You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.343
- Πόντοι
- 10.446
Οχι ρε συ.. Ποιος Γουιλιαν? Αυτος ειναι μεγαλυτερο σαπακι κι απ τον Βερσαλικο..... Καλυτερα να γυρισει ο Γκαλετι!Ηδη ξεμειναμε για την Δευτερα απο στοπερ. Εμεινε μονο ο Ρετσος που και αυτος εχει θεμα ετοιμοτητας μιας και γυρισε απο τραυματισμο με τον Πιρολα. Εχει και Ντοη να βαλει. Μπιανκον μπηκε στα πιτς, υπολόγισε σαν να μην ειναι στην ομαδα και να εφυγε, Αμπι εφυγε, Κουτσιδης στην Βραζιλια για το αυριανο..
Ας μου φερει τον Καρμο και ας φερει και στόπερ απο Νοτιγχαμ δανεικο ή απο αλλου. Ας μεινει με Καρμο, Ρετσο, Πιρολα, Κουτσιδη. Και Ντοη αν χρειαστεί, γιατι τον βαζει στι 6 ο Βασκος. Και παλι ευχσριστημενος ειμαι.
Βεβαια.... Με Καρμο κσι Μιλενκοβιτς απο Φορεστ αν τον στειλει εδω, ειναι καλύτερα...
Αριστερ ο μπακ δεν αγοράζει, νισαφι δηλαδή ενω έχουμε παιχτες εκει να δωσει κσι αλλα λεφτα. Ουτε εγω θα εδινα. Τον Τσιμικα θα μου φερει αν κατσει η δουλειά. Αν δεν κατσει χεστηκε χοντρος, χεστηκαμε και εμεις. Εχει να πληρωσει και την βόμβα, αλίμονο... Και μαλλον θα την λενε Γουιλιαν. Ελεος. (Για εμενα δεν πουλαει πλεον ως βομβα τα αρδακια του χοντρου θα τα ουν αλλιως... )
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Καλα, κατσε να πανε ολα καλα με το βουνό απο την Πορτογσλια που έρχεται Αθήνα, και βλεπουμε.Οχι ρε συ.. Ποιος Γουιλιαν? Αυτος ειναι μεγαλυτερο σαπακι κι απ τον Βερσαλικο..... Καλυτερα να γυρισει ο Γκαλετι!
Άρχισες τις κωλοτουμπες η ακόμα???... Πρέπει να έχεις μεγάλο τσούξιμο στην πατούρα σου...Τι απαντας ρε σουρα στον αδιαφορο μαλακα....μονο εσυ ασχολεισαι πλεον.
Καλά βρε μαλακές εσύ και ο άλλος... Πριν λίγο καιρό βρίζατε τον χοντρό που δεν φέρνει παίχτες... Τώρα τι έγινε?? Κάνουμε την παλαβή και κωλοτουμπα???.. Τσούζει ε???Ερχετσι το βουνο. Τα βρήκανε στα 11+4
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.156
- Πόντοι
- 5.006
ΜλκΟχι ρε συ.. Ποιος Γουιλιαν? Αυτος ειναι μεγαλυτερο σαπακι κι απ τον Βερσαλικο..... Καλυτερα να γυρισει ο Γκαλετι!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.063
- Πόντοι
- 10.411
Πρώην παιχτούραΟχι ρε συ.. Ποιος Γουιλιαν?
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.343
- Πόντοι
- 10.446
Πρώην παιχτούρα
Στην Τσελσι κατι εκανε.... Τον φορτωθηκε η Αρσεναλ μετα κ κωλοβαραγε μαζι με κατι Μουσταφι, Κολασινατς, Νταβιντ Λουιζ κ αλλα λιμα....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Και σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, εμενα ονειρευτηκες να εξαφανισεις απο το νημα εσυ περνας απο εδω ως αόρατος. Δεν σου απανταει κανεις, δεν σε βλεπει κανένας. Για μια πουτανα. Αξιζε τον κοπο; Μαντεψε ποιανου επιτευγμα ειναι... Δεν λεω, έβαλες και εσυ το χερι σου. Οι υπολοιποι, μια χαρα τα λεμε για την ομαδα μας, μια χαρα σφαζομαστε, μια χαρα τα ξαναβρίσκουμε.Μαλλον για αντικατάστατη του τσολακη τον θέλει τον τσιμικα... Άσε μου έχεις κάνει ζημιά ζητάμε πελάτες με το μικροσκόπιο......Να γράφεις φίλε μου να γελάμε λίγο με τις μαλακίες σου....
Το ιδιο θα συμβεί, να εισαι σιγουρος σε ολο το φόρουμ αφου συνεχιζεις να την αναφερεις σε ολα τα νηματα. Πουτανικα και μη. Δεν θα σου δινει κανεις σημασια, ηδη εχουν ξεκινησει καποιοι και δεν σου δινουν σημασια και σε αλλα νηματα, παρα μονο ενα δυο δικοι σου. Για μια πουτανα, θα μεινεις τελειως μονος.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Κανενα εκει στην Αρσεναλ για δσνεισμο στην θεση εξι ως κοφτη εχετε; Γιατι τον Εσε, λογικα, τον πουλησε και οχι θα τον πουλησει. Το θεμα, αν φερει και τον κοντο με κανα εφταρι, εκτος του Καρμο, ειναι με ποσα τον πουλησε...Στην Τσελσι κατι εκανε.... Τον φορτωθηκε η Αρσεναλ μετα κ κωλοβαραγε μαζι με κατι Μουσταφι, Κολασινατς, Νταβιντ Λουιζ κ αλλα λιμα....
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.343
- Πόντοι
- 10.446
Εχουμε τον Παρτεη... Αλλα μαλλον παει για πουλημα οταν ερθει ο Μερινο.... Εσεις στη Νοτιγχαμ αν σας δωσουμε τον Nketiah θα σωθειτε απ τον Μαρτη.. Πολυ καλη λυση μπροστα....Κανενα εκει στην Αρσεναλ για δσνεισμο στην θεση εξι ως κοφτη εχετε; Γιατι τον Εσε, λογικα, τον πουλησε και οχι θα τον πουλησει. Το θεμα, αν φερει και τον κοντο με κανα εφταρι, εκτος του Καρμο, ειναι με ποσα τον πουλησε...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
πως να πεις σε ολο τον κοσμο οτι εισαι μικρη ομαδα χωρις να το πεις....Άσχετο παντς ρε παιδί μου άμα είσαι ομάδα Γ εθνικής βάζεις γενική είσοδο 10 ευρώ ....έχω συγκινηθεί πολύ σκέφτομαι να συνεισφέρω ....όχι τίποτα άλλο με τι θα έχω να γ ελαω....
γενικη εισοδο σε παιχνιδι μπας και μπουνε στους ομιλους του μιλκο καπ...λες και ειναι ομαδα απο την εσθονια ή καμια λαμια και θα γραψουν ιστορια αν μπουνε στους ομιλους...
και εμεις πηγαμε και πηραμε το τροπαιο της διοργανωσης αυτης.....δεν υπαρχει συγκριση πλεον...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Αν δεν πεσοον οι τζιφρες Τακη, δεν εχουμε τιποτα.Δηλαδη δευτερα με καλλιθεα θα εχουμε στο γηπεδο καρμο και ποντενσε?
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Εχει κανει προταση για Εν Κετια ο χοντρος;Εχουμε τον Παρτεη... Αλλα μαλλον παει για πουλημα οταν ερθει ο Μερινο.... Εσεις στη Νοτιγχαμ αν σας δωσουμε τον Nketiah θα σωθειτε απ τον Μαρτη.. Πολυ καλη λυση μπροστα....
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.648
- Πόντοι
- 46.423
Η μεταγραφή του Κάρμο γίνεται μέσω της Νότιγχαμ, σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο
Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, η μεταγραφή του Ντάβιντ Κάρμο στον Ολυμπιακό πραγματοποιείται μέσω της Νότιγχαμ.
www.sport24.gr
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
επετειο 94 ημερων απο την 1η ευρωπαικη κουπα ελληνικης ομαδας
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.688
- Πόντοι
- 3.556
Θα ξεροχυσω αν πουλήσει Εσσε και ο Καρμο έρχεται σαν δανεικόςΗ μεταγραφή του Κάρμο γίνεται μέσω της Νότιγχαμ, σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο
Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, η μεταγραφή του Ντάβιντ Κάρμο στον Ολυμπιακό πραγματοποιείται μέσω της Νότιγχαμ.www.sport24.gr
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις