Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εσείς είστε κάθε φορά χαρτορίχτρες. Έτσι λέγανε και τα χανούμια για τον Ζωγράφο...αλλά τελικά δεν τους χάλασε η διαιτησία.
Τα ντοκουμέντα μιλάνε....ο ΟΦΗ σας....πάλι θα κάνει επίθεση στο ίδιο τέρμα με εσάς. Αλλά ως γνωστόν...θα λήξει 2-1....και θα είναι...ντέρμπι..
ti nα πουνε ρε τα χανουμια.3 γκόλ οφσαιντ εβαλαν,και του θρυλου δεν του εδωσε 3 πεναλτυ.ασε που στο μουφα πεναλτυ που εδωσε,επρεπε να αποβαλει παπασταθοπουλο,μαχο,ριβαλντο και εντινιο.α ρε παλι με την διαιτησια κερδισατε τον θρυνο..βεντουζα βεντουζα..το ρουφαει καλα το τρομπονι ο θρυνος..

Επισκέπτης
κουπα πρωτη στον μαγκα πειραιωτη..
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_61356.jpg[/img[/URL]]
αρχιστε το μετρημα αλλοθρησκοι..
[img]http://media.feed.gr/filesystem/images/20080405/low/goalnews_LARGE_t_1041_891789.JPG
ροζ πανθηρουλη παλι σε γαμησα..

«Γυαλίζει το μάτι μας από την ‘υπερκούπωση’»,τόνισε ο Χατζηθεοδώρου..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ti nα πουνε ρε τα χανουμια.3 γκόλ οφσαιντ εβαλαν,και του θρυλου δεν του εδωσε 3 πεναλτυ.ασε που στο μουφα πεναλτυ που εδωσε,επρεπε να αποβαλει παπασταθοπουλο,μαχο,ριβαλντο και εντινιο.α ρε παλι με την διαιτησια κερδισατε τον θρυνο..βεντουζα βεντουζα..το ρουφαει καλα το τρομπονι ο θρυνος..
ποιος μίλησε για τη διαιτησία από εμάς ρε παλικάρι;
τι σκάλωμα εγκεφάλου είναι αυτό;;;

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μεγαλυτερη ξεφτιλα δεν υπαρχει για τον γαυρο..να σου αποβαλουν παιχτη μπας και βαλεις γκολ να κερδισεις και εσυ να χανεις απο την λαρισσα που επρεπε να ειχε βαλει αλλα 2 γκολ..να χαιρεστε ρε το πρωταθλημα.ολοι ξερουμε οτι θα το παρετε.η ξανθη την επομενη εβδομαδα θα κατεβασει την ομαδα των νεων..τι να πω ρε πουστη..θεε μου ευχαριστω που με εχεις κανει περηφανο αεκτζη και οχι τετοιο ξεφτιλα γαυρο..γερα ρε..θα το παρετε στα χαρτια..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παράρτημα ο όφη ε?....
ενώ ο αμερόληπτος διαιατητής στο τηγάνι...κύριος....

ρεεεεε...να πιαστούμε αλλά μπρατσέτα και οι δύο και να πάμε να φουντάρουμε?....ομάδες που τις έχουμε.....

Επισκέπτης
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πετσινη βεντουζααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

να γουσταρουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

στο 96 με οφσαιντ ή πεναλτυ περιμενα κ γουσταρα να το βαλουμε

αλλα κ ετσι σας ποναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Επισκέπτης
πηρατε κεφαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ??

παρτε κ τ'αρχιδια μου τωρααααααααααααααααααααααααααααα..

τωρα μπορειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...να πα'να γαμηθειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

πελατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ξεγυρισμένη σφαλιάρα στο μελλοντικό προπονητή της αεκ , έτσι για να μάθει από τώρα ποιος είναι το αφεντικό.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πηρατε κεφαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ??

παρτε κ τ'αρχιδια μου τωρααααααααααααααααααααααααααααα..

τωρα μπορειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...να πα'να γαμηθειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

πελατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ρε μαλακα δευτερη ειναι η θρυλιτσα.

Επισκέπτης
καντε ενσταση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σπρωξτε την καλαμαρια..................σπρωξτε κ τα τυρια για πεναλτυ ανυπαρκτοοοοοοοοοοοοοοοοο

αντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

2 φιλικα μας εμειναν...................κ μετα θα σας δωσουμε το κεφαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παράρτημα ο όφη ε?....
ενώ ο αμερόληπτος διαιατητής στο τηγάνι...κύριος....

ρεεεεε...να πιαστούμε αλλά μπρατσέτα και οι δύο και να πάμε να φουντάρουμε?....ομάδες που τις έχουμε.....
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Τααααααααααααααααααααααααααααααααααάλε,
πόσα έσκασε ο Βγενόπουλος στην ΦΟΦΗ για να παίξει μπάλα μετά απο τόσα χρόνια??
Πάρτε το χαμπάρι, φίλοι βάζελοι, και του χρόνου σωφεράντζα.....

Για τα δικά μας,
αει σιχτίρ κερατάδες μου βγάλατε την μπέμπελη πάλι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μαλακας εισαι κ φαινεσαι......................

1ος ειναι μωρη καριολα.................

1οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ειναι πρωτος στα χαρια και στις πιπες..αλλα στο χορταρι..πηρε τα αρχιδια μου.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Για τα δικά μας,
αει σιχτίρ κερατάδες μου βγάλατε την μπέμπελη πάλι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ρε φιλε πλακα κανεις?ολοι ξεραμε οτι θα νικησει το ολυμπιακακι.να χασουν τα πριμ η κεδ?μεχρι αυριο θα παιζανε μεχρι να βαλει το ολυμπιακακι γκολ.

Επισκέπτης
ειναι πρωτος στα χαρια και στις πιπες..αλλα στο χορταρι..πηρε τα αρχιδια μου.

ρε αντε πεθανε παραδιπλα..................

οσο νυχτωνει,τοσο μεγαλωνει το καβλι............οποτε τρεχα για υπνο....

πελατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Για τα δικά μας,
ε..φαγώθηκες..παράρτημα και παράρτημα....3η φορά που μας την κάνει  οόφης....όσο για την σωφεράντζα....λίγα πλέον τα ψωμιά του..θυμίσου τα λόγια μου.....σε λίγο καιρό θα τα ξαναπούμε.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμενα παντως κατι μου λεει οτι η ντοπα δεν κυκλοφορησε φετος μονος στην αρση βαρων... :think:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε φιλε πλακα κανεις?ολοι ξεραμε οτι θα νικησει το ολυμπιακακι.να χασουν τα πριμ η κεδ?μεχρι αυριο θα παιζανε μεχρι να βαλει το ολυμπιακακι γκολ.
Grtraveli μου,
σε βλέπω ολίγον τι ευέξαπτο σήμερα.
Άστο, μην ασχοληθείς για μερικές μέρες και θα σου περάσει.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ε..φαγώθηκες..παράρτημα και παράρτημα....3η φορά που μας την κάνει  οόφης....όσο για την σωφεράντζα....λίγα πλέον τα ψωμιά του..θυμίσου τα λόγια μου.....σε λίγο καιρό θα τα ξαναπούμε.....

γιατι?πιστευεις οτι θα παραιτηθει η οικογενεια απο τον βαζελο?καλα πλακα μας κανεις ρε ταλε?

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Φέρτε να πιώ να ξημερωθώ, πωπωπωπω τι Μήτρογλου ήταν αυτό?

Τα κεφάλια μέσα, πελάτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom