Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα αλητηριοι πρεζακηδες τρομοκρατες

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα,μας βγαλαν την ψυχη παλι την κυριακη
αυριο εχει πολο ξερεις τι ωρα?
Δεν ξερω φιλαρακι!!!
Ναι μας εβγαλαν την Ψυχη αλλα Σκεψου τι Εγινε στο Οακα την Ωρα του Γκολ του Μητρο-γκολ!!!
θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να τους βλεπω!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξερω φιλαρακι!!!
Ναι μας εβγαλαν την Ψυχη αλλα Σκεψου τι Εγινε στο Οακα την Ωρα του Γκολ του Μητρο-γκολ!!!
θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να τους βλεπω!!!!
τους γραφω στα αρχιδια μου

στις 17:00...αλλα δεν εχουμε πολλες ελπιδες..
ευχαριστω θεε  :grin:
χθες την εβλεπα την ταινιαρα που εχεις στο αβαταρ σου

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τους γραφω στα αρχιδια μου
και εγω αλλα που και που ειναι ωραια να τους βλεπεις.....χωρις πλακα νομιζα οτι θα πεσω κατω απο την Αγωνια , αλλα κατι μου ελεγε οτι θα κερδισουμε!!!
Τον αγωνα με την ξανθη λεω να κατεβω Καραισκακη να τον Δω......Δεν ξερω αν μπορω να τον Δω σπιτι.....
χθες την εβλεπα την ταινιαρα που εχεις στο αβαταρ σου
Γαμω τις ταινιες και ΓΑΜΩ τις Ερμηνείες  του Νορτον!!!

Επισκέπτης
μαγκες αποχωρω....ηρθε η ωρα της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....

παμε δυνατα μωρη ομαδαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν κανει τπτ τεκνο μου...
γαμαει η ταινια...
επρεπε να βαλεις την ταινια φυλακες ανηλικων που λεει ο μπατσος
εγω ειμαι ο θεος :rockon: :grin: :grin: :grin:

Τον αγωνα με την ξανθη λεω να κατεβω Καραισκακη να τον Δω......Δεν ξερω αν μπορω να τον Δω σπιτι.....Γαμω τις ταινιες και ΓΑΜΩ τις Ερμηνείες  του Νορτον!!!
πες μου ωρα και καναλι που το δειχνει ισως κατεβω και εγω

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
γαμώ το σπιτάκι τους και τα pay tv τους!
έτρεχα να προλάβω πίσω σπίτι πήρα και πίτσα στρώθηκα και μετά κατάλαβα οτι τα έχει το σούπερσπορτ  :headbang:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε κακομοιρε ,καημενουλη του θεου, νομιζεις οτι με το να με βριζεις κερδιζεις κατι??
Εκτος αν σου Αρεσουν τα Βρωμολογα την ωρα του Σεξ???
Πες μας ανωμαλακο...... Σου αρεσει ε???

Λοιπον ΓΕΛΟΙΕ.....
Αν ΔΕΝ το εγραψε πες μας εσυ πως το Εγραψε και ασε τις μαλακιες ΣΤΡΑΚΙ....
Λεσβιες , Στρακια σας ξερουμε καλα ποιοι ειστε.......
20041107aek-osfp_lesbkiss.jpg
δεν κερδιζω κατι φιλε μου,απλα εσυ πως το ειδες δηλαδη,εκει που ελεγε οτι η αεκ εχει καλες σχεσεις με τον απολλωνα λογω του δανεισμου του χετεμαι,εσυ το εκανες οτι ανταλαζουνε λεει νομικους..πιστευεις οτι ολοι οι ολυμπιακοι ειναι μαλακες οπως εσυ και δεν διαβαζουν εφημεριδες για να δουν πως το εγραψε ο δημοσιογραφος?ντροπη σου να δουλευεις τους ομοιδεατες σου.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν κερδιζω κατι φιλε μου,απλα εσυ πως το ειδες δηλαδη,εκει που ελεγε οτι η αεκ εχει καλες σχεσεις με τον απολλωνα λογω του δανεισμου του χετεμαι,εσυ το εκανες οτι ανταλαζουνε λεει νομικους..πιστευεις οτι ολοι οι ολυμπιακοι ειναι μαλακες οπως εσυ και δεν διαβαζουν εφημεριδες για να δουν πως το εγραψε ο δημοσιογραφος?ντροπη σου να δουλευεις τους ομοιδεατες σου.
Ρε μεγαλε το Αρθρο γραφει 50 πραγματα για την νομιμοτητα η οχι της Ενστασης και της αποφασης και εσυ τωρα μου λες για τις Καλες Σχεσεις της αεκ και της Καλαμαριας????
Ποσο Στοιχιμα θες οτι εχουν για την Υποθεση ΤΟΝ ΙΔΙΟ νομικο?
Ενα καθηγητη Πανεπιστημιου απο την Αγγλια????? Θεσσαλονικιο?
μαλλον ΔΕΝ στα εχουν πει καλα στο Δωματιακι.......

και Τελικα ειναι Εγκυρη η Ενσταση η ΟΧΙ????
αποφασισε ......

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε το Αρθρο γραφει 50 πραγματα για την νομιμοτητα η οχι της Ενστασης και της αποφασης και εσυ τωρα μου λες για τις Καλες Σχεσεις της αεκ και της Καλαμαριας????
Ποσο Στοιχιμα θες οτι εχουν για την Υποθεση ΤΟΝ ΙΔΙΟ νομικο?
Ενα καθηγητη Πανεπιστημιου απο την Αγγλια????? Θεσσαλονικιο?
μαλλον ΔΕΝ στα εχουν πει καλα στο Δωματιακι.......

και Τελικα ειναι Εγκυρη η Ενσταση η ΟΧΙ????
αποφασισε ......
το θεμα ειναι εσυ γιατι το εγραψες ετσι?να αποδειξεις τι?και η υποθεση νομιζεις οτι θα εκδικαστει ποτε?ολοι ξερουμε τι θα γινει..τωρα εσυ αν πιστευεις οτι μπορει ποτε να χασει ο ολυμπιακος τους κλεμενους βαθμους..ε εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι εχει την καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος..αυτη που ευθινεται για οτι συνεβη,ειναι μονο η επο και κανεις αλλος.εκτος και αν πιστευεις οτι αν δεν επαιζε ο βαλνερ θα κερδιζατε.. :2funny:αυτο που μου αρεσε πιο πολυ και πραγματικα εριξε πολυ το ολυμπιακακι στα ματια του κοσμου του,ηταν οταν αποφασιστικε να ξαναγινει ο αγωνας,οι γαυροι φοβηθικαν μην ξαναχασουν και ξαναεκαναν ενσταση..α ρε πρωταθλητη της μποχας και της λαμογιας...ενα μονο ειναι το κακο..που η αεκ σταματησε στα 4 και εκανε προπονηση μετα..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα ειναι εσυ γιατι το εγραψες ετσι?να αποδειξεις τι?και η υποθεση νομιζεις οτι θα εκδικαστει ποτε?ολοι ξερουμε τι θα γινει..τωρα εσυ αν πιστευεις οτι μπορει ποτε να χασει ο ολυμπιακος τους κλεμενους βαθμους..ε εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι εχει την καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος..
1.ΠΩς το εγραψα??? υπαρχει συνεργασια στο θεμα ΝΑΙ η ΟΧΙ???
2. Δηλαδη αν Δεν εκδικαστει φταιει ο Κοκκαλης και η Παραγκα παλι??
3. Αν το παρετε εσεις το Πρωταθλημα ειναι καθαρο αν το παρουμε εμεις Βρωμικο??
4. ΝΑΙ εχουμε την Καλυτερη ομαδα......

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1.ΠΩς το εγραψα??? υπαρχει συνεργασια στο θεμα ΝΑΙ η ΟΧΙ???
2. Δηλαδη αν Δεν εκδικαστει φταιει ο Κοκκαλης και η Παραγκα παλι??
3. Αν το παρετε εσεις το Πρωταθλημα ειναι καθαρο αν το παρουμε εμεις Βρωμικο??
4. ΝΑΙ εχουμε την Καλυτερη ομαδα......
1 που το ειδες οτι υπαρχει συνεργασια ρε ανθρωπε?αν υπηρχε δεν θα το κυνηγουσε η αεκ?
2 οταν αργει κοντα 3 μηνες να δοθει το σκεπτικο της αποφασης,ωστε να πεσει η καλαμαρια και να μην εχει συμφερον να πας στο cas εσυ τι λες να φταιει?πραγματικα θα ηθελά να ξερω το σκεπτικο σου.
3 εαν το παρετε με τους 3 κλεμενους βαθμους φυσικα θα ειναι βρωμικο.ρε φιλε παντα γινεται αυτο που θελει ο κοκκαλης.θυμασαι το 2005 που σας αφαιρεσαν βαθμους για αυτα που κανατε στην νεα σμυρνη?τους διωξανε τους δικαστες!!και αθωωσαν τον ολυμπιακο.και βγαινατε ολοι και κλεγατε οτι ηταν αδικο γιατι οι βαθμοι κερδιζονται στο γηπεδο..και συμφωνω σε αυτο,ειναι μαλακια να τιμωρειται μια ομαδα με αφαιρεση βαθμων λογω μαλακιας των οπαδων της.ομως αποδεικνυεται η λαμογια της ομαδας σας..
4.καλο το ανεκδοτο σου.πες και κανα αλλο.4-0 αντι για 10-0.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1. ΟΛΕΣ οι εφημεριδες ακομα και οι οπαδικες της αεκ μιλουν οτι η αεκ "κυνηγαει" το Θεμα...Το κυνηγαει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ γιατι ΔΕΝ μπορει να παει η Ιδια στο Cas(εχασε την προθεσμια γιατι ΔΕΝ ηταν Πρωτη οποτε ΔΕΝ ειχε ενομο συμφερον) το κυνηγαει ΜΕΣο της ΚΑλαμαριας ....
2.Το Σκεπτικο ΠΗΓΕ στο Cas οταν το Ζητησε η Καλαμαρια και ΠΛΗΡΩΣΕ τις 50.000 Ευρω που απαιτουνται για την Διαδικασια(αραγε απο που?)
3.Αν οι Βαθμοι ειναι "κλεμενοι" τοτε το Cas θα τους επιστρεψει ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? εκτος αν και αυτο το ελεγχει ο Κοκκαλης......
5. ΚΑι Εγω διαφωνω αλλα ετσι ειναι η Ζωη .....
6. Σε εχω κερδισει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες και για την Ακριβεια σε εχω ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ απειρες φορες
Για του Λογου το Αληθες....
Match Statistics 
131 Matches
43  wins AEK Athens
36  Draws
52  wins Olympiakos Piraeus
Θελεις να σου Θυμισω τελικο 3-0? το 6-1??? το 1-3???

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1. ΟΛΕΣ οι εφημεριδες ακομα και οι οπαδικες της αεκ μιλουν οτι η αεκ "κυνηγαει" το Θεμα...Το κυνηγαει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ γιατι ΔΕΝ μπορει να παει η Ιδια στο Cas(εχασε την προθεσμια γιατι ΔΕΝ ηταν Πρωτη οποτε ΔΕΝ ειχε ενομο συμφερον) το κυνηγαει ΜΕΣο της ΚΑλαμαριας ....
2.Το Σκεπτικο ΠΗΓΕ στο Cas οταν το Ζητησε η Καλαμαρια και ΠΛΗΡΩΣΕ τις 50.000 Ευρω που απαιτουνται για την Διαδικασια(αραγε απο που?)
3.Αν οι Βαθμοι ειναι "κλεμενοι" τοτε το Cas θα τους επιστρεψει ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? εκτος αν και αυτο το ελεγχει ο Κοκκαλης......
6. Σε εχω κερδισει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες και για την Ακριβεια σε εχω ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ απειρες φορες
Match Statistics 
131 Matches
43  wins AEK Athens
36  Draws
Θελεις να σου Θυμισω τελικο 3-0? το 6-1??? το 1-3??
Match Statistics 
131 Matches
43  wins AEK Athens
36  Draws
Θελεις να σου Θυμισω τελικο 3-0? το 6-1??? το 1-3???
μηπως διαβαζεις πρωταθλητη και λες αυτα τα ψεματα??το σκεπτικο πηγε γιατι εκανε ασφαλιστικα μετρα η καλαμαρια και δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο η επο.εαν ομως χασει την κυριακη η καλαμαρια δεν θα εκδικαστει η υποθεση,γιατι δεν θα εχει συμφερον πια.εκει ελπιζει ο ολυμπιακος και η επο.σε βλεπω να απορεις για την επο..αληθεια ξερεις οτι ο γκαγκατσης ηταν ταμιας στον ολυμπιακο?το οτι με εχεις κερδισει οταν η αεκ ηταν μια ομαδα διαλυμενη διοικιτικα και αγωνιστικα,εμενα  δεν μου λεει κατι.αλωστε και εσυ εχεις φαει και 6αρες απο την αεκ,και 5αρες και 4αρες παλαιοτερα.για θυμισε μου ομως το τι εγινε 30/3/08?μια μικρη ομαδα εχασε απο μια μεγαλη 4-0..που ο θεος ξερει πως δεν ηταν το διπλασιο σκορ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μηπως διαβαζεις πρωταθλητη και λες αυτα τα ψεματα??το σκεπτικο πηγε γιατι εκανε ασφαλιστικα μετρα η καλαμαρια και δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο η επο.εαν ομως χασει την κυριακη η καλαμαρια δεν θα εκδικαστει η υποθεση,γιατι δεν θα εχει συμφερον πια.εκει ελπιζει ο ολυμπιακος και η επο.σε βλεπω να απορεις για την επο..αληθεια ξερεις οτι ο γκαγκατσης ηταν ταμιας στον ολυμπιακο?το οτι με εχεις κερδισει οταν η αεκ ηταν μια ομαδα διαλυμενη διοικιτικα και αγωνιστικα,εμενα  δεν μου λεει κατι.αλωστε και εσυ εχεις φαει και 6αρες απο την αεκ,και 5αρες και 4αρες παλαιοτερα.για θυμισε μου ομως το τι εγινε 30/3/08?μια μικρη ομαδα εχασε απο μια μεγαλη 4-0..που ο θεος ξερει πως δεν ηταν το διπλασιο σκορ..
Kαταρχην....Επειδη εχετε τσακωθει με την Αληθεια....
Ταμιας ο Γκαγκατσης????? ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?????
σιγα μην ηταν και ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Κοιτα το Βιογραφικο του .....Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τον Ιούλιο του 2001 μέχρι σήμερα

Στοιχεία από το βιογραφικό του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

1984-1987, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας
1988-1991, Πρόεδρος της Επιτροπής Κανονισμών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ιδίας
1989-1991, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., Επίλυσης Οικονομικών διαφορών για παίχτες και προπονητές.
Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (πειθαρχικές παρεμβάσεις) και μέλος της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας
1991-1995, Νομικός Σύμβουλος των σωματείων Α΄ Εθνικής κατηγορίας: ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης, ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (και άλλων ομάδων μικρότερων κατηγοριών)
1995-1997, Νομικός Σύμβουλος του ΟΣΦκαι του ΗΡΑΚΛΗ
1993-1994, 1997 Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Αθλητισμού
Από το Νοέμβριο του 1997 μέχρι τον Ιούλιο του 2001, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
2000-2002, Μέλος της Υποεπιτροπής της UEFA για το Ποδόσφαιρο Νεανίδων και Γυναικών και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2008
2002-2004, Μέλος / Διαιτητής του Ανώτατου Σώματος Διαιτησίας για τον αθλητισμό της FIFA
2002-2006, Μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA
2002-2006, Μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της FIFA

Η Καλαμαρια Εκανε Ασφαλιστικα μετρα (αστειο) επειδη ΔΕΝ μπορουσε να κανει κατι αλλο .....Οταν Βρηκε Νομικους και τα 50.000 που απαιτουνται τοτε πηγε στο cas... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....θελεις δεν θελεις.....
Αν η Καλαμαρια χασει και μαζι χασει και το Ενομο Συμφερον ....Ας προσεχε.....
στις 3003 με κερδισες και ΜΠΡΑΒΟ σου αλλα Σε εχω ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.....οσο για τις Νικες που λες οτι η αεκ ηταν διελυμενη , Τοτε και Εγω να μην Μετραω οταν με Κερδιζες εσυ την Δεκαετια που ημουν Διελυμενος.....
Α και κατι για να Ξερεις ΤΙΣ μεγαλες ομαδες τις κανουν Οι διακρισεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom