Αυτο περιμενω εγω. Να με ξεφτυλισει για το χτεσινο μπινελικι που εσουρα. Δεν δινω πολλες πιθανοτητες να μην φερει παιχτες ειτε αυτους ειτε αλλους. Απλα το προηγούμενο σχολιο εχει να κανει με το οτι τοσα ακούμε, τοσα διαβαζουμε αλλα δεν πηγε και κανενας να τον παρει Ποντενσε και κανένας δεν εδειξε να υπολογιζει Καρμο. Και ας με κάνει ρομπα, δεν με νοιάζει κσθολου. Και οι Αγγελοπουλοι με κανανε ρομπα φετος....
Βεβαια, δεν εχει φυγει απο το μυαλό μου οτι ο ενας, Καρμο, τον βάλει το Σαββατο με την Ριο Αβε βασικο και ο παιχτης πει θα μεινω, αφου επαιξα. Και ο Ποντενσε να δεχτει καμια ανανεωση που δεν θα γινει στο αμεσο μελλον και καλα αλλα θα ειναι καποια και καλα προφορικη συμφωνια.
Ο χοντρός μου θυμιζει ενα φιλο μου που εχει χρημα καργα. Του λεει η γυναικα του, θελω ενα δωρακι. Τι; iphone ας πούμε. Καλα θα το πάρουμε κανε υπομονη. Αυτος το εχει παρει και το εχει κρυμμενο, δεν της το δινει. Και μολις βγει κανένας καβγας, πάει μετα απο μια μερα δυο και της δινει. Η γυναικα παθαινει Αλτσχάιμερ εκεινη την στιγμη.
Καταλαβες γιατι δεν του εχει κλεισει το ροστερ του Βασκου απο τις 20 Ιουλη;