Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Γιατι ρε, τι ειπα που δεν σου αρεσει;
Εδώ μας βγήκε η Παναγία να φέρουμε έστω τον Καρμο και εσύ μου θέλεις και Μιλινκοβιτς... τον κοντό να φερει και ένα χάφ στυλ Φορτουνη να βγάζει καμία μπαλιά της προκοπής για να μην παίζουμε με καμινάδες.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.679
Πόντοι
2.536
Μπιανκον θα παρει πουλο ελπιζω οπως εγινε με τον Αμπι και λογικα θα πουληθει και ο Ντοη αν βρεθει ευκαιρια. Δε βγαινει η χρονια με Καρμο - Ρετσο - Πιρολα.
Επιθετικο χαφ με να καλυψει κενο Ορτα/Φορτου (καθετη πασα , τελικη κλπ) δεν εχουμε και επιβαλεται να αποκτησουμε , ιδιως για Ελλαδα που θα παιζουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες. Για εμενα ΑΝ γινει μεταγραφη "ονομα" εκει θα γινει. Ο Ζεμπου βλεπει Ουιλιαν , εγω βλεπω Μουνιαιν ή Ραφινια.
Άρα συμφωνείς ότι πρέπει να φύγει κόσμος πρώτα.
Και οι 3 είναι ξεζουμισμενοι με 0 ενδιαφέρον ποδοσφαιριστές. Ο Μουνιαιν πήρε κύπελλο Ισπανίας και είναι σαν να πήρε 10 πρωταθληματα. Γουίλιαν, ο μόνος τίμιος από τους τρεις, θα είναι λογικά σαν τον Τάισον του ΠΑΟΚ. Ραφινια απλά γελάω. Μόνο στην Θέλτα επεξε μπάλα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Διαβασε το προηγουμενο μου σχολιο. Η δικη μου προβλεψη ειναι αυτη. Αν πουληθει ο Εσε δεν πιστευω οτι θα φερει ονομα σε αυτη τη θεση. Κανας δανεικος και βλεπουμε.
Αν μου πουλησει τον Εσε πανω απο 30, αυτον θα ηθελα να μου φερει στην θεση του. Δικο του ονομα ακομα δεν εχει φτιάξει. Με του πατερα του κυκλοφορει στην πιατσα μεχρι τωρα. Αλλα φαινεται να εχει μελλον.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Άρα συμφωνείς ότι πρέπει να φύγει κόσμος πρώτα.
Και οι 3 είναι ξεζουμισμενοι με 0 ενδιαφέρον ποδοσφαιριστές. Ο Μουνιαιν πήρε κύπελλο Ισπανίας και είναι σαν να πήρε 10 πρωταθληματα. Γουίλιαν, ο μόνος τίμιος από τους τρεις, θα είναι λογικά σαν τον Τάισον του ΠΑΟΚ. Ραφινια απλά γελάω. Μόνο στην Θέλτα επεξε μπάλα.
Εννοειται ρε συ οτι το ροστερ θελει ξεσκαρταρισμα. Τι να τα κανουμε τα σαπακια , απλα να λεμε οτι εχουμε παιχτες ;

Δεν εχω καθολου αποψη για τους 3 και προσωπικα δεν θελω συνταξιουχους. Απλα εκφραζω την εκτιμηση μου σε περιπτωση που γινει τετοια μεταγραφη το Σεπτεμβρη.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Αν μου πουλησει τον Εσε πανω απο 30, αυτον θα ηθελα να μου φερει στην θεση του. Δικο του ονομα ακομα δεν εχει φτιάξει. Με του πατερα του κυκλοφορει στην πιατσα μεχρι τωρα. Αλλα φαινεται να εχει μελλον.

Δεν τον ξερω καν. Αλλα ο πατερας του μεγάλη καψούρα! Απο τους αγαπημενους μου παιχτες εκεινη την εποχη.

Δεν ξερω. Οταν λεμε Ραφινια εννοουμε αυτον, σωστά;

Ναι αυτον.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Τόσα χρόνια φωνάζαμε δεν βγάζουμε παίκτες από την ακαδημία και χάνονται τα ταλέντα δεν ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα τώρα που είναι χρυσή φουρνιά και ο μεντι τους εμπιστεύεται και τυγχάνει ο βοηθός του να είναι ο πρώην προπονητής τους που τους ξέρει καλά σας χαλάει να ανέβουν 5 στην πρώτη ομάδα όχι να μην πάρει κανέναν να γυρίσει κάρμο πόντενσε και ορτα αν γίνεται και να παίξουν τα παιδιά τα δικά μας

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.679
Πόντοι
2.536
Εννοειται ρε συ οτι το ροστερ θελει ξεσκαρταρισμα. Τι να τα κανουμε τα σαπακια , απλα να λεμε οτι εχουμε παιχτες ;

Δεν εχω καθολου αποψη για τους 3 και προσωπικα δεν θελω συνταξιουχους. Απλα εκφραζω την εκτιμηση μου σε περιπτωση που γινει τετοια μεταγραφη το Σεπτεμβρη.
Ξεσκαρταρισμα αρχές Σεπτέμβρη όμως; Εκεί ξενερώνω ρε φίλε. Τι να κάνω 5 καινούργιους παίχτες τώρα; Αν είναι έτσι κάθε χρόνο να ξεκινάμε προετοιμασία 10 Αυγούστου. Αφού άλλοι ξεκινάνε και άλλοι τελειώνουν τη σεζόν.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.859
Πόντοι
2.046
Και σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, εμενα ονειρευτηκες να εξαφανισεις απο το νημα εσυ περνας απο εδω ως αόρατος. Δεν σου απανταει κανεις, δεν σε βλεπει κανένας. Για μια πουτανα. Αξιζε τον κοπο; Μαντεψε ποιανου επιτευγμα ειναι... Δεν λεω, έβαλες και εσυ το χερι σου. Οι υπολοιποι, μια χαρα τα λεμε για την ομαδα μας, μια χαρα σφαζομαστε, μια χαρα τα ξαναβρίσκουμε.

Το ιδιο θα συμβεί, να εισαι σιγουρος σε ολο το φόρουμ αφου συνεχιζεις να την αναφερεις σε ολα τα νηματα. Πουτανικα και μη. Δεν θα σου δινει κανεις σημασια, ηδη εχουν ξεκινησει καποιοι και δεν σου δινουν σημασια και σε αλλα νηματα, παρα μονο ενα δυο δικοι σου. Για μια πουτανα, θα μεινεις τελειως μονος.
Χαχαχαχα... Βρε τρόμπα δεν έχει δει ότι όλοι σε δουλεύουνε εδώ??? Ακόμα και ο δικός σου σε βρίζει... Εκτός από κόπανοι είσαστε και άσχετοι από μπάλα... Εγώ βρε ζώων απλά σας ξεφτιλιζω με τις μαλακίες που λέτε σε εσάς τους δύο μιλάω μόνο και επειδη είστε κωλοτουμπες κάνετε τους Κινέζους... Και όσο για το άλλο είσαι τόσο μαλακας που ακομα και οι πουτανες όπως λες στα ραντεβου γελάνε μαζί σου... Να το ξέρεις.... Τελικά θέλεις να σου κλείσω ραντεβού???

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Ξεσκαρταρισμα αρχές Σεπτέμβρη όμως; Εκεί ξενερώνω ρε φίλε. Τι να κάνω 5 καινούργιους παίχτες τώρα; Αν είναι έτσι κάθε χρόνο να ξεκινάμε προετοιμασία 10 Αυγούστου. Αφού άλλοι ξεκινάνε και άλλοι τελειώνουν τη σεζόν.

Τι να σου πω , δικιο εχεις σ αυτο. Τα ειπε κι ο Μεντιλιμπαρ , με το γαντι βεβαια αλλα το νοημα το καταλαβαμε ολοι. Ζητησε να του κρατησουν την ομαδα και να εχει τους παιχτες εγκαιρως να δουλεψει και τον εγραψαν στ' αρχιδια τους.
Τουλαχιστον ΑΝ ερθει Καρμο και Ποντενσε δε θα χρειαστουν χρονο προσαρμογης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
22:00 MEGA

ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

@troubakhs

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
K του ποντενσε το θέμα πάει να κλείσει θετικά

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.679
Πόντοι
2.536
Τι να σου πω , δικιο εχεις σ αυτο. Τα ειπε κι ο Μεντιλιμπαρ , με το γαντι βεβαια αλλα το νοημα το καταλαβαμε ολοι. Ζητησε να του κρατησουν την ομαδα και να εχει τους παιχτες εγκαιρως να δουλεψει και τον εγραψαν στ' αρχιδια τους.
Τουλαχιστον ΑΝ ερθει Καρμο και Ποντενσε δε θα χρειαστουν χρονο προσαρμογης.
Κάνανε προετοιμασία με την ομάδα; Έχουν χημεία με τους νέους παίχτες;

Το ότι ξέρουν που είναι οι χεστρες στου Ρέντη δεν μου λέει κάτι.
Τόσα χρόνια φωνάζαμε δεν βγάζουμε παίκτες από την ακαδημία και χάνονται τα ταλέντα δεν ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα τώρα που είναι χρυσή φουρνιά και ο μεντι τους εμπιστεύεται και τυγχάνει ο βοηθός του να είναι ο πρώην προπονητής τους που τους ξέρει καλά σας χαλάει να ανέβουν 5 στην πρώτη ομάδα όχι να μην πάρει κανέναν να γυρίσει κάρμο πόντενσε και ορτα αν γίνεται και να παίξουν τα παιδιά τα δικά μας
Καρμο: Αλλαγή στην τρίτη ομάδα της Πορτογαλίας

Ορτα: Αλλαγή στην τέταρτη ομάδα της Πορτογαλίας.

Ποντενσε: Η αλλαγή του Μαρτινς όταν ήταν στην Σπόρτινγκ και ένας παίχτης του σωρού για Premier.

Αυτούς τους παίχτες κυνηγάμε -παρακαλαμε ένα καλοκαίρι.
Δεν λέω ότι είναι κακοί παίχτες, απλά για να ξέρουμε ότι το επίπεδό μας είναι πολύ κάτω από το να θεωρηθουμε σοβαρή ομάδα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Τόσα χρόνια ακούγανε τα πιτσιρίκια του Άγιαξ της πόρτο και λέγαμε να πως πρέπει να είναι οι ακαδημίες και τωρα παίζουν τα δικά μας παιδιά στον μεγαλύτερο τελικό του παγκόσμιου γαμια νέων και εμείς εκεί δεν μας κάνουν να πάρει ο χοντρός παίκτες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Κάνανε προετοιμασία με την ομάδα; Έχουν χημεία με τους νέους παίχτες;

Το ότι ξέρουν που είναι οι χεστρες στου Ρέντη δεν μου λέει κάτι.

Καρμο: Αλλαγή στην τρίτη ομάδα της Πορτογαλίας

Ορτα: Αλλαγή στην τέταρτη ομάδα της Πορτογαλίας.

Ποντενσε: Η αλλαγή του Μαρτινς όταν ήταν στην Σπόρτινγκ και ένας παίχτης του σωρού για Premier.

Αυτούς τους παίχτες κυνηγάμε -παρακαλαμε ένα καλοκαίρι.
Δεν λέω ότι είναι κακοί παίχτες, απλά για να ξέρουμε ότι το επίπεδό μας είναι πολύ κάτω από το να θεωρηθουμε σοβαρή ομάδα.
Ας τους φέρει πίσω αυτούς θέλω τις τεταρτες αλλαγές η κεφαλή είναι το παν ο μεντι είναι χρυσάφι δεν φοβάμαι τίποτα ισόβιο συμβόλαιο

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.679
Πόντοι
2.536
Ας τους φέρει πίσω αυτούς θέλω τις τεταρτες αλλαγές η κεφαλή είναι το παν ο μεντι είναι χρυσάφι δεν φοβάμαι τίποτα ισόβιο συμβόλαιο
Απλά μην περιμένεις φέτος καμία πορεία στην Ευρώπη. Έτσι και αλλιώς το είπε ο κοουτς ότι φετινός στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Αυτό που θα γράψω είναι κλεμμένο... Δυστυχώς ο Ολυμπιακός είναι το μανάβικο και η Νότιγχαμ Φόρεστ το σούπερ μάρκετ του Μαρινάκη. Όσο Ολυμπιακάρα και να είναι πάντα βάζει σε πρώτο μέλημα το σούπερ μάρκετ, άλλο αν έχει στην καρδιά του το μανάβικο.
Καλος μαλακας εισαι και εσυ. Οσο την ειχε στην δευτερη κατηγορια εστελνε απο εδω εκει ο, τι του περίσσευε.

Ρε κανει να παρει και μια στην Ιταλια που εχει χρημα με την σεσουλα κσι εκει; Να ψωνιζει εκει και να φερνει εδω. Εσεις σκουξτε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Απλά μην περιμένεις φέτος καμία πορεία στην Ευρώπη. Έτσι και αλλιώς το είπε ο κοουτς ότι φετινός στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα
Δεν περιμενουμε καμια μεγσλη πορεία φετος ευρωπη. Ασφαλως και ειναι το πρωτάθλημα ο κυριος στοχος γιατι ειναι ο πιο εφικτός στοχος να σε στειλει σε τσου λου που ειναι η μεγσλυτερη πηγη εσοδων. Και την εχεις στερηθει τεσσερα χρονια με την φετινη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom