Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
743
Πόντοι
96
Άσχετο παντς ρε παιδί μου άμα είσαι ομάδα Γ εθνικής βάζεις γενική είσοδο 10 ευρώ ....έχω συγκινηθεί πολύ σκέφτομαι να συνεισφέρω ....όχι τίποτα άλλο με τι θα έχω να γ ελαω....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.343
Πόντοι
10.446
Ηδη ξεμειναμε για την Δευτερα απο στοπερ. Εμεινε μονο ο Ρετσος που και αυτος εχει θεμα ετοιμοτητας μιας και γυρισε απο τραυματισμο με τον Πιρολα. Εχει και Ντοη να βαλει. Μπιανκον μπηκε στα πιτς, υπολόγισε σαν να μην ειναι στην ομαδα και να εφυγε, Αμπι εφυγε, Κουτσιδης στην Βραζιλια για το αυριανο..

Ας μου φερει τον Καρμο και ας φερει και στόπερ απο Νοτιγχαμ δανεικο ή απο αλλου. Ας μεινει με Καρμο, Ρετσο, Πιρολα, Κουτσιδη. Και Ντοη αν χρειαστεί, γιατι τον βαζει στι 6 ο Βασκος. Και παλι ευχσριστημενος ειμαι.

Βεβαια.... Με Καρμο κσι Μιλενκοβιτς απο Φορεστ αν τον στειλει εδω, ειναι καλύτερα...

Αριστερ ο μπακ δεν αγοράζει, νισαφι δηλαδή ενω έχουμε παιχτες εκει να δωσει κσι αλλα λεφτα. Ουτε εγω θα εδινα. Τον Τσιμικα θα μου φερει αν κατσει η δουλειά. Αν δεν κατσει χεστηκε χοντρος, χεστηκαμε και εμεις. Εχει να πληρωσει και την βόμβα, αλίμονο... Και μαλλον θα την λενε Γουιλιαν. Ελεος. (Για εμενα δεν πουλαει πλεον ως βομβα τα αρδακια του χοντρου θα τα ουν αλλιως... )
Οχι ρε συ.. Ποιος Γουιλιαν? Αυτος ειναι μεγαλυτερο σαπακι κι απ τον Βερσαλικο..... Καλυτερα να γυρισει ο Γκαλετι! :grin::grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Οχι ρε συ.. Ποιος Γουιλιαν? Αυτος ειναι μεγαλυτερο σαπακι κι απ τον Βερσαλικο..... Καλυτερα να γυρισει ο Γκαλετι! :grin::grin:
Καλα, κατσε να πανε ολα καλα με το βουνό απο την Πορτογσλια που έρχεται Αθήνα, και βλεπουμε.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.651
Πόντοι
3.296

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.651
Πόντοι
3.296
Ερχετσι το βουνο. Τα βρήκανε στα 11+4
Καλά βρε μαλακές εσύ και ο άλλος... Πριν λίγο καιρό βρίζατε τον χοντρό που δεν φέρνει παίχτες... Τώρα τι έγινε?? Κάνουμε την παλαβή και κωλοτουμπα???.. Τσούζει ε???

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.343
Πόντοι
10.446

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Μαλλον για αντικατάστατη του τσολακη τον θέλει τον τσιμικα... Άσε μου έχεις κάνει ζημιά ζητάμε πελάτες με το μικροσκόπιο......Να γράφεις φίλε μου να γελάμε λίγο με τις μαλακίες σου....
Και σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, εμενα ονειρευτηκες να εξαφανισεις απο το νημα εσυ περνας απο εδω ως αόρατος. Δεν σου απανταει κανεις, δεν σε βλεπει κανένας. Για μια πουτανα. Αξιζε τον κοπο; Μαντεψε ποιανου επιτευγμα ειναι... Δεν λεω, έβαλες και εσυ το χερι σου. Οι υπολοιποι, μια χαρα τα λεμε για την ομαδα μας, μια χαρα σφαζομαστε, μια χαρα τα ξαναβρίσκουμε.

Το ιδιο θα συμβεί, να εισαι σιγουρος σε ολο το φόρουμ αφου συνεχιζεις να την αναφερεις σε ολα τα νηματα. Πουτανικα και μη. Δεν θα σου δινει κανεις σημασια, ηδη εχουν ξεκινησει καποιοι και δεν σου δινουν σημασια και σε αλλα νηματα, παρα μονο ενα δυο δικοι σου. Για μια πουτανα, θα μεινεις τελειως μονος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Στην Τσελσι κατι εκανε.... Τον φορτωθηκε η Αρσεναλ μετα κ κωλοβαραγε μαζι με κατι Μουσταφι, Κολασινατς, Νταβιντ Λουιζ κ αλλα λιμα....
Κανενα εκει στην Αρσεναλ για δσνεισμο στην θεση εξι ως κοφτη εχετε; Γιατι τον Εσε, λογικα, τον πουλησε και οχι θα τον πουλησει. Το θεμα, αν φερει και τον κοντο με κανα εφταρι, εκτος του Καρμο, ειναι με ποσα τον πουλησε... :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Δηλαδη δευτερα με καλλιθεα θα εχουμε στο γηπεδο καρμο και ποντενσε?:think::rockon:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.343
Πόντοι
10.446
Κανενα εκει στην Αρσεναλ για δσνεισμο στην θεση εξι ως κοφτη εχετε; Γιατι τον Εσε, λογικα, τον πουλησε και οχι θα τον πουλησει. Το θεμα, αν φερει και τον κοντο με κανα εφταρι, εκτος του Καρμο, ειναι με ποσα τον πουλησε... :confused:
Εχουμε τον Παρτεη... Αλλα μαλλον παει για πουλημα οταν ερθει ο Μερινο.... Εσεις στη Νοτιγχαμ αν σας δωσουμε τον Nketiah θα σωθειτε απ τον Μαρτη.. Πολυ καλη λυση μπροστα....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Άσχετο παντς ρε παιδί μου άμα είσαι ομάδα Γ εθνικής βάζεις γενική είσοδο 10 ευρώ ....έχω συγκινηθεί πολύ σκέφτομαι να συνεισφέρω ....όχι τίποτα άλλο με τι θα έχω να γ ελαω....
πως να πεις σε ολο τον κοσμο οτι εισαι μικρη ομαδα χωρις να το πεις....
γενικη εισοδο σε παιχνιδι μπας και μπουνε στους ομιλους του μιλκο καπ...λες και ειναι ομαδα απο την εσθονια ή καμια λαμια και θα γραψουν ιστορια αν μπουνε στους ομιλους...:confused:
και εμεις πηγαμε και πηραμε το τροπαιο της διοργανωσης αυτης.....δεν υπαρχει συγκριση πλεον...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Εχουμε τον Παρτεη... Αλλα μαλλον παει για πουλημα οταν ερθει ο Μερινο.... Εσεις στη Νοτιγχαμ αν σας δωσουμε τον Nketiah θα σωθειτε απ τον Μαρτη.. Πολυ καλη λυση μπροστα....
Εχει κανει προταση για Εν Κετια ο χοντρος;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.648
Πόντοι
46.423

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Θα ξεροχυσω αν πουλήσει Εσσε και ο Καρμο έρχεται σαν δανεικός

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
αυριο οι πρωταθλητες ευρωπης παιζουν για το διηπειρωτικο....ας θυμηθουμε αλλο ενα διαμαντακι του 2019 :
GVsBDFuWQAA_mfZ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom