alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καταρχην Καλημερα Φιλε !!!Χριστόφορε καλημέρα θα σου απαντήσω εγώ.
1. Μετά από 4 στον Ολυμπιακό ο κόσμος δεν ήρθε γιατί απλά έχει ξενερώσει με την ομάδα.Αν εξαιρέσεις το ματς με εσάς και άλλα 2-3 ημίχρονα σε όλο το πρωτάθλημα η ομάδα δεν έχει παίξει μπάλλα.Ο κόσμος έχει βαρεθεί μεταγραφές τύπου Ασκάρατε και θέλει να δει σοβαρές επεννδύσεις από την πλευρά της διοίκησης.Φτάσαμε να ελπίζουμε στο τίτλο εξαιτίας της ανυπαρξίας των άλλων 2 και όχι λόγω της δικής μας ικανότητας.
Επίσης να μην ξεχάσω ότι ο κόσμος δε ελπίζει σε γκέλα του Ολυμπιακού.Δε νομίζω ο Κόκκαλης να είναι τόσο μαλάκας για να χάσει το πρωτάθλημα εδώ που φτάσαμε.
2. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ έίναι τόσο χάλια που στο μόνο που μπορεί να ελπίζει για να μας κόψει πόντους είναι στη δύναμη που πιθανόν να επιστρατεύσει και στη μέχρι τώρα δική μας ηττοπάθεια στα κρίσιμα ματς.Αν παρ'ελπίδα εσείς χάνεται στη Ξάνθη είμαι σίγουρος πως τα πόδια των παικτών μας,πλην του Ρίμπο,θα τρέμουν.
Μη συγκρίνεις τη Λάρισσα που είναι μια σοβαρή οργανομένη ομάδα με το Πάοκ που φέτος είναι ένα χάλι και μισό.
Σου ειχα γραψει και μια απαντηση για ενα ποστ σου Δεν ξερω αν το ειδες!!!
Λοιπον.
1. Σκεψου λιγο την Διαφορα εμεις φαγαμε Τεσσαρα απο εσας και ΓΕΜΙΣΑΜΕ το Καραισκακη και ΦΩΝΑΖΑΜΕ σαν Τρελοι 90 + Λεπτα!!!
Εσεις Ριξατε Τεσσαρα μετα απο 20 χρονια και πατε για Πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια και πηγατε ΜΟΝΟ 25.000 !!!! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!
2. Εχεις ΔΙΚΙΟ γι αυτο που λες για τον μπαοκ !!!
και Μιλαω για ΔΥΝΑΜΗ (οχι για τεχνικη) δηλαδη θα το Χτυπησουν το Παιχνιδι οπως η Λαρισσα ??? ασχετο αν το παρουν η οχι!!!
Αυτο εννοω !!!