Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.272
Πόντοι
28.246
Αυτό είδες τυπε εσύ μόνο,και με τα πειράματα όπως λες που δεν ήταν και μετά η ομάδα ήταν πολύ καλή.
Τον χαλασε που πηγε καλα ο Ριτσαρντς. Και τα δυο παστελια που ορθως ακυρωθηκαν του Ναβαρο. Μην δινεις σημασια. Πονεσε παλι αποψε.

Υπομονη, daystalker, μεσοβδομαδα παιζουμε παλι. Μπορει να στραβωσει να παρεις χαρα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.728
Πόντοι
2.306
Αυτό είδες τυπε εσύ μόνο,και με τα πειράματα όπως λες που δεν ήταν και μετά η ομάδα ήταν πολύ καλή.

Καλη ηταν σε σχέση με το εκτρωμα που ειχαμε συνηθισει να βλεπουμε. Απλα δεν υπαρχει χρονος ούτε για πειραματισμο ουτε για ρισκο. Μονο τα αποτελεσματα μετράνε πλεον και σήμερα μπορούσαμε να εχουμε χάσει βαθμούς.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.728
Πόντοι
2.306
Τον χαλασε που πηγε καλα ο Ριτσαρντς. Και τα δυο παστελια που ορθως ακυρωθηκαν του Ναβαρο. Μην δινεις σημασια. Πονεσε παλι αποψε.

Υπομονη, daystalker, μεσοβδομαδα παιζουμε παλι. Μπορει να στραβωσει να παρεις χαρα.

Πήρα χτες χαρά με την 4αρα που αρπαξε η ομάδα σου. Αμα σ'αρεσει ο Ριτσαρντς παρτε τον πισω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.272
Πόντοι
28.246
Πήρα χτες χαρά με την 4αρα που αρπαξε η ομάδα σου. Αμα σ'αρεσει ο Ριτσαρντς παρτε τον πισω.
Τωρα εγινε ομαδα μου ενω πριν ηταν ομαδα πολλων.

Πες το πουλακι μου ότι τα εχεις αποκλειστικά μαζι μου. Πες το οτι σου εχω γαμησει την ψυχολογια και τον εγωισμο. Μου εδωσες μεγαλη χαρα, να ξερεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.136
Πόντοι
5.006
παλια ημασταν μια χαρα εδω μεσα...αγαπημενοι ολοι...
αυτο το μουνοπανο ο χελ ο σαουρον των βαζελογαυρων εχει σπειρει την διχονοια εδω μεσα....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

CLOSER

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
4
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ το δωρο αποψε,οσοι το προλαβαν στο 2.10 τωρα απολαμβανουν την επιλογη τους....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.810
Πόντοι
5.006
παλια ημασταν μια χαρα εδω μεσα...αγαπημενοι ολοι...
αυτο το μουνοπανο ο χελ ο σαουρον των βαζελογαυρων εχει σπειρει την διχονοια εδω μεσα....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ετσι Τάκη να τα λεμε ολα,θα γαμηθουν όλοι με σειρα οι κωλομπαράδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛΑΡΑ:alivedick:
Τσακο εσύ Ελ καυλι :2on1::2on1::alivedick::alivedick::cum::cum::zfuck::zfuck::piss::piss::takethis::takethis::tn04::tn04::tn21::tn21:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.938
Πόντοι
6.256
Μουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.

Πάρκαρε και λίγο στο πάγκο τον Φορτουνη να ξεκαβαλησει λιγάκι...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.728
Πόντοι
2.306
Τωρα εγινε ομαδα μου ενω πριν ηταν ομαδα πολλων.

Πες το πουλακι μου ότι τα εχεις αποκλειστικά μαζι μου. Πες το οτι σου εχω γαμησει την ψυχολογια και τον εγωισμο. Μου εδωσες μεγαλη χαρα, να ξερεις.

Δε ξέρω πόσοι είστε , δεν παρακολουθώ νηματα άλλων ομάδων. Ξέρω όμως ποιος το άνοιξε , ποιος πανηγύριζε για τη Φορεστ και ποιος γλειφει το Βαγγέλα. Μη με αναγκάσεις να μπω εκει μέσα και να αρχίσω να βάζω screenshot μέχρι να πιεις όλη την παραγωγή της Μαλαματίνας. Διάγραψε το καλύτερα για να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.810
Πόντοι
5.006
Μουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.

Εσύ βρε κωλομπαρα δεν είδες την ομάδα καλή,πάλι μαλακιες λες :jerking:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.728
Πόντοι
2.306

Ευτυχώς το παραδέχτηκε και μόνος του Μεντιλίμπαρ: 'Υποφέραμε, δεν ήμουν πολύ πετυχημένος στην αρχική ενδεκάδα' γιατί έχουμε εδω τους οπαδους της Ριο Μαρε που κανουν το μαυρο ασπρο και εκτυφλωθηκαν απο τη μπαλαρα του α' ημιχρονου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.938
Πόντοι
6.256
Ευτυχώς το παραδέχτηκε και μόνος του Μεντιλίμπαρ: 'Υποφέραμε, δεν ήμουν πολύ πετυχημένος στην αρχική ενδεκάδα' γιατί έχουμε εδω τους οπαδους της Ριο Μαρε που κανουν το μαυρο ασπρο και εκτυφλωθηκαν απο τη μπαλαρα του α' ημιχρονου.
Κωλομπαρας ο Μεντιλιμπαρ δεν είδε ότι η ομάδα ήταν καλή σήμερα...:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.728
Πόντοι
2.306
Να πουμε κι ενα μπραβο στον κοουτς Τεννέ που καταφερε μετα απο 30 χρονια να κανει 4 συνεχομενες νικες. Μιλάμε για κελεπουρι , απορώ πως τον κλεψαμε απο Ρεαλ και Μπαρτσα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.272
Πόντοι
28.246
Δε ξέρω πόσοι είστε , δεν παρακολουθώ νηματα άλλων ομάδων. Ξέρω όμως ποιος το άνοιξε , ποιος πανηγύριζε για τη Φορεστ και ποιος γλειφει το Βαγγέλα. Μη με αναγκάσεις να μπω εκει μέσα και να αρχίσω να βάζω screenshot μέχρι να πιεις όλη την παραγωγή της Μαλαματίνας. Διάγραψε το καλύτερα για να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι.
Εγω το ανοιξα και εγω πανυγηριζω πρωτος σπο ολους. Δεν εχω να διαγραψω τιποτα.

Αναφερθηκες σε δηθεν Ολυμπιακους που υποστηρίζουν και την Φορεστ και σου εβγαλα τα ονοματα αλλα κανεις οτι βλεπεις μονο εμενα. Ή σουβεχω γαμησει ο,τι ειπα ή εισαι κοτα.

Εισαι ενας αντιολυμπιακος και εθρος της ομαδας!

Τωρα αν σε ενοχλει εκεινο το νημα τραβα κανε κανενα τσιμπουκι μπας και το διαγραψουν. Αλλωστε εχεις και το ονομα του μεγα Τσιμπουκλη!

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.272
Πόντοι
28.246

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.810
Πόντοι
6.515
το σκατο στην κάλτσα έφτασε για 75 λεπτά...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.810
Πόντοι
5.006
Εγω το ανοιξα και εγω πανυγηριζω πρωτος σπο ολους. Δεν εχω να διαγραψω τιποτα.

Αναφερθηκες σε δηθεν Ολυμπιακους που υποστηρίζουν και την Φορεστ και σου εβγαλα τα ονοματα αλλα κανεις οτι βλεπεις μονο εμενα. Ή σουβεχω γαμησει ο,τι ειπα ή εισαι κοτα.

Εισαι ενας αντιολυμπιακος και εθρος της ομαδας!

Τωρα αν σε ενοχλει εκεινο το νημα τραβα κανε κανενα τσιμπουκι μπας και το διαγραψουν. Αλλωστε εχεις και το ονομα του μεγα Τσιμπουκλη!
Ας το μην ασχολησαι αδελφέ άλλο με τους ολυμπιακαρες του κωλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom