καταταγείτε μας έλεγαν...πολυ μασουριας ρε..εχτες πολυ φτωχια..ουτε ενα μπαλετο,ουτε μια καριολοξεκωλιαρα να τραγουδησει..ΑΙΣΧΟΣ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλησπερα βορειε χουλιγκανοπρεζακια..ασε ρε τις μουνιτσες να κλαινε & ετοιμασου για καυτατζογριο γιατι προβλεπονται πολλα σουτια οπως λενε & οι φιλοι μας οι μπουγατσοκιμαδες..Καλημέρα στους αιώνιους υπερπρωταθλητές Ελλάδας... Συνεχίζουν να κλαίνε ακόμα ε ??
Πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγο Πανελλαδικών Προβλημάτων (Εξετάσεων) αλλά μη στεναχωριέσαι θα στείλω τους αντιπροσώπους μου με το πανό ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-7καλησπερα βορειε χουλιγκανοπρεζακια..ασε ρε τις μουνιτσες να κλαινε & ετοιμασου για καυτατζογριο γιατι προβλεπονται πολλα σουτια οπως λενε & οι φιλοι μας οι μπουγατσοκιμαδες..
«Σήμερα, 5/5/2008, κατετέθη από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παναγιώτη. Γ. Μιχαλόλια στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αγωγή αποζημίωσης ύψους 5.000.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης κατά του ποδοσφαιριστή Rivaldo Vitor Borba Ferreira και του Νικολαίδη Θεμιστοκλή, δια τα όσα εκείνοι συκοφαντικά δια των δηλώσεων τους απηύθυναν κατά της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με προσβλητικές, δυσφημιστικές φράσεις, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς τους, που γνωστοποιήθηκαν σε ευρύτατο κύκλο προσώπων, τόσο πανελλαδικώς όσο και ανά τον κόσμο, αλλά και σε διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και σε ελληνικές και ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες».
[move] [/move]
Βρε τον καημενούλη. Και δεν πήρε πρωτάθλημα και θα του πάρουμε πίσω οτι μισθούς πήρε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.....και με τόκο
[move][size=14pt]ΚΛΑΜΑ [/size][/move]
[move][size=14pt]ΠΙΚΡΑ [/size][/move]
Γεια σας πράκτορες και υπάλληλοι του Θείου.
[move] [/move]
Βρε τον καημενούλη. Και δεν πήρε πρωτάθλημα και θα του πάρουμε πίσω οτι μισθούς πήρε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.....και με τόκο
Επισκέπτης
θα του κανει την σουφρα φινιστρινι ο θειος..«Σήμερα, 5/5/2008, κατετέθη από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παναγιώτη. Γ. Μιχαλόλια στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αγωγή αποζημίωσης ύψους 5.000.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης κατά του ποδοσφαιριστή Rivaldo Vitor Borba Ferreira και του Νικολαίδη Θεμιστοκλή, δια τα όσα εκείνοι συκοφαντικά δια των δηλώσεων τους απηύθυναν κατά της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με προσβλητικές, δυσφημιστικές φράσεις, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς τους, που γνωστοποιήθηκαν σε ευρύτατο κύκλο προσώπων, τόσο πανελλαδικώς όσο και ανά τον κόσμο, αλλά και σε διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και σε ελληνικές και ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες».
[move] [/move]
που εξαφανιστηκες ρε υπερπρακτορα ανατολικης μεσογειου???
παλι εδινες αιμα στις τραπεζες???
Κι αμ τι νόμιζες?θα του κανει την σουφρα φινιστρινι ο θειος..
που εξαφανιστηκες ρε υπερπρακτορα ανατολικης μεσογειου???
παλι εδινες αιμα στις τραπεζες???
Για την τσέπη μου δουλεύω??
Έχω ξενερώσει με την παρουσία του παιδόφιλου εδώ μέσα αλλά και στο καλοκαιράκι μπαίνουμε.
Και μου σπάνε τα @ρχιδι@ οι μεταγραφολογίες.....................
Όλο τον κόσμο θα αγοράσουμε πάλι
Προπονητής όμως ο Θείος
Επισκέπτης
ελα ρε που ασχολεισαι με τον ψυχακια..Κι αμ τι νόμιζες?
Για την τσέπη μου δουλεύω??
Έχω ξενερώσει με την παρουσία του παιδόφιλου εδώ μέσα αλλά και στο καλοκαιράκι μπαίνουμε.
Και μου σπάνε τα @ρχιδι@ οι μεταγραφολογίες.....................
Όλο τον κόσμο θα αγοράσουμε πάλι
Προπονητής όμως ο Θείος
προπονητης ηταν παντα ο θειος γι' αυτο & εχουμε τις αναλογες επιτυχιες..
παντως ξεκαθαρισε οτι του χρονου δεν χτυπαμε τσου λου οποτε ησυχασαν & οι ομαδουλες τυπου ρεαλ-μαντσεστερ κλπ..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι να του πάρετε ρε παιδιά?Επικοινωνιακές κινήσεις είναι και από την μία και από την άλλη διοίκηση!!!Τον μόνο που λυπάμαι είναι τον Ρίμπο που έχει μπει στην μέση αλλά τα θέλει και αυτού ο κώλος!Βρε τον καημενούλη. Και δεν πήρε πρωτάθλημα και θα του πάρουμε πίσω οτι μισθούς πήρε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.....και με τόκο
Σε 2-3 χρονάκια που θα γίνει η δίκη ο ένας θα είναι εκτός Ελλάδας και οι άλλοι δεν θα θυμούνται τι είχε γίνει...
Επισκέπτης
Kαι εγώ ανακουφίστηκα γιατί του χρόνου θα μπορούμε να το διεκδικήσουμε ξανα το τσου λου!ελα ρε που ασχολεισαι με τον ψυχακια..
προπονητης ηταν παντα ο θειος γι' αυτο & εχουμε τις αναλογες επιτυχιες..
παντως ξεκαθαρισε οτι του χρονου δεν χτυπαμε τσου λου οποτε ησυχασαν & οι ομαδουλες τυπου ρεαλ-μαντσεστερ κλπ..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλά πλάκα μας κάνει ο κόκκαλης ;;;;;παντως ξεκαθαρισε οτι του χρονου δεν χτυπαμε τσου λου οποτε ησυχασαν & οι ομαδουλες τυπου ρεαλ-μαντσεστερ κλπ..
γιατί μας μην το χτυπήσει το τσου λου όσο μπορεί και φτιάχνει μια ομάδα ίσα ίσα να παίρνει πρωτάθλημα?
ας δώσουν την θέση αυτή σε καμία άλλη ομάδα που θέλει να επενδήσει και να προχωρήσει στο τσου λου... κατ' εμέ αυτό που έιπε ο κόκκαλης είναι μεγάλη μλκια... και είναι περίεργο που δεν τον έκραξαν ακόμη
Επισκέπτης
αντε ρε με τον σαπακια τον φεργκιουσον που θελεις & τσου λου..Kαι εγώ ανακουφίστηκα γιατί του χρόνου θα μπορούμε να το διεκδικήσουμε ξανα το τσου λου!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τον λυπάμαι γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες και κάθεται και ασχολείται με παπαριές!Τι λυπασαι ρε φιλε τον Ριμπο ο χειροτερος απο ολους ειναι,ο εαυτουλης του και τιποτα παραπανω.Οχι οτι οι αλλοι πανε πισω...
Και τα χανουμια νομιζουν οτι νοιαζεται για την αεκ ελεος...
Επισκέπτης
μολις βαλει τα χρηματα ο βγενο θ' αναγκαστει & ο θειος να τα χωσει..μην βιαζεσαι..καλά πλάκα μας κάνει ο κόκκαλης ;;;;;
γιατί μας μην το χτυπήσει το τσου λου όσο μπορεί και φτιάχνει μια ομάδα ίσα ίσα να παίρνει πρωτάθλημα?
ας δώσουν την θέση αυτή σε καμία άλλη ομάδα που θέλει να επενδήσει και να προχωρήσει στο τσου λου... κατ' εμέ αυτό που έιπε ο κόκκαλης είναι μεγάλη μλκια... και είναι περίεργο που δεν τον έκραξαν ακόμη
Επισκέπτης
κι' εσυ αμα ζουσες με την νυν & την πρωην στο ιδιο σπιτι το ιδιο μαλακας θα ησουν ρε δοκιμε ανθυποπρακτορισκε..Τον λυπάμαι γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες και κάθεται και ασχολείται με παπαριές!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άκουσες εσύ Τσου Λου και πετάχτηκες!Τι θες?Να αυτοκτονήσει ο περσόνα και οι ομοιδεάτες του?Kαι εγώ ανακουφίστηκα γιατί του χρόνου θα μπορούμε να το διεκδικήσουμε ξανα το τσου λου!
Επισκέπτης
O pleasure ειναι manu gatto, θα δει τσου λου φέτος!Άκουσες εσύ Τσου Λου και πετάχτηκες!Τι θες?Να αυτοκτονήσει ο περσόνα και οι ομοιδεάτες του?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δείχνει μια στασιμότητα αυτό.... από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παίρνουμε πρωταθλήματα...θέλω και μία εξέλιξη.. όπως νομίζω και πολλοί άλλοιμολις βαλει τα χρηματα ο βγενο θ' αναγκαστει & ο θειος να τα χωσει..μην βιαζεσαι..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Του το είχε υποσχεθεί ο θείος πριν 2 χρόνια...λες να εννοούσε μέσω Μάντσεστερ?O pleasure ειναι manu gatto, θα δει τσου λου φέτος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις