You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
γαματα...με κεφαλαια ολα τα γραμματα...πιστευω μετα τον τελευταιο τιτλο της κιτρινομαυρης κλαψιαρας...ανεβηκε ο αριθμος των πιστων φιλαθλων της ιστορικης αυτης ομαδας...ναι ρε..τι κακο ειναι αυτο???με κρυμμενο κασκολ πηγα στο γηπεδο..κατακιτρινος ο περαιας χτες..
ουτε για καφε δεν μπορουμε να παμε..κ να μιλησουμε για ολυμπιακο...γιατι εχω μαθει οτι δερνουν αυτοι...ειναι χουλιγκανοι πραγματικοι...
ρε...το αβαταρ μου σας αρεσει ή να το αλλαξω κ να βαλω τον επισημο γαμια τους ???
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω πιστευω οτι ΟΛΟΙ μας πρεπει να αλλαξουμε avatar και να βαλουμε τον επισημο Γαμια τους.....γαματα...με κεφαλαια ολα τα γραμματα...πιστευω μετα τον τελευταιο τιτλο της κιτρινομαυρης κλαψιαρας...ανεβηκε ο αριθμος των πιστων φιλαθλων της ιστορικης αυτης ομαδας...
ουτε για καφε δεν μπορουμε να παμε..κ να μιλησουμε για ολυμπιακο...γιατι εχω μαθει οτι δερνουν αυτοι...ειναι χουλιγκανοι πραγματικοι...
ρε...το αβαταρ μου σας αρεσει ή να το αλλαξω κ να βαλω τον επισημο γαμια τους ???
Επισκέπτης
τι γελας εσυ ρε αμορφωτε επιστημονα???τα αρνια τα φαγατε μονοι σας τελικα???
Επισκέπτης
εληφθηηηηηηηηηηηηηηη....Εγω πιστευω οτι ΟΛΟΙ μας πρεπει να αλλαξουμε avatar και να βαλουμε τον επισημο Γαμια τους.....
**αν εχετε καμια καλυτερη φωτο...στειλτε ή πειτε μου απο που να την κατεβασω...
Επισκέπτης
καλα ειδικα στα καμινια μετα & απο την τελευταια επιθεση των mad girls κλειδωνονται απο τις 7 στα σπιτια τους..καταπρασινα λεμε..φοβαμαι γιατι και στα καμινια φοβομαστε να κυκλοφορησουμε...παντου κλαινε.
κατι ξερεις εσυ για μαντ γκερλς και κλειδωματα .ακομα στη τουαλεττα ειναι εμαθα.καλα ειδικα στα καμινια μετα & απο την τελευταια επιθεση των mad girls κλειδωνονται απο τις 7 στα σπιτια τους..καταπρασινα λεμε..
Επισκέπτης
κοψε τις μαλακιες κ τα ψεμματα ρε χουλιγκανε του κιμπορντ...αφου εμαθα οτι πηραν την πυροσβεστικη...κατι ξερεις εσυ για μαντ γκερλς και κλειδωματα .ακομα στη τουαλεττα ειναι εμαθα.
Επισκέπτης
πολυ το χεσιμο λεμε..κατι ξερεις εσυ για μαντ γκερλς και κλειδωματα .ακομα στη τουαλεττα ειναι εμαθα.
Επισκέπτης
μπααααααααα..ενα σκατατζιδικο πηραν αλλα επεσαν πανω στον vothros & εγινε τσι πουτανας το σιδηρουν παραπετασμα..κοψε τις μαλακιες κ τα ψεμματα ρε χουλιγκανε του κιμπορντ...αφου εμαθα οτι πηραν την πυροσβεστικη...
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/kokksPho4.jpg[/img[/URL]]εληφθηηηηηηηηηηηηηηη....
**αν εχετε καμια καλυτερη φωτο...στειλτε ή πειτε μου απο που να την κατεβασω...
[img]http://farm4.static.flickr.com/3004/2388184612_7b2f7c2ae4_m.jpg
πολυ το χεσιμο λεμε..
Επισκέπτης
θενξ πλεζουρα....εισαι μεγαλος παιχτης...πηρες το μισθο σου γι'αυτον τον μηνα ???
Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Επισκέπτης
ναι ρε κανονικα συν ολα τα επιδοματα(δωρεαν ναρκωτικα-νεες σιδηρογροθιες-μια κουτα καποτες)..τωρα περιμενω & τα εξτραδακια του μαη για την εκδρομη στην βουλγαρια,να τα κανω σουμα μηπως συμπληρωσω το απαιτουμενο ποσο για κανα φραπε..θενξ πλεζουρα....εισαι μεγαλος παιχτης...πηρες το μισθο σου γι'αυτον τον μηνα ???
ρε απατεώνες χάρτινοι αφήστε τις μαλακίες και το δούλεμα, έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε!
ξέμειναν απο κουτόχορτο στα Κεντρικά, οι πακιστανοί ζητάνε 40 την ώρα και ο μασούριας δεν τα δίνει.
δήλωσα εθελοντής να πάω να μαζέψω, θα έρθει κανείς άλλος?
ξέμειναν απο κουτόχορτο στα Κεντρικά, οι πακιστανοί ζητάνε 40 την ώρα και ο μασούριας δεν τα δίνει.
Επισκέπτης
τωρα στη νετ...ειπαν οτι ο οσφπ/κοκκαλης κατεθεσε αγωγη εναντιον της κλαψιαρας κ τους κλαψιαρη κ ζηταει 5.000.000 απ'τον καθε ενα....
ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΛΗΤΗ.....ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ......
Επισκέπτης
πολυ μασουριας ρε..εχτες πολυ φτωχια..ουτε ενα μπαλετο,ουτε μια καριολοξεκωλιαρα να τραγουδησει..ΑΙΣΧΟΣ..ρε απατεώνες χάρτινοι αφήστε τις μαλακίες και το δούλεμα, έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε!
Επισκέπτης
ετσι-ετσι..πιπα-κωλο θα τους παει..απαγορευση εξοδου στην ρουλα να μην φυγει μεχρι του χρονου που θα πρεπει να ερθει στην φριτεζα..τωρα στη νετ...ειπαν οτι ο οσφπ/κοκκαλης κατεθεσε αγωγη εναντιον της κλαψιαρας κ τους κλαψιαρη κ ζηταει 5.000.000 απ'τον καθε ενα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις