DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 2.306
ΔΕΝ θα το δωΤα χρυσά παιδιά του Πειραιά στις δέκα το βράδυ έναντια στη Φλαμένγκο στο Μαρακανά !
Ολυμπιακός Κ-19: Στο θρυλικό Μαρακανά κόντρα στη Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Νέων - Documento
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός και η ομάδα Νέων του συλλόγου διεκδικούν την κορυφή του Κόσμου, έχοντας κατακτήσει ήδη αυτή της Ευρώπης, σε ένα ακόμαwww.documentonews.gr
Γαμιεσαι, γι αυτο.ΔΕΝ θα το δω
Παιρνω στοπερ ετσι κι σλλιως, τωρσ δεν εχω ανάγκη.
Δεν εχει απο αυτον. Μεχρι κανα δεκαπενταρι να δωσει για να σου φερει εδω. Αυτον τον χρυσοπληρωσε χοντρα. Πολυ χοντρα.Gibbs white μας κανει για αντι ορτα ;
Gibbs white μας κανει για αντι ορτα ;
Τωρα κοιταξα. Μπηκε ως αλλαγη. Λυσσαξατε και με αυτον. Για φετος δεν έρχεται. Ο θεος ο ιδιος να θελει, δεν έρχεται.Δεν εχει απο αυτον. Μεχρι κανα δεκαπενταρι να δωσει για να σου φερει εδω. Αυτον τον χρυσοπληρωσε χοντρα. Πολυ χοντρα.
Ο Ζοτα έπαιξε; Δεν είδα.
Τωρα κοιταξα. Μπηκε ως αλλαγη. Λυσσαξατε και με αυτον. Για φετος δεν έρχεται. Ο θεος ο ιδιος να θελει, δεν έρχεται.
Κατσε να σου βαλω φιτιλιες τωρα. Οι Λατινοαμεριμανοι δεν προσαρμόζονται αμεσως στο ευρωπαικο ποδόσφαιρο. Ειδικα στην Αγγλια. Το νου σου, στον Παραγουανο που πήρε... Μιας και παιζει και δεκαρακι.Ναι γλιτώσαμε για φετος. Του χρονου βεβαια δε τον γλιτωνουμε. Εκτος αν τον φορτωσουν στη Ριο Αβε.
Άμα το πας έτσι, ευκολότερα θα προσαρμοστεί στην Ρίο ΆβεΚατσε να σου βαλω φιτιλιες τωρα. Οι Λατινοαμεριμανοι δεν προσαρμόζονται αμεσως στο ευρωπαικο ποδόσφαιρο. Ειδικα στην Αγγλια. Το νου σου, στον Παραγουανο που πήρε... Μιας και παιζει και δεκαρακι.
Σωστα. Σε Ισπανια και Πορτογαλία τους καθετσι καλύτερα. Αλλα εσυ εχεις το δελεαρ της Ευρωπης.,αν ειναι να τον την σπασει και να μην τον κρστησει Αγγλια.Άμα το πας έτσι, ευκολότερα θα προσαρμοστεί στην Ρίο Άβε
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να σας φέρει παικταρα(δες) ο κύριος Βαγγέλης.Σωστα. Σε Ισπανια και Πορτογαλία τους καθετσι καλύτερα. Αλλα εσυ εχεις το δελεαρ της Ευρωπης.,αν ειναι να τον την σπασει και να μην τον κρστησει Αγγλια.
Δεν λεω οτι θα τον φερει, παιδια.
Κατι τετοιο πηγαμε να κανουμε με τον Σαρι που μας χρωστσνε κιολας οι Τουρκοι αλλα μπλεξσμε με Τούρκους. Μας χρωστανε ολο το ποσο απο τον Ονιεκουρου, τον πούλησαν κιολας και πηραν το χρημα, μας χρωστανε και τα λεφτα του Σισε, και ζητήσαμε ως αντάλλαγμα τον παιχτη τους αλλα μας λενε τον κοστολογουμε στα 15 τον Σαρι πρεπει να μας δωσετε την διαφορα. Και ο Ολυμπιακός ακομα δεν τους εχει πάει στα δικαστήρια.Εγώ αν ήμουν ο χοντρός θα επερνα έναν παίχτη από ομάδα με τρελά οικονομικά προβλήματα, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από το φορ και λίγο πιο πίσω. Αυτός ο παίχτης θα είχε και μεταπωλητικη αξία μιας και είναι 21. Του λείπει λίγο μυαλό, είναι επιπέδου Ben arfa για να καταλάβετε... Όμως άμα πιάσει την 30αρα την έχει στο τσεπακι. Βασικό στοιχείο του είναι η ντρίπλα και η κάθετη πάσα που είχαν Ορτα, Φορτούνης και δεν έχουν όλοι οι εξτρέμ που έχουμε ούτε καν ο Ποντενσε... Αυτός ο παίκτης είναι Cherki. Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κοιτάμε και να κυνηγάμε και ας μην μας βγουν. Όλα τζόγος είναι...
Εγώ αν ήμουν ο χοντρός θα επερνα έναν παίχτη από ομάδα με τρελά οικονομικά προβλήματα, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από το φορ και λίγο πιο πίσω. Αυτός ο παίχτης θα είχε και μεταπωλητικη αξία μιας και είναι 21. Του λείπει λίγο μυαλό, είναι επιπέδου Ben arfa για να καταλάβετε... Όμως άμα πιάσει την 30αρα την έχει στο τσεπακι. Βασικό στοιχείο του είναι η ντρίπλα και η κάθετη πάσα που είχαν Ορτα, Φορτούνης και δεν έχουν όλοι οι εξτρέμ που έχουμε ούτε καν ο Ποντενσε... Αυτός ο παίκτης είναι Cherki. Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κοιτάμε και να κυνηγάμε και ας μην μας βγουν. Όλα τζόγος είναι...
Ειναι στον αερα. Αν σηκωθεις στις μυτες, θα δεις το αεροπλανο ρε μουνοπανο!Ρε μουνοπανα είμαι από το πρωί αεροδρόμιο και περιμένω Καρμο... τι έγινε τελικά;Μπήκε αεροπλάνο ή όχι;
Έχει καθυστέρηση λόγοΡε μουνοπανα είμαι από το πρωί αεροδρόμιο και περιμένω Καρμο... τι έγινε τελικά;Μπήκε αεροπλάνο ή όχι;