Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Απλά μην περιμένεις φέτος καμία πορεία στην Ευρώπη. Έτσι και αλλιώς το είπε ο κοουτς ότι φετινός στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα
Ναι αυτός είναι ο στόχος το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του γαμια θα είναι πρωταθλητής με το έτσι θέλω ακομα κι αν χρειαστεί να παίξει η μαρίνα .στα δικά μας παιδιά εμπιστοσύνη αυτά πονάνε την φανέλα και έχουν όλα τα φόντα να παίξουν στην πρώτη ομάδα το αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία το δικαιούνται . Δεν θέλω άλλους βαψομαλλιάδες και παχύσαρκους συνταξιούχους ενσημαδες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Ναι αυτός είναι ο στόχος το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του γαμια θα είναι πρωταθλητής με το έτσι θέλω ακομα κι αν χρειαστεί να παίξει η μαρίνα .στα δικά μας παιδιά εμπιστοσύνη αυτά πονάνε την φανέλα και έχουν όλα τα φόντα να παίξουν στην πρώτη ομάδα το αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία το δικαιούνται . Δεν θέλω άλλους βαψομαλλιάδες και παχύσαρκους συνταξιούχους ενσημαδες
Δεν νιωθουν τι τους λες ρε συ; Τους Θελουν Γιαμαληδες και Γκαβιδες, λες και αυτοι ειναι αλανθαστοι. Τα δικα μας πρεπει να ειναι χωρις το πσραμικρο ψεγαδι. 10 παιχνίδια παιξουν; και στα 11 ολοσωστοι αλλιως δεν κανουν.

Ο Κουλιερακης του Θεσσαλονικιου του εφερε 12 εκατομμυρια και τελειος δεν ειναι. Εχασε ο Παοκ που τον εβαζε να παιξει.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.679
Πόντοι
2.536
Καλος μαλακας εισαι και εσυ. Οσομτην ειχε στην δευτερη κατηγορια εστελνε απο εδω εκει ο, τι του περίσσευε.

Ρε κανει να παρει και μια στην Ιταλι που εχει χρημα με την σεσουλα κσι εκει; Να ψωνιζει εκει και να φερνει εδω. Εσεις σκουξτε.
Ναι, τι με αυτό; Να πάρει 30 ομάδες στα αρχιδια μου, δικά μου λεφτά είναι;
Το θέμα μου είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ να πάμε straight να πάρουμε τον οποιοδήποτε παίχτη έχουμε σαν στόχο. Εσύ γουστάρεις που ολόκληρος Ολυμπιακός περιμένει την Νότιγχαμ για να του δώσει τον Καρμο, το Ζοτα και πάει λέγοντας;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
με καρμο και ποντενσε, αν δεν φυγει κανεις απο το υπαρχον ροστερ, δυσκολα να μην παρουμε πρωταθλημα και γιουροπα.....το κυπελο ας το παρει κανας αλλος...
θα εχουμε διαστημικη ομαδαρα!!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Το θέμα μου είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ να πάμε straight να πάρουμε τον οποιοδήποτε παίχτη έχουμε σαν στόχο. Εσύ γουστάρεις που ολόκληρος Ολυμπιακός περιμένει την Νότιγχαμ για να του δώσει τον Καρμο, το Ζοτα και πάει λέγοντας;
Ξεκινα μπινελικι επειδη γεννήθηκε Ελληνικη ομαδα. Τι να κάνουμε, πολλοι θα θελαμε ισως να ειμασταν Αγγλοι. Αλλα ειμαστε Ελληνες Πειραιωτες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Άκου παλιά ερχονταν εμπορεύματα από Κίνα καράβια φορτωμένα που πέρναγαν εικονικα όλως τυχαίως από Κύπρο και εισάγονταν από εκεί στην Ελλάδα γιατί είχε άλλη φορολογική κουοτα παίζουν αλλά στη μέση φορολογικά εταιριών που δεν τα γνωρίζετε γνωρίζουμε στις μεταγραφές δεν έχει σημασία το ταξίδι παρά μόνον ο προορισμός

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Και κατι ακομα. Ξερεις ποσοι αλλοθρηκοι θα θελανε ο προεδρος τους να ειχε μια Νότιγχαμ; ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ. Αλλα απο την ζηλια τους μας βαφτίζουν παραρτημα. Εσεις απο την μαλακια σας...

ΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΛΕΜΕ.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Ρε παιδες , πραγματικα στ' αρχιδια μας οι τριγωνικες συναλλαγες του χοντρου. Μετοχοι είστε ; Τι μας νοιαζει ; Λες και οταν δεν ειχε τη Φορεστ και τη Ριο Μαρε και εβγαζε ενα σκασμο χρημα απ τον Ολυμπιακο με ΤΣΛ και πωλησεις τα εριχνε στην ομαδα ; Στην τσεπη του πηγαιναν. Ας βγαζει χρημα απ' την κοκα , απ' τη Φορεστ ή την Ιντερ Τιμπουκτού , στα παπαρια μας. Το θεμα ειναι να ενισχυθει ο ΘΡΥΛΟΣ και να ξαναγινει αυτο που ηταν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Ρε παιδες , πραγματικα στ' αρχιδια μας οι τριγωνικες συναλλαγες του χοντρου. Μετοχοι είστε ; Τι μας νοιαζει ; Λες και οταν δεν ειχε τη Φορεστ και τη Ριο Μαρε και εβγαζε ενα σκασμο χρημα απ τον Ολυμπιακο με ΤΣΛ και πωλησεις τα εριχνε στην ομαδα ; Στην τσεπη του πηγαιναν. Ας βγαζει χρημα απ' την κοκα , απ' τη Φορεστ ή την Ιντερ Τιμπουκτού , στα παπαρια μας. Το θεμα ειναι να ενισχυθει ο ΘΡΥΛΟΣ και να ξαναγινει αυτο που ηταν.
Σωπα ρε κι εσυ. Ηρθες στα ισια σου; Γιατι τα παιδια που εστειλε απο την Κ19 στην Ριο Αβε, δεν σου εκανε, ηθελες κατι σε πιο προηγμενο πρωτάθλημα, λες και εχει τις μισες ομαδες σπο την πρωτη πεντάδα πρωταθλημάτων δικες του. Ή μας τα ζητησσνε και δεν τα εδωσε.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.679
Πόντοι
2.536
Ξεκινα μπινελικι επειδη γεννήθηκε Ελληνικη ομαδα. Τι να κάνουμε, πολλοι θα θελαμε ισως να ειμασταν Αγγλοι. Αλλα ειμαστε Ελληνες Πειραιωτες.
Αυτό κατάλαβες;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Σωπα ρε κι εσυ. Ηρθες στα ισια σου; Γιατι τα παιδια που εστειλε απο την Κ19 στην Ριο Αβε, δεν σου εκανε, ηθελες κατι σε πιο προηγμενο πρωτάθλημα, λες και εχει τις μισες ομαδες σπο την πρωτη πεντάδα πρωταθλημάτων δικες του. Ή μας τα ζητησσνε και δεν τα εδωσε.

Τι σχεση εχει αυτο ? Θα μπορουσε να εχει ενα παραρτημα εδω περα οπως παλια , τύπου Αιγάλεω , θα σε κάλυπτε να πηγαιναν εκει ; Θα μου πεις η Ριο Μαρε στο ΟΥΕΦΑ ρανκινγκ ειναι πανω απο τη Μπαναθα. Επισης ετερον εκατερον. Αυτο το κραταμε για μετα τον αποκλεισμο απο τη Λανς. Η ουσια ειναι οτι οι πιτσιρικαδες χρειαζονται παιχνιδια , αυτο εγραψα , οχι να σκουπιζουν τον παγκο μιας μικρης πορτογαλικης ομαδουλας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Τι σχεση εχει αυτο ? Θα μπορουσε να εχει ενα παραρτημα εδω περα οπως παλια , τύπου Αιγάλεω , θα σε κάλυπτε να πηγαιναν εκει ; Θα μου πεις η Ριο Μαρε στο ΟΥΕΦΑ ρανκινγκ ειναι πανω απο τη Μπαναθα. Επισης ετερον εκατερον. Αυτο το κραταμε για μετα τον αποκλεισμο απο τη Λανς. Η ουσια ειναι οτι οι πιτσιρικαδες χρειαζονται παιχνιδια , αυτο εγραψα , οχι να σκουπιζουν τον παγκο μιας μικρης πορτογαλικης ομαδουλας.
Ο Βρουσαι μια χαρα παιζει. Ο Κωστουλας για την Κ23 προορίζεται αρχικά, του εχω εμπιστοσυνη θσ παιξει και με την πρωτη ομαδα. Ο Σινα ποιος θα σου τον εβαζε βασικο εδω περα; Ας παει εκει και βλεπουμε.

Ασε γιατι οσο το σκεφτομαι οτι δεν έχουμε Β ομάδα πλέον και του μεινανε οι παιχτες στο ραφι, με πιανει η τρελα. Οσους μπορουσε μεχρι τωρα να σωσει, τους εσωσε.

Και ο Παπακανελλος για Ριο Αβε πάει μετα τον τελικο σημερα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
με καρμο και ποντενσε, αν δεν φυγει κανεις απο το υπαρχον ροστερ, δυσκολα να μην παρουμε πρωταθλημα και γιουροπα.....το κυπελο ας το παρει κανας αλλος...
θα εχουμε διαστημικη ομαδαρα!!!!
Τάκη βολλευ και πολο τι γινεται?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Ο Βρουσαι μια χαρα παιζει. Ο Κωστουλας για την Κ23 προορίζεται αρχικά, του εχω εμπιστοσυνη θσ παιξει και με την πρωτη ομαδα. Ο Σινα ποιος θα σου τον εβαζε βασικο εδω περα; Ας παει εκει και βλεπουμε.

Ασε γιατι οσο το σκεφτομαι οτι δεν έχουμε Β ομάδα πλέον και του μεινανε οι παιχτες στο ραφι, με πιανει η τρελα. Οσους μπορουσε μεχρι τωρα να σωσει, τους εσωσε.

Και ο Παπακανελλος για Ριο Αβε πάει μετα τον τελικο σημερα.

Κριμα. Τον πιστευω πολυ τον Παπακανελλο , το εχω ξαναγραψει. Μακαρι να μην καει το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα. Ο Κωστουλας ειναι μολις 17 και παιρνει τις ευκαιριες του αλλα θελει προσεκτικη διαχειριση. Οποτε ποιοι θα μεινουν εδω ; Κωστουλας, Μουζακιτης, Μπακουλας ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Κριμα. Τον πιστευω πολυ τον Παπακανελλο , το εχω ξαναγραψει. Μακαρι να μην καει το παλικαρι ξερει πολυ μπαλα. Ο Κωστουλας ειναι μολις 17 και παιρνει τις ευκαιριες του αλλα θελει προσεκτικη διαχειριση. Οποτε ποιοι θα μεινουν εδω ; Κωστουλας, Μουζακιτης, Μπακουλας ;
Χ. Κωστουλας, Μουζακιτης, Μπακουλας.
Αν δεν φερει και αλλο στον στοπερ, δηλαδη περισσευμα απο Νοτιγχαμ (και εγω λεω ακομα και Μιλενκοβιτς ακομα και ασε τον Χελ να λεει) θα μεινει και ο Κουτσιδης.

Παπακανελλος περισσευει.

Τον Κουτσογουλα τον εδωσε στον Πανσερραϊκό. Αντε να δουμε ποσο θα παιξει αυτος και εκει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Τόσα χρόνια ακούγανε τα πιτσιρίκια του Άγιαξ της πόρτο και λέγαμε να πως πρέπει να είναι οι ακαδημίες και τωρα παίζουν τα δικά μας παιδιά στον μεγαλύτερο τελικό του παγκόσμιου γαμια νέων και εμείς εκεί δεν μας κάνουν να πάρει ο χοντρός παίκτες
Αν ήταν μεγάλα ταλέντα θα τους είχαν σκαουταρει και προσπαθήσει να πάρει σοβαρές ομάδες από έξω

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.664
Πόντοι
2.306
Χ. Κωστουλας, Μουζακιτης, Μπακουλας.
Αν δεν φερει και αλλο στον στοπερ, δηλαδη περισσευμα απο Νοτιγχαμ (και εγω λεω ακομα και Μιλενκοβιτς ακομα και ασε τον Χελ να λεει) θα μεινει και ο Κουτσιδης.

Παπακανελλος περισσευει.

Τον Κουτσογουλσ τον εδωσε στον Πανσερραϊκό. Αντε να δουμε οοσο θα παιξει αυτος και εκει.

Μάλιστα. Το να μεινει για να μείνει δε μου λέει κάτι, δύσκολα θα βρει χρόνο. Καλύτερα να φύγει κι αυτός να πάρει παιχνίδια. Κοντεύει 20 δεν είναι 17.
Οι άλλοι 3 θα παίξουν πιστεύω. Ο δε Μουζακίτης δε θα μου κάνει εντύπωση να είναι βασικός μέχρι τέλος σεζόν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
γιατι κριμα τυπε?
που ηθελες να τον στειλουμε να παρει παιχνιδια, στην μπαγερν μοναχου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom