Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
Καλα, περιμενε και εσυ μην γινει και αυτος Ερναντες. Βλ. Μουτσοντριγκο.
Κατσε να ερθει πρωτα Ελ Βενιζελος και να ανακοινωθθει.
Και μολις ανακοινωθει (αν) να δουμε και τι παιχτης ειναι που μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια απο το 2020 με δαυτον σε καθε μεταγραφικη καλοκαιρι και χειμερινη περιοδο.
Έρχεται τώρα μίλαγα με τον χελ :tooth::tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Έρχεται τώρα μίλαγα με τον χελ :tooth::tooth:
Αν εγω τωρα πω οτι με τον Καμπραλ μπορει να μαγειρευτει η δουλεια ωστε να παρει η Σπορτινγκ τα λεφτά που θελει για Αλεξανδροπουλο αλλα ο βαζελος λιγοτερα απο τα οσα εχει να λαμβανει από μεταπωληση με ταχα μου αγορα με λιγοτερα απο τα ,4 για Αλεξανδροπουλο, τι θα μου πεις;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
Αν εγω τωρα πω οτι με τον Καμπραλ μπορει να μαγειρευτει η δουλεια ωστε να παρει η Σπορτινγκ τα λεφτά που θελει για Αλεξανδροπουλο αλλα ο βαζελος λιγοτερα απο τα οσα εχει να λαμβανει από μεταπωληση με ταχα μου αγορα με λιγοτερα απο τα ,4 για Αλεξανδροπουλο, τι θα μου πεις;
:confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
αδερφε ο τυπακος που πηραμε στο μπασκετ ειναι η απαντηση στο μπουρδελο τμημα που εχουμε στο ποδοσφαιρο....
γνωμη σου
Ετσι και τσαμπα μπορεί να βγει λαχείο,από τι στο κολοχανειο στο ποδοσφαιρο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
αδερφε ο τυπακος που πηραμε στο μπασκετ ειναι η απαντηση στο μπουρδελο τμημα που εχουμε στο ποδοσφαιρο....
γνωμη σου
Οταν βαδιζεις με ορθολογισμο και με αληθεια, τοσα μπορω να δωσω ή τοσα γουσταρω να δωσω για την ομάδα, οπως εχουν ξηγηθει εμμέσως οι Αγγελοπουλοι και ο προπονητης παρολα τα στραβά του δικαιωνεται σε μεγαλο βαθμο. Σε αντιθεση με το να κοιτας πως να ξεπλυνεις και πως να μπεις στο ματι των αλλων, η πρώτη περιπτωση σε δικαιωνει περισσοτερο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
Ετσι και τσαμπα μπορεί να βγει λαχείο,από τι στο κολοχανειο στο ποδοσφαιρο
ρε αδερφε τι τριμπουρδελο γιναμε εκει στην μπαλα????
ο αλλος παει και παιρνει με το τιποτα εναν παιχτη που ηδη τον αγαπησαμε και κανει ντεμπουτο σαν να πηραμε τον τον τζορνταν....στην μπουρδελομπαλα ενω ειπανε σταματησαν ολα θα παρουμε αλλους 7....βαρεθηκα και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!
εσυ που ξερεις....που εχει καλα κορνε????

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
ο αλλος παει και παιρνει με το τιποτα εναν παιχτη που ηδη τον αγαπησαμε και κανει ντεμπουτο σαν να πηραμε τον τον τζορνταν....στην μπουρδελομπαλα ενω ειπανε σταματησαν ολα θα παρουμε αλλους 7....βαρεθηκα και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!
Δεν κάνουν τα κορνε στην περίπτωση αυτη.

Τζατζικι χρειαζεται με μπολικο σκορδο. ΤΖΑΤΖΙΚΙ!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
Θέλει αδελφέ μεγάλο ξεκαθάρισμα αδελφέ το καλοκαίρι,αν δε βάλει μυαλό ο βαγγελας και πάρει και άλλες ομάδες και έχει παρατημένο τον Ολυμπιακό ας πάρει το καραπαπαρα και να πάνε να γαμηθουνε παρέα γιατί θα πέσει βουρδουλας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
Θέλει αδελφέ μεγάλο ξεκαθάρισμα αδελφέ το καλοκαίρι,αν δε βάλει μυαλό ο βαγγελας και πάρει και άλλες ομάδες και έχει παρατημένο τον Ολυμπιακό ας πάρει το καραπαπαρα και να πάνε να γαμηθουνε παρέα γιατί θα πέσει βουρδουλας
αδερφε δεν μου φτανει μεχρι το καλοκαιρι.....αυτο το ειπα περσυ
η δουλειες του βαγγελα δεν με νοιαζουν ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....
σου μεταφερω κουβεντες απο πασαλιμανι.....
βαρεθηκε μεχρι και ο ομιλος αιρετων
θα του γαμησουμε το σπιτι του χοντρου
αυτα που κρυβει με τον κουλη θα βγουν ολα στην φορα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
αδερφε δεν μου φτανει μεχρι το καλοκαιρι.....αυτο το ειπα περσυ
η δουλειες του βαγγελα δεν με νοιαζουν ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....
σου μεταφερω κουβεντες απο πασαλιμανι.....
βαρεθηκε μεχρι και ο ομιλος αιρετων
θα του γαμησουμε το σπιτι του χοντρου
αυτα που κρυβει με τον κουλη θα βγουν ολα στην φορα
Ετσι αδελφέ,εδώ ολόκληρο Κόκκαλη βρίζαμε και διώξαμε,στο χοντρο θα κολλήσουμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Ουτε το ξεκαθαρισμα ειναι λυση. Καθε δυο χρονια και μαλιστα σκαρτα δυο χρονια εχουμε και αλλη εντεκαδα. Ουτε αυτο ειναι λυση να αλλαζεις συνεχεια.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
Ουτε το ξεκαθαρισμα ειναι λυση. Καθε δυο χρονια και μαλιστα σκαρτα δυο χρονια εχουμε και αλλη εντεκαδα. Ουτε αυτο ειναι λυση να αλλαζεις συνεχεια.
Και τι να κάνουμε αφού τα εχει κανει γαμα τα ο χοντρος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
O Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.:wanker::alivedick:
Καλος ειναι αυτος;Δυνατος;:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Και τι να κάνουμε αφού τα εχει κανει γαμα τα ο χοντρος
Δεν είναι λύση το ξεκαθάρισμα ξανά λέω.

Το καλοκαίρι που έρχεται πάλι θα πάμε για έναν επιθετικό (Ναβάρο δεν θα αγοραστεί) πάλι για στόπερ (Καρμο αυτός κι αν δεν αγοραστεί) Ορτα τα ίδια, Αλεξανδρόπουλος τα ίδια, Ποντενσε παίζει και αυτός τα ίδια. Κι αν πουληθεί ο Εσε; Μέτρα πάλι πόσες μεταγραφές θέλουμε για την επόμενη χρονιά, χωρια τι άλλο θα χρειαστεί. Ειδικά αν δεν ανανεωσουν Φορτουνης και Μασούρας.
Και το χειρότερο θυ τα ρίξουν στον... νέο προπονητή ότι αυτά είναι τα θέλω του

ΥΓ. Την ψάχνει και για τρίτη μεταγραφή απόψε, εκτός από Καμπράλ και Βεζο. Κάποιον Ουριτς διαβάζω. 6αρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom