Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
153308xs5.jpg

Θύμισέ μου το 1994
Eνα αφιέρωμα στην περίοδο Αύγουστος 1993 – Απρίλιος 1994. Ο λόγος είναι απλός αλλά μπορείτε να τον διαβάσετε στο τέλος

22 Αυγούστου 1993 – 24 Απριλίου 1994 (θυμόμαστε)

? Ο Μπιλ Κλίντον έπαιζε ακόμα με το …σαξόφωνό του εντός των τειχών του Λευκού Οίκου αφού δεν είχε ακόμα (καν) προσληφθεί η Μόνικα Λεβίνσκι.

? Ο Κερτ Κομπέιν των Νιρβάνα περνούσε σε άλλη διάσταση (9 Απριλίου), μαζί με τους Ρίτσαρντ Νίξον (22 Απριλίου), Ευγένιο Ιονέσκο (29 Μαρτίου) και Τσαρλς Μπουκόφσκι (9/3) !

? Η «λίστα του Σίντλερ» είχε κερδίσει 7 βραβεία Οσκαρ (21 Μαρτίου) ενώ οι λοιπές ταινίες που διέπρεπαν στις αίθουσες ήταν το «Μαθήματα πιάνου», το «Φιλαδέλφεια» και «ο Φυγάς».

? Είχε μόλις ξεκινήσει η γενοκτονία στη Ρουάντα !

? Οι Τσεχία και Σλοβακία γιόρταζαν μόλις τον πρώτο χρόνο του «χωρισμού» τους!

? Τα κινητά τηλέφωνα ήταν κάτι πολύ σπάνιο και ακριβό. Είχαν μέγεθος «παντόφλας» και η λέξη «bluetooth» μπορούσε να σημαίνει μόνο κάτι σε «μπλε δόντι»... Τα SMS δε είχαν μόλις εμφανιστεί στην Ελλάδα.

? Η Τανσού Τσιλέρ ήταν «φρέσκια» στην Προεδρία της Τουρκίας!

? Το ρομποτάκι της ΝΑΣΑ δεν είχε πατήσει ακόμα στον Αρη και οι προσπάθειες των Αμερικανών συναντούσαν μεγάλα προβλήματα.

? Ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεφε στην εξουσία τον Οκτώβριο, λίγους μήνες πριν «φύγουν» η Μελίνα Μερκούρη (6/3) και Γιώργος Γεννηματάς (25/4).

? Το Μουντιάλ των ΗΠΑ (με τα γνωστά αποτελέσματα της Εθνικής Ελλάδας) δεν είχε ακόμα αρχίσει.

? Ο Αιρτον Σένα δεν είχε μπει ακόμα στην καταραμένη πίστα της Ιμολα. Ζούσε και βασίλευε μέχρι την Πρωτομαγιά του 94.

? Η 17Ν συνέχιζε ανενόχλητη τις εκτελέσεις.

? Η «σκληρή» δραχμή, όπως την αποκαλούσαν οι πολιτικοί είχε ακόμα αξία. Με 150 χιλιάρικα ζούσε οικογένεια ενώ ένα δυάρι το νοίκιαζες με 40 χιλιάρικα.

? Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έμπαινε στην εφηβεία (14 χρ.) κάπου κοντά στο Μπουένος Αιρες, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν είχε βγάλει ακόμα τα μωρουδιακά (2 χρ.).

Κάπως έτσι ήταν ο κόσμος ΤΟΤΕ.
Μιλάμε για την περίοδο 1993-1994 όταν και κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα η αδεκαρα 44 (πρώτος αγώνας στη Λειβαδιά τον Αύγουστο 0-1 και τελευταίος με τον ΟΦΗ 2-1).

Ενας κόσμος πιο αθώος, πιο δίκαιος (....). Τότε που οι πραγματικοί πρωταθλητές έβγαιναν στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.
Την εποχή δηλαδή που ένας 22χρονος νεαρός μάγευε μέσα στα γήπεδα με τη φανέλα της Κορίνθιανς (και όχι με δηλώσεις και χειρονομίες), ονειρευόταν το μακρινό ταξίδι στην Ευρώπη αλλά δεν ήξερε κατά που πέφτει η Ελλάδα.

Δεκατέσσερα χρόνια πριν… τότε που ο Τζόρτζεβιτς αγκομαχούσε στα γήπεδα της Γ’ εθνικής και δεν μπορούσε να φανταστεί την 12ετία που θα ερχόταν.

Κάπως έτσι ήταν ο κόσμος ΤΟΤΕ. Με πρωταθλήτρια την αδεκαρα 44….

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
222652jp1.jpg

Ωρα απαντήσεων
Στην ελληνική κωμωδία του 1964, «ο Εμίρης και ο κακομοίρης», είχαμε το εξής απλοϊκό σενάριο:

Η Γκιουλινάρ (Ελένη Προκοπίου), η κατά το ήμιση Ελληνίδα κόρη του εμίρη (Μίμης Φωτόπουλος), από το Κειμπούτ – Καμπίρ ερωτεύτηκε έναν κομπάρσο της Αρπα Κόλλα Φίλμ, τον Ανδρέα Βασιλόπουλο (Γιώργος Πάντζας).
Ο εν λόγω κομπάρσος ήταν ντυμένος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού…

Στην ελληνική κωμωδία «Πρωτάθλημα 2007-08», είχαμε πολλά …σενάρια, αλλά το βασικό όλων μοιάζει τρομερά με το παραπάνω.

Ετσι, ο Εμίρης Σωκράτης Κόκκαλης επέλεξε αυτή την Κυριακή στις 6 το απόγευμα (δύο ώρες πριν τη φιέστα) για να δώσει τις δικές του απαντήσεις στους Κακομοίρηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν ντυθεί «πρωταθλητές»...

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα μιλήσει για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας και θα κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν – θέματα που μπορεί να ακούγονται έως και βαρετά (δύσκολα θα βγει είδηση) αλλά σίγουρα τα λόγια του θα διανθιστούν με θανατηφόρες ατάκες για τον Ριβάλντο, της ΑΕΚ, το CAS και όλα όσα άκουσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: "Με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της περιόδου 2007/2008, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτης Κόκκαλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 18:00, στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»."

Aς περιμένουμε λοιπόν τις φαρμακερές δηλώσεις…

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ιστορική ημέρα σήμερα  παίρνει αξία το κωλόχαρτο......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
spge313cmn8.jpg

vitor borba fereira Rivaldo Δηλώσεις μετά τις Χειρονομίες που έκανε ο Luís Filipe Madeira Caeiro Figo στους Οπαδους της Barcelona μετά την μεταγραφή του στην Real Madrid
“καλά έκανε και πηρέ μεταγραφή  αλλα μεσα στο γηπεδο είναι Εχθρος. ο κόσμος τον αντιμετώπισε σαν εχθρό και γι αυτό τον γιουχαρε….Οι χειρονομίες προς τον Κόσμο είναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ…..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς αν θα δείξει κανένα κανάλι τη συνέντευξη τύπου του Κόκκαλη , το φιλικό , και την φιέστα ?????

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους Πιστούς και άπιστους. Χριστόφορε έγραψες πάλι, θα βρεθούμε κάτω;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Έτσι τους πήδηξαν οι λαγοί :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• watermark[1].jpg
    watermark[1].jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τα είπε όλα ο Σόκρατες με το : "Αντε να τελειώνουμε να δούμε και τα play off".

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
H ατάκα της συνέντευξης ήταν  :rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτή είναι η σωστή φίλε...

Συνημμένα

• phpYn31JV_jpg.jpg
    phpYn31JV_jpg.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 11

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε τους γλοιώδεις,τα σκουλίκια...και στο φιλικό με την Φίτεσε πέναλτυ πήρανε...διαιτητής ο Γερμανάκος...ξέρετε ποιους διαιτητές φωνάζουνε στα φιλικά...σαν το Ζωγράφο στο φιλικό με τη Σαχτάρ,που κόντεψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και ο Λουτσέσκου έλεγε δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα...σε φιλικό

Συνημμένα

• diploCD.jpg
    diploCD.jpg
    200,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
¨Ολοι οι αντιολυμπιακοί ενωμένοι στο Φαν Κλαμπ της Βροχοπούλου! :2funny: :2funny: :2funny:
Εύγε!!!

articleimage163853xq4.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ .......
Καλημέρα Αλάνια Οπαδοί του Θρύλου μας ! ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Λοιπόν θα κάνω τα ποσταρισματα που είπα το Πρωί γιατί ΔΕΝ πρόλαβα λογά δουλειάς να ξαναμπώ  νωρίτερα .
Άλλα πρώτα θα πω δυο Λόγια, ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ και ΔΕΝ ξανασχολουμαι μαζί τους
1. Επειδή άκουσα ότι αναφέρθηκε το όνομα μου σε Κλώνο-λογαριασμούς,
Έχω ΕΝΑΝ λογαριασμό Κλώνο τον Όποιο και Δημιούργησα όταν ήμουν  Μπαναρισμενος, έχω ενημερώσει Moderators σχετικά. ΔΕΝ έχω κάνει από ΚΑΝΕΝΑ άλλο λογαριασμό Ποσταρισμα ,όποιος λέει –υποστηρίζει το αντίθετο ας το αποδείξει, αλλιώς ΜΟΚΟ κατάλαβες ΚΟΤΑ???? Ναι αυστραλοπίθηκε για σένα λέω και τον «φωτεινό» φίλο σου ;) …..
2. Στο site γράφω  για την ΚΑΥΛΑ μου και μόνο δεν έχω να κερδίσω ΤΙΠΟΤΑ, και ούτε εχω πρόθεση να πείσω κάποιον για την ορθότητα, η την εγκυρότητα των λόγων μου.
Το ίδιο αναμένω και από τους άλλους…..
ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μου πει τι να γραφω και που να το Γραφω, υπάρχουν αρμόδιοι να με κόψουν αν νομίζουν ότι χρειάζεται.
3. ΠΙΘΗΚΟΚΟΤΑ σου είπα και την άλλη φορά ότι αν θέλεις κάτι από έμενα στείλε pm να το κανονίσουμε, ΜΙΑ και καλή αλλά εσύ συνεχίζεις να ψελλίζεις –μουγκρίζεις ασυναρτησίες και Συκοφαντίες ….Παρεμπίπτοντος θα σου πω και κάτι μπας και βάλεις μυαλό αμόρφωτο ΓΟΥΡΟΥΝΙ του γυμναστηρίου :2funny: .
Ο Τσωρτσιλ κάποτε σε μια λογομαχία είχε πει σε  μια κυρία
- Είστε άσχημη!
- Και σεις είστε μεθυσμένος! απάντησε εκεινη
- Ναι, αλλά τουλάχιστον εγώ αύριο θα είμαι ξεμέθυστος!
Το ίδιο ισχύει και για σένα ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ εγώ αύριο θα ειμαι ξεμέθυστος αλλά εσύ ένα αποτυχημένο άξεστο τραμπουκικο γουρούνι.

Ρε βλακα Γεροσαπιοκοιλια  ουτε για φτυσιμο δεν εισαι ....
εκει που Εχεσαν οι Κομμουνιστές βγηκες εσυ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom