Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καθεσε και γραφεις,γραφεις , βριζεις , προσβαλεις , ειρωνευεσαι, γκρινιαζεις, Τοσο καιρο Ελεγες οτι ΘΕΛΕΙΣ να παρει Πρωταθλημα η αεκ , μετα το γυρισες οτι ΔΕΝ σε ενδιαφερει γιατι ειναι Στημενο......
Εισαι 55 ετων....
Στο ξαναλεω και Παλι και ειναι η Τελευταια Φορα που απανταω σε Ποστ σου.....
ΕΓΩ οταν εχασα απο την αεκ εδωσα Μπραβο και Συγχαρητιρια Υπαρχουν Αεκτζιδες να στο Πουν...
ΕΣΥ γραφεις για Διαιτησιες - Siemens-Krokous-KGB-Stazi.......
O καθενας Βγαζει τα συμπερασματα του.....
Αν τελικα το Παρει η αεκ θα ειναι ΚΑθαρο???
Αν το Παρει ο Ολυμπιακος Στημενο???
Μονα ζυγα Δικα μας .....
και εισαι 55 ετων.......
να απαντήσω και σε μερικά άλλα που θέτεις εδώ ότι ειρωνεύομαι γκρινιάζω και τόσα άλλα για Κρόκους και λοιπά ε βρε αδελφέ πως να μην ειρωνεύομαι μερικούς όταν βλέπω ότι πάνω από οτιδήποτε άλλο στην ζωή τους έχουν τον ΟΣΦΠ και αυτούς που τον διοικούν.
όταν αντί να υπάρχει η απαίτηση να υπάρχει ένα ποδόσφαιρο που να είναι ποδόσφαιρο και όχι ένα τουρλουμπούκι σκοπιμότητας που πάνω απ όλα υπάρχει ένας αλαζόνας πρόεδρος που σας βλέπει σαν ένα ιδιωτικό στρατό στην υπηρεσία της τσέπης του αλλά και αυτών που αυτός υπηρετεί τι θέλεις να πω? όταν εσύ χειροκροτάς    ανθρώπους που η ύπαρξη τους σε όλο το κοινωνικό φάσμα του τόπου δεν είναι τίποτε άλλο από το ότι τέτοιοι άνθρωποι επιφυλάσσουν στα ίδια σου τα παιδιά ένα μαύρο μέλλον.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Ο Ελβις εχει δικιο σε πολλα . ήθελε η λαρισα χτεσ να κερδίσει; απορια! Είναι τυχαια ομαδα η Λαρισα; Θα έχανε ευκολα; Στην Ευρώπη τι έκανε; Ποσο δυσκόλεψε τους μεγάλους; Αν απαντήσεις σε αυτά  αλιτισ 70 τοτε θα δεις λιγο αλιως την κατάσταση.......ή είναι καθαρό το πρωτάθλημα ή δεν είναι > Αν ισχύει το δεύτερο τότε γιατι το θες; και πως θα το πάρεις; κοινή λογική ..........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άρχισες πάλι τις θεωρίες σου και ανακατεύεις ποδόσφαιρο, πολιτική, επιχειρείν σε έναν αχταρμά εγκεφαλικής νέκρωσης.
Το κακό με σένα είναι οτι αν κάποιος προσπαθήσει να σου απαντήσει σε ένα απο τα παραπάνω, εντέχνως θα μεταπηδήσεις στο άλλο. Αν κάνει δε καμία προσπάθεια να σου απαντήσει σε όλα μαζί ταυτοχρόνως θα σε πίασει ο γνωστός σου παροξυσμός....και σε βαρεθήκαμε πλέον.

Ευχαριστούμε αλλά απο σωτήρες, ειδικά της δικής σου γενιάς, είμαστε πλήρεις.
Και σας σιχαθήκαμε.
Κάνε μου την χάρη και μην γράψεις άλλες παπαριές, για σήμερα τουλάχιστον.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άρχισες πάλι τις θεωρίες σου και ανακατεύεις ποδόσφαιρο, πολιτική, επιχειρείν σε έναν αχταρμά εγκεφαλικής νέκρωσης.
Το κακό με σένα είναι οτι αν κάποιος προσπαθήσει να σου απαντήσει σε ένα απο τα παραπάνω, εντέχνως θα μεταπηδήσεις στο άλλο. Αν κάνει δε καμία προσπάθεια να σου απαντήσει σε όλα μαζί ταυτοχρόνως θα σε πίασει ο γνωστός σου παροξυσμός....και σε βαρεθήκαμε πλέον.

Και σας σιχαθήκαμε.
δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις τα ποστ μου και δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πεις τι θα γράφω και τι δεν θα γράφω τον φασισμό σου κράτα τον για την πάρτι σου.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ελβις εχει δικιο σε πολλα . ήθελε η λαρισα χτεσ να κερδίσει; απορια! Είναι τυχαια ομαδα η Λαρισα; Θα έχανε ευκολα; Στην Ευρώπη τι έκανε; Ποσο δυσκόλεψε τους μεγάλους; Αν απαντήσεις σε αυτά  αλιτισ 70 τοτε θα δεις λιγο αλιως την κατάσταση.......ή είναι καθαρό το πρωτάθλημα ή δεν είναι > Αν ισχύει το δεύτερο τότε γιατι το θες; και πως θα το πάρεις; κοινή λογική ..........
όταν λες Λάρισα τι εννοείς? την ομάδα (ποδοσφαιριστές) την διοίκηση? η τον φίλαθλο κόσμο της?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάθε να διαβάζεις, δεν σου επιβάλλω.
Σου ζητώ να μου κάνεις μια χάρη.
Πολύ ασχολήθηκα πάλι μαζί σου.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Ο κόσμος παιζει μπάλα;;;;;;;;;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Και σας σιχαθήκαμε.
Δηλαδή για να επιτρέψετε να γραφτεί κάτι σ' αυτό το θρεντ είναι να λιβανίζει το θρύλο και τον Κόκκαλη, έτσι;
Όπως κάνετε το 99% των γάβρων του σάϊτ. Και μάλιστα με γλύψιμο εμετικό.
Και μετά μιλάτε και για εγκεφαλική νέκρωση.    :jerking: :jerking: :jerking:   

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μάθε να διαβάζεις, δεν σου επιβάλλω.
Σου ζητώ να μου κάνεις μια χάρη.
Πολύ ασχολήθηκα πάλι μαζί σου.
εγώ δεν σου επιβάλω να διαβάζεις αυτά που γράφω και στο κάτω κάτω δεν είμαι χθεσινός για να με μάθεις αν δεν γουστάρεις τότε ΑΛΕ...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το απόγευμα σε περίμενα, τώρα μου ήρθες????
Μάθε να διαβάζεις και εσυ αγαπητέ μας Φέθρυ.

Και τότε θα δείς διάφορα πόστ που τα χώνουν στον Κόκκαλη, γράφουν για ορισμένες απο τις βρωμιές μας, φυσικά αναφέρουν τα αγωνιστικά μας χάλια και πολλά άλλα.
Μόνο που δεν τα έχουν γράψει οι "αλλόθρησκοι"  :2funny: :2funny: :2funny: αλλά εμείς οι ίδιοι, οι "πράκτορες"  :rockon: :rockon: :rockon:

Κράτα το  :jerking: :jerking: :jerking: για τον εαυτό σου.
Φιλικά...........για την ώρα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το απόγευμα σε περίμενα, τώρα μου ήρθες????
Μάθε να διαβάζεις και εσυ αγαπητέ μας Φέθρυ.

Και τότε θα δείς διάφορα πόστ που τα χώνουν στον Κόκκαλη, γράφουν για ορισμένες απο τις βρωμιές μας, φυσικά αναφέρουν τα αγωνιστικά μας χάλια και πολλά άλλα.
Μόνο που δεν τα έχουν γράψει οι "αλλόθρησκοι"  :2funny: :2funny: :2funny: αλλά εμείς οι ίδιοι, οι "πράκτορες"  :rockon: :rockon: :rockon:

Κράτα το  :jerking: :jerking: :jerking: για τον εαυτό σου.
Φιλικά...........για την ώρα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.
Ο Βάσος συνήθως γράφει κάτι τέτοια.
Και είδα πόσο τα εκτιμάτε.
Άσε, μη φας, έχουμε γλάρο!        :jerking:

ΥΓ. "Ορισμένες απο τις βρωμιές σας"; Ώστε κάνει και ο θρύλος βρωμιές; Δεν είναι η Μητέρα Τερέζα του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έλα όμως που ο Βάσος είναι βάζελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλοπροαίρετα στο γράφω, ανάμεσα στα μπινελίκια θα δείς και τις απόψεις μας για τα χάλια μας.
Δεν περιμένουμε ούτε απο εσένα, ούτε απο κανένα άλλο, να μας τα υποδείξετε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έλα όμως που ο Βάσος είναι βάζελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλοπροαίρετα στο γράφω, ανάμεσα στα μπινελίκια θα δείς και τις απόψεις μας για τα χάλια μας.
Δεν περιμένουμε ούτε απο εσένα, ούτε απο κανένα άλλο, να μας τα υποδείξετε.
Επειδή το λες εσύ είναι βάζελος ο Βάσος;
Η μήπως επειδή λέει αυτά που δεν επιτρέπεται να λέει ένας γάβρος;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή το λες εσύ είναι βάζελος ο Βάσος;
Η μήπως επειδή λέει αυτά που δεν επιτρέπεται να λέει ένας γάβρος;
τι κάθεσαι και ασχολείσαι με της καθαρίστριες των wc του κρόκους τώρα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καθένας μπορεί να γράφει οτι του κατέβει.
Κανείς δεν του λέει οχι.
Αλλά όταν αρχίζει τις κωλοτούμπες στα γραφόμενα του..............είναι βάζελος   ;) ;):2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καθένας μπορεί να γράφει οτι του κατέβει.
Κανείς δεν του λέει οχι.
Αλλά όταν αρχίζει τις κωλοτούμπες στα γραφόμενα του..............είναι βάζελος  ;) ;):2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπικό επιχείρημα γάβρου.
Και δείγμα εξαιρετικής νοημοσύνης.
Εύγε!          :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αστα αυτα...παλι η εποπτεια εβαλε το χερακι της στην φαση του bakayoko,αλλα αυτο δεν μας συμφερει ετσι?
εσύ ο αντικειμενικός φίλαθλος και μετά γαύρος στέκεσαι σε μια φάση οφσάιντ?
ωραίος, όλο και καλύτερα το πας. δεν σε θυμάμαι να είσαι το ίδιο καυστικός όταν ακύρωναν γκολ του ολυμπιακού.
αλλά ξέχασα σε τέτοιες περιπτώσεις "ο άχρηστος λεντέσμα ο γέρος στολτίδης και ο άμπαλος τοροσίδης"

όταν μάθεις να μην κάνεις γαργάρα ότι ρωτάω και αντι απάντησης να μου το γυρνάς στην προπονητική & στη θεωρία ίσως ξανακουβεντιάσουμε.
όπως και τότε έτσι και τώρα σου επαναλαμβάνω το "αυτο δεν μας συμφερει ετσι?" κράτα το για εσένα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Να ΄σαι καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφού επιμένεις να αυνανίζεσαι δημοσίως ας σταματήσουμε για την ώρα.
Όταν εκτονωθείς ξαναπέρνα  ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να ΄σαι καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφού επιμένεις να αυνανίζεσαι δημοσίως ας σταματήσουμε για την ώρα.
Όταν εκτονωθείς ξαναπέρνα  ;)

Εσύ το κάνεις, με τα γραπτά σου, που δείχνουν μόνο εμπάθεια, αλλά και γλύψιμο προς τον ισχυρό Κόκκαλη.
Δεν σε διαβάζουν μόνο γάβροι, ξέρεις, σε διαβάζουν και κανονικοί άνθρωποι!
Αν σ' αρέσει να εκτίθεσαι έτσι μαλακωδώς, γιορ πρόμπλεμ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom