Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ το κάνεις, με τα γραπτά σου, που δείχνουν μόνο εμπάθεια, αλλά και γλύψιμο προς τον ισχυρό Κόκκαλη.
Δεν σε διαβάζουν μόνο γάβροι, ξέρεις, σε διαβάζουν και κανονικοί άνθρωποι!
Αν σ' αρέσει να εκτίθεσαι έτσι μαλακωδώς, γιορ πρόμπλεμ!
Την προηγούμενη Κυριακή Θυμάμαι Φιλέ να κάνεις Ένα ωραίο Λογοπαίγνιο
Με την Τέσσαρα που Έφαγε ο Ολυμπιακός και την Τρίτη Θεση….και να βγάζεις ένα σύνολο 7…..
Αυτή την Κυριακή ο Πάο έφαγε Τέσσερα από μια μικρή ομάδα  και είναι τρίτος αλλά ΔΕΝ βλέπω πουθενά τέτοιο Λογοπαίγνιο η τάση αυτοκριτικής ……
Μετ α από όλα αυτά φταίει πάλι ο Κόκκαλης η διαιτησία η ατυχία και αλλά πολλά…..
Μου μυρίζει κωλοτουμπα  φιλέ η κάνω λάθος?????…..
Διόρθωσε με ….

Οσο για τον Κοκκαλη μαλλον ΔΕΝ μας διαβαζεις ουτε εμενα ουτε τον Cretan.....
τον Βριζουμε εδω και καιρο.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
να απαντήσω και σε μερικά άλλα που θέτεις εδώ ότι ειρωνεύομαι γκρινιάζω και τόσα άλλα για Κρόκους και λοιπά ε βρε αδελφέ πως να μην ειρωνεύομαι μερικούς όταν βλέπω ότι πάνω από οτιδήποτε άλλο στην ζωή τους έχουν τον ΟΣΦΠ και αυτούς που τον διοικούν.
όταν αντί να υπάρχει η απαίτηση να υπάρχει ένα ποδόσφαιρο που να είναι ποδόσφαιρο και όχι ένα τουρλουμπούκι σκοπιμότητας που πάνω απ όλα υπάρχει ένας αλαζόνας πρόεδρος που σας βλέπει σαν ένα ιδιωτικό στρατό στην υπηρεσία της τσέπης του αλλά και αυτών που αυτός υπηρετεί τι θέλεις να πω? όταν εσύ χειροκροτάς     ανθρώπους που η ύπαρξη τους σε όλο το κοινωνικό φάσμα του τόπου δεν είναι τίποτε άλλο από το ότι τέτοιοι άνθρωποι επιφυλάσσουν στα ίδια σου τα παιδιά ένα μαύρο μέλλον.
αφου βλεπω οτι απαντας Πολιτισμενα θα σου απαντησω και Εγω.
Για την Πολιτικη και τα διαπλεκομενα μπορουμε να μιλησουμε Αλλου ΟΧΙ σε ενα Οπαδικο Θρεντ.
ΔΕΝ απαντας στο Κυριο Ερωτημα μου....
1. Αν το παρει η αεκ το Πρωταθλημα ειναι "Καθαρο"???
2. Αν το παρει ο Ολυμπιακος ειναι "Στημενο"???
3. Αν το παρει ο Βαζελος τι ειναι???
και για να ξεκαθαρισουμε το Κυριοτερο εσυ ΣΑΝ Αεκτζης ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ το παρεις η ΟΧΙ????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την προηγούμενη Κυριακή Θυμάμαι Φιλέ να κάνεις Ένα ωραίο Λογοπαίγνιο
Με την Τέσσαρα που Έφαγε ο Ολυμπιακός και την Τρίτη Θεση….και να βγάζεις ένα σύνολο 7…..
Αυτή την Κυριακή ο Πάο έφαγε Τέσσερα από μια μικρή ομάδα  και είναι τρίτος αλλά ΔΕΝ βλέπω πουθενά τέτοιο Λογοπαίγνιο η τάση αυτοκριτικής ……
Μετ α από όλα αυτά φταίει πάλι ο Κόκκαλης η διαιτησία η ατυχία και αλλά πολλά…..
Μου μυρίζει κωλοτουμπα  φιλέ η κάνω λάθος?????…..
Διόρθωσε με ….

Οσο για τον Κοκκαλη μαλλον ΔΕΝ μας διαβαζεις ουτε εμενα ουτε τον Cretan.....
τον Βριζουμε εδω και καιρο.....
Χριστόφορε,
δεν είδα να απάντησες την περασμένη βδομάδα στο σχόλιό μου, που ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Γιατί ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και φρέσκια τεσσάρα είχατε φάει και τρίτοι ήσασταν στη βαθμολογία. Αναφέρομαι φυσικά στη βαθμολογία με τους αγώνες να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά, αν δεν κάνω λάθος κι εσύ είχες καταδικάσει κάποτε την ένσταση.
Εγώ σήμερα, τι θες να πω; Οτι είμαστε εμείς πια τρίτοι και οτι φάγαμε τεσσάρα; Λες να το αμφισβητώ; Εσείς πάντως, αν δεν είχε γίνει η ένσταση, ΔΕΝ θα ήσασταν πρώτοι. Κάνω λάθος;
Δυσκολεύομαι επίσης να κατανοήσω τα βρισίδια σας για τον Κόκκαλη που λες, όταν μέχρι πρότινος τα τέσσερα δάχτυλα του υιού Κόκκαλη ήταν στο άβατάρ σου.
Ποιος απο τους δυο μας κάνει κωλοτούμπες, λες;
Φιλικά, πάντα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε συ Φέθρυ,
άστο να πάει στα διάλα βραδυνιάτικα, να πάμε να κοιμηθούμε κιόλας.

Ο Κόκκαλης ανέλαβε κάποια στιγμή τον Ολυμπιακό.
Όταν ο Ολυμπιακός ήταν με το ένα πόδι στον τάφο, αν οχι και με τα δυο.
Βοήθησε, οργάνωσε (κατά κάποιο τρόπο  :2funny: :2funny: ), έβαλε το χέρι στην τσέπη, αν θές έδωσε και ένα όραμα στην ομάδα.
Οι βρωμιές του??????
Πολλές. Και ακόμα δεν είδες τίποτα  :rockon: :rockon: :rockon:.

Απο την άλλη ο φαταουλισμός του, η συμπεριφορά "εγώ με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου", η ξερολίαση και η γενικότερη του έπαρση μας έχουν κρατήσει πολλά χρόνια πίσω στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα είμαστε μπροστά οχι μόνο γιατί έχουμε ενα κάπως καλύτερο σύνολο (  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) αλλά γιατί οι αντίπαλοι μας παίζουν γρόθο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Κοινώς αντί του τυφλού προτιμάται ο μονόφθαλμος  ;)

Πρώτη φορά με βλέπεις να τα γράφω αυτά?? Ή ο μοναδικός νομίζεις είμαι που τα έχει γράψει??

Καληνύχτα και αν θες συνέχεια απο αύριο.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφου βλεπω οτι απαντας Πολιτισμενα θα σου απαντησω και Εγω.
Για την Πολιτικη και τα διαπλεκομενα μπορουμε να μιλησουμε Αλλου ΟΧΙ σε ενα Οπαδικο Θρεντ.
ΔΕΝ απαντας στο Κυριο Ερωτημα μου....
1. Αν το παρει η αεκ το Πρωταθλημα ειναι "Καθαρο"???
2. Αν το παρει ο Ολυμπιακος ειναι "Στημενο"???
3. Αν το παρει ο Βαζελος τι ειναι???
και για να ξεκαθαρισουμε το Κυριοτερο εσυ ΣΑΝ Αεκτζης ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ το παρεις η ΟΧΙ????
δεν είπα ποτέ για στημένο πρωτάθλημα, στημένο  είναι αυτό που είναι προκαθορισμένο εξ αρχής, εγώ μιλάω για ένα βρώμικο πρωτάθλημα.
τώρα για τα διαπλεκόμενα κλπ γιατί όχι και εδώ? μα όλα τα κοινωνικά ζητήματα είναι πολιτικά και το ποδόσφαιρο έχει την πολιτική του, τα κομματικά συζητάμε αλλού δεν έκανα λόγο για επανάσταση.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
δεν είπα ποτέ για στημένο πρωτάθλημα, στημένο  είναι αυτό που είναι προκαθορισμένο εξ αρχής, εγώ μιλάω για ένα βρώμικο πρωτάθλημα.
τώρα για τα διαπλεκόμενα κλπ γιατί όχι και εδώ? μα όλα τα κοινωνικά ζητήματα είναι πολιτικά και το ποδόσφαιρο έχει την πολιτική του, τα κομματικά συζητάμε αλλού δεν έκανα λόγο για επανάσταση.

Το πρωταθληαμα ειναι στημενο.
Θα το παρει ο γαβρος οτι και να γινει.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χριστόφορε,
δεν είδα να απάντησες την περασμένη βδομάδα στο σχόλιό μου, που ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Γιατί ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και φρέσκια τεσσάρα είχατε φάει και τρίτοι ήσασταν στη βαθμολογία. Αναφέρομαι φυσικά στη βαθμολογία με τους αγώνες να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά, αν δεν κάνω λάθος κι εσύ είχες καταδικάσει κάποτε την ένσταση.
Εγώ σήμερα, τι θες να πω; Οτι είμαστε εμείς πια τρίτοι και οτι φάγαμε τεσσάρα; Λες να το αμφισβητώ; Εσείς πάντως, αν δεν είχε γίνει η ένσταση, ΔΕΝ θα ήσασταν πρώτοι. Κάνω λάθος;
Δυσκολεύομαι επίσης να κατανοήσω τα βρισίδια σας για τον Κόκκαλη που λες, όταν μέχρι πρότινος τα τέσσερα δάχτυλα του υιού Κόκκαλη ήταν στο άβατάρ σου.
Ποιος απο τους δυο μας κάνει κωλοτούμπες, λες;
Φιλικά, πάντα.
Ασφαλως φιλικα και χωρις ιχνος ειρωνιας !!!

Το ποσταρισμα μου μετα  την Ηττα μας ηταν αυτο κοιταξε το προσεχτικα σε παρακαλω...
Το ποσταρα και το Βραδυ το ξαναποσταρω Για τους Πρωινούς με λίγες παραλλαγές!
Καλημέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!! 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της(ΓΑΡΓΑΜΠΙΚΑ)!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!!  ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!
Υ.Γ 1 Σωκρατη (Γαργαμπικα) Κοκκαλη Υπάρχει θεός στο Ποδόσφαιρο και σε Τιμωρεί για την Αλαζονεία σου….
Υ.Γ.2 (Για να αυτοσαρκαστούμε) Η Συμμέτοχη ΡΙΜΠΟ κρίνεται αντικανονική?
Υ.Γ 3 Γελαει καλυτέρα όποιος Γελαει Τελευταίος ….αλλα προς το παρόν εμείς κλαίμε…..
Υ.Γ 4 Να μην Ξεχάσω Γαλα, Τυρι, Ρυζι, Καμπα …..Α και να Πάρω Προπονητή!!!!!

Πανηγυρίστε Αεκτζηδες έχετε ΚΑΘΕ λόγο να το κάνετε !!!
Οι Μέρες Σας ανήκουν!
Οπως καταλαβαινετε η Συζήτηση γύρω από τα αθλητικά "ποναει" σημερα οποτε την Κανω.....
Αντε ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Σου φαινεται για Κωλοτουμπα???
Απαντησε μου Ειλικρινα !!!!!

Οσο για το Αβαταρ ηταν ΚΑΘΑΡΑ χιουμοριστικο αυτοι που με ξερουν το καταλαβαινουν......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειδες που οταν ΜΙΛΑΣ ΛΟΓΙΚΑ (ακομα και οταν διαφωνουμε) ΜΠΟΡΕΙ να γινει Κουβεντα?????
Γιατι να βριζομαστε??

Λοιπον οταν λες Για Βρωμικο Πρωταθλημα εννοεις οτι καποιος(η καποιοι) "σπρωχνονται για να βγουν ΠΡωτοι???
και Εγω θα ηθελα να σε ρωτησω να μου πεις με το Χερι στην Καρδια ΠΟΣΕΣ φορες εχει Ευνοηθει η Αεκ Φετος και ποσα "φιλικα" τυπου "παοκ" εχει παιξει!!!

Επειδη πεφτω για υπνο θα σου απαντησω το Πρωι!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χριστόφορε,
το ποστ που έβαλες ήταν απο τα καλύτερα -και ειλικρινέστερα- που έχεις κάνει ποτέ.
Δυστυχώς όμως δεν είναι στο πνεύμα των περισσότερων ποστ σου εδώ μέσα.
Αυτό και μόνο λέω.
Καλό βράδυ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χριστόφορε,
το ποστ που έβαλες ήταν απο τα καλύτερα -και ειλικρινέστερα- που έχεις κάνει ποτέ.
Δυστυχώς όμως δεν είναι στο πνεύμα των περισσότερων ποστ σου εδώ μέσα.
Αυτό και μόνο λέω.
Καλό βράδυ.
ΔΕΝ απαντησες στην Ερωτηση μου αλλα ΔΕΝ πειραζει....
Ειναι Διαφορετικο να Γραφεις "μαλακιες" για να γινεται Κουβεντα καφενιου και Αθλητικοι  καυγαδες
και Διαφορετικο να εισαι Κωλοτουμπας.......
Ο Σωστος οταν Ερχεται η ωρα παραδεχεται τον Ανωτεροκαλυτεροτυχεροτερο και  απλα του Βγαζει το Καπελο....

Καλο Βραδυ πεφτω για υπνο.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΔΕΝ απαντησες στην Ερωτηση μου αλλα ΔΕΝ πειραζει....
Ειναι Διαφορετικο να Γραφεις "μαλακιες" για να γινεται Κουβεντα καφενιου και Αθλητικοι  καυγαδες
και Διαφορετικο να εισαι Κωλοτουμπας.......
Ο Σωστος οταν Ερχεται η ωρα παραδεχεται τον Ανωτεροκαλυτεροτυχεροτερο και  απλα του Βγαζει το Καπελο....

Καλο Βραδυ πεφτω για υπνο.....
Οϋτε ανώτεροι, ούτε καλύτεροι, ούτε "τυχερότεροι" είσαστε ρε φιλαράκι.
Ως ομάδα παραμένετε -και να με συμπαθάς- οι μακράν πιο αντιπαθείς.
Ως οπαδοί, το ίδιο. Κι ας εξαιρείσαι εσύ και καναδυό άλλοι! 
Άντε, καλό βράδυ!    :)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειδες που οταν ΜΙΛΑΣ ΛΟΓΙΚΑ (ακομα και οταν διαφωνουμε) ΜΠΟΡΕΙ να γινει Κουβεντα?????
Γιατι να βριζομαστε??

Λοιπον οταν λες Για Βρωμικο Πρωταθλημα εννοεις οτι καποιος(η καποιοι) "σπρωχνονται για να βγουν ΠΡωτοι???
και Εγω θα ηθελα να σε ρωτησω να μου πεις με το Χερι στην Καρδια ΠΟΣΕΣ φορες εχει Ευνοηθει η Αεκ Φετος και ποσα "φιλικα" τυπου "παοκ" εχει παιξει!!!

Επειδη πεφτω για υπνο θα σου απαντησω το Πρωι!
όλες οι λεγόμενες ομάδες έχουν ευνοηθεί καθώς και η δικιά μου απλά θα σου πω ένα εμένα προσωπικά έχουν να μου τα πάρουν 17 χρόνια τόσα έχω να πάω στο γήπεδο..........
απλά εδώ μέσα μπαίνοντας στην αρχή δεν ασχολήθηκα με τα αθλητικά αλλά όταν ανακάλυψα ότι στα οπαδικά υπάρχουν καμιά 10ρια βλάκες το έριξα στο χαβαλέ.........  έτσι απλά χαμογελάτε το γέλιο είναι μεταδοτικό και αν κάνεις πλάνα με έναν βλάκα την ημέρα τον γιατρό τον κάνεις πέρα... ( δεν εννοώ εσένα). 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Πότε παίζεται με την ΤΣΣΚΑ ,τι ώρα κ ποιος το δείχνει;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αλανια .......

Δημήτρης Θεοδωρροπουλος
Εφημεριδα ΕΞΕΔΡΑ 08/04/2008

Η αεκ παρακολουθεί στενά την υπόθεση βαλνερ ,δικαίωμα άμεσης παρέμβασης ΔΕΝ Έχει ούτε πρόκειται να αποκτήσει ακόμα και αν έχει Έννομο Συμφέρον. Ήδη  έχουν γίνει συναντήσεις με Νομικούς και προκύπτει ότι η Καλαμαριά ΔΕΝ έχει Ελπίδες δικαίωσης. ΜΟΝΟ  για τον Βαθμό που της αναιρέθηκε μπορεί να ελπίζει, Οι σχέσεις της ΠΑΕ αεκ είναι Εξαιρετικές με την Καλαμαριά και αλληλοδανείζονται Νομικούς …….
Μοιάζει παράδοξο Σχεδόν Αυτοκτονικό αλλά η μεριά που καθυστερεί είναι αυτή που βιάζεται!!! Το Νομικό επιτελείο που προσέλαβε η Καλαμαριά ζήτησε λίγες ήμερε προθεσμία να μεταφράσει τα απαραίτητα Έντυπα…..
Έγκυροι νομικοί Κύκλοι Θεωρούν ότι είναι Σχεδόν Απίθανο να παρουσιαστεί φαινόμενο «ντόμινο» που θα επηρεάσει την Εθνική Ομάδα…….
Η απόφαση θα εκδικαστεί on time και εκτός Συγκλονιστικού απροόπτου και Τραγικών χειρισμών του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα θα είναι Ίδιο με της ΕΠΟ . Η ΕΠΟ έχει «ΔΕΣΕΙ» νομικά την Απόφαση της και η Καλαμαριά Κινείται σε Λάθος κατεύθυνση επικαλουμένη το Εργατικό Δίκαιο (και όχι τους Αθλητικούς Νομούς) ,  και την Έκδοση Δελτίου του Ποδοσφαιριστή κάτι που ΔΕΝ απαγορεύεται!!!!!!! Η συμμετοχή είναι αυτή που Τιμωρείται……

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα, αν κατάλαβα καλά, η ενδιαφερόμενη ομάδα ασχολείται με την φύση της, κοινώς :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:, αντί να κυνηγάει την υπόθεση.....

Ε ρε,
[move][size=14pt]ΠΙΚΡΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]
[move][size=14pt]ΚΛΑΜΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]
που έχει να πέσει πάλι........

Καλημέρα πράκτορες  

Επισκέπτης
Τώρα, αν κατάλαβα καλά, η ενδιαφερόμενη ομάδα ασχολείται με την φύση της, κοινώς :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:, αντί να κυνηγάει την υπόθεση.....

Ε ρε,
[move][size=14pt]ΠΙΚΡΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]
[move][size=14pt]ΚΛΑΜΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size][/move]
που έχει να πέσει πάλι........

Καλημέρα πράκτορες 

καλημερα κι απο μενα....

του χρονου να δεις....που μεχρι την τελευταια αγωνιστικη θα ειμαστε στην 3η θεση κ με ενστασεις θα βγουμε 1οι κ οι επανω απο εμας θα πεσουν κατηγορια....κ ο Σωκρατες θα γελαει...κ θα φωναζει..."για να μαθετε να μην με νευριαζετε"....:) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom