Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Που εισαι σχετικέ. Ακομα περιμενω να με κανεις να μην ξανα γραψω στο νημα τούτο. Μου το εχεις τάξει αλλα δεν εκανες και κατι μεχρι τωρα.
Τι απαντας ρε σουρα στον αδιαφορο μαλακα....μονο εσυ ασχολεισαι πλεον.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256

:alivedick::alivedick::alivedick:
Να κλεισει καποιος το κινητο του Μεντιλιμπαρ μην τυχον αλλαξει γνωμη και χαλασει τη μεταγραφη....:confused:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.343
Πόντοι
10.446
Φιλε, αν ειναι να μου φερει πισω τον Τσιμικα εστω δανεικο, περισσοτερο κακο θα κανει παρα καλο. Και απο πανω θα μου το πουλησει για βόμβα ο σανοπρωταθλητης και ο χοντρος. Βομβα τον Τσιμικα που τον εβγαλε ο Ολυμπιακός.
Ποιο ειναι το κακο; Θα περιορισει τον Αποστολοπουλο, με Ορτεγκα μαζι.
Αν πεις οτι ξεφορτωνεται τον Ορτεγκα που μονο απο το κεντρο και μπροστα αξιζει και κονομησουμε, τοτε ναι, εστω δανεικος μου κανει για εναν χρονο ο Κώστας. Θα βοηθησει και τον μικρο ο Τσιμικας.
Δεν ξερω τι θα κανουν, αλλα αν ειναι να παρει παικτη εκει, κ το ζητησει ο προπονητης, προτιμω Τσιμικα απο το μεγαλυτερο ταλεντο του Ισραηλ ( αληθεια, που διαολο πηγε αυτος κ τον πληρωσαμε κ 2 μυρια), απο κανα σαπιοκοιλια στυλ Μαρσελο, απο κανα δανεικο που θελει 6 μηνες να προσαρμοστει κλπ.
Καρμο Τσιμικας κ ειμαστε σουπερ.... Αν φυγει Μπιανκον θελουμε κι αλλον οποτε δεν μπορει να κανει συνεχεια μεταγραφες, πρεπει να παρει δανεικους......
Ποντενσε πιστευω θα ερθει.... Οποτε μενει ο Ορτα εστω καποιος αλλος στη θεση του..... Αν τα βαλεις ολα κατω, ειναι 3 μεταγραφες κ 2 δανεικοι.....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.343
Πόντοι
10.446

:alivedick::alivedick::alivedick:
Μη διαβαζεις αυτο το κωλο site ρε συ.... Σαν το sdna ειναι... Χαβαλεδες...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423
Μη διαβαζεις αυτο το κωλο site ρε συ.... Σαν το sdna ειναι... Χαβαλεδες...

Όλα τα site τα ίδια γράφουν με άλλα λόγια.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423
Η πλάκα θα είναι να τον αγοράσει η Nottingham και να μας στείλουν δανεικό τον Μιλένκοβιτς.

:tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Ναι ειμαι σιγουρος....ειναι το μπακ απ του Ρομπερτσον και στη πρεμιερα επαιξε και βασικος.Αμα ειναι να φυγει απο τη Λιβερπουλ θα εχει απειρες προτασεις απο ομαδες οπως στην Ιταλια....για ποιο στο πουτσο λογο να τον δωσει δανεικο σε εμας και γιατι να θελει και ο ιδιος να γυρισει στη Ψαροκωσταινα;
Δεν βαζεις μυαλο εσυ... (το οτι ακόμα δεν τον εχει αγοράσει τον Ποντενσε ειναι μια αλλη κουβεντα)

Ναι τυπε μου ο Ποντενσε που εχει φτιαξει ενα καλο ονομα στην Αγγλια θα ερθει τρεχοντας πισω στο Ελλαντα και μαλιστα σε καλη ηλικια....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Δεν ξερω τι θα κανουν, αλλα αν ειναι να παρει παικτη εκει, κ το ζητησει ο προπονητης, προτιμω Τσιμικα απο το μεγαλυτερο ταλεντο του Ισραηλ ( αληθεια, που διαολο πηγε αυτος κ τον πληρωσαμε κ 2 μυρια), απο κανα σαπιοκοιλια στυλ Μαρσελο, απο κανα δανεικο που θελει 6 μηνες να προσαρμοστει κλπ.
Καρμο Τσιμικας κ ειμαστε σουπερ.... Αν φυγει Μπιανκον θελουμε κι αλλον οποτε δεν μπορει να κανει συνεχεια μεταγραφες, πρεπει να παρει δανεικους......
Ποντενσε πιστευω θα ερθει.... Οποτε μενει ο Ορτα εστω καποιος αλλος στη θεση του..... Αν τα βαλεις ολα κατω, ειναι 3 μεταγραφες κ 2 δανεικοι.....
Ηδη ξεμειναμε για την Δευτερα απο στοπερ. Εμεινε μονο ο Ρετσος που και αυτος εχει θεμα ετοιμοτητας μιας και γυρισε απο τραυματισμο με τον Πιρολα. Εχει και Ντοη να βαλει. Μπιανκον μπηκε στα πιτς, υπολόγισε σαν να μην ειναι στην ομαδα και να εφυγε, Αμπι εφυγε, Κουτσιδης στην Βραζιλια για το αυριανο..

Ας μου φερει τον Καρμο και ας φερει και στόπερ απο Νοτιγχαμ δανεικο ή απο αλλου. Ας μεινει με Καρμο, Ρετσο, Πιρολα, Κουτσιδη. Και Ντοη αν χρειαστεί, γιατι τον βαζει στι 6 ο Βασκος. Και παλι ευχσριστημενος ειμαι.

Βεβαια.... Με Καρμο κσι Μιλενκοβιτς απο Φορεστ αν τον στειλει εδω, ειναι καλύτερα...

Αριστερ ο μπακ δεν αγοράζει, νισαφι δηλαδή ενω έχουμε παιχτες εκει να δωσει κσι αλλα λεφτα. Ουτε εγω θα εδινα. Τον Τσιμικα θα μου φερει αν κατσει η δουλειά. Αν δεν κατσει χεστηκε χοντρος, χεστηκαμε και εμεις. Εχει να πληρωσει και την βόμβα, αλίμονο... Και μαλλον θα την λενε Γουιλιαν. Ελεος. (Για εμενα δεν πουλαει πλεον ως βομβα τα αρδακια του χοντρου θα τα ουν αλλιως... )

Τελευταία τροποποίηση:

MN2805

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Εκτός αποστολής ο Καρμο. Έρχεται άμεσα για ιατρικά λένε στην Πορτογαλία

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Δεν βαζεις μυαλο εσυ... (το οτι ακόμα δεν τον εχει αγοράσει τον Ποντενσε ειναι μια αλλη κουβεντα)
Εφαγες ολο το πρωινο να ψαχνεις να βρεις κατι ρε μαλακα;:2funny:

Αντε τραβα αεροδρομιο να φερεις τον Ντιμπαλα!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Πάω να πάρω μια ωραία αργεντίνικη μοσχαρίσια των 50 ευρώ το κιλό. Να πάει όλη στα μπράτσα να είμαι έτοιμος όταν κατέβω να μουντζώνω το χοντρό

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.343
Πόντοι
10.446
Όλα τα site τα ίδια γράφουν με άλλα λόγια.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.157
Πόντοι
5.006

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κάρμο εκτός αποστολής για το ματς της Πόρτο με την Ρίο Άβε:sopase:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
743
Πόντοι
96
Αυτο περιμενω εγω. Να με ξεφτυλισει για το χτεσινο μπινελικι που εσουρα. Δεν δινω πολλες πιθανοτητες να μην φερει παιχτες ειτε αυτους ειτε αλλους. Απλα το προηγούμενο σχολιο εχει να κανει με το οτι τοσα ακούμε, τοσα διαβαζουμε αλλα δεν πηγε και κανενας να τον παρει Ποντενσε και κανένας δεν εδειξε να υπολογιζει Καρμο. Και ας με κάνει ρομπα, δεν με νοιάζει κσθολου. Και οι Αγγελοπουλοι με κανανε ρομπα φετος....

Βεβαια, δεν εχει φυγει απο το μυαλό μου οτι ο ενας, Καρμο, τον βάλει το Σαββατο με την Ριο Αβε βασικο και ο παιχτης πει θα μεινω, αφου επαιξα. Και ο Ποντενσε να δεχτει καμια ανανεωση που δεν θα γινει στο αμεσο μελλον και καλα αλλα θα ειναι καποια και καλα προφορικη συμφωνια.

Ο χοντρός μου θυμιζει ενα φιλο μου που εχει χρημα καργα. Του λεει η γυναικα του, θελω ενα δωρακι. Τι; iphone ας πούμε. Καλα θα το πάρουμε κανε υπομονη. Αυτος το εχει παρει και το εχει κρυμμενο, δεν της το δινει. Και μολις βγει κανένας καβγας, πάει μετα απο μια μερα δυο και της δινει. Η γυναικα παθαινει Αλτσχάιμερ εκεινη την στιγμη.
Καταλαβες γιατι δεν του εχει κλεισει το ροστερ του Βασκου απο τις 20 Ιουλη;
Παιδιά και εγώ είπα σε προηγούμενα ποστ ς ότι έχει αργήσει στις μεταγραφές.... όμως υπάρχουν δύο δρόμοι ....ο Προπονητής ζήτησε το 80% να είναι στην προετοιμασία και εισηγήθηκε σίγουρα Ποντενσε Κάρμο Ορτα να μείνουν για Φορτούνα και Μασούρα δεν είμαι σίγουρος δεν περνώ και όρκο φυσικά.....όμως οι τρεις αν πιστέψουμε τις ριητρες που θα έπρεπε να πληρωθούν στις ομάδες χωρίς τα συμβόλαια των παικτών ήταν πάνω 30 εκατομμύρια..... 16 ο Κάρμο 11 ο Ποντενσε 6 ο Ορτα... είναι τρελά λεφτά μόνο για τρεις παίχτες χωρίς τις απολαβές τους επαναλαμβάνω ...οπότε αν είναι να έρθουν αυτοί συγκεκριμένοι δεν γίνεται να έρθουν με αυτά τα λεφτά....αν δοθούν χρήματα για τους τρεις στις ομάδες τους( Ορτα πιο χλωμό μέχρι στιγμής μιλάμε πάντα γιατί όλα φτιάχνουν και όλα μπορεί να χαλάσουν ξαφνικά) και πάλι πολλά θα είναι γιατί το 15ρι θα ξεπεραστεί ....ο χοντρός δεν τον παίρνει έτσι εύκολα να μην κάνει τα δικαιολογημένα χατηρια του Βασκου όσο σανό και αν μοιράσουν τα έντυπα που ελέγχει απόλυτα....τα κενά είναι δεδομένα κάνουν κρα η ομάδα αν αφαιρέσεις τους 5 μικρούς και τους τερματοφύλακες είναι 17 ο Βασκος έχει ζητήσει 25 μόνο εάν βάλει νερό στο κρασί του θα είναι 25 μαζί με τους 5 μικρούς και τους τερματοφύλακες αλλά είναι τεράστιο ρίσκο και για την ομάδα και για τους μικρούς γιατί δεν μπορούν πχ να βρεθούν και οι πέντε στην ίδια εντεκάδα....οπότε εννκατακλειδι κινήσεις θα γίνουν μακάρι να είναι αυτοί που τους ξέρουμε και μας ξέρουν αλλιώς κάποιοι άλλοι με 2-3 εκατομμύρια συμβόλαιο βρίσκεις καλές λύσεις απλά θα πάει πιο πίσω η ενσωμάτωση και η ομοιογένεια και απλά ο χρόνος λιγοστεύει....αναμένουμε με την σχετική μας γκρινια που μέχρι ένα σημείο δεν είναι κακή γιατί πάντα θα ονειρευόμαστε ΑΛΛΙΩΣ τον Ολυμπιακό πάντα παραπάνω πάντα ψηλότερα....

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
743
Πόντοι
96
Ναι ειμαι σιγουρος....ειναι το μπακ απ του Ρομπερτσον και στη πρεμιερα επαιξε και βασικος.Αμα ειναι να φυγει απο τη Λιβερπουλ θα εχει απειρες προτασεις απο ομαδες οπως στην Ιταλια....για ποιο στο πουτσο λογο να τον δωσει δανεικο σε εμας και γιατι να θελει και ο ιδιος να γυρισει στη Ψαροκωσταινα;
Είναι γλυκιά η Ελλάδα όταν έχεις φράγκα....όχι να τρέχεις με τον βασικό να ζήσεις....για αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom