raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 5.006
κερδισε επαξια μια θεση στην ιστορια του θρυλου!!!!!!!!!!!!!!!!!...ο επαγγελματισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!!!!!!...και ειμαι σιγουρος οτι οτι ελεγε στο τελος το ελεγε απο καρδιας και οχι για ''τις καμερες''....ο ΚΥΡΙΟΣ αυτος θα ειναι παντα στις καρδιες ολων μας!!!!!!! μεγαλη υποκλιση στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ .......ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!!!!!ηρθε, μας κατουρησε και εφυγε...οταν φτασανε τα δυσκολα, βγηκε μπροστα με τροπο εκκωφαντικο....μας ξεκωλιασε και μπραβο του....
απο τους ελαχιστους παιχτες στην ιστορια του ολυμπιακου που ηταν τιμη μας που επαιξε στην ομαδα και οχι τιμη του....
το γεγονος οτι φευγει για την β ισπανιας και την ομαδα που τον ανεδειξε και με σχεδον μηδενικο συμβολαιο λογω οικονομικων προβληματων της λεβαντε, σε συνδυασμο με το οτι μας αποχαιρεταει με την φραση "Δεν θέλω να είμαι πρόβλημα στον προγραμματισμό της ομάδας", απλα μεγαλωνουν τον μυθο του...
ποσες μερες θα περιμενουμε ακομα για να τελειωσει το σηριαλ φευγει μενει στους ραπτορς?Μακαρι να εχεις καλυτερη τυχη εκει, φιλε Σασα.
Στους Ράπτορς με ανταλλαγή ο Σάσα Βεζένκοφ!
Ο Σάσα Βεζένκοφ παραχωρήθηκε με ανταλλάγη στους Τορόντο Ράπτορς από τους Σακραμέντο Κινγκς!www.sport-fm.gr
Λιγοτερο απο το ζαλισμα αρχιδιων του Τακη με την ευρωκουπα και τον Ιμπορα παντως.ποσες μερες θα περιμενουμε ακομα για να τελειωσει το σηριαλ φευγει μενει στους ραπτορς?
Ελα ομως που ο Πορτερ δεν βρισκει πορτα ανοιχτη ευκολα στο NBA και κατι πρεπει να κανει και ο ιδιος για να ξανα ανοιξουν, ή να το παρει αποφαση να κανει καριερα και μαλιστα μεγαλη στην Ευρωπη.
Βεβαια και τα μιτου γαμανε και δερνουν εδω μονο που θα της λοξοκοιταξεις τις ελεεινιδες.... Ισως υπαρξει προβλημα....
Με τα χριστοκαντηλα του σκακιστη, δεν θα τον αντεξει, σιγουρα!
Καλα, μην εχουμε καμια ιστορια οπως του Σεμεδο μιας και τον ανεφερες. (Αλλη μια παιχτουρα που πηγε χαμενη)Εγγυημένο συμβόλαιο ισως δε βρει αλλά έχω την αίσθηση οτι θα προτιμήσει να πάρει κανα 10ημερο ή μηνιαιο στο ΝΒΑ ή ακομα και να παει στη G League παρά να παίξει Ευρώπη.
Για ελλεινίδες δεν συμφωνώ , ισα ισα θα χορτάσει κώλο. Ο Σεμέδο τις γαμαγε 3-3 , αμα μυριστούν μαύρη ψωλή και χρήμα θα πέσουν σα τις μύγες.
Για σκακιστή κι εγώ φοβάμαι οτι θα φάει φάπες. Γι αυτο θελει μονο "καλα παιδια".
Καλα, μην εχουμε καμια ιστορια οπως του Σεμεδο μιας και τον ανεφερες. (Αλλη μια παιχτουρα που πηγε χαμενη)
Αυτος ειναι ικανος να τσακωθεί και με τις βρυσες στα αποδυτηρια. Με τον Μπαρτζωκα φαντασου τι θα γινει. Ο ενας απο τους δυο θα κρεμασει τον αλλον στο ταβανι του ΣΕΦ.Εγώ θα εφερνα και τον Μπεικον
Αυτος ειναι ικανος να τσακωθεί και με τις βρυσες στα αποδυτηρια. Με τον Μπαρτζωκα φαντασου τι θα γινει. Ο ενας απο τους δυο θα κρεμασει τον αλλον στο ταβανι του ΣΕΦ.
Κι αλλο λαβαρο; Φτανει, πηξαμε στα λαβαρα....Tελευταία του χρονιά είναι ούτως ή άλλως (και δε προβλέπω να την ολοκληρώνει!) . Είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει λαβαρο.
Κι αλλο λαβαρο; Φτανει, πηξαμε στα λαβαρα....