Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Grtraveli μου,
σε βλέπω ολίγον τι ευέξαπτο σήμερα.
Άστο, μην ασχοληθείς για μερικές μέρες και θα σου περάσει.....
φιλε μου τι να σου πω...η ομαδα σου ειναι για 4 γκολ απο οποιαδηποτε ομαδα της ελλαδος..και η πλακα ειναι οτι χαιρεστε οταν σας τα δινουν...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως εγώ τόχω πει ότι θα το πάρετε εδώ και κοντά 2 μήνες...και σε εποχή που είσασταν 2οι..δείτε παλαιότερα ποστ...οπότε μέσα έπεσα..

γιατι?πιστευεις οτι θα παραιτηθει η οικογενεια απο τον βαζελο?καλα πλακα μας κανεις ρε ταλε?
δεν θα παραιτηθεί..θα αναγκαστεί να πουλήσει ή θα χώσει λεφτά και θα ξεκαθαρισει την βρώμα...άλλο δρόμο πια δεν έχει....

Επισκέπτης
φιλε μου τι να σου πω...η ομαδα σου ειναι για 4 γκολ απο οποιαδηποτε ομαδα της ελλαδος..και η πλακα ειναι οτι χαιρεστε οταν σας τα δινουν...

σκασε και ρουφα πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

νυχτωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
πάντως εγώ τόχω πει ότι θα το πάρετε εδώ και κοντά 2 μήνες...και σε εποχή που είσασταν 2οι..δείτε παλαιότερα ποστ...οπότε μέσα έπεσα..

μην αλλαζεις αποψη ομως στα τραβελοθρεντ σας...να παραμενεις σταθερος...κατα τ'αλλα φοβερη νικη η σημερινη!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάλλον που δεν είδες ολόκληρο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Πίστεψε με λοιπόν σε αυτό που σου γράφω....
Άστο και θα σου περάσει σε λίγες μέρες.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
mc γαμα τους το μουνι της ....

hello bro !!!!!!!

Επισκέπτης
ρε μην τους απαντας....τι δουλεια κανω εγω εδω ???????

ασε τους πελατες.................

την αλλη κυριακη ολοι ξανθη θα γινουν...............

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είπαμε....

[move][size=16pt]ΘΕΟΥ παρόντος, πάσα αρχή.......[/size][/move]

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΡΥΛΕ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΥΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βαζελοχανουμάκια πρωτάθλημα θα πάρετε μόνο στον ύπνο σας γιατί στην πραγματική ζωή πρωταθλητή θα βλέπετε πάντα τον Ολυμπιακό  :rockon: :rockon: :rockon:

Άσχετο, οι μακεδονίτικες μπουγάτσες τα παόκια τι έγινε ψόφησαν ή ακόμα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μα τι να δω?που σε ειχε πατησει η λαρισσα και εχασε απιστευτες ευκαιριες?μα πες μου ρε φιλε,σοβαρα,πιστευεις οτι ειναι ομαδα αυτο το πραγμα?4 εφαγε απο την αεκ και αν δεν τον λυπονταν θα ετρωγε αλλα 4.και να μου περασει τι φιλε μου?μεσα στο γηπεδο ποιος ειναι πρωτος?εχεις τα κοτσια να μου απαντησεις?δεν τα εχεις,ολυμπιακος εισαι.κοιτα λοιπον την πλατη της αεκαρας,και κοιτα να χαρεις με την χαρτινη πρωτια σου.θα σου περασει ομως μωρε..

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μην αλλαζεις αποψη ομως στα τραβελοθρεντ σας...να παραμενεις σταθερος...κατα τ'αλλα φοβερη νικη η σημερινη!!!

Έλα ντε άρχισαν πάλι τις κολοτούμπες  :2funny: :2funny: :2funny:

τους έχουν σπάσει τα νεύρα.....κλάαααααψτε 

Επισκέπτης
μα τι να δω?που σε ειχε πατησει η λαρισσα και εχασε απιστευτες ευκαιριες?μα πες μου ρε φιλε,σοβαρα,πιστευεις οτι ειναι ομαδα αυτο το πραγμα?4 εφαγε απο την αεκ και αν δεν τον λυπονταν θα ετρωγε αλλα 4.και να μου περασει τι φιλε μου?μεσα στο γηπεδο ποιος ειναι πρωτος?εχεις τα κοτσια να μου απαντησεις?δεν τα εχεις,ολυμπιακος εισαι.κοιτα λοιπον την πλατη της αεκαρας,και κοιτα να χαρεις με την χαρτινη πρωτια σου.θα σου περασει ομως μωρε..

εσενα σου ειπα πεσε κατω....κοτα βρωμιαρα.....η ανασταση γινεται μια φορα.....

που ησουν στις παλιες σου πουτσες ???? που ησουν τοτε που παρακαλαγες να μας κερδισει οποιοςδηποτε αντιπαλος ?

που ησουν μωρη τουρκαλα ? που ησουν μωρη που σε εχω τσιμπουκωσει κ γαμησει οθωμανικα απειρες φορες κ μου πουλας μουρη με μια εμφατικη νικη μετα απο 15 χρονια ??? που ησουν μωρη αργοπορημενη νεροκοτα ???

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Πάλι χωρίς πρωτάθλημα θα μείνει το αεκάκι, πόσα χρόνια το κυνηγάτε είπαμε;;;;

Και κλάααααμα η κυρία  :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
....άμα συνεχίσουμε έτσι, θα μας βγει η ψυχή μέχρι το τέλος... :headbang:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]MQOrJPMOW5I[/youtube]

δωστε εμφαση στο τραγουδακι του background οσοι γνωριζετε αγγλικα....οι υπολοιποι απλα απολαυστε εικονα... :2funny: :2funny: :2funny:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πάλι χωρίς πρωτάθλημα θα μείνει το αεκάκι, πόσα χρόνια το κυνηγάτε είπαμε;;;;

Και κλάααααμα η κυρία  :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε πρωτη ειναι η αεκαρα,γαμοντας παρα φυση και τεσσερις τσουχτερες φορες το κακομοιρο ολυμπιακακι.τωρα αν εσεις χαιρεστε που κλεψατε βαθμους με μια ενσταση..ε λογικο ειναι,δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι κυναιδοι απο εσας..κοιτατε την πλατη της αεκαρας ρεεεε.

Επισκέπτης
φιλε πρωτη ειναι η αεκαρα,γαμοντας παρα φυση και τεσσερις τσουχτερες φορες το κακομοιρο ολυμπιακακι.τωρα αν εσεις χαιρεστε που κλεψατε βαθμους με μια ενσταση..ε λογικο ειναι,δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι κυναιδοι απο εσας..κοιτατε την πλατη της αεκαρας ρεεεε.

[youtube=425,350]UZSSJ9i4AdM[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom