doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλησπερα αλητηριοι πρεζακηδες τρομοκρατες
Καλησπερα Μελος....καλησπερα αλητηριοι πρεζακηδες τρομοκρατες
μια χαρα,μας βγαλαν την ψυχη παλι την κυριακηΚαλησπερα Μελος....
Ολα καλα?
Δεν ξερω φιλαρακι!!!μια χαρα,μας βγαλαν την ψυχη παλι την κυριακη
αυριο εχει πολο ξερεις τι ωρα?
αυριο εχει πολο ξερεις τι ωρα?
τους γραφω στα αρχιδια μουΔεν ξερω φιλαρακι!!!
Ναι μας εβγαλαν την Ψυχη αλλα Σκεψου τι Εγινε στο Οακα την Ωρα του Γκολ του Μητρο-γκολ!!!
θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να τους βλεπω!!!!
ευχαριστω θεεστις 17:00...αλλα δεν εχουμε πολλες ελπιδες..
δεν κανει τπτ τεκνο μου...ευχαριστω θεε
χθες την εβλεπα την ταινιαρα που εχεις στο αβαταρ σου
και εγω αλλα που και που ειναι ωραια να τους βλεπεις.....χωρις πλακα νομιζα οτι θα πεσω κατω απο την Αγωνια , αλλα κατι μου ελεγε οτι θα κερδισουμε!!!τους γραφω στα αρχιδια μου
Γαμω τις ταινιες και ΓΑΜΩ τις Ερμηνείες του Νορτον!!!χθες την εβλεπα την ταινιαρα που εχεις στο αβαταρ σου
επρεπε να βαλεις την ταινια φυλακες ανηλικων που λεει ο μπατσοςδεν κανει τπτ τεκνο μου...
γαμαει η ταινια...
πες μου ωρα και καναλι που το δειχνει ισως κατεβω και εγωΤον αγωνα με την ξανθη λεω να κατεβω Καραισκακη να τον Δω......Δεν ξερω αν μπορω να τον Δω σπιτι.....Γαμω τις ταινιες και ΓΑΜΩ τις Ερμηνείες του Νορτον!!!
Σουπερσπορτ Νομιζω !!πες μου ωρα και καναλι που το δειχνει ισως κατεβω και εγω
δεν κερδιζω κατι φιλε μου,απλα εσυ πως το ειδες δηλαδη,εκει που ελεγε οτι η αεκ εχει καλες σχεσεις με τον απολλωνα λογω του δανεισμου του χετεμαι,εσυ το εκανες οτι ανταλαζουνε λεει νομικους..πιστευεις οτι ολοι οι ολυμπιακοι ειναι μαλακες οπως εσυ και δεν διαβαζουν εφημεριδες για να δουν πως το εγραψε ο δημοσιογραφος?ντροπη σου να δουλευεις τους ομοιδεατες σου.Ρε κακομοιρε ,καημενουλη του θεου, νομιζεις οτι με το να με βριζεις κερδιζεις κατι??
Εκτος αν σου Αρεσουν τα Βρωμολογα την ωρα του Σεξ???
Πες μας ανωμαλακο...... Σου αρεσει ε???
Λοιπον ΓΕΛΟΙΕ.....
Αν ΔΕΝ το εγραψε πες μας εσυ πως το Εγραψε και ασε τις μαλακιες ΣΤΡΑΚΙ....
Λεσβιες , Στρακια σας ξερουμε καλα ποιοι ειστε.......
Ρε μεγαλε το Αρθρο γραφει 50 πραγματα για την νομιμοτητα η οχι της Ενστασης και της αποφασης και εσυ τωρα μου λες για τις Καλες Σχεσεις της αεκ και της Καλαμαριας????δεν κερδιζω κατι φιλε μου,απλα εσυ πως το ειδες δηλαδη,εκει που ελεγε οτι η αεκ εχει καλες σχεσεις με τον απολλωνα λογω του δανεισμου του χετεμαι,εσυ το εκανες οτι ανταλαζουνε λεει νομικους..πιστευεις οτι ολοι οι ολυμπιακοι ειναι μαλακες οπως εσυ και δεν διαβαζουν εφημεριδες για να δουν πως το εγραψε ο δημοσιογραφος?ντροπη σου να δουλευεις τους ομοιδεατες σου.
το θεμα ειναι εσυ γιατι το εγραψες ετσι?να αποδειξεις τι?και η υποθεση νομιζεις οτι θα εκδικαστει ποτε?ολοι ξερουμε τι θα γινει..τωρα εσυ αν πιστευεις οτι μπορει ποτε να χασει ο ολυμπιακος τους κλεμενους βαθμους..ε εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι εχει την καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος..αυτη που ευθινεται για οτι συνεβη,ειναι μονο η επο και κανεις αλλος.εκτος και αν πιστευεις οτι αν δεν επαιζε ο βαλνερ θα κερδιζατε.. αυτο που μου αρεσε πιο πολυ και πραγματικα εριξε πολυ το ολυμπιακακι στα ματια του κοσμου του,ηταν οταν αποφασιστικε να ξαναγινει ο αγωνας,οι γαυροι φοβηθικαν μην ξαναχασουν και ξαναεκαναν ενσταση..α ρε πρωταθλητη της μποχας και της λαμογιας...ενα μονο ειναι το κακο..που η αεκ σταματησε στα 4 και εκανε προπονηση μετα..Ρε μεγαλε το Αρθρο γραφει 50 πραγματα για την νομιμοτητα η οχι της Ενστασης και της αποφασης και εσυ τωρα μου λες για τις Καλες Σχεσεις της αεκ και της Καλαμαριας????
Ποσο Στοιχιμα θες οτι εχουν για την Υποθεση ΤΟΝ ΙΔΙΟ νομικο?
Ενα καθηγητη Πανεπιστημιου απο την Αγγλια????? Θεσσαλονικιο?
μαλλον ΔΕΝ στα εχουν πει καλα στο Δωματιακι.......
και Τελικα ειναι Εγκυρη η Ενσταση η ΟΧΙ????
αποφασισε ......
1.ΠΩς το εγραψα??? υπαρχει συνεργασια στο θεμα ΝΑΙ η ΟΧΙ???το θεμα ειναι εσυ γιατι το εγραψες ετσι?να αποδειξεις τι?και η υποθεση νομιζεις οτι θα εκδικαστει ποτε?ολοι ξερουμε τι θα γινει..τωρα εσυ αν πιστευεις οτι μπορει ποτε να χασει ο ολυμπιακος τους κλεμενους βαθμους..ε εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι εχει την καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος..
1 που το ειδες οτι υπαρχει συνεργασια ρε ανθρωπε?αν υπηρχε δεν θα το κυνηγουσε η αεκ?1.ΠΩς το εγραψα??? υπαρχει συνεργασια στο θεμα ΝΑΙ η ΟΧΙ???
2. Δηλαδη αν Δεν εκδικαστει φταιει ο Κοκκαλης και η Παραγκα παλι??
3. Αν το παρετε εσεις το Πρωταθλημα ειναι καθαρο αν το παρουμε εμεις Βρωμικο??
4. ΝΑΙ εχουμε την Καλυτερη ομαδα......
1. ΟΛΕΣ οι εφημεριδες ακομα και οι οπαδικες της αεκ μιλουν οτι η αεκ "κυνηγαει" το Θεμα...Το κυνηγαει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ γιατι ΔΕΝ μπορει να παει η Ιδια στο Cas(εχασε την προθεσμια γιατι ΔΕΝ ηταν Πρωτη οποτε ΔΕΝ ειχε ενομο συμφερον) το κυνηγαει ΜΕΣο της ΚΑλαμαριας ....
2.Το Σκεπτικο ΠΗΓΕ στο Cas οταν το Ζητησε η Καλαμαρια και ΠΛΗΡΩΣΕ τις 50.000 Ευρω που απαιτουνται για την Διαδικασια(αραγε απο που?)
3.Αν οι Βαθμοι ειναι "κλεμενοι" τοτε το Cas θα τους επιστρεψει ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? εκτος αν και αυτο το ελεγχει ο Κοκκαλης......
5. ΚΑι Εγω διαφωνω αλλα ετσι ειναι η Ζωη .....
6. Σε εχω κερδισει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες και για την Ακριβεια σε εχω ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ απειρες φορες
Για του Λογου το Αληθες....
Match Statistics
131 Matches
43 wins AEK Athens
36 Draws
52 wins Olympiakos Piraeus
Θελεις να σου Θυμισω τελικο 3-0? το 6-1??? το 1-3??μηπως διαβαζεις πρωταθλητη και λες αυτα τα ψεματα??το σκεπτικο πηγε γιατι εκανε ασφαλιστικα μετρα η καλαμαρια και δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο η επο.εαν ομως χασει την κυριακη η καλαμαρια δεν θα εκδικαστει η υποθεση,γιατι δεν θα εχει συμφερον πια.εκει ελπιζει ο ολυμπιακος και η επο.σε βλεπω να απορεις για την επο..αληθεια ξερεις οτι ο γκαγκατσης ηταν ταμιας στον ολυμπιακο?το οτι με εχεις κερδισει οταν η αεκ ηταν μια ομαδα διαλυμενη διοικιτικα και αγωνιστικα,εμενα δεν μου λεει κατι.αλωστε και εσυ εχεις φαει και 6αρες απο την αεκ,και 5αρες και 4αρες παλαιοτερα.για θυμισε μου ομως το τι εγινε 30/3/08?μια μικρη ομαδα εχασε απο μια μεγαλη 4-0..που ο θεος ξερει πως δεν ηταν το διπλασιο σκορ..1. ΟΛΕΣ οι εφημεριδες ακομα και οι οπαδικες της αεκ μιλουν οτι η αεκ "κυνηγαει" το Θεμα...Το κυνηγαει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ γιατι ΔΕΝ μπορει να παει η Ιδια στο Cas(εχασε την προθεσμια γιατι ΔΕΝ ηταν Πρωτη οποτε ΔΕΝ ειχε ενομο συμφερον) το κυνηγαει ΜΕΣο της ΚΑλαμαριας ....
2.Το Σκεπτικο ΠΗΓΕ στο Cas οταν το Ζητησε η Καλαμαρια και ΠΛΗΡΩΣΕ τις 50.000 Ευρω που απαιτουνται για την Διαδικασια(αραγε απο που?)
3.Αν οι Βαθμοι ειναι "κλεμενοι" τοτε το Cas θα τους επιστρεψει ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? εκτος αν και αυτο το ελεγχει ο Κοκκαλης......
5. ΚΑι Εγω διαφωνω αλλα ετσι ειναι η Ζωη .....
6. Σε εχω κερδισει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες και για την Ακριβεια σε εχω ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ απειρες φορες
Για του Λογου το Αληθες....
Match Statistics
131 Matches
43 wins AEK Athens
36 Draws
52 wins Olympiakos Piraeus
Θελεις να σου Θυμισω τελικο 3-0? το 6-1??? το 1-3???
Kαταρχην....Επειδη εχετε τσακωθει με την Αληθεια....μηπως διαβαζεις πρωταθλητη και λες αυτα τα ψεματα??το σκεπτικο πηγε γιατι εκανε ασφαλιστικα μετρα η καλαμαρια και δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο η επο.εαν ομως χασει την κυριακη η καλαμαρια δεν θα εκδικαστει η υποθεση,γιατι δεν θα εχει συμφερον πια.εκει ελπιζει ο ολυμπιακος και η επο.σε βλεπω να απορεις για την επο..αληθεια ξερεις οτι ο γκαγκατσης ηταν ταμιας στον ολυμπιακο?το οτι με εχεις κερδισει οταν η αεκ ηταν μια ομαδα διαλυμενη διοικιτικα και αγωνιστικα,εμενα δεν μου λεει κατι.αλωστε και εσυ εχεις φαει και 6αρες απο την αεκ,και 5αρες και 4αρες παλαιοτερα.για θυμισε μου ομως το τι εγινε 30/3/08?μια μικρη ομαδα εχασε απο μια μεγαλη 4-0..που ο θεος ξερει πως δεν ηταν το διπλασιο σκορ..