Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ποια μαλακια σας ρε φιλε?αυτη ειναι η ομαδα σου δεν το εχεις καταλαβει?για 8 γκολ εισαστε απο την αεκ.αυτη ειναι η διαφορα επιπεδου των 2 ομαδων.ποτε εχει παιξει μπαλα το ολυμπιακακι?στο τσαμπιονς λιγκ ταμπουρωμα πισω και βοηθα παναγια ητανε.

Ουφ ρε φιλαράκο , έχεις καταντήσει γραφικός ... τράβα στο δικό σας θρεντ να κλάψετε όλοι μαζί παρέα.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ουφ ρε φιλαράκο , έχεις καταντήσει γραφικός ... τράβα στο δικό σας θρεντ να κλάψετε όλοι μαζί παρέα.
εσυ ομως εισαι μεσα στο θρεντ της αεκ και κοροιδευεις..αλλα εσυ δεν εισαι γραφικος ετσι?οσο για το φιλο που λεει για το αρθρο 44..ξερει τι ηταν?ξερει τι εγινε?ξερει τι πληρωνει η αεκ?δεν ξερει..και για πες μας φιλε μου..με τον κοσσκωτα τι εγινε?που ειναι τα 40 δις,που κλαπηκαν απο τον ελληνικο λαο για να κανει μεταγραφες το ολυμπιακακι?

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
στο ματσακι με σας οχι απλα σερνοταν αλλα ηταν τραγικος.
Φετος δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιζει ο Ολυμπιακος αλλα στο Τσαμπιονς Λιγκ εσυ εφαγες 4 απο τη Σεβιλλη και πανηγυριζες''για το ποδοσφαιρο''.
Πορεια δεν περασες καν στον επομενο γυρο.
Αν κοζαρεις και βλεπεις μπαλα ειδες πως επαιζε στην Ευρωπη φετος ο Θρυλος.
Αραξε ομαδα του αρθρου 44 με το γηπεδο στη χωματερη Λιοσιων
ενω στον πρωτο γυρο,ησουν καλυτερος ε?για πες?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εσυ ομως εισαι μεσα στο θρεντ της αεκ και κοροιδευεις..αλλα εσυ δεν εισαι γραφικος ετσι?οσο για το φιλο που λεει για το αρθρο 44..ξερει τι ηταν?ξερει τι εγινε?ξερει τι πληρωνει η αεκ?δεν ξερει..και για πες μας φιλε μου..με τον κοσσκωτα τι εγινε?που ειναι τα 40 δις,που κλαπηκαν απο τον ελληνικο λαο για να κανει μεταγραφες το ολυμπιακακι?
τα πληρωσε ο σοκρατες ασχετε.
αντε κλαψε με το ντεμη τωρα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
εσυ ομως εισαι μεσα στο θρεντ της αεκ και κοροιδευεις..αλλα εσυ δεν εισαι γραφικος ετσι?

Οκ έχεις δίκιο , έκανα ενα ποστ και εσύ έχεις κάνει 500 στο δικό μας... εντάξει  :jerking:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τα πληρωσε ο σοκρατες ασχετε.
αντε κλαψε με το ντεμη τωρα
τι πληρωσε ρε νουμερο????500 εκατομυρια ηταν η ριθμιση,απο τα 40 δις!!!και ακομη πληρωνει με δοσεις!!αντε,το 2009 ξεχρεωνετε ρε!!μαλακες!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τι πληρωσε ρε νουμερο????500 εκατομυρια ηταν η ριθμιση,απο τα 40 δις!!!και ακομη πληρωνει με δοσεις!!αντε,το 2009 ξεχρεωνετε ρε!!μαλακες!
αντε ρε κουραφομαγκα μηδαμινο αρχιδακι που εγινες τζαμπα μαγκας

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το γκόλ του μήτρογλου ήταν ολόκληρο πρωτάθλημα.....ας το τιμήσουν ανάλογα το παλλικάρι....ένα καλλίτερο συμβόλαιο το αξίζει νομίζω...

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οκ έχεις δίκιο , έκανα ενα ποστ και εσύ έχεις κάνει 500 στο δικό μας... εντάξει  :jerking:
ενα ποστ εκανες μονο?εισαι σιγουρος?τι κανεις εκει ρε σε αυτον τον χοντρο στο αβαταρ σου?αεκτζης ειναι?

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
το γκόλ του μήτρογλου ήταν ολόκληρο πρωτάθλημα.....ας το τιμήσουν ανάλογα το παλλικάρι....ένα καλλίτερο συμβόλαιο το αξίζει νομίζω...
και τον διαιτητη..πρεπει και αυτος να παρει διευθηντικη θεση,οπως ο ποντικης και ο δηνητροπουλος.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
και να παιζει παραπανω,ο χρονος συμμετοχης του ειναι λιγος.
Παλι καλα που ξυπνησε εστω και αργα ο Σεγκουρα και τον εβαλε εστω στο 80'

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ενα ποστ εκανες μονο?εισαι σιγουρος?τι κανεις εκει ρε σε αυτον τον χοντρο στο αβαταρ σου?αεκτζης ειναι?

Είσαι που είσαι μαλάκας , δεν ξέρεις να μετράς κιόλας ?  :idiot:
Οσο για τον χοντρό που λες , εγώ είμαι αυτός. Εχεις κανένα πρόβλημα ?

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ε ναι κάτι θα κάνουμε! Το αξίζει αλλά περισσότερο χρόνο συμμετοχής θέλει τώρα και όχι μόνο χρήμα!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Είσαι που είσαι μαλάκας , δεν ξέρεις να μετράς κιόλας ?  :idiot:
Οσο για τον χοντρό που λες , εγώ είμαι αυτός. Εχεις κανένα πρόβλημα ?
δεν ειμαι gay-ρος πως με λες μαλακα?α εσυ εισαι?ωραια βυζια εχεις.τι κανεις στον μουστακια??

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο γαύρος μπορεί να παίζει άθλια μπάλλα (στην Ελλάδα), μπορεί να φαίνεται ότι έχει και λίγη κωλοφαρδία, αλλά έχει χώσει χρήμα και οι παίκτες του τις λίγες ευκαιρίες που κάνουν τις ΧΩΝΟΥΝ στα δίχτυα...Ενώ οι άλλοι (βλέπε βάζελος στο Καραϊσκάκη) τις πετάνε στα περιστέρια...Είναι κι αυτό μια ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που έχουν κάποιοι στο γαύρο (πχ Κοβάσεβιτς) ενώ σε άλλες ομάδες δεν την έχουν ... Οπότε, επαναπροσδιορίζουμε τον όρο "κωλοφαρδία" και βλέπουμε ότι μπορεί και να μην είναι τόσο κωλοφαρδία :boobies:

Επισκέπτης
αυτο ειναι σωστο
αυτο ειναι σωστο
πρωταθλημα & κυπελλο
στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟ

καλημερα & καλη εβδομαδα πετσινοι πρακτορες..

& το κλαμα επιπτε στρειτ θρου..

κλαψτε πουτανιτσες μου..

[size=15pt]κλαμααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..[/size]
[size=15pt]πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..[/size]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα πρακτορες και καλη βδομαδα...ενα θα πω...ουφ......και ολοι ταβλα... :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η γνωστή πουτανοομάδα...η γνωστή ιστορία

Συνημμένα