Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (2 μέλη και 249 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
πράκτορα η πουτάνα η τύχη τα έφερε και όλοι οι κολλητοί μου είναι χανούμια
ψιλοάσχετο με ότι ρωτάς αλλά επειδή είχα την κουβέντα χτες με εναν απο αυτούς και με σκάλωσες τώρα
πριν πολλά χρόνια τους είχα πει μια κουβέντα! Δύο πρέπει να κάνετε να φτιάξετε ομάδα και να χτυπάτε πρωτάθλημα
α) να φύγει ο Ηλίας (Ατματσίδης) ο ρουφιάνος που σας κάνει άνω κάτω β) να σας φύγει η κακία
μετά απο τόσα χρόνια ο ηλίας έφυγε η κακία έμεινε
και δεν τσουβαλιάζω όλους τους αεκτζήδες.
αλλά το βλέπουμε και στον πρόεδρο τους τόσα χρόνια.
πως συμπεριφέρεται με τον τζίγγερ και πως με τον σωκράτη
τους γαμάει ο διαιτητής στο μεταξύ τους ντέρμπυ, τσιμουδιά αλλά για τα κωλόχαρτα στο καραισκάκη κάνει συνέντευξη τύπου
επεισόδια στην λεωφόρο, ουδέν σχόλιο. έπεσε καπνογόνο στο καραισκάκη? άντε πάλι δηλώσεις για το πόσο πρέπει να τιμωρηθεί ο θρύλος κεκλεισμένων των θυρών (και ας έχει να παίξει ντέρμπυ στην λεωφόρο η αεκ)
ακόμα και οι μεταγραφές τι πιστεύεις? οτι τις έκανε για οικονομία (μόνο) ή ποντάρει στο οτι θα πάρει εκδίκηση ρίμπο, καφές & παπάς!
ακόμα και τώρα μετά το 44 είχαν μια ευκαιρία να τα φτιάξουν όλα απο την αρχή και όσο πάρει. αρχίδια, σα να μη πέρασε μια μέρα.
ας έχουν λυκοφιλία με τον βάζελο λοιπόν και αν τους ξαναγαμίσει στα πλειοφ πάλι ο πράκτορας κρόκους θα φταίει, το ξέρουμε το έργο
Ετσι ειναι Φιλε Kifina!!!
Το παραδεχονται και Μονοι τους.....
Βεβαια ειναι Λογικο ΟΛΟΙ να Μισουν τον ΠΡΩΤΟ!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Θα κερασουμε ψαρακι φρεσκοτατο κατευθειαν απο την θαλασσα θα το ψαρεψουν μονοι τους. ;)
Μικροι ψαραδες ετοιμοι; :grin:
θα μας κλάσετε τα παπάριΑ ΡΕΕΕΕ...θα έχω μαζί μου τον σωφέρ...να τον δείτε και να χεστήτε απο τον φόβο σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι,πολυ ασχετος εισαι απο ποδοσφαιρο..δεν ασχολεισαι με το μπασκετ καλυτερα?ασε το ποδοσφαιρο και τις γκομενες για τους ανδρες..
Πρεπει να εισαι Πολυ Γαμικος και πολυ ΕΙΔΙΚΟΣ του ποδοσφαριου  εσυ Ρε Ευαγγελε/....... Ποιος εισαι ρε Ομορφαντρα ο Μουρινιο???Την ξερεις καλα την Χειρα ε????
δηλαδη τι κακια εχουν οι αεκτζηδες ρε παπαριδι?ποιος φταιει για αυτο?ποιος εκλεψε τον μπαγεβιτς για να φτιαξει ομαδα?ποιος εβαλε ποντικη,δημητροπουλο και σια,να σφαξουν την αεκ,για να παρει επιτελους μια νικη το ολυμπιακακι?αν εχει καλυτερες σχεσεις με τον βαρδινογιαννη ειναι επειδη δεν ειναι καπετανιος ο τζιγκερ.ολοι θυμομαστε οσο ηταν ο καπετανιος τι γινοταν..οτι γινεται τωρα με τον κοκκαλη.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .......Μαμα ο Γαυρος μου Εκλεψε τον Πριγκιπα μου Μαμααααααααααααααααααααααααααα

ισως η δικαιοσυνη κανει το καθηκον της και αποκαταστησει τον πινακα.αλλα και παλι.[size=50pt]εγω θα παω να πανηγυρισω με τον αστερα το πρωταθλημα[/size].
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το Ποιο?????????
Το Ποιο?????????
[size=50pt]14[/size] ειναι Πολλα???????

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα μας κλάσετε τα παπάριΑ ΡΕΕΕΕ...θα έχω μαζί μου τον σωφέρ...να τον δείτε και να χεστήτε απο τον φόβο σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eσενα ρε κουφαλα θα σε κερασουμε και μπυριτσα στα οπα οπα θα σε εχουμε. :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Eσενα ρε κουφαλα θα σε κερασουμε και μπυριτσα στα οπα οπα θα σε εχουμε. :grin:
είδες?...μ'ολις άκουσες σωφέρ..έκλασες μέντες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωχ...πονάει η κοιλία μου απο τα γέλια ρε βρασίδος και μόνο που το σκέφτομαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για φαντάσου να δούμε τον μαλάκα και να φοβηθούμε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[move]ποσα κωλοχαρτα περνουν απο την οθονη?[/move]
Toilet_Hand_Tissue.jpg
Toilet_Hand_Tissue.jpg
Toilet_Hand_Tissue.jpg
http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50165024/Toilet_Hand_Tissue.jpg[/img[/URL]]
[move]απαντηστε σωστα και κερδιστε εκδρομες και αλλα δωρα , προσφορα της "Rivaldo express"!!![/move]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
είδες?...μ'ολις άκουσες σωφέρ..έκλασες μέντες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωχ...πονάει η κοιλία μου απο τα γέλια ρε βρασίδος και μόνο που το σκέφτομαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για φαντάσου να δούμε τον μαλάκα και να φοβηθούμε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντως περα απο την πλακα οποιος νομιζει οτι θα φυγει ο σωφερ απο τον παο πρεπει να ειναι αφελης, στην μαπα θα τον φατε για πολλα χρονια ακομη.
Κουφαλες και να φανταστητε οτι ηθελε να παρει τον ολυμπιακο αλλα δεν μασαγε ο Νταιφας και πηρε εσας. :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Παντως περα απο την πλακα οποιος νομιζει οτι θα φυγει ο σωφερ απο τον παο πρεπει να ειναι αφελης, στην μαπα θα τον φατε για πολλα χρονια ακομη.
Κουφαλες και να φανταστητε οτι ηθελε να παρει τον ολυμπιακο αλλα δεν μασαγε ο Νταιφας και πηρε εσας. :2funny:
κοίτα...μόνος του δεν φεύγει..μόνο με μανούρα....και αν είναι αλήθεια για την κυριακή η συγκέντρωση...είναι η αρχή του τέλους....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
κοίτα...μόνος του δεν φεύγει..μόνο με μανούρα....και αν είναι αλήθεια για την κυριακή η συγκέντρωση...είναι η αρχή του τέλους....
Στα αρχιδια του ρε ταλος τωρα που φτιαχνει γηπεδο και θα εχει κονομα θα τον δωσει; δεν γινεται.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Στα αρχιδια του ρε ταλος τωρα που φτιαχνει γηπεδο και θα εχει κονομα θα τον δωσει; δεν γινεται.
με άδειο γήπεδο?...σιγά τα κέρδη....τεσπα..είδομεν...πάω να ξαναβρίσω στο δικό μας....χιχιχιχι

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρεπει να εισαι Πολυ Γαμικος και πολυ ΕΙΔΙΚΟΣ του ποδοσφαριου  εσυ Ρε Ευαγγελε/....... Ποιος εισαι ρε Ομορφαντρα ο Μουρινιο???Την ξερεις καλα την Χειρα ε????ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .......Μαμα ο Γαυρος μου Εκλεψε τον Πριγκιπα μου Μαμααααααααααααααααααααααααααα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το Ποιο?????????
Το Ποιο?????????
[size=50pt]14[/size] ειναι Πολλα???????
θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά....( χαρτομάντηλα)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά....( χαρτομάντηλα)
Πρεπει να πονεσε το Γκολ του Μητρογλου ΠΟΛΥ ΕΧΘΕΣ......
Αλλα οι "Αντρες" δινουν Συγχαρητιρια οπως εκανα εγω οταν μας κερδισατε......
Οι κυριες και τα κοριτσακια μιλουν για "χαρτια"......
Τραγουδα μονος σου

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τραγουδα μονος σου
σε τι να δώσω συγχαρητήρια? στην μη αποβολή του Νικοπολίδη? στην δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ιγγλάσιας ίσον κόκκινη? στα 3 με 4 κοψίματα σαν οφ σαιτ χωρίς να είναι των παικτών της ΑΕΛ? στον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ στο 88? και μην μου πεις για το πέναλτι που δεν έδωσε εις βάρος της ΑΕΚ και οι εικασίες από εσάς ότι αν γινόταν το 3-2 θα μας πίεζαν οι Κρήτες και ένα σωρό μπαρούφες?
εγώ αν δεις τα ποστ μου το δέχτηκα ότι ήταν κανονικό πέναλτι όμως δεν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα εσείς απλά γλιτώσατε τα έξοδα για τα κορνέ. 

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ αν είσαι ευχαριστημένος γενικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και με τον τρόπο που είστε πρώτοι καλύτερα να το καταργήσουμε το πρωτάθλημα και τραβάτε σε ένα μαγαζί που πουλά κούπες και φλιτζάνια και πάρτε μερικές δωδεκάδες θα σας έρθουν ποιο φθηνά.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι,πολυ ασχετος εισαι απο ποδοσφαιρο..δεν ασχολεισαι με το μπασκετ καλυτερα?ασε το ποδοσφαιρο και τις γκομενες για τους ανδρες..δηλαδη τι κακια εχουν οι αεκτζηδες ρε παπαριδι?ποιος φταιει για αυτο?ποιος εκλεψε τον μπαγεβιτς για να φτιαξει ομαδα?ποιος εβαλε ποντικη,δημητροπουλο και σια,να σφαξουν την αεκ,για να παρει επιτελους μια νικη το ολυμπιακακι?αν εχει καλυτερες σχεσεις με τον βαρδινογιαννη ειναι επειδη δεν ειναι καπετανιος ο τζιγκερ.ολοι θυμομαστε οσο ηταν ο καπετανιος τι γινοταν..οτι γινεται τωρα με τον κοκκαλη.και μην εισαι σιγουρη οτι θα παιξει η αεκ πλευ-οφ.ισως η δικαιοσυνη κανει το καθηκον της και αποκαταστησει τον πινακα.αλλα και παλι.εγω θα παω να πανηγυρισω με τον αστερα το πρωταθλημα.και καθηστε εσεις να κανετε την τραβεστι φιεστα σας...
έχεις ένα δίκιο τώρα που σε διαβάζω. ποια κακία?
κρίνοντας απο εσένα και 4-5 άλλους με το ίδιο μυαλό έπρεπε να προσθέσω κόμπλεξ & μαλακία τουλάχιστον.
πάντως εμμέσως με επιβεβαιώνεις γράφοντας "ποιος φταίει γι'αυτό"?
τώρα για τα υπόλοιπα κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. απάντα σαν άντρας, όχι σαν γυναικούλα που η εύκολη λύση είναι να προσβάλει
ή γράψε τα επιχειρήματά σου λοιπόν ή τράβα πλύνε κανα πιάτο. κατάλαβες "ρε παπαρίδι"?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σε τι να δώσω συγχαρητήρια? στην μη αποβολή του Νικοπολίδη? στην δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ιγγλάσιας ίσον κόκκινη? στα 3 με 4 κοψίματα σαν οφ σαιτ χωρίς να είναι των παικτών της ΑΕΛ? στον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ στο 88? και μην μου πεις για το πέναλτι που δεν έδωσε εις βάρος της ΑΕΚ και οι εικασίες από εσάς ότι αν γινόταν το 3-2 θα μας πίεζαν οι Κρήτες και ένα σωρό μπαρούφες?
εγώ αν δεις τα ποστ μου το δέχτηκα ότι ήταν κανονικό πέναλτι όμως δεν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα εσείς απλά γλιτώσατε τα έξοδα για τα κορνέ. 
Υ.Γ αν είσαι ευχαριστημένος γενικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και με τον τρόπο που είστε πρώτοι καλύτερα να το καταργήσουμε το πρωτάθλημα και τραβάτε σε ένα μαγαζί που πουλά κούπες και φλιτζάνια και πάρτε μερικές δωδεκάδες θα σας έρθουν ποιο φθηνά.
καθεσε και γραφεις,γραφεις , βριζεις , προσβαλεις , ειρωνευεσαι, γκρινιαζεις, Τοσο καιρο Ελεγες οτι ΘΕΛΕΙΣ να παρει Πρωταθλημα η αεκ , μετα το γυρισες οτι ΔΕΝ σε ενδιαφερει γιατι ειναι Στημενο......
Εισαι 55 ετων....
Στο ξαναλεω και Παλι και ειναι η Τελευταια Φορα που απανταω σε Ποστ σου.....
ΕΓΩ οταν εχασα απο την αεκ εδωσα Μπραβο και Συγχαρητιρια Υπαρχουν Αεκτζιδες να στο Πουν...
ΕΣΥ γραφεις για Διαιτησιες - Siemens-Krokous-KGB-Stazi.......
O καθενας Βγαζει τα συμπερασματα του.....
Αν τελικα το Παρει η αεκ θα ειναι ΚΑθαρο???
Αν το Παρει ο Ολυμπιακος Στημενο???
Μονα ζυγα Δικα μας .....
και εισαι 55 ετων.......

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καθεσε και γραφεις,γραφεις , βριζεις , προσβαλεις , ειρωνευεσαι, γκρινιαζεις, Τοσο καιρο Ελεγες οτι ΘΕΛΕΙΣ να παρει Πρωταθλημα η αεκ , μετα το γυρισες οτι ΔΕΝ σε ενδιαφερει γιατι ειναι Στημενο......
Εισαι 55 ετων....
Στο ξαναλεω και Παλι και ειναι η Τελευταια Φορα που απανταω σε Ποστ σου.....
ΕΓΩ οταν εχασα απο την αεκ εδωσα Μπραβο και Συγχαρητιρια Υπαρχουν Αεκτζιδες να στο Πουν...
ΕΣΥ γραφεις για Διαιτησιες - Siemens-Krokous-KGB-Stazi.......
O καθενας Βγαζει τα συμπερασματα του.....
Αν τελικα το Παρει η αεκ θα ειναι ΚΑθαρο???
Αν το Παρει ο Ολυμπιακος Στημενο???
Μονα ζυγα Δικα μας .....
και εισαι 55 ετων.......
μάλλον έχεις χάσει πολλά επεισόδια για να δεις ποια είναι η άποψη μου γενικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είπα ότι το αν το πάρει η ομάδα μου θα είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο.

ΥΓ 2 να πεις του Κρόκους να πάρει μερικά τσουβάλια φακές να ταΐζει τους λεβέντες σας να φύγει από πάνω τους η πτωμαΐνη από την αδυναμία που έχουν. 

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Θρυλε γερα παρ'το στα χαρτια!-4-

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τραγουδα μονος σου

η προσωποποιηση του γαυρου οπαδου απο καταβολης γαυρου και δωθε...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μας έχει ασπρίσει τα μαλλιά ο θρύλος φέτος. ένα ήσυχο απόγευμα να περάσουμε ρεεεεε

ρε απομεινάρια της στάζι λύστε μου μια απορία.
εκτός απο τα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που δεν σφυρίζουν για να τους σπάμε τα νεύρα, εκτός απο τα αράουτ που επίτηδες τα δίνει ανάποδα για να τους σπάμε επίσης τα νεύρα, το πέναλτυ που συζητάνε ποιο είναι?
αυτό που με 6 ριπλέι δεν έβγαλαν άκρη αν τον πάτησε ή όχι?

αστα αυτα...παλι η εποπτεια εβαλε το χερακι της στην φαση του bakayoko,αλλα αυτο δεν μας συμφερει ετσι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom