ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.660
- Πόντοι
- 5.006
Θα βάλω καλαμακι προσεχεΠρωτη φορα γραφω για Πορτερ εγω, αδερφε. Μηπως με μπερδεψες με τον (κωλο)baro?
Θα βάλω καλαμακι προσεχεΠρωτη φορα γραφω για Πορτερ εγω, αδερφε. Μηπως με μπερδεψες με τον (κωλο)baro?
Ποτε εργαψα παλι για Πορτερ ρε μαλακα; Και αν εγραψα δεν γαμηθηκα οπως λες.Θα βάλω καλαμακι προσεχε
σασα δεν ερχεται ευρωπη φετος αυτη ειναι η αποψη μου οποτε αν θελουν να σπρωξουν φραγκα τοτε πανε για ενα δυνατο 3αρι φουρνιε η μιχαλουκ.Ενα γκαρντ ακομα μετα τον Ντορσει και τον Βεζενκοφ ως μεγαλυτερο στοχο. Τωρα αν δεν ειναι ο Βεζενκοφ θα χτυπησει τριαρι.
καλα και γω δεν πιστευω για πορτερ αλλα ειναι μια καλη λυση που θα βοηθησει ο ενας τον αλλον.παιζουν πολλα ονοματα που δεν ξερεις τι ειναι αληθεια και τι οχι γουοκερ πχ και τωρα εχουν ριξει και τον λαπροβιτολα στο παιχνιδι.Ποτε εργαψα παλι για Πορτερ ρε μαλακα; Και αν εγραψα δεν γαμηθηκα οπως λες.
Βαλε ρε πουστη! Βαλε καλαμακι, βαλε ρε γαμιολη σε προκαλω.
Τι τσιμπησες?Ποτε εργαψα παλι για Πορτερ ρε μαλακα; Και αν εγραψα δεν γαμηθηκα οπως λες.
Βαλε ρε πουστη! Βαλε καλαμακι, βαλε ρε γαμιολη σε προκαλω.
Το καλωδιο όχι ζεστοκαλα και γω δεν πιστευω για πορτερ αλλα ειναι μια καλη λυση που θα βοηθησει ο ενας τον αλλον.παιζουν πολλα ονοματα που δεν ξερεις τι ειναι αληθεια και τι οχι γουοκερ πχ και τωρα εχουν ριξει και τον λαπροβιτολα στο παιχνιδι.
Παστιτσιο και ντοματα με αγγουρι και φετα για μεσημερι.Τι τσιμπησες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το καλωδιο όχι ζεστο
Καλά ρε πουστη όλοι παστιτσιο σήμεραΠαστιτσιο και ντοματα με αγγουρι και φετα για μεσημερι.
Για βραδυ ακομα δεν εχω κατσει στο τραπεζι.
Εσυ;
Εγώ λατρεύω ΠόρτερΘα βάλω καλαμακι προσεχε
Άλλος από εδωΕγώ λατρεύω Πόρτερ
Με έχει κάνει πλύση εγκεφάλου με αυτόν ο μπουξος
Με Ντορσει, Εβανς απο Γεναρη και καμια λυση φτηνη θαντην βγαλεις ερθει δεν ερθει ο Σασα. Τα αρερφια θα ξηλωθουν μονο για Σασα. Μην περιμενεις Φουρνιε. Αν βγει ελευθερος και γυρισει στην ευρωπη θα πεσει η μιση ευρωλιγκα πανω του και θα θελει το τριαρακι του.... Και Σασα και Φουρνιε, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!καλα και γω δεν πιστευω για πορτερ αλλα ειναι μια καλη λυση που θα βοηθησει ο ενας τον αλλον.παιζουν πολλα ονοματα που δεν ξερεις τι ειναι αληθεια και τι οχι γουοκερ πχ και τωρα εχουν ριξει και τον λαπροβιτολα στο παιχνιδι.
παστιτσιο μονο κυριακη ρεεεεεεεεεε !!!!!!!!!Καλά ρε πουστη όλοι παστιτσιο σήμερα
Για παστιτσιο απο το μεσημερι θα χτυπησω και το βραδυ.Καλά ρε πουστη όλοι παστιτσιο σήμερα
μα αν ερθει σασα που ξανα λεω ΔΕΝ,δε θα πανε για 3αρι αρα φουρνιε και σια τελειωσανε.εγω πιστευω θα γινουν 2 δυνατες προσθηκες δεν εχουν επιλογη η μια θα ειναι γκαρντ και η αλλη αν σασα αλλιως 3αρι βαρβατο.Με Ντορσει, Εβανς απο Γεναρη και καμια λυση φτηνη θαντην βγαλεις ερθει δεν ερθει ο Σασα. Τα αρερφια θα ξηλωθουν μονο για Σασα. Μην περιμενεις Φουρνιε. Αν βγει ελευθερος και γυρισει στην ευρωπη θα πεσει η μιση ευρωλιγκα πανω του και θα θελει το τριαρακι του.... Και Σασα και Φουρνιε, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!
Αν δεν ερθει ο Σασα ΔΕΝ θα ερθει κανενας! Θα συνεχισει ο Πιτερς στο 4. (Με Σασα θα στειλει τον Πιτερς στο 3)μα αν ερθει σασα που ξανα λεω ΔΕΝ,δε θα πανε για 3αρι αρα φουρνιε και σια τελειωσανε.εγω πιστευω θα γινουν 2 δυνατες προσθηκες δεν εχουν επιλογη η μια θα ειναι γκαρντ και η αλλη αν σασα αλλιως 3αρι βαρβατο.
Ελα βαλε και την ειδηση οτι με τον Μασουρα το ξανα κουβεντιαζουν στον Ολυμπιακο να τελειωνουμε ρε Ανναπουρνα με ηδη γνωστες ειδησεις.Τέλος ο Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό
Ο Ιμπόρα μέσω των social του έκανε γνωστή την απόφαση του να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ευχαριστώντας άπαντες στο σύλλογο για όσα του πρόσφεραν.www.sport24.gr
Ελα βαλε και την ειδηση οτι με τον Μασουρα το ξανα κουβεντιαζουν στον Ολυμπιακο να τελειωνουμε ρε Ανναπουρνα με ηδη γνωστες ειδησεις.
Φτανει να μην εχει προλάβει αλλος πρωτα και την διπλοποσταρεις.Μόλις υπογράψει θα βάλω την είδηση.