Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (12 μέλη και 63 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Άκουσες εσύ Τσου Λου και πετάχτηκες!Τι θες?Να αυτοκτονήσει ο περσόνα και οι ομοιδεάτες του? :grin:
Μην το παρεξηγείτε το παλικάρι...έχει τελικό σε 10 μέρες και είναι στην τσίτα... :grin:

Την καλησπέρα μου σε όλα τα παιδιά... :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πλάκωσε και η Β' Εθνική! :grin:

Επισκέπτης
δείχνει μια στασιμότητα αυτό.... από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παίρνουμε πρωταθλήματα...θέλω και μία εξέλιξη.. όπως νομίζω και πολλοί άλλοι
ναι ρε μαστορα..& εγω εχω βαρεθει να γαμαω την ναομι καμπελ & θελω να γαμησω την αντελινα τζολι αλλα δεν γινονται ολα σ' αυτη την ζωη..αντι να λεμε δοξα τον θεο δηλαδη θα του βαζουμε & κωλοχερο???ημαρτον..

Επισκέπτης
Μην το παρεξηγείτε το παλικάρι...έχει τελικό σε 10 μέρες και είναι στην τσίτα... :grin:

Την καλησπέρα μου σε όλα τα παιδιά... :rockon: :rockon: :rockon:
καλησπερα τσελιγκα μου..μουναρα μπουλακο σας εχει κανει μαγκες ο κιασσος ετσι???

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καλησπέρα Χαρτινοπετσουφασμάτινοι πρωταθλητές !!!
Χτες έκλαψε και η Βροχοπούλου (από τα γέλια )
Ρε μάγκες αυτή η Ελλαδίτσα μια ζωή στο κλάμα
Βασιλάκης Καϊλας,Τα καβουράκια,Μάρθα Βούρτση,  Τα βαζελάκια,Βροχοπούλου, Χανουμάκια .... και από πέρισυ το Βραζιλιάνικο σίριαλ ..."ΘΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΓΚΗΞΕΣ" με τον διεθνούς φήμης ταλαντούχο Βίλα-Ρίμπο.
Πόνος, Δάκρυ, Κατήφορος .... Ατιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις....
Άτιμη κενωνία που τον έριξες στα νύχια του Γκαγκάτση ....
Οδύρέται και κλαίει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....επαναλαμβάνοντας ...."Θα μιλήσω πρώτα με τον Πρόεδρο"
Στα 'ρχίδια μας μεγάλε με ποιον θα μιλήσεις και με ποιον δεν μιλάς .... για την τσεπούλα σου θα μιλήσεις .... αλλά στο ΑΕΚάκι δεν βρωμάει μόνο το χνώτο τους για Πρωτάθλημα (Που όχι μόνο χάρτινη κούπα θα παίρνανε ευχαρίστως αλλά και σκατά γεμάτη να ήτανε) ...βρωμάει το χνώτο τους και για λεφτά.... Αυτοί έχουν για Μπάτζετ το αριστερό πόδι του Μπελούτσι ...και μια τρίχα από τα αρχίδια του Τζόλε ....Οπότε Βιλα-Ρίμπο τράβα μίλα με τον Γκα-Ντέμη και μην μας βρέχεις τα παπάρια (αν σε είχαμε αγκαλίτσα θα μας έβρεχες τους ώμους)

Επισκέπτης
Καλησπέρα Χαρτινοπετσουφασμάτινοι πρωταθλητές !!!
Χτες έκλαψε και η Βροχοπούλου (από τα γέλια )
Ρε μάγκες αυτή η Ελλαδίτσα μια ζωή στο κλάμα
Βασιλάκης Καϊλας,Τα καβουράκια,Μάρθα Βούρτση,  Τα βαζελάκια,Βροχοπούλου, Χανουμάκια .... και από πέρισυ το Βραζιλιάνικο σίριαλ ..."ΘΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΓΚΗΞΕΣ" με τον διεθνούς φήμης ταλαντούχο Βίλα-Ρίμπο.
Πόνος, Δάκρυ, Κατήφορος .... Ατιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις....
Άτιμη κενωνία που τον έριξες στα νύχια του Γκαγκάτση ....
Οδύρέται και κλαίει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....επαναλαμβάνοντας ...."Θα μιλήσω πρώτα με τον Πρόεδρο"
Στα 'ρχίδια μας μεγάλε με ποιον θα μιλήσεις και με ποιον δεν μιλάς .... για την τσεπούλα σου θα μιλήσεις .... αλλά στο ΑΕΚάκι δεν βρωμάει μόνο το χνώτο τους για Πρωτάθλημα (Που όχι μόνο χάρτινη κούπα θα παίρνανε ευχαρίστως αλλά και σκατά γεμάτη να ήτανε) ...βρωμάει το χνώτο τους και για λεφτά.... Αυτοί έχουν για Μπάτζετ το αριστερό πόδι του Μπελούτσι ...και μια τρίχα από τα αρχίδια του Τζόλε ....Οπότε Βιλα-Ρίμπο τράβα μίλα με τον Γκα-Ντέμη και μην μας βρέχεις τα παπάρια (αν σε είχαμε αγκαλίτσα θα μας έβρεχες τους ώμους)
καλησπερα τρελλοζωγραφε..εκοψες τ' αυτι σου & τα χωνεις παλι???

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
καλησπερα τρελλοζωγραφε..εκοψες τ' αυτι σου & τα χωνεις παλι???
Τα νύχια μου έκοψα και μπορω και ....γραφω στο πληκτρολόγιο
Μα δεν είναι ρε φίλε κατάσταση αυτή .... Τον μαζέψαμε ....τον πιστέψαμε ... τον υποστηρίξαμε .... κα μάλλον φταίμε που δεν τουν τον "σφυρίξαμε"

Επισκέπτης
Τα νύχια μου έκοψα και μπορω και ....γραφω στο πληκτρολόγιο
Μα δεν είναι ρε φίλε κατάσταση αυτή .... Τον μαζέψαμε ....τον πιστέψαμε ... τον υποστηρίξαμε .... κα μάλλον φταίμε που δεν τουν τον "σφυρίξαμε"
μην στεναχωριεσαι καθολου..θα του τον σφυριξει για τα καλα ο θειος..θ' ακουει κοκκαλης & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & θα τρεχει με χιλια..εχουν γνωση οι φυλακες.. ;)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
μην στεναχωριεσαι καθολου..θα του τον σφυριξει για τα καλα ο θειος..θ' ακουει κοκκαλης & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & θα τρεχει με χιλια..εχουν γνωση οι φυλακες.. ;)
Θες να πεις ότι θα αποκτήσει καλύτερη Φυσική κατάσταση ????

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα τσελιγκα μου..μουναρα μπουλακο σας εχει κανει μαγκες ο κιασσος ετσι???
Ναι το αρχίδι... :headbang:
Εχει σκυλιάσει για να του δώσουμε άφεση αμαρτιών...αλλά θα πάρει τα πελέ μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Πλάκωσε και η Β' Εθνική! :grin:
Ναι ρε..αλλά εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ κλαψομούνηδες σαν εσάς... :thefinge: :thefinge: :thefinge:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ρε..αλλά εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ κλαψομούνηδες σαν εσάς... :thefinge: :thefinge: :thefinge:
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχουνε περάσει 2 μήνες από εκείνη την όμορφη μέρα που μάζεψε τα κανάλια ο Αλέξης και κλαιγότανε ότι τον χτύπησε η γυναίκα του! :birdman: :birdman: :birdman:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
36 και ολα τα παιδακια κλαινε!!!!!!!!!
ΘΥΡΑ 7 για παντα!!!!!!!
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε 8-2-81!!!!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχουνε περάσει 2 μήνες από εκείνη την όμορφη μέρα που μάζεψε τα κανάλια ο Αλέξης και κλαιγότανε ότι τον χτύπησε η γυναίκα του! :birdman: :birdman: :birdman:
Μπαγλαμά... :Pεγώ δεν είμαι Αλέξης...είμαι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!! :cool2:

Τον Αλέξη τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει το μελάνι... :boobies:
Την τετάρτη τις άρπαξε κι από'μας πληροφοριακά :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Και εγώ είμαι ΑΕΚ ρε πράκτορα του πλέζουρα...με έχεις ακούσει πολλές φορές να κλαίγομαι?
Κανονίστε να μείνετε στην Β'Εθνική...ανεβαίνει και ο Μάκαρος...θα γίνει της πουτάνας! :boobies:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

ο πΡΟΕΔΡΟς Ο Μπαμπινιο τι γλυφτρονι ειναι αυτο,του Κοκκαλη μας αλλα και του Κουγια....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Και εγώ είμαι ΑΕΚ ρε πράκτορα του πλέζουρα...με έχεις ακούσει πολλές φορές να κλαίγομαι?
Κανονίστε να μείνετε στην Β'Εθνική...ανεβαίνει και ο Μάκαρος...θα γίνει της πουτάνας! :boobies:
Εσύ προσωπικά όχι...
Η Διοίκηση σας...οι παίκτες σας...και οι περισσότεροι οπαδοί σας!!!
Αγαπούλα μου...ο Μάκαρος ας ανέβει στη Β'...εμείς θα είμαστε Σκουπρο Λίγκα τ'χρόν' :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ο πΡΟΕΔΡΟς Ο Μπαμπινιο τι γλυφτρονι ειναι αυτο,του Κοκκαλη μας αλλα και του Κουγια....
Γλάστρα είναι στον ΠΑΣ φίλε μου...γιατί ο Αλέξης είναι τιμωρημένος και έκπτωτος από τη θέση του προέδρου!!!!
Κολητός του Αλέξη και μεγάλο λαμόγιο...δεν τον πάω καθόλου!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γλάστρα είναι στον ΠΑΣ φίλε μου...γιατί ο Αλέξης είναι τιμωρημένος και έκπτωτος από τη θέση του προέδρου!!!!
Κολητός του Αλέξη και μεγάλο λαμόγιο...δεν τον πάω καθόλου!!!
Εμας παντως στον Θρυλο κανει μεγαλο κακο,προμοταρει και αβανταρει παικτες(πχ Πατσα,ελεγε ψεματα οτι ο Μπραβο κοροιδευει,θελει να παρουμε σαπακια στυλ Κλειτον σε απιστευτα ποσα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom