Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΑΚΟΒΙΤΣ!!!
Ρε δεν πας να γαμηθεις πρωινιατικα....Γεια σου!!! Αν ενδιαφέρεσαι να γραφτείς στη Stoiximan με το link που παραθέτω θα κερδίσουμε και οι δυο από 10 Ευρώ. Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου και κάνε την πρώτη σου κατάθεση (άνω των 10€), και κερδίζουμε και οι δύο από ένα Free bet αξίας 10€.
Χρησιμοποιώντας το παρακάτω Link
https://referme.to/georgiosm-2917
Μαντί Καμαρά κλήθηκε σε απολογία από τον Ολυμπιακό για θέματα πειθαρχίας και ειδοποιήθηκε πως από εδώ και πέρα θα προπονείται με τη Β' ομάδα. Ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο αποχώρησης του.
Κλωτσαει το αρχιδι να τον πουλησει ο Χοντρος απο τωρα ,και ενω ληγει το συμβολαιο του ,σε οποια πουτσομαδα γουσταρει....ο αλητης!Μαντί Καμαρά κλήθηκε σε απολογία από τον Ολυμπιακό για θέματα πειθαρχίας και ειδοποιήθηκε πως από εδώ και πέρα θα προπονείται με τη Β' ομάδα. Ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο αποχώρησης του.
Κλωτσαει το αρχιδι να τον πουλησει ο Χοντρος απο τωρα ,και ενω ληγει το συμβολαιο του ,σε οποια πουτσομαδα γουσταρει....ο αλητης!
Βαστα γερα Μαντι και γραψε το μουνοπανο τον Χοντρο στα αρχιδια σου τα δυο!!!
Καλα τα λεει ο Χελ. Που μου περιμενε ο χοντρος οτι θα του κανει τα κεφια ο παιχτης ειδικα τωρα που ειναι ελευθερος.
Ωραια του ξηγηθηκες!Ρε δεν πας να γαμηθεις πρωινιατικα....
Αν δεν τους δουμε ολους αυτους να αγωνιζονται δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα....απο αυτους που εχω δει μεχρι τωρα ο Ναβαρο ειναι για το πουτσο,ο Μαρτινς εχει καποια καλα στοιχεια αλλα κανει κρα οτι ειναι εκτος αγωνιστικου ρυθμου,ο Ορτα δεν με εντυπωσιασε αλλα ειναι νωρις,ο Τσικινιο εδειξε πολυ καλυτερος στα λιγα λεπτα που επαιξε.Ωραια του ξηγηθηκες!
Πως την βλεπεις την ομαδα με τις νεες προσθηκες;
Ο Ναβαρο μεχρι τωρα εχει σταξει 3 παστελια. Αν μου σταξει τουλαχιστον αλλα 7-8 μεχρι το τελος εγω θα πήγαινα στην Πορτο να διαπραγματευτω την τιμη (7,5) να την κατεβασω στα 3-3,5 και ας επαιρνα λιγοτερο ποσοστο. Ας πουμε 70% της αξιας του παιχτη. Ωστε να τον εχω στην ομαδα οταν θα παίζει πιο κλειστα σε αγωνες και με μεγαλες μπαλιες σε συτον. Αν το κατάφερνα εχει καλως, αλλιως θα πήγαινα για αλλον. 7,5 για παιχτη που κανει την μιση δουλεια, εστω και αν την κανει καλα, δεν τα εδινα με την καμια.Αν δεν τους δουμε ολους αυτους να αγωνιζονται δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα....απο αυτους που εχω δει μεχρι τωρα ο Ναβαρο ειναι για το πουτσο,ο Μαρτινς εχει καποια καλα στοιχεια αλλα κανει κρα οτι ειναι εκτος αγωνιστικου ρυθμου,ο Ορτα δεν με εντυπωσιασε αλλα ειναι νωρις,ο Τσικινιο εδειξε πολυ καλυτερος στα λιγα λεπτα που επαιξε.
Ο Ναβαρο ειναι καλος οταν βρισκεται απεναντι απο τον τερματοφυλακα.Σε ολα τα αλλα παιρνει μηδεν.Δεν εχει πολυ ταχυτητα δεν πιεζει και δεν μπορει να δημιουργησει φασεις μονος του.Επιστρεφει και ο Ελ Κααμπι.Αν δεν τους δουμε ολους αυτους να αγωνιζονται δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα....απο αυτους που εχω δει μεχρι τωρα ο Ναβαρο ειναι για το πουτσο,ο Μαρτινς εχει καποια καλα στοιχεια αλλα κανει κρα οτι ειναι εκτος αγωνιστικου ρυθμου,ο Ορτα δεν με εντυπωσιασε αλλα ειναι νωρις,ο Τσικινιο εδειξε πολυ καλυτερος στα λιγα λεπτα που επαιξε.
Ο τυπος ειναι ανυπαρκτος στην επιθετικη αναπτυξη και αργος...με 3.5εκ πας και παιρνεις απιστευτο σεντερ φορ για τα Ελληνικα δεδομενα.Ουτε για πλακα δεν αξιζει τοσα...Ο Ναβαρο μεχρι τωρα εχει σταξει 3 παστελια. Αν μου σταξει τουλαχιστον αλλα 7-8 μεχρι το τελος εγω θα πήγαινα στην Πορτο να διαπραγματευτω την τιμη (7,5) να την κατεβασω στα 3-3,5 και ας επαιρνα λιγοτερο ποσοστο. Ας πουμε 70% της αξιας του παιχτη. Ωστε να τον εχω στην ομαδα οταν θα παίζει πιο κλειστα σε αγωνες και με μεγαλες μπαλιες σε συτον. Αν το κατάφερνα εχει καλως, αλλιως θα πήγαινα για αλλον. 7,5 για παιχτη που κανει την μιση δουλεια, εστω και αν την κανει καλα, δεν τα εδινα με την καμια.
Οι πεντε ειναι για να φυγουν. Το ιδιο και ο προπονητης. Που ξέρεις, ο επομενος μπορει να ειναι Ισπανος αρα παμε για κανα πενταρι με 8αρι Ισπανους ή Ισπανικης ρατσας γενικα.8 Πορτογάλοι στην ομάδα, πορτογαλος προπονητης....
Θα πάρετε Ιωαννίδη.....Ο τυπος ειναι ανυπαρκτος στην επιθετικη αναπτυξη και αργος...με 3.5εκ πας και παιρνεις απιστευτο σεντερ φορ για τα Ελληνικα δεδομενα.Ουτε για πλακα δεν αξιζει τοσα...