Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χριστόφορε καλημέρα θα σου απαντήσω εγώ.
1. Μετά από 4 στον Ολυμπιακό ο κόσμος δεν ήρθε γιατί απλά έχει ξενερώσει με την ομάδα.Αν εξαιρέσεις το ματς με εσάς και άλλα 2-3 ημίχρονα σε όλο το πρωτάθλημα η ομάδα δεν έχει παίξει μπάλλα.Ο κόσμος έχει βαρεθεί μεταγραφές τύπου Ασκάρατε και θέλει να δει σοβαρές επεννδύσεις από την πλευρά της διοίκησης.Φτάσαμε να ελπίζουμε στο τίτλο εξαιτίας της ανυπαρξίας των άλλων 2 και όχι λόγω της δικής μας ικανότητας.
Επίσης να μην ξεχάσω ότι ο κόσμος δε ελπίζει σε γκέλα του Ολυμπιακού.Δε νομίζω ο Κόκκαλης να είναι τόσο μαλάκας για να χάσει το πρωτάθλημα εδώ που φτάσαμε.
2. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ έίναι τόσο χάλια που στο μόνο που μπορεί να ελπίζει για να μας κόψει πόντους είναι στη δύναμη που πιθανόν να επιστρατεύσει και στη μέχρι τώρα δική μας ηττοπάθεια στα κρίσιμα ματς.Αν παρ'ελπίδα εσείς χάνεται στη Ξάνθη είμαι σίγουρος πως τα πόδια των παικτών μας,πλην του Ρίμπο,θα τρέμουν.
Μη συγκρίνεις τη Λάρισσα που είναι μια σοβαρή οργανομένη ομάδα με το Πάοκ που φέτος είναι ένα χάλι και μισό.
Καταρχην Καλημερα Φιλε !!!
Σου ειχα γραψει και μια απαντηση για ενα ποστ σου Δεν ξερω αν το ειδες!!!
Λοιπον.
1. Σκεψου λιγο την Διαφορα εμεις φαγαμε Τεσσαρα απο εσας και ΓΕΜΙΣΑΜΕ το Καραισκακη και ΦΩΝΑΖΑΜΕ σαν Τρελοι 90 + Λεπτα!!!
Εσεις Ριξατε Τεσσαρα μετα απο 20 χρονια και πατε για Πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια  και πηγατε ΜΟΝΟ 25.000 !!!! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!
2. Εχεις ΔΙΚΙΟ γι αυτο που λες για τον μπαοκ !!!
και Μιλαω για ΔΥΝΑΜΗ (οχι για τεχνικη) δηλαδη θα το Χτυπησουν το Παιχνιδι οπως η Λαρισσα ??? ασχετο αν το παρουν η οχι!!!
Αυτο εννοω !!!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μια που το αναφερες Φιλε Δυο πραγματα που εχω μαθει για το CAS
1. ΔΕΝ επεμβαίνει σε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ αποφάσεις αρμοδίων  εθνικών Οργάνων (όπως π.χ. η Δευτεροβάθμια επιτροπή) διότι έτσι θα τα καταργούσε
2. ΔΕΝ Δικάζει αλλά Γνωμοδοτεί.
Αυτά ....
Υπάρχει ΤΡΟΜΕΡΗ παραπληροφόρηση γυρω από το θεμα!!!!
Η γνωμοδότηση αναμένεται στις Αρχές Μαΐου .....
Σκέψου ότι για τον Μπακαγιοκο έκανε 1 χρόνο περίπου .....

Προσθετω :

1. H ΕΠΟ δεν εχει καμια υποχρεωση να λαβει υποψιν της καποια αποφαση του CAS. Αντιθετα λαμβανει υποψιν αποφασεις αλλων ομοσπονδιων για παρομοιο περιστατικο ( 3 ομαδες εχουν τιμωρηθει στην Ευρωπη)
2. Αν τελικα η Καλαμαρια πεσει κατηγορια και εχει διαφορα πανω απο 4 βαθμους απο τη θεση που σωζεται, η υποθεση δεν θα εκδικαστει καν γιατι μια ομαδα δεν μπορει να στειλει υποθεση στο CAS αν δεν εχει εννομο συμφερον και σε αυτην την περιπτωση η Καλαμαρια δεν θα εχει εννομο συμφερον.

Συμπερασμα : Πριν πει ο καθενας οτι μαλακια του κατεβαινει η ακουει απο το ραδιοφωνο, ας το ψαξει λιγο μονος του.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
προς τον προπονητη και παικτες του ολυμπιακου
την κυριακη στην ξανθη θα δωσετε ενα παιχνιδι το ποιο κρισιμο του πρωταθληματος με μια ομαδουλα επιπεδου β η γ εθνικης στο ισπανικο η γερμανικο η ιταλικο πρωταθλημα...
εχετε αποδειξει οτι μπορει να παιξετε πολυ καλυτερα και να κερδισετε στην εδρα τους τους πρωταθλητες στην α εθνικη στην γερμανια ιταλια και ισπανια...
σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να μπειτε μεσα και να λιωσετε απο το 1 λεπτο μεχρι το τελευταιο δεν υπαρχει δικαιολογια για αλλο αποτελεσμα οσο και να σας αγχωσουμε..παιξτε με παθος και για  την φανελα
σας ειδαμε με την λαρισσα σαφως καλυτερη ομαδα απο την ξανθη.. και το χαλι που παιξατε πριν μερικων καλων στιγμων... αφηστε τους παναγυρισμους περι νικης και θριαμβου στο τελευταιο λεπτο.. η λαρισσα επαιξε σαφως καλυτερα απο εσας και αδικειτε....ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΟΥΜΑ ΘΡΑΣΒΟΥΛΟΣ παιξατε οπως με την αεκ αυτη ειναι η αληθεια σερνοσαστε...
μην τολμισετε και ελθετε με ηττα η ισοπαλια απο την ξανθη εκτος και αν εχετε μερικα δοκαρια και κρινουμε οτι υπηρξε μια μεγαλη ατυχια πραμα που εγω το αποκλειω..θα φατε τα μπουγκελα και φυσικα ξυλο πραμα που εγω προσωπικα το αποδοκιμαζω...
παρακαλω τους συναγωνιστες ολυμπιακους του σαιτ να προσυπογραψουν το κειμενο...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην Καλημερα Φιλε !!!
Σου ειχα γραψει και μια απαντηση για ενα ποστ σου Δεν ξερω αν το ειδες!!!
Λοιπον.
1. Σκεψου λιγο την Διαφορα εμεις φαγαμε Τεσσαρα απο εσας και ΓΕΜΙΣΑΜΕ το Καραισκακη και ΦΩΝΑΖΑΜΕ σαν Τρελοι 90 + Λεπτα!!!
Εσεις Ριξατε Τεσσαρα μετα απο 20 χρονια και πατε για Πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια  και πηγατε ΜΟΝΟ 25.000 !!!! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!
2. Εχεις ΔΙΚΙΟ γι αυτο που λες για τον μπαοκ !!!
και Μιλαω για ΔΥΝΑΜΗ (οχι για τεχνικη) δηλαδη θα το Χτυπησουν το Παιχνιδι οπως η Λαρισσα ??? ασχετο αν το παρουν η οχι!!!
Αυτο εννοω !!!
1. Την απάντηση την είδα.Να ξέρεις ότι το έχω σαν αρχή ακόμα και στους κολλητούς μου ποτέ να μην κολλάω αμέσως μετά το ματς γιατί δεν είναι ωραίο να πειράζεις τον άλλο όταν έχει την μανούρα του.
2. Ο Πάοκ πιθανότατα θα παίξει δυνατά γιατί μέσα στην Τούμπα δεν το παίρνει να κάνει διαφορετικά.Αν όμως φάει πρώτος γκολ λογικά θα καταρεύσει γιατί τι άλλο μπορείς να περιμένεις από μια διαλλυμένη ομάδα?
3. Στο ξαναλέω εμείς μέσα μας για διάφορους λόγους δεν πολυπιστεύουμε στο τίτλο,εσάς αντίθετα η τεσσάρα σας συσπείρωσε γιατί είπατε 3 παιχνίδια έμειναν πάμε να βοηθήσουμε την ομάδα γιατί βλέπετε ότι η ομάδα σας χρειάζετε μια και αγωνιστικά δεν τραβάει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δεν συμφωνεις??δηλαδη θα χασουν απο την ξανθη και θα τους υποδεχθουμε σαν θριαμβευτες παιχτες που κλεψαν δυσεκατομμυρια απο τον κοκκαλη για την μεταγραφη τους?? διοτι περι κλοπης προκειτε...και απο εμας μερικα 100ρια για να τους βλεπουμε στο καραισκακη???????????και ρωτας γιατι?/ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
μπας και δεν εισαι ολυμπιακος??
και αφηστε τα περι ιδιαιτεροτητος του ελληνικου πρωταθληματος κλπ το πρωταθλημα ευρωπης ειναιπολυ ποιο δυσκολο και ποιο ιδιαιτερο... αυτα ειναι δικαιολογιες της χαλιμας για τους μπομπους των καφενειων.....

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Αν το παρει ο Ολυμπιακος πρεπει να αναψει μια λαμπαδα στο μποι του Μπακαγιοκο..

Επισκέπτης
δεν συμφωνεις??δηλαδη θα χασουν απο την ξανθη και θα τους υποδεχθουμε σαν θριαμβευτες παιχτες που κλεψαν δυσεκατομμυρια απο τον κοκκαλη για την μεταγραφη τους?? διοτι περι κλοπης προκειτε...και απο εμας μερικα 100ρια για να τους βλεπουμε στο καραισκακη???????????και ρωτας γιατι?/ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
μπας και δεν εισαι ολυμπιακος??
και αφηστε τα περι ιδιαιτεροτητος του ελληνικου πρωταθληματος κλπ το πρωταθλημα ευρωπης ειναιπολυ ποιο δυσκολο και ποιο ιδιαιτερο... αυτα ειναι δικαιολογιες της χαλιμας για τους μπομπους των καφενειων.....
εκανα μια ερωτηση & εβγαλες τοσα συμπερασματα για εμενα???τραγουδα μονος σου λοιπον ολυμπιακαρα μου εσυ..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μας έχει ασπρίσει τα μαλλιά ο θρύλος φέτος. ένα ήσυχο απόγευμα να περάσουμε ρεεεεε

ρε απομεινάρια της στάζι λύστε μου μια απορία.
εκτός απο τα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που δεν σφυρίζουν για να τους σπάμε τα νεύρα, εκτός απο τα αράουτ που επίτηδες τα δίνει ανάποδα για να τους σπάμε επίσης τα νεύρα, το πέναλτυ που συζητάνε ποιο είναι?
αυτό που με 6 ριπλέι δεν έβγαλαν άκρη αν τον πάτησε ή όχι?

Επισκέπτης
μας έχει ασπρίσει τα μαλλιά ο θρύλος φέτος. ένα ήσυχο απόγευμα να περάσουμε ρεεεεε

ρε απομεινάρια της στάζι λύστε μου μια απορία.
εκτός απο τα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που δεν σφυρίζουν για να τους σπάμε τα νεύρα, εκτός απο τα αράουτ που επίτηδες τα δίνει ανάποδα για να τους σπάμε επίσης τα νεύρα, το πέναλτυ που συζητάνε ποιο είναι?
αυτό που με 6 ριπλέι δεν έβγαλαν άκρη αν τον πάτησε ή όχι?
καλησπερα πετσινε πρακτορισκε..
ασε ρε τις κλαψομουνες να εκφραστουν..
πεναλτυ ηταν & το πρωταθλημα ειναι στημενο..
[move]τζιγκερ ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ[/move]

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το γελιο της ημερας χθες ηταν οι δηλωσεις καραγκουνη...
το πως χτυπιόταν χτες για το πέναλτυ που σφύριξε μου φτάνει!
όταν βούταγες τυπάρα μου ήταν καλά? τώρα δες το ίδιο έργο αλλά ανάποδα, γιατί σε όλα γυρίζει ο τροχός  :birdman:

Επισκέπτης
Που χαθηκες βρε ? Ψαχνεις να βρεις το πουλμαν ?
Κανα κορνε να σου δανεισω ?
νατη η παπια μας..εδω την εχω & την ταιζω..
1424405317.gif
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Exω δυο αποριες ρε φιλε και θα Ηθελα να βρεθει κανας Αεκτζης να το συζητισουμε!!!
1. Μετα απο 4 Τεσσαρα στον Ολυμπιακο γιατι στο Γηπεδο ηταν ΜΟΝΟ 25.000?????
2. Ο Μπαοκ την Αλλη Κυριακη θα παιξει αραγε οπως η Λαρισσα????????
πράκτορα η πουτάνα η τύχη τα έφερε και όλοι οι κολλητοί μου είναι χανούμια
ψιλοάσχετο με ότι ρωτάς αλλά επειδή είχα την κουβέντα χτες με εναν απο αυτούς και με σκάλωσες τώρα
πριν πολλά χρόνια τους είχα πει μια κουβέντα! Δύο πρέπει να κάνετε να φτιάξετε ομάδα και να χτυπάτε πρωτάθλημα
α) να φύγει ο Ηλίας (Ατματσίδης) ο ρουφιάνος που σας κάνει άνω κάτω β) να σας φύγει η κακία
μετά απο τόσα χρόνια ο ηλίας έφυγε η κακία έμεινε
και δεν τσουβαλιάζω όλους τους αεκτζήδες.
αλλά το βλέπουμε και στον πρόεδρο τους τόσα χρόνια.
πως συμπεριφέρεται με τον τζίγγερ και πως με τον σωκράτη
τους γαμάει ο διαιτητής στο μεταξύ τους ντέρμπυ, τσιμουδιά αλλά για τα κωλόχαρτα στο καραισκάκη κάνει συνέντευξη τύπου
επεισόδια στην λεωφόρο, ουδέν σχόλιο. έπεσε καπνογόνο στο καραισκάκη? άντε πάλι δηλώσεις για το πόσο πρέπει να τιμωρηθεί ο θρύλος κεκλεισμένων των θυρών (και ας έχει να παίξει ντέρμπυ στην λεωφόρο η αεκ)
ακόμα και οι μεταγραφές τι πιστεύεις? οτι τις έκανε για οικονομία (μόνο) ή ποντάρει στο οτι θα πάρει εκδίκηση ρίμπο, καφές & παπάς!
ακόμα και τώρα μετά το 44 είχαν μια ευκαιρία να τα φτιάξουν όλα απο την αρχή και όσο πάρει. αρχίδια, σα να μη πέρασε μια μέρα.
ας έχουν λυκοφιλία με τον βάζελο λοιπόν και αν τους ξαναγαμίσει στα πλειοφ πάλι ο πράκτορας κρόκους θα φταίει, το ξέρουμε το έργο

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ψιλοάσχετο με ότι ρωτάς αλλά επειδή είχα την κουβέντα χτες με εναν απο αυτούς και με σκάλωσες τώρα
πριν πολλά χρόνια τους είχα πει μια κουβέντα! Δύο πρέπει να κάνετε να φτιάξετε ομάδα και να χτυπάτε πρωτάθλημα
α) να φύγει ο Ηλίας (Ατματσίδης) ο ρουφιάνος που σας κάνει άνω κάτω β) να σας φύγει η κακία
τους γαμάει ο διαιτητής στο μεταξύ τους ντέρμπυ, τσιμουδιά αλλά για τα κωλόχαρτα στο καραισκάκη κάνει συνέντευξη τύπου
επεισόδια στην λεωφόρο, ουδέν σχόλιο. έπεσε καπνογόνο στο καραισκάκη? άντε πάλι δηλώσεις για το πόσο πρέπει να τιμωρηθεί ο θρύλος κεκλεισμένων των θυρών (και ας έχει να παίξει ντέρμπυ στην λεωφόρο η αεκ)
ακόμα και οι μεταγραφές τι πιστεύεις? οτι τις έκανε για οικονομία (μόνο) ή ποντάρει στο οτι θα πάρει εκδίκηση ρίμπο, καφές & παπάς!
ακόμα και τώρα μετά το 44 είχαν μια ευκαιρία να τα φτιάξουν όλα απο την αρχή και όσο πάρει. αρχίδια, σα να μη πέρασε μια μέρα.
ας έχουν λυκοφιλία με τον βάζελο λοιπόν και αν τους ξαναγαμίσει στα πλειοφ πάλι ο πράκτορας κρόκους θα φταίει, το ξέρουμε το έργο
Aν και δεν ειμαι Ολυμπιακος ο κιφινασ εχει καποιο δικιο  :-

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στο γκολ που φαγαμε εφταιγε αρχικα ο Αντζασ που εχασε την κεφαλια απο τον Ζουραφσκι μετα ο Ζεβλα που αφησε τον Μετιν και ο Νικοπολιδης που ηταν εκτος θεσης,αυτα οι τσατσοδημοσιογραφοι γιατι δεν τα γραφουν,την φοβερη κατεβασια του Λεοναρντο στο γκολ του Μητρογλου την ξεχασαν,παλι εβγαλαν κορυφαιο τον Τζολε....,και οσο αφορα τον Κλειτον(Μποτος μανατζερ) ποιος προπονητης τον διαλεξε για να γινει η μεταγραφη,παλι μταγραφες επιπεδου Σικοφ-Κυριακου-Λεοζινιο θα κανουμε.....
Ο Κλειτον μπορει να βγει παικταρας αλλα ποιος προπονητης τον διαλεξε????

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
προς τον προπονητη και παικτες του ολυμπιακου
την κυριακη στην ξανθη θα δωσετε ενα παιχνιδι το ποιο κρισιμο του πρωταθληματος με μια ομαδουλα επιπεδου β η γ εθνικης στο ισπανικο η γερμανικο η ιταλικο πρωταθλημα...
εχετε αποδειξει οτι μπορει να παιξετε πολυ καλυτερα και να κερδισετε στην εδρα τους τους πρωταθλητες στην α εθνικη στην γερμανια ιταλια και ισπανια...
σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να μπειτε μεσα και να λιωσετε απο το 1 λεπτο μεχρι το τελευταιο δεν υπαρχει δικαιολογια για αλλο αποτελεσμα οσο και να σας αγχωσουμε..παιξτε με παθος και για  την φανελα
σας ειδαμε με την λαρισσα σαφως καλυτερη ομαδα απο την ξανθη.. και το χαλι που παιξατε πριν μερικων καλων στιγμων... αφηστε τους παναγυρισμους περι νικης και θριαμβου στο τελευταιο λεπτο.. η λαρισσα επαιξε σαφως καλυτερα απο εσας και αδικειτε....ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΟΥΜΑ ΘΡΑΣΒΟΥΛΟΣ παιξατε οπως με την αεκ αυτη ειναι η αληθεια σερνοσαστε...
μην τολμισετε και ελθετε με ηττα η ισοπαλια απο την ξανθη εκτος και αν εχετε μερικα δοκαρια και κρινουμε οτι υπηρξε μια μεγαλη ατυχια πραμα που εγω το αποκλειω..θα φατε τα μπουγκελα και φυσικα ξυλο πραμα που εγω προσωπικα το αποδοκιμαζω...
παρακαλω τους συναγωνιστες ολυμπιακους του σαιτ να προσυπογραψουν το κειμενο...
prepei na einai kapios poli malakas gia na theorei omada to olympiakaki..

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε φιλαρακι,πολυ ασχετος εισαι απο ποδοσφαιρο..δεν ασχολεισαι με το μπασκετ καλυτερα?ασε το ποδοσφαιρο και τις γκομενες για τους ανδρες..δηλαδη τι κακια εχουν οι αεκτζηδες ρε παπαριδι?ποιος φταιει για αυτο?ποιος εκλεψε τον μπαγεβιτς για να φτιαξει ομαδα?ποιος εβαλε ποντικη,δημητροπουλο και σια,να σφαξουν την αεκ,για να παρει επιτελους μια νικη το ολυμπιακακι?αν εχει καλυτερες σχεσεις με τον βαρδινογιαννη ειναι επειδη δεν ειναι καπετανιος ο τζιγκερ.ολοι θυμομαστε οσο ηταν ο καπετανιος τι γινοταν..οτι γινεται τωρα με τον κοκκαλη.και μην εισαι σιγουρη οτι θα παιξει η αεκ πλευ-οφ.ισως η δικαιοσυνη κανει το καθηκον της και αποκαταστησει τον πινακα.αλλα και παλι.εγω θα παω να πανηγυρισω με τον αστερα το πρωταθλημα.και καθηστε εσεις να κανετε την τραβεστι φιεστα σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom