ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.230
- Πόντοι
- 5.006
Καλός είναι ρε δυνατός στοπερ ισπανια κτλΗλπιζα μεχρι τελους να ειναι ο Μπεζος της Αμαζον....
Καλός είναι ρε δυνατός στοπερ ισπανια κτλΗλπιζα μεχρι τελους να ειναι ο Μπεζος της Αμαζον....
Ετσι αδελφέ,εδώ ολόκληρο Κόκκαλη βρίζαμε και διώξαμε,στο χοντρο θα κολλήσουμε
παρα πολυ δυνατος.....σηκωνει κιλα οχι μαλακιεςΚαλος ειναι αυτος;Δυνατος;
Τώρα πας γυρεύοντας κι εσύ.Καλός είναι ρε δυνατός στοπερ ισπανια κτλ
Εγω παντως δεν λεω τιποτα γιατι αν μια στο τρισεκατομμυριο παει να κλωτσησει τη μπαλα και δεν πεσει κατω θα με περιμενει στη γωνια ο Zebu να μου πει οτι με εχυσε στη μουρη....παρα πολυ δυνατος.....σηκωνει κιλα οχι μαλακιες
ρε παμε να πουμε τα καλαντα στον χοντρο γιατι κατι δεν επιασε?
Βάζω τη βενζίνα Έλα να με πάρεις να πάμε στο αεροδρόμιο με το Μάζντα.Καλος ειναι αυτος;Δυνατος;
Ναι και μετα που θα βγει σαπακι θα λες οτι τον καντεμιασα...καλη προσπαθεια.Βάζω τη βενζίνα Έλα να με πάρεις να πάμε στο αεροδρόμιο με το Μάζντα.
Τι μαλακας είσαι.Ναι και μετα που θα βγει σαπακι θα λες οτι τον καντεμιασα...καλη προσπαθεια.
Ουριτς ειχαμε βολειμπολιστα παλια....τι ειναι αυτος κανενας ανηψιος του;Δεν είναι λύση το ξεκαθάρισμα ξανά λέω.
Το καλοκαίρι που έρχεται πάλι θα πάμε για έναν επιθετικό (Ναβάρο δεν θα αγοραστεί) πάλι για στόπερ (Καρμο αυτός κι αν δεν αγοραστεί) Ορτα τα ίδια, Αλεξανδρόπουλος τα ίδια, Ποντενσε παίζει και αυτός τα ίδια. Κι αν πουληθεί ο Εσε; Μέτρα πάλι πόσες μεταγραφές θέλουμε για την επόμενη χρονιά, χωρια τι άλλο θα χρειαστεί. Ειδικά αν δεν ανανεωσουν Φορτουνης και Μασούρας.
Και το χειρότερο θυ τα ρίξουν στον... νέο προπονητή ότι αυτά είναι τα θέλω του
ΥΓ. Την ψάχνει και για τρίτη μεταγραφή απόψε, εκτός από Καμπράλ και Βεζο. Κάποιον Ουριτς διαβάζω. 6αρι.
Ρασιτς μωρέ.Ουριτς ειχαμε βολειμπολιστα παλια....τι ειναι αυτος κανενας ανηψιος του;
Δεν τον ξερω τι ιδεα να εχω;Απο οσα διαβαζω και στη Σασουολο σαπιζε στον παγκο ενω ηταν μεχρι προσφατα τραυματιας....κλασσικη μεταγραφη Χοντρου.Ρασιτς μωρέ.
Ακουω γνώμη σου.
Τοσο σκληρη δουλεια μονο αυτος και η Τουνη τυπε....Νικολακοπουλος πανω απ τα τηλέφωνα έχει να κοιμηθεί 3 μερες
ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΤΟΥΝΗ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΗ????Τοσο σκληρη δουλεια μονο αυτος και η Τουνη τυπε....
Πάντως είναι παιδί της παρέας, του μεζε του ποτηριού.Δεν τον ξερω τι ιδεα να εχω;Απο οσα διαβαζω και στη Σασουολο σαπιζε στον παγκο ενω ηταν μεχρι προσφατα τραυματιας....κλασσικη μεταγραφη Χοντρου.
Να θυμισουμε οτι για τον Ριτσαρντς τυπος Αντζελος ειχε γραψει ¨Πολυ δυνατος,Μπαγερν Μοναχου κτλ"@Hellraiser4Ever
Τώρα ξανά διαβάζω ότι για τον Ρασιτς θα εξαρτηθεί και από το όριο δανεικών. Μέχρι έξι έχουμε δικαίωμα. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΕΙ.
ΓαμιολαΝα θυμισουμε οτι για τον Ριτσαρντς τυπος Αντζελος ειχε γραψει ¨Πολυ δυνατος,Μπαγερν Μοναχου κτλ"
Τρελαδικο είσαι?Ενδιαφερουσα η νεα μεθοδος Χοντρου στις μεταγραφες....θα ανταλλασει σαπακια με σαπακια.