Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Θα ξεροχυσω αν πουλήσει Εσσε και ο Καρμο έρχεται σαν δανεικός

...Λες να μας αγοράσει τον κοντό η Ριο Αβε ; :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Βασικά στ' αρχίδια μας το ιδιοκτησιακό , αρκει να φτιαξουμε ομαδα. Ετσι κι αλλιως στην Αγγλια θα τον στειλει του χρονου , εκει γινονται τα χοντρα τα ντιλ. Δεν ειδες τι εκανε με το Βλαχοδημο ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.402
Πόντοι
28.246
Θα ξεροχυσω αν πουλήσει Εσσε και ο Καρμο έρχεται σαν δανεικός
Και δανεικος μου κανει. Ετσι κι αλλιως ο παιχτης δεν ειναι για εδω και το ξεραμε. Κι αν παρουμ πρωταθλημα και περασουμε σε τσου λου, ισως τον πεισει να μεινει ενα επιολεον χρονο ως δανεικός...

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.111
Πόντοι
2.536
Εχουμε τον Παρτεη... Αλλα μαλλον παει για πουλημα οταν ερθει ο Μερινο.... Εσεις στη Νοτιγχαμ αν σας δωσουμε τον Nketiah θα σωθειτε απ τον Μαρτη.. Πολυ καλη λυση μπροστα....
Ρε φίλε αυτός ο Nketiah δεν έχω καταλάβει αν είναι υποτιμημενος ή υπερεκτιμημένος χααχχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.402
Πόντοι
28.246
Ρε φίλε αυτός ο Nketiah δεν έχω καταλάβει αν είναι υποτιμημενος ή υπερεκτιμημένος χααχχα
Υπερτιμημενος σιγουρα ειναι ο Μεκικανος που κοιταει απο Φεγενορντ. Στην Ολλανδια άκομα και ο Γιακουμακης (αντι για ντριμπλα στον αμυντικο κανει τακλιν) εβγαλε καμια τριανταρια γκολ.

Τελευταία τροποποίηση:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.111
Πόντοι
2.536
Υπερτιμημενος σιγουρα ειναι ο Μεκικανος που κοιταει απο Φεγενορντ. Στην Ολλανδια άκομα και ο Γιακουμακης (αντι για ντριμπλα στον αμυντικο κανει τακλιν) εβγσλε κσμια τριανταρια γκολ.
Καλά αυτός τους πρώτους 3 μήνες επεξε. Χιμενεζ λέγεται;
Πάντως εγώ είμαι ξενερωμενος γιατί μπορεί να κάνουμε μέχρι 5 μεταγραφές και πάλι θα φτάσουμε τις 10+ και πάλι μέχρι λήξης προθεσμίας της ευρωπαϊκής λίστας ΚΑΙ ΠΆΛΙ θα περιμένουμε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ την μετεγγραφή αεροδρομίου γιατί τα πήγαν πολύ καλά οι Τουρέ, Μαρσέλο,Χαμες. ΠΆΛΙ, θα φτάσουμε τους 30 παίχτες, οι μικροί θα παίζουν στο playstation και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.111
Πόντοι
2.536
Να και κάτι καλό. Μακριά και αγαπημένοι, έλα μόνο ως οπαδός.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Καλά αυτός τους πρώτους 3 μήνες επεξε. Χιμενεζ λέγεται;
Πάντως εγώ είμαι ξενερωμενος γιατί μπορεί να κάνουμε μέχρι 5 μεταγραφές και πάλι θα φτάσουμε τις 10+ και πάλι μέχρι λήξης προθεσμίας της ευρωπαϊκής λίστας ΚΑΙ ΠΆΛΙ θα περιμένουμε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ την μετεγγραφή αεροδρομίου γιατί τα πήγαν πολύ καλά οι Τουρέ, Μαρσέλο,Χαμες. ΠΆΛΙ, θα φτάσουμε τους 30 παίχτες, οι μικροί θα παίζουν στο playstation και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Μονο ο Ζεμπου περιμενει μεταγραφή αεροδρομίου. Οι υπολοιποι περιμενουμε Καρμο , μπακ , Ποντενσε , Αντι-Ορτα / Αντι-Φορτουνη. Οι μικροι θα παρουν τις ευκαιριες τους. Αλλα δεν υπαρχει καποιος να τον βαφτισουμε Καρμο ή Ποντενσε ή Φορτουνη τι να κανουμε.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.111
Πόντοι
2.536
Μονο ο Ζεμπου περιμενει μεταγραφή αεροδρομίου. Οι υπολοιποι περιμενουμε Καρμο , μπακ , Ποντενσε , Αντι-Ορτα / Αντι-Φορτουνη. Οι μικροι θα παρουν τις ευκαιριες τους. Αλλα δεν υπαρχει καποιος να τον βαφτισουμε Καρμο ή Ποντενσε ή Φορτουνη τι να κανουμε.
Καρμο οκ
Δεύτερο μπακ για πιο λόγο; Ρετσος-Μπιανκον-Ντοι-και ο μικρός, μαζί με καρμο μας κάνουν 5. Μόνο αν φύγει κάποιος.
Αντί Ορτα για πιο λόγο; Σταμενιτς-Γκαρθια-Μουζακιτης-Μπακουλας. Θα πρέπει και εκεί να πει δανεικός τουλάχιστον ένας μικρός.
Ποντενσε οκ.
Αντί φορτουνη πάλι δεν βρίσκω λόγο, υπάρχουν Βελντε Μαρτινς Μασούρας, ο... Ποντενσε , Παπακανελος και εμένα μου αρέσει πολύ και ο Πνευμονιδης.
Δεν ξέρω μου φαίνονται υπερβολικές οι 5 μετεγγραφές, που μπορούν να γίνουν 6 αν πάει και για αριστερό Μπακ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Και δανεικος μου κανει. Ετσι κι αλλιως ο παιχτης δεν ειναι για εδω και το ξεραμε. Κι αν παρουμ πρωταθλημα και περασουμε σε τσου λου, ισως τον πεισει να μεινει ενα επιολεον χρονο ως δανεικός...
Έτσι δε χτίζεις ομάδα όμως….. να πουλήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες για να πάρει έναν άλλο σαν δανεικό

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Ηδη ξεμειναμε για την Δευτερα απο στοπερ. Εμεινε μονο ο Ρετσος που και αυτος εχει θεμα ετοιμοτητας μιας και γυρισε απο τραυματισμο με τον Πιρολα. Εχει και Ντοη να βαλει. Μπιανκον μπηκε στα πιτς, υπολόγισε σαν να μην ειναι στην ομαδα και να εφυγε, Αμπι εφυγε, Κουτσιδης στην Βραζιλια για το αυριανο..

Ας μου φερει τον Καρμο και ας φερει και στόπερ απο Νοτιγχαμ δανεικο ή απο αλλου. Ας μεινει με Καρμο, Ρετσο, Πιρολα, Κουτσιδη. Και Ντοη αν χρειαστεί, γιατι τον βαζει στι 6 ο Βασκος. Και παλι ευχσριστημενος ειμαι.

Βεβαια.... Με Καρμο κσι Μιλενκοβιτς απο Φορεστ αν τον στειλει εδω, ειναι καλύτερα...

Αριστερ ο μπακ δεν αγοράζει, νισαφι δηλαδή ενω έχουμε παιχτες εκει να δωσει κσι αλλα λεφτα. Ουτε εγω θα εδινα. Τον Τσιμικα θα μου φερει αν κατσει η δουλειά. Αν δεν κατσει χεστηκε χοντρος, χεστηκαμε και εμεις. Εχει να πληρωσει και την βόμβα, αλίμονο... Και μαλλον θα την λενε Γουιλιαν. Ελεος. (Για εμενα δεν πουλαει πλεον ως βομβα τα αρδακια του χοντρου θα τα ουν αλλιως... )
Πάλι σούρα είσαι ρε;
Drunk Happy Hour GIF

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.402
Πόντοι
28.246
Περιμενει γιατι ξερει τι αλαζονα προεδρο εχει. Κατα τα αλλα ο Ζεμπου, πλην εξαιρεσων, δεν θελει ουτε να τις ακουει τις μεταγραφες αεροδρομιου.

Πες οτι σου πουλησε τον Εσε. Συνδυασε μου, αντικατασταση του Εσε με παιχτη του ιδιου βεληνεκους και με ονομα. (απο τον πστερα του το κληρονομησε το βαρος του ονόματος)

Αντε να σε δω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Καρμο οκ
Δεύτερο μπακ για πιο λόγο; Ρετσος-Μπιανκον-Ντοι-και ο μικρός, μαζί με καρμο μας κάνουν 5. Μόνο αν φύγει κάποιος.
Αντί Ορτα για πιο λόγο; Σταμενιτς-Γκαρθια-Μουζακιτης-Μπακουλας. Θα πρέπει και εκεί να πει δανεικός τουλάχιστον ένας μικρός.
Ποντενσε οκ.
Αντί φορτουνη πάλι δεν βρίσκω λόγο, υπάρχουν Βελντε Μαρτινς Μασούρας, ο... Ποντενσε , Παπακανελος και εμένα μου αρέσει πολύ και ο Πνευμονιδης.
Δεν ξέρω μου φαίνονται υπερβολικές οι 5 μετεγγραφές, που μπορούν να γίνουν 6 αν πάει και για αριστερό Μπακ...
Μπιανκον θα παρει πουλο ελπιζω οπως εγινε με τον Αμπι και λογικα θα πουληθει και ο Ντοη αν βρεθει ευκαιρια. Δε βγαινει η χρονια με Καρμο - Ρετσο - Πιρολα.
Επιθετικο χαφ με να καλυψει κενο Ορτα/Φορτου (καθετη πασα , τελικη κλπ) δεν εχουμε και επιβαλεται να αποκτησουμε , ιδιως για Ελλαδα που θα παιζουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες. Για εμενα ΑΝ γινει μεταγραφη "ονομα" εκει θα γινει. Ο Ζεμπου βλεπει Ουιλιαν , εγω βλεπω Μουνιαιν ή Ραφινια.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.111
Πόντοι
2.536
Αυτό που θα γράψω είναι κλεμμένο... Δυστυχώς ο Ολυμπιακός είναι το μανάβικο και η Νότιγχαμ Φόρεστ το σούπερ μάρκετ του Μαρινάκη. Όσο Ολυμπιακάρα και να είναι πάντα βάζει σε πρώτο μέλημα το σούπερ μάρκετ, άλλο αν έχει στην καρδιά του το μανάβικο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Περιμενει γιατι ξερει τι αλαζονα προεδρο εχει. Κατα τα αλλα ο Ζεμπου, πλην εξαιρεσων, δεν θελει ουτε να τις ακουει τις μεταγραφες αεροδρομιου.

Πες οτι σου πουλησε τον Εσε. Συνδυασε μου, αντικατασταση του Εσε με παιχτη του ιδιου βεληνεκους και με ονομα. (απο τον πστερα του το κληρονομησε το βαρος του ονόματος)

Αντε να σε δω.

Διαβασε το προηγουμενο μου σχολιο. Η δικη μου προβλεψη ειναι αυτη. Αν πουληθει ο Εσε δεν πιστευω οτι θα φερει ονομα σε αυτη τη θεση. Κανας δανεικος και βλεπουμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.402
Πόντοι
28.246
Μπιανκον θα παρει πουλο ελπιζω οπως εγινε με τον Αμπι και λογικα θα πουληθει και ο Ντοη αν βρεθει ευκαιρια. Δε βγαινει η χρονια με Καρμο - Ρετσο - Πιρολα.
Επιθετικο χαφ με να καλυψει κενο Ορτα/Φορτου (καθετη πασα , τελικη κλπ) δεν εχουμε και επιβαλεται να αποκτησουμε , ιδιως για Ελλαδα που θα παιζουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες. Για εμενα ΑΝ γινει μεταγραφη "ονομα" εκει θα γινει. Ο Ζεμπου βλεπει Ουιλιαν , εγω βλεπω Μουνιαιν ή Ραφινια.
Ραφινια θελω κι εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom