπρώξιμο είχε ο βαζελος στην Ευρώπη για να πάρει 6 ευρωπαϊκά ? Όσο για την Ελλάδα δεν συμφωνώ. Εγώ δεν το γράφω στα αρχιδια μου το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αδερφέ μη γίνεσαι σα τους κλαψοβαζελους. Ειχε τη διαιτησια οπου χρειαστηκε αλλα ειχε και παιχταραδες , ομαδαρες και 40 εκ. μπατζετ. Ο,τι καναμε κι εμεις στο ποδοσφαιρο δηλαδη επι Κοκκαλη .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246
Βέβαια , συμπτωματικά (οχι και τόσο) το δεύτερο πρόβλημα λύνει το πρώτο. Ήτοι οι ηρωισμοί του Μπ. βολεύουν απόλυτα τα καβούρια που εχουν στην τσεπη οι προεδροι. Γιατι αντίστροφα , μπορώ να σου πω οτι το δευτερο προβλημα λυνεται πολυ πιο ευκολα , απλα διωχνεις τον Μπαρτζωκα και φερνεις οποιον γουσταρεις. Αλλα ποιος σοβαρος προπονητης θα ρθει και θα του πεις οτι σου δινω το 10ο μπατζετ της Ευρωλιγκας και απαιτω τιτλο ; Κανεις.
Ο χοντρος απ εξω απ εξω εχει ζητησει τοτε που ξεκινησε το μεχρι τελους να μπουκαρει και στο μπασκετ. Τι κανουμε; Αυτος γουσταρει και να λεει στις καμερες διδαξαμε ηθος.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Ο χοντρος απ εξω απ εξω εχει ζητησει τοτε που ξεκινησε το μεχρι τελους να μπουκαρει και στο μπασκετ. Τι κανουμε; Αυτος γουσταρει και να λεει στις καμερες διδαξαμε ηθος.

Ο χοντρός θα διδάξει σίγουρα ήθος στον πρεζάκια αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αφενος εχει κανει μεγαλα ανοιγματα με Φορεστ , Ριο Μαρε κλπ και αφετερου περσι κλαιγοταν στη συνεντευξη τυπου να μπουν κι αλλοι επενδυτες στο ποδοσφαιρο γιατι δε μπορει μονος του (και ακολουθησε ο,τι ακολουθησε...). Δε τον κοβω να εχει 20-30 μυρια για πεταμα απλα για το εφε του. Ειναι πρωτα επιχειρηματιας και μετα οπαδος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246
Γιαννη. Το τελευταιο Ευρωπαικο το σηκωσε επισης στο Βερολινο. (Στον ημιτελικο ειχαμε παιξει μαζι) Για ψαξε, αν δεν θυμασαι ή δεν ξερεις τι ομορφιες εκαναν τα κορακια στο δευτερο ημιχρονο και παραλιγο να το χασει ενω ητανε 20 ποντους μπροστα ο βαζελος. Και παλι αντεξε και το πηρε.
Μην γινεσαι σαν αυτους τωρα.
Μετα καπου κουράστηκαν τα αδερφια του Βαζελου, τον αφησαν στα χερια του Τρακη. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να μειωθει κι αλλο η διαφορα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Να βγει να το ζητήσει με κάθε επισημότητα όχι με παπαγαλάκια και να πάει να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς όπως έκανε στη Νότιγχαμ και στη Ριο αβε; Τότε θα κριθεί και αυτός ξεχωριστά βέβαια και αποκλειστικά για το τμήμα αυτό

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.315
Πόντοι
2.405
Αδερφέ μη γίνεσαι σα τους κλαψοβαζελους. Ειχε τη διαιτησια οπου χρειαστηκε αλλα ειχε και παιχταραδες , ομαδαρες και 40 εκ. μπατζετ. Ο,τι καναμε κι εμεις στο ποδοσφαιρο δηλαδη επι Κοκκαλη .
Πότε δεν ήμουν κλαψοβαζελος αλλά όταν έχεις παιχταράδες και 40 εκ μπάτζετ δεν πρέπει να έχεις την ανάγκη της διαιτησίας για να πάρεις ευρωπαϊκό. Όσο για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την καλύτερη ομάδα του κόσμου να έχεις άμα δουλεύει η μεζούρα και χαλάει το var στις επίμαχες φάσεις προκοπή δεν κάνεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Γιαννη. Το τελευταιο Ευρωπαικο το σηκωσε επισης στο Βερολινο. (Στον ημιτελικο ειχαμε παιξει μαζι) Για ψαξε, αν δεν θυμασαι ή δεν ξερεις τι ομορφιες εκαναν τα κορακια στο δευτερο ημιχρονο και παραλιγο να το χασει ενω ητανε 20 ποντους μπροστα ο βαζελος. Και παλι αντεξε και το πηρε.
Μετα καπου κουράστηκαν τα αδερφια του Βαζελου, τον αφησαν στα χερια του Τρακη. Ηταν μεγαλη ευκαιρια να μειωθει κι αλλο η διαφορα.
Ρε αδερφέ έχει γαμησει η τύχη 2 φορές τον Ολυμπιακό μια Μπανταλόνα μια Ρεάλ τι να κάνουνε τώρα να τα βάλουμε με τον πούστη τον θεό ; 2 παραπάνω θα είχαμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.207
Πόντοι
28.246

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.315
Πόντοι
2.405
Τέλος πάντων το σταματάω εδώ φίλε. Για εμένα σεβαστές όλες οι απόψεις είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί τους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Ρε ψοφαει για κατι τετοια εφε ο χοντρος. Και μαλιστα θα τον βοηθησει και... στις δουλιτσες του.
Στα παπαρια του το μπάσκετ ποιο είναι το κοινό; κάτσε να δεις άμα πάρει την κούπα τι έχει να γίνει στην Ελλάδα ούτε το πιο άρρωστο μυαλό δεν μπορεί να το διανοηθεί

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Και μαλιστα θα τον βοηθησει και... στις δουλιτσες του.

Δηλαδή ; Θα αρχίσει να μεταφέρει κοκα με την Turkish Airlines ; Το μπασκετ δυστυχως (ή ευτυχως , γιατι αλλιως οι ελληνικες ομαδες θα ειχαν την τυχη που εχουν στο ποδοσφαιρο) ειναι μαυρη τρυπα. Ειναι χομπι και πεταμενα λεφτα. Ακομα και για ξεπλυμα δεν αξιζει γιατι τα ποσα ειναι πολυ μικρα σε σχεση με το ποδοσφαιρο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Στα παπαρια του το μπάσκετ ποιο είναι το κοινό; κάτσε να δεις άμα πάρει την κούπα τι έχει να γίνει στην Ελλάδα ούτε το πιο άρρωστο μυαλό δεν μπορεί να το διανοηθεί

Να την πάρουμε όμως , γιατί δεν ξεκινησε καθολου καλα η εβδομαδα των τελικων. Κι αν κατσει καμια στραβη με βαζελο να σηκωνει Ευρωλιγκα και εμας να χανουμε και το Μιλκομπουκαλο , θα θυμηθουμε μετα και όλες τις παπαριες του χοντρου. Κι εκει δε θα υπαρχει κι επιχειρημα οτι δεν πανε καλα οι δουλειες του.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Νομίζω είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους χαμένους τελικούς στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα έχουμε πολύ χαμηλό μπάτζετ

Για μένα αν οι πρόεδροι μπαίναν στον κόπο να φέρουν δυο μεγάλα ονόματα-ηγέτες (που το 12 είχαμε όπως και πέρσι) θα είχαμε κάνα δυο κούπες παραπάνω.

Καθίστε τώρα να δείτε πως τα λεφτά της Βιανεξ κάνουν ομάδα σε ένα χρόνο και χωρίς να ελπίζουμε μόνο από τον σκακιστή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom