Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Ναι δεν μου κάνει,... προφανώς και δεν θα έρθει και μάλιστα δανεικός.
Εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθει με οποιαδηποτε μορφη απόκτησης;

Αν με ρωτησεις δεν ξερω ουτε αν ερθει ουτε αν δεν ερθει. Εσυ εισαι σίγουρος οτι δεν θα ερθει;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006

Αν με ρωτησεις δεν ξερω ουτε αν ερθει ουτε αν δεν ερθει. Εσυ εισαι σίγουρος οτι δεν θα ερθει;
Κατά τα άλλα ντιμπαλα δε πάει Αραβία :tooth:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Ναι δεν μου κάνει,... προφανώς και δεν θα έρθει και μάλιστα δανεικός.

Μια χαρά ειναι για δανεικός. Βασικά οποιοσδήποτε ειναι μια χαρά σε σχεση με τον Ορτεγκα. Κι ενας κωνος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι καλος, δεν προκειται να ερθει, δε σου κανει γιατι ειναι αμπαλος, βρωμανε τα χνωτα του?
Εμενα δε με χαλαγε καθολου..... Δικο μας παιδι απο τις ακαδημιες, μηδεν χρονος προσαρμογης κ παικταρας.....
Φιλε, αν ειναι να μου φερει πισω τον Τσιμικα εστω δανεικο, περισσοτερο κακο θα κανει παρα καλο. Και απο πανω θα μου το πουλησει για βόμβα ο σανοπρωταθλητης και ο χοντρος. Βομβα τον Τσιμικα που τον εβγαλε ο Ολυμπιακός.
Ποιο ειναι το κακο; Θα περιορισει τον Αποστολοπουλο, με Ορτεγκα μαζι.
Αν πεις οτι ξεφορτωνεται τον Ορτεγκα που μονο απο το κεντρο και μπροστα αξιζει και κονομησουμε, τοτε ναι, εστω δανεικος μου κανει για εναν χρονο ο Κώστας. Θα βοηθησει και τον μικρο ο Τσιμικας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Λοιπον, για να ειμαστε ολοι χαρούμενοι :

Τζολακης
Τσιμικας - Καρμο - Πιρολα - Ροντινει
Εσσε - Τσικινιο
Βελντε - Ντιμπαλα - Ποντενσε
Ελ Καυλι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Τα θελει ο κωλος σου, και εσενα. Ειπα οτι τον εχω ικανό τον χοντρό να ασχοληθει με δαύτον και οχι με τον Ποντενσε για να κανει τη μόστρα.
Δεν ειπα οτι θα τον φερει. Η οτι θα δεχτει να ερθει αυτος

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246

Τα θελει ο κωλος σου, και εσενσα. Ειπα οτι τον εχω ικσνο τον χροντρο να ασχοληθει με δαύτον και οχι με τον Ποντενσε για να κανει τη μόστρα.
Ακυρο.

Βαλε ενα λινκ μωρε μαλσκα, να καταλαβαινω τι γράφεις...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Ενώ ο καράφλας fm τι να σου πω τα μισά αρδακια τύπου Νικολογιάννη Ασβεστα Κετσετζογλου μαζεμένα και επετειακή μπλούζα για το72 και το 96 και φωλα βαζελος...
Είμαι κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου τύπε , μη με συγκρίνεις με καφενεία

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Είμαι κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου τύπε , μη με συγκρίνεις με καφενεία
Διαβασε παραπάνω για τους Σαουδάραβες για Ποντενσε. Και εμεις καναμε χτες σαν φρεσκοχωρισμενα κοριτσακια. Αμ δεν ειναι μαλακας ο χοντρος. Ξερει τι του γίνεται...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Διαβασε παραπάνω για τους Σαουδάραβες για Ποντενσε. Και εμεις καναμε χτες σαν φρεσκοχωρισμενα κοριτσακια. Αμ δεν ειναι μαλακας ο χοντρος. Ξερει τι του γίνεται...
Δυο είναι τα σενάρια. Είτε ο χοντρός θα κάνει ρελάνς και θα φέρει καρμο, ποντενσε. Θα με έχει ξεφτιλίσει , και θα βγω εδώ δημόσια να ζητάω συγνώμη και να λέω έκανα σαν μια κργιολα Ρουμάνα που είχα όταν είχε περίοδο.

Η θα φέρει τίποτα καραβιες πάλι από δανεικούς και συνταξιούχους και θα λέει το πάλεψα αλλά είχε ffp, παίξανε Άραβες δεν τα κατάφερα και μαλακιες.

Ο Ολυμπιακός είναι και εταιρια , έτσι οργανώνει τα καράβια του ο πολντο;

Χάθηκε μοναδική ευκαιρία , να έχουν κλείσει μεταγραφές , παίκτες και τα πάντα από Ιουνιο,όπως ζήτησε και ο κοουτς, αλλά ο χοντρός ήθελε πρώτα να ξεπουλήσει τα ακριβά διαρκείας και να μας πουλάει παραμύθι μέσω των τανας γιούς (προσβάλω και τα εργαζόμενα κορίτσια , σιγά μη βγάζανε τέτοια τσουτσεκια για παιδιά) πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας

Έτσι έφτασε ο Ολυμπιακός , να έχει κάθε τόσο 50 παίχτες , στην πλειοψηφία άχρηστους , αντί να έχεις ένα μείγμα Ελλήνων και καλών ξένων που κάνουν τη διαφορά και που πάντα έκαναν ιστορικά τη διαφορά στην ομάδα.

Τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες γιατί τις έχει ; εδώ τον Ολυμπιακό τον έχει του πεταματού , τη Ριο Αβε γιατί την πήρε. Τι είδους βρωμοδουλειές έχει από πίσω;

Κυριακή κοντή γιορτή , εγώ το λόγο μου τον κρατάω και μακάρι να με ξεφτιλίσει το μοσχάρι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Δυο είναι τα σενάρια. Είτε ο χοντρός θα κάνει ρελάνς και θα φέρει καρμο, ποντενσε. Θα με έχει ξεφτιλίσει , και θα βγω εδώ δημόσια να ζητάω συγνώμη και να λέω έκανα σαν μια κργιολα Ρουμάνα που είχα όταν είχε περίοδο.

Η θα φέρει τίποτα καραβιες πάλι από δανεικούς και συνταξιούχους και θα λέει το πάλεψα αλλά είχε ffp, παίξανε Άραβες δεν τα κατάφερα και μαλακιες.

Ο Ολυμπιακός είναι και εταιρια , έτσι οργανώνει τα καράβια του ο πολντο;

Χάθηκε μοναδική ευκαιρία , να έχουν κλείσει μεταγραφές , παίκτες και τα πάντα από Ιουνιο,όπως ζήτησε και ο κοουτς, αλλά ο χοντρός ήθελε πρώτα να ξεπουλήσει τα ακριβά διαρκείας και να μας πουλάει παραμύθι μέσω των τανας γιούς (προσβάλω και τα εργαζόμενα κορίτσια , σιγά μη βγάζανε τέτοια τσουτσεκια για παιδιά) πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας

Έτσι έφτασε ο Ολυμπιακός , να έχει κάθε τόσο 50 παίχτες , στην πλειοψηφία άχρηστους , αντί να έχεις ένα μείγμα Ελλήνων και καλών ξένων που κάνουν τη διαφορά και που πάντα έκαναν ιστορικά τη διαφορά στην ομάδα.

Τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες γιατί τις έχει ; εδώ τον Ολυμπιακό τον έχει του πεταματού , τη Ριο Αβε γιατί την πήρε. Τι είδους βρωμοδουλειές έχει από πίσω;

Κυριακή κοντή γιορτή , εγώ το λόγο μου τον κρατάω και μακάρι να με ξεφτιλίσει το μοσχάρι
Αυτο περιμενω εγω. Να με ξεφτυλισει για το χτεσινο μπινελικι που εσουρα. Δεν δινω πολλες πιθανοτητες να μην φερει παιχτες ειτε αυτους ειτε αλλους. Απλα το προηγούμενο σχολιο εχει να κανει με το οτι τοσα ακούμε, τοσα διαβαζουμε αλλα δεν πηγε και κανενας να τον παρει Ποντενσε και κανένας δεν εδειξε να υπολογιζει Καρμο. Και ας με κάνει ρομπα, δεν με νοιάζει κσθολου. Και οι Αγγελοπουλοι με κανανε ρομπα φετος....

Βεβαια, δεν εχει φυγει απο το μυαλό μου οτι ο ενας, Καρμο, τον βάλει το Σαββατο με την Ριο Αβε βασικο και ο παιχτης πει θα μεινω, αφου επαιξα. Και ο Ποντενσε να δεχτει καμια ανανεωση που δεν θα γινει στο αμεσο μελλον και καλα αλλα θα ειναι καποια και καλα προφορικη συμφωνια.

Ο χοντρός μου θυμιζει ενα φιλο μου που εχει χρημα καργα. Του λεει η γυναικα του, θελω ενα δωρακι. Τι; iphone ας πούμε. Καλα θα το πάρουμε κανε υπομονη. Αυτος το εχει παρει και το εχει κρυμμενο, δεν της το δινει. Και μολις βγει κανένας καβγας, πάει μετα απο μια μερα δυο και της δινει. Η γυναικα παθαινει Αλτσχάιμερ εκεινη την στιγμη.
Καταλαβες γιατι δεν του εχει κλεισει το ροστερ του Βασκου απο τις 20 Ιουλη;

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.160
Πόντοι
5.006
Τα θελει ο κωλος σου, και εσενα. Ειπα οτι τον εχω ικανό τον χοντρό να ασχοληθει με δαύτον και οχι με τον Ποντενσε για να κανει τη μόστρα.
:tooth:

Συνημμένα

• istockphoto-930058112-1024x1024.jpg
    istockphoto-930058112-1024x1024.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 9

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Εκτός από άσχετος είσαι και άσχετος...
Που εισαι σχετικέ. Ακομα περιμενω να με κανεις να μην ξανα γραψω στο νημα τούτο. Μου το εχεις τάξει αλλα δεν εκανες και κατι μεχρι τωρα.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.651
Πόντοι
3.296
Που εισαι σχετικέ. Ακομα περιμενω να με κανεις να μην ξανα γραψω στο νημα τούτο. Μου το εχεις τάξει αλλα δεν εκανες και κατι μεχρι τωρα.
Μαλλον για αντικατάστατη του τσολακη τον θέλει τον τσιμικα... Άσε μου έχεις κάνει ζημιά ζητάμε πελάτες με το μικροσκόπιο......Να γράφεις φίλε μου να γελάμε λίγο με τις μαλακίες σου....

AlanW

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
13
Πόντοι
0
O Καρμο πάντως δύσκολα πιστεύω θα έρθει, η Πόρτο το καθυστερεί επίτηδες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256

Ναι ειμαι σιγουρος....ειναι το μπακ απ του Ρομπερτσον και στη πρεμιερα επαιξε και βασικος.Αμα ειναι να φυγει απο τη Λιβερπουλ θα εχει απειρες προτασεις απο ομαδες οπως στην Ιταλια....για ποιο στο πουτσο λογο να τον δωσει δανεικο σε εμας και γιατι να θελει και ο ιδιος να γυρισει στη Ψαροκωσταινα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom