Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μωρε οτι και να γραψει κανεις θα το βλεπεις υπο το πρισμα της αρρωστημενης τυφλαμαρας που σε δερνει,οποτε δεν εχει νοημα οτι και να σου πει κανεις εσυ θα βλεπεις οτι ο ολυμπιακος ειναι γαμω τις ομαδες και παιζει μπαλλαρα...
ειδες κανεναν εδω μεσα να λεει οτι παιξαμε μπαλαρα ??? ειδες κανενα να πανηγυριζει επειδη κερδισε τη λαρισα ???
εγω γουσταρω τρελα που κερδισα στο τελος μονο κ μονο για την πικρα που τρωνε ΟΛΟΙ οι αλλοι...
ναι,σκατα ημασταν....ομως σκατα ηταν κ ο βαζελος κ το αεκακι σε πολλους αγωνες που πηραν....οποτε ναι,θα τους κατουραω αιωνια....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μωρε οτι και να γραψει κανεις θα το βλεπεις υπο το πρισμα της αρρωστημενης τυφλαμαρας που σε δερνει,οποτε δεν εχει νοημα οτι και να σου πει κανεις [size=16pt]εσυ θα βλεπεις οτι ο ολυμπιακος ειναι γαμω τις ομαδες και παιζει μπαλλαρα[/size]...
Σίγουρα δεν έπαιξε, και σήμερα, μπαλλάρα αλλά είσαι βέβαιος ότι είδαμε τον ίδιο αγώνα????

Επισκέπτης
ελπιζω να σε αφησουν και με αυτο το νικ να ποσταρεις γιατι φαινεται οτι το εχεις αναγκη πολυ για καποιο λογο που μονο εσυ ξερεις..
θες μηπως να θυμηθω τα δικα σου ??? ξερεις επι εποχης 3ων nicknames κλπ....
ασε...δεν εχω προβλημα...εχω ξεκαθαρισει τη θεση μου στους μοντ....οπως βλεπεις ποσταρω μονος μου σαν μακλειν...εχω πει ποιος ειμαι....κ τελος...γουσταρω να γελαω μαζι σου...κ με τους υπολοιπους φτωχομπινεδες...που νομιζουν οτι κατεκτησαν τα στριπ....
οσο για τον θρυλο.....δεν μπαινω καν στον κοπο συζητησης....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειδες κανεναν εδω μεσα να λεει οτι παιξαμε μπαλαρα ??? ειδες κανενα να πανηγυριζει επειδη κερδισε τη λαρισα ???
εγω γουσταρω τρελα που κερδισα στο τελος μονο κ μονο για την πικρα που τρωνε ΟΛΟΙ οι αλλοι...
ναι,σκατα ημασταν....ομως σκατα ηταν κ ο βαζελος κ το αεκακι σε πολλους αγωνες που πηραν....οποτε ναι,θα τους κατουραω αιωνια....

και εσυ πανηγυριζεις για αυτο,ε?ε..ρε...αρρωστια...ειπαμε να εχουμε μια αρρωστια τα στριπ,δευτερη δεν μας παιρνει γιατι θα γυρισει σε μας η αρρωστια....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε την αεκ ... μέχρι το 90' ήταν πρωταθλήτρια.... όπως ήταν στην 6η αγωνιστική ...τελικά δεν βάζουν μυαλό  :2funny: :2funny:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ασε...δεν εχω προβλημα...εχω ξεκαθαρισει τη θεση μου στους μοντ....οπως βλεπεις ποσταρω μονος μου σαν μακλειν...εχω πει ποιος ειμαι....κ τελος...γουσταρω να γελαω μαζι σου...κ με τους υπολοιπους φτωχομπινεδες...που νομιζουν οτι κατεκτησαν τα στριπ....
τι να μπεις ρε φιλε,οι παιχτες που εχεις αν δεν φοραγαν την κοκκινη φανελα που φορανε στα μπουρδελλα,ουτε στην β εθνικη δεν θα στεκονταν.

Επισκέπτης
και εσυ πανηγυριζεις για αυτο,ε?ε..ρε...αρρωστια...ειπαμε να εχουμε μια αρρωστια τα στριπ,δευτερη δεν μας παιρνει γιατι θα γυρισει σε μας η αρρωστια....
εγω δεν εχω καμια αρρωστια....ελεγχω απολυτα αυτα που γουσταρω κ αυτα που πραττω...ουτε με χρεωνουν...ουτε με προβληματιζουν...
ολα ειναι για την πλακα κ τον χαβαλε....περα απ'τη δουλεια μου τιποτα αλλο δεν μ'απασχολει...κ ειδικα η κοινη γνωμη την οποια γραφω στα μεγαλα ή στα μικρα μου αρχιδια....στα στριπ δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...οπως κ φιλαθλοι/οπαδοι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε την αεκ ... μέχρι το 90' ήταν πρωταθλήτρια.... όπως ήταν στην 6η αγωνιστική ...τελικά δεν βάζουν μυαλό  :2funny: :2funny:
φιλε πρωταθλητρια η αεκαρα ειναι ετσι και αλιως.παρτε το στα χαρτια,με κλεμενους βαθμους,με πετσινα πεναλτυ,παρτε το οπως το περνετε,αλλα την τεσσαρα δεν θα την ξεγραψετε ποτε.παντα θα νιωθετε ενα σφιξιμο στον κωλο..

Επισκέπτης
φιλε πρωταθλητρια η αεκαρα ειναι ετσι και αλιως.παρτε το στα χαρτια,με κλεμενους βαθμους,με πετσινα πεναλτυ,παρτε το οπως το περνετε,αλλα την τεσσαρα δεν θα την ξεγραψετε ποτε.παντα θα νιωθετε ενα σφιξιμο στον κωλο..

μαλλον ξεχνας γρηγορα αυτα που τοσα χρονια εχεις μαζεψει...ετσι ???

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

τι να μπεις ρε φιλε,οι παιχτες που εχεις αν δεν φοραγαν την κοκκινη φανελα που φορανε στα μπουρδελλα,ουτε στην β εθνικη δεν θα στεκονταν.
τι να μπω ??? ασε,θα βγω το βραδυ...που να μπαινω τωρα....σου ειπα μωρη τουρκαλα δε σε γαμαω σημερα κ ουτε χαρτομαντηλα εχω....τραβα γαμησου παραδιπλα... :idiot:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μαλιστα...κατεκτησαν τα στριπ....ρε δεν πας σε κανα γιατρο να σε κοιταξει?σοβαρα τωρα παιζει να χεις προβλημα.Δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε κολοχάνουμα άντε στο δικό σας θρεντ να κλάψετε όλοι μαζί.Ξεχάσατε ότι βγήκε ο προεδράκος σας και έκλαιγε ότι έκανα λάθη,εγώ φταίω κλπ κλπ?Και τώρα πάτε για πρωτάθλημα ρε κακόμοιρα

Συνημμένα

• DIKEFALOS_b.jpg
    DIKEFALOS_b.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
μαλιστα...κατεκτησαν τα στριπ....ρε δεν πας σε κανα γιατρο να σε κοιταξει?σοβαρα τωρα παιζει να χεις προβλημα.Δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις.
μα ειμαι αρρωστος....εχω ομως χρονια παθηση...δεν αντεχω τους μαλακες κ τους τιποτενιους....
οταν μιλανε τους νιωθω σα να κλανουν....οποτε καλυτερα βουλωσε το ή μην απευθυνεσαι σ'εμενα..(αφου εσυ ξεκινησες ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!!!!
τραβα ξεπληρωσε τα δανεια κ μετα ελα να μας μιλησεις...ανθρωπε της σειρας...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΒΛΑΚΑΚΟ....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μα ειμαι αρρωστος....εχω ομως χρονια παθηση...δεν αντεχω τους μαλακες κ τους τιποτενιους....
οταν μιλανε τους νιωθω σα να κλανουν....οποτε καλυτερα βουλωσε το ή μην απευθυνεσαι σ'εμενα..(αφου εσυ ξεκινησες ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!!!!
τραβα ξεπληρωσε τα δανεια κ μετα ελα να μας μιλησεις...ανθρωπε της σειρας...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΒΛΑΚΑΚΟ....
αφου ρε δεν αντεχεις τους μαλακες και τους τιποτενιους...πως στο διαολο αντεχεις τον εαυτο σου?θα επρεπε να ειχες αυτοκτονησει..ενσταση..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Βέβαια σήμερα άλλος το χρειάστηκε το πεναλτάκι , έτσι ?
Περαστικά.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αφου ρε δεν αντεχεις τους μαλακες και τους τιποτενιους...πως στο διαολο αντεχεις τον εαυτο σου?θα επρεπε να ειχες αυτοκτονησει..ενσταση..
σε καναμε εσενα και το Ριμπο σου τζαμπα μαγκα απο τη μαλακια μας και συ πιστεψες οτι εγινες ομαδα.
Παλι καλα που ξυπνησε ο Σεγκουρα και εβαλε το Μητρογλου που επρεπε να ειναι μεσα πολυ ωρα.
Το παλλικαρι μυριζει το γκολ παντα

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
σε καναμε εσενα και το Ριμπο σου τζαμπα μαγκα απο τη μαλακια μας και συ πιστεψες οτι εγινες ομαδα.
Παλι καλα που ξυπνησε ο Σεγκουρα και εβαλε το Μητρογλου που επρεπε να ειναι μεσα πολυ ωρα.
Το παλλικαρι μυριζει το γκολ παντα
ποια μαλακια σας ρε φιλε?αυτη ειναι η ομαδα σου δεν το εχεις καταλαβει?για 8 γκολ εισαστε απο την αεκ.αυτη ειναι η διαφορα επιπεδου των 2 ομαδων.ποτε εχει παιξει μπαλα το ολυμπιακακι?στο τσαμπιονς λιγκ ταμπουρωμα πισω και βοηθα παναγια ητανε.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ποια μαλακια σας ρε φιλε?αυτη ειναι η ομαδα σου δεν το εχεις καταλαβει?για 8 γκολ εισαστε απο την αεκ.αυτη ειναι η διαφορα επιπεδου των 2 ομαδων.ποτε εχει παιξει μπαλα το ολυμπιακακι?στο τσαμπιονς λιγκ ταμπουρωμα πισω και βοηθα παναγια ητανε.
στο ματσακι με σας οχι απλα σερνοταν αλλα ηταν τραγικος.
Φετος δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιζει ο Ολυμπιακος αλλα στο Τσαμπιονς Λιγκ εσυ εφαγες 4 απο τη Σεβιλλη και πανηγυριζες''για το ποδοσφαιρο''.
Πορεια δεν περασες καν στον επομενο γυρο.
Αν κοζαρεις και βλεπεις μπαλα ειδες πως επαιζε στην Ευρωπη φετος ο Θρυλος.
Αραξε ομαδα του αρθρου 44 με το γηπεδο στη χωματερη Λιοσιων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom