Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
Ευτυχώς το παραδέχτηκε και μόνος του Μεντιλίμπαρ: 'Υποφέραμε, δεν ήμουν πολύ πετυχημένος στην αρχική ενδεκάδα' γιατί έχουμε εδω τους οπαδους της Ριο Μαρε που κανουν το μαυρο ασπρο και εκτυφλωθηκαν απο τη μπαλαρα του α' ημιχρονου.
Κωλομπαρας ο Μεντιλιμπαρ δεν είδε ότι η ομάδα ήταν καλή σήμερα...:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306
Να πουμε κι ενα μπραβο στον κοουτς Τεννέ που καταφερε μετα απο 30 χρονια να κανει 4 συνεχομενες νικες. Μιλάμε για κελεπουρι , απορώ πως τον κλεψαμε απο Ρεαλ και Μπαρτσα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.161
Πόντοι
28.246
Δε ξέρω πόσοι είστε , δεν παρακολουθώ νηματα άλλων ομάδων. Ξέρω όμως ποιος το άνοιξε , ποιος πανηγύριζε για τη Φορεστ και ποιος γλειφει το Βαγγέλα. Μη με αναγκάσεις να μπω εκει μέσα και να αρχίσω να βάζω screenshot μέχρι να πιεις όλη την παραγωγή της Μαλαματίνας. Διάγραψε το καλύτερα για να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι.
Εγω το ανοιξα και εγω πανυγηριζω πρωτος σπο ολους. Δεν εχω να διαγραψω τιποτα.

Αναφερθηκες σε δηθεν Ολυμπιακους που υποστηρίζουν και την Φορεστ και σου εβγαλα τα ονοματα αλλα κανεις οτι βλεπεις μονο εμενα. Ή σουβεχω γαμησει ο,τι ειπα ή εισαι κοτα.

Εισαι ενας αντιολυμπιακος και εθρος της ομαδας!

Τωρα αν σε ενοχλει εκεινο το νημα τραβα κανε κανενα τσιμπουκι μπας και το διαγραψουν. Αλλωστε εχεις και το ονομα του μεγα Τσιμπουκλη!

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.161
Πόντοι
28.246

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
το σκατο στην κάλτσα έφτασε για 75 λεπτά...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Εγω το ανοιξα και εγω πανυγηριζω πρωτος σπο ολους. Δεν εχω να διαγραψω τιποτα.

Αναφερθηκες σε δηθεν Ολυμπιακους που υποστηρίζουν και την Φορεστ και σου εβγαλα τα ονοματα αλλα κανεις οτι βλεπεις μονο εμενα. Ή σουβεχω γαμησει ο,τι ειπα ή εισαι κοτα.

Εισαι ενας αντιολυμπιακος και εθρος της ομαδας!

Τωρα αν σε ενοχλει εκεινο το νημα τραβα κανε κανενα τσιμπουκι μπας και το διαγραψουν. Αλλωστε εχεις και το ονομα του μεγα Τσιμπουκλη!
Ας το μην ασχολησαι αδελφέ άλλο με τους ολυμπιακαρες του κωλου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.161
Πόντοι
28.246
το σκατο στην κάλτσα έφτασε για 75 λεπτά...
Οντως εφτασε γιατι ειχαμε και τρια γκολ που δεν μετρησαν, σωστα.

Οσο για το ροτεισον. Απο την στιγμη που ηρθε ο Μεντιλιμπαρ και ειδε αγωνα του Ολυμπιακου μετρα.

Σαββατο, αγωνας, Πεμπτη αγωνας φωτια με Φερεντσβαρος, Κυριακη αγωνας φωτια με Παοκ, Πεμπτη αγωνας με Φερεντσβαρος φωτια και Κυριακη τωρα με Αστερα και καπακι Πεμπτη με Παναιτωλικο και καπακι Κυριακη παλι εχει κι αλλο. Και δεν θα φρεσκαρει την ομαδα; Οι αλλοι γιατι χρυσοπληρωνονται;

Τα λεω στην πεθερα να τα ακουσουν καποιες νυφες. Αλλα αυτοι ειτε χανουμε, ειτε κερδιζουμε δυσκολα, ειτε κερδιζουμε ευκολα παλι κατι θα εχουν να πουν

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
Κηφισιά και τα μυαλά στα καγκελα