Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Η γαμο- ΑΕΚ δεν λέει να χάσει βαθμο
Δεν οειραζει... Θα γυρισουν πισω το βαθμο που χασαμε στο cas... Και θα ξαναγινει το ματς με το βαζελο που εθχε διακοπει... Θα το κερδισουμε κ η διαφορα θα ειναι1 βαθμος.... Αν φερει Χ στον Αρη θα ειμαστε μπροστα 2 βαθμοι στην εναρξη των πλεη οφ.....Κάτι θα γίνει με πεναλντυ στο 98
αν θες για ταινιες,σχολιασμο πολιτικης επικαιροτητας,οικονομικης,ζητω η ΔΕΞΙΑ εδω ειμαι..αθλητικα τελος γαμβω το σπιτι τουςΠω ρε πουστη ξεφτιλα
Αντζελο, πες του οτι θελεις μονο για αθλητικα.αν θες για ταινιες,σχολιασμο πολιτικης επικαιροτητας,οικονομικης,ζητω η ΔΕΞΙΑ εδω ειμαι..αθλητικα τελος γαμβω το σπιτι τους
δες νετφλιξ το ταραχη ωραιο θριλερακιΑντζελο, πες του οτι θελεις μονο για αθλητικα.
Θα τον ψησωΑντζελο, πες του οτι θελεις μονο για αθλητικα.
Να μην δω σε κονσερβα τον αγωνα της ομαδας σου αποψε;δες νετφλιξ το ταραχη ωραιο θριλερακι
δες και οτε το halo γαμαει η σειραΝα μην δω σε κονσερβα τον αγωνα της ομαδας σου αποψε;
Το ντοκιμαντερ του Τεριμ το εχει δει στο Netflix?δες και οτε το halo γαμαει η σειρα
δες και Βαν Χελσινγκ 5 κυκλοι βασισμενη στο κομικ πολυ καληΤο ντοκιμαντερ του Τεριμ το εχει δει στο Netflix?
Αφου σε τρώει ο κωλος σου να μιλησουμε για ταινιες...
παλι πιστεψες οτι θα παρετε πρωταθλημα????αν θες για ταινιες,σχολιασμο πολιτικης επικαιροτητας,οικονομικης,ζητω η ΔΕΞΙΑ εδω ειμαι..αθλητικα τελος γαμβω το σπιτι τους
δες βρε μαλακα το Ταραχη λεμεπαλι πιστεψες οτι θα παρετε πρωταθλημα????
καλα τι σας λεω απο περυσι ρε γαμω το ξεσταύρι μου????πότε θα βαλετε μυαλο????
του πανταζη?δες βρε μαλακα το Ταραχη λεμε
Έστω και Μπουχαλακη να είχαμε σε θέση ΙμποραΔεν παίξαμε άσχημα αλλά ήμασταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια.
Το σκόρ θα μπορούσε να είναι άνετα 5-1 υπέρ μας και τότε θα λέγαμε για σπουδαία εμφάνιση.
Ο Αστέρας με 2 ευκαιρίες έκανε 1 γκόλ.
Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε και πήραμε μια ακόμα νίκη μετά από 3 σπουδαίες νίκες.
Υπάρχει και κόπωση και η κόπωση θολώνει το μυαλό και αυτό φαίνεται στη τελική προσπάθεια.
Ο Καμπράλ ήταν κινητικός και εμένα μου άρεσε πολύ.
Δυστυχώς ο Ιμπόρα δεν βοηθάει καθόλου.
Μακάρι να είχαμε τον Εμβιλά στη θέση του.
Όλοι θα παίζουν ρε μαν γινεταιΟ Αλεξανδρόπουλος δεν έπαιξε καθόλου χθες ... και μάλλον δεν κάνει στο σύστημα Μεντιλίμπαρ.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας μέτριος τεχνικά παίκτης.
Το μόνο που ξέρει είναι να τρέχει.
Ο Μασούρας όμως γιατί δεν έπαιξε ???
Κομβικό σημείο το ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ της μαϊμούς στο ματς!