Επισκέπτης
επισης πετσινε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕ υπαλληλε..καλημερα πρακτορες και καλη βδομαδα...ενα θα πω...ουφ......και ολοι ταβλα...
επισης πετσινε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕ υπαλληλε..καλημερα πρακτορες και καλη βδομαδα...ενα θα πω...ουφ......και ολοι ταβλα...
απορώ πως μιλάνε οι γαύροι με τέτοιο μπούκωμα ρουφοκαβλέτας.τα νερά της ΤΣΣΚΑ πήραν εκδίκηση...
καλημερα τρομοκρατη υπαλληλε..τι αμορφωσια ειναι αυτη ρε???Μπαοκ ειναι το σωστο..Kαλημερα σε ολους τους πρακτορες.
Τα εχουμε πει δεν γουσταρουμε την μπαλα που παιζουμε ουτε το οτι θα παρουμε αλλο ενα πρωταθλημα, ενα πανω ενα κατω δεν μας λεει τιποτα, αυτο που γουσταρουμε ειναι το κλαμα τον πρωταθλητων της 1,2,3,4 αγωνιστηκης.
Παρτε το ρε αχρηστοι μηπως και γλιτοσουμε απο την κλαψομουνιαση σας, αλλα ακομα και ενα πρωταθλημα να περνεται καθε 14 χρονια παλι αεκακι θα εισαστε ρουφιανοι.
Παοκ της αθηνας εχεται καταντηση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Θα κερασουμε ψαρακι φρεσκοτατο κατευθειαν απο την θαλασσα θα το ψαρεψουν μονοι τους. ;)καλημερα τρομοκρατη υπαλληλε..τι αμορφωσια ειναι αυτη ρε???Μπαοκ ειναι το σωστο..
Υ.Γ την πεμτη να προσεχεις γιατι θα κιτρινισει ο πειραιας.. ;)
Μου αρέσει όταν το παίζεις χουλιγκάνος!Θα κερασουμε ψαρακι φρεσκοτατο κατευθειαν απο την θαλασσα θα το ψαρεψουν μονοι τους. ;)
Μικροι ψαραδες ετοιμοι;
Αμα ο ανθρωπος ειναι επιστημονας δεν την ξεχναει την τεχνη του οσο και αν μεγαλωση.Μου αρέσει όταν το παίζεις χουλιγκάνος!
εχει ψαρια στο μικρολιμανο???καλου κακου παντως φερε & κανα σωσιβιο για τις πουτανιτσες μας..Θα κερασουμε ψαρακι φρεσκοτατο κατευθειαν απο την θαλασσα θα το ψαρεψουν μονοι τους. ;)
Μικροι ψαραδες ετοιμοι;
καλημερα τρισμεγιστε τρομοκρατη..εχουν γλυκαθει απο την πουτσα του ΘΡΥΛΟΥ & ολο εδω τριγυρνανε..τι να πεις για την τρελλα της αλληνης???καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....
βλεπω οι γνωστες πουτανες κανουν τις εμφανισεις τους ανα τακτα χρονικα διαστηματα....
ευτυχως εχω χρονο αυτον τον καιρο κ θα περναμε καλα πουτανακια μου....