Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
:alivedick::alivedick: mpoyxoi τρυπες βαζελογαυροι χελογαυροι κλπ ρουφατε.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.028
Πόντοι
10.446
Ελ Καβλί γαμιόλες ! :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.122
Πόντοι
5.006
Τον βρισκεις τωρα ή κρυφτηκε παλι; :2funny:

@mpouxos
Τον έχω γαμησει τωρα τον ΜΠΟΥΣΤΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειναι μεγαλο μουνι τελικα!!!!
εμεις φταιμε που τον υποστηριζουμε απεναντι στην κιτρινοπρασινη μαφια...
:confused::confused::confused:
Ναι το μουνοπανο μέγας ΜΠΟΥΣΤΗΣ

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306
Καλό είναι να κόψει τα πειραματα με το ροτεισιον ο βασκος Τεννες , δεν εχουν νοημα ετσι κι αλλιως. 2 ματς ειναι και μετα αρχιζουν πλει οφ και μιλκο. Δε χρειαζεται να παρουν χρονο συμμετοχης ολοι οι αμπαλοι που εχει μαζεψει ο χοντρος.

ΥΓ Ο Φορτου εχει αρχισει και ψωλάρει επικινδύνως. Χαλαει ολη την αναπτυξη.
ΥΓ2 Πολυ καλο τερμα ο Τσιφτσης , να τον εχουμε στα υποψην.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.122
Πόντοι
5.006
Καλό είναι να κόψει τα πειραματα με το ροτεισιον ο βασκος Τεννες , δεν εχουν νοημα ετσι κι αλλιως. 2 ματς ειναι και μετα αρχιζουν πλει οφ και μιλκο. Δε χρειαζεται να παρουν χρονο συμμετοχης ολοι οι αμπαλοι που εχει μαζεψει ο χοντρος.

ΥΓ Ο Φορτου εχει αρχισει και ψωλάρει επικινδύνως. Χαλαει ολη την αναπτυξη.
ΥΓ2 Πολυ καλο τερμα ο Τσιφτσης , να τον εχουμε στα υποψην.
Αυτό είδες τυπε εσύ μόνο,και με τα πειράματα όπως λες που δεν ήταν και μετά η ομάδα ήταν πολύ καλή.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Αυτό είδες τυπε εσύ μόνο,και με τα πειράματα όπως λες που δεν ήταν και μετά η ομάδα ήταν πολύ καλή.
Τον χαλασε που πηγε καλα ο Ριτσαρντς. Και τα δυο παστελια που ορθως ακυρωθηκαν του Ναβαρο. Μην δινεις σημασια. Πονεσε παλι αποψε.

Υπομονη, daystalker, μεσοβδομαδα παιζουμε παλι. Μπορει να στραβωσει να παρεις χαρα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306

Καλη ηταν σε σχέση με το εκτρωμα που ειχαμε συνηθισει να βλεπουμε. Απλα δεν υπαρχει χρονος ούτε για πειραματισμο ουτε για ρισκο. Μονο τα αποτελεσματα μετράνε πλεον και σήμερα μπορούσαμε να εχουμε χάσει βαθμούς.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306
Τον χαλασε που πηγε καλα ο Ριτσαρντς. Και τα δυο παστελια που ορθως ακυρωθηκαν του Ναβαρο. Μην δινεις σημασια. Πονεσε παλι αποψε.

Υπομονη, daystalker, μεσοβδομαδα παιζουμε παλι. Μπορει να στραβωσει να παρεις χαρα.

Πήρα χτες χαρά με την 4αρα που αρπαξε η ομάδα σου. Αμα σ'αρεσει ο Ριτσαρντς παρτε τον πισω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Πήρα χτες χαρά με την 4αρα που αρπαξε η ομάδα σου. Αμα σ'αρεσει ο Ριτσαρντς παρτε τον πισω.
Τωρα εγινε ομαδα μου ενω πριν ηταν ομαδα πολλων.

Πες το πουλακι μου ότι τα εχεις αποκλειστικά μαζι μου. Πες το οτι σου εχω γαμησει την ψυχολογια και τον εγωισμο. Μου εδωσες μεγαλη χαρα, να ξερεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
παλια ημασταν μια χαρα εδω μεσα...αγαπημενοι ολοι...
αυτο το μουνοπανο ο χελ ο σαουρον των βαζελογαυρων εχει σπειρει την διχονοια εδω μεσα....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

CLOSER

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
4
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ το δωρο αποψε,οσοι το προλαβαν στο 2.10 τωρα απολαμβανουν την επιλογη τους....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.122
Πόντοι
5.006
παλια ημασταν μια χαρα εδω μεσα...αγαπημενοι ολοι...
αυτο το μουνοπανο ο χελ ο σαουρον των βαζελογαυρων εχει σπειρει την διχονοια εδω μεσα....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ετσι Τάκη να τα λεμε ολα,θα γαμηθουν όλοι με σειρα οι κωλομπαράδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛΑΡΑ:alivedick:
Τσακο εσύ Ελ καυλι :2on1::2on1::alivedick::alivedick::cum::cum::zfuck::zfuck::piss::piss::takethis::takethis::tn04::tn04::tn21::tn21:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.923
Πόντοι
6.256
Μουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.

Πάρκαρε και λίγο στο πάγκο τον Φορτουνη να ξεκαβαλησει λιγάκι...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306
Τωρα εγινε ομαδα μου ενω πριν ηταν ομαδα πολλων.

Πες το πουλακι μου ότι τα εχεις αποκλειστικά μαζι μου. Πες το οτι σου εχω γαμησει την ψυχολογια και τον εγωισμο. Μου εδωσες μεγαλη χαρα, να ξερεις.

Δε ξέρω πόσοι είστε , δεν παρακολουθώ νηματα άλλων ομάδων. Ξέρω όμως ποιος το άνοιξε , ποιος πανηγύριζε για τη Φορεστ και ποιος γλειφει το Βαγγέλα. Μη με αναγκάσεις να μπω εκει μέσα και να αρχίσω να βάζω screenshot μέχρι να πιεις όλη την παραγωγή της Μαλαματίνας. Διάγραψε το καλύτερα για να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.122
Πόντοι
5.006
Μουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.

Εσύ βρε κωλομπαρα δεν είδες την ομάδα καλή,πάλι μαλακιες λες :jerking:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.576
Πόντοι
2.306

Ευτυχώς το παραδέχτηκε και μόνος του Μεντιλίμπαρ: 'Υποφέραμε, δεν ήμουν πολύ πετυχημένος στην αρχική ενδεκάδα' γιατί έχουμε εδω τους οπαδους της Ριο Μαρε που κανουν το μαυρο ασπρο και εκτυφλωθηκαν απο τη μπαλαρα του α' ημιχρονου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom