ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.231
- Πόντοι
- 5.006
ναι δεν έχουμε κανένα να παίξει σήμερα φαλ μιλου πετρουσεφΜοουζες Ράιτ προθερμαινεται...
ναι δεν έχουμε κανένα να παίξει σήμερα φαλ μιλου πετρουσεφΜοουζες Ράιτ προθερμαινεται...
Υπομονή μέχρι τον επόμενο αγώνα. Μπορεί να μην τραβήξει.Εκλεισε ο παικταρας!!!Συμβολαιο για ενα μηνα με οψιον για μεχρι το τελος της χρονιας.Μπαι αουτ 70 επαναλαμβανω ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ χιλιαδες ευρω!!!
Τετοιες μεταγραφες ουτε το Λαυριο και η Καρδιτσα!!
εχει και κινηση με τη μπαλα και γρηγορος.Υπομονή μέχρι τον επόμενο αγώνα. Μπορεί να μην τραβήξει.
Σε έχυσε στα μούτρα απόψε με το καλησπέρα σας.
Είναι και το παιχνίδι τέτοιο που βγαίνουν όλα σε όλους και το ότι και ο ίδιος πήγε καλά απόψε θα τον βοηθήσει ψυχολογικά. Θα τον δούμε και στα άλλα παιχνίδια. Η θέση είναι ορφανή για πολύ καιρό, θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα να εξελιχτεί.εχει και κινηση με τη μπαλα και γρηγορος.
ον θελω για 4αρι πισω απο μιλουτινωφ και να κατεβει ο πιτερς στο 3.Είναι και το παιχνίδι τέτοιο που βγαίνουν όλα σε όλους και το ότι και ο ίδιος πήγε καλά απόψε θα τον βοηθήσει ψυχολογικά. Θα τον δούμε και στα άλλα παιχνίδια. Η θέση είναι ορφανή για πολύ καιρό, θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα να εξελιχτεί.
Και εκεί παίζει. Πολλά μπορεί να προσφέρει. Να στρώσει κωλο στην δουλεια μονο και ο ίδιος.ον θελω για 4αρι πισω απο μιλουτινωφ και να κατεβει ο πιτερς στο 3.
Ωραίος σήμερα Μια χαρα,ο χελ γατα μεγάληΥπομονή μέχρι τον επόμενο αγώνα. Μπορεί να μην τραβήξει.
Οτι εισαι κουραδομαλακας και τσαμπα μαγκας εκ των υστερων το ξερουμε...στο θεμα μας τωρα εδειξε καλα στοιχεια σημερα αλλα παιζαμε με μια απο τις χειροτερες ομαδες της Ευρωλιγκα με ανυπαρκτους ψηλους.Θα τον δουμε και με την Μπαγερν οπου εκει υπαρχει ο Ιμπακα.Μακαρι να μας βγει λιρα εκατο οπως ειχε βγει καποτε ο Μακ Κισικ....Υπομονή μέχρι τον επόμενο αγώνα. Μπορεί να μην τραβήξει.
Που να παιξει 4αρι ρε μυρωδια χωρις σουτ;Πεταχτηκε και ο αρχιμυρωδιας ο σκατατζης να πει νεα μαλακια μετα την επικη μαλακια με τα 40 γκολ του Ελ Καμπι και Γιοβετιτς....Και εκεί παίζει. Πολλά μπορεί να προσφέρει. Να στρώσει κωλο στην δουλεια μονο και ο ίδιος.
Αλλος μυρωδιας απο εδω βγηκε να χαρει....πριν το παιχνιδι εκανε τη κοτουλα.Ωραίος σήμερα Μια χαρα,ο χελ γατα μεγάλη
Εγώ ρε κωλομπαρα είπα όταν τον πήραμε καλός δυνατός κτλ,εσύ άρχισες κωλομπαραΟτι εισαι κουραδομαλακας και τσαμπα μαγκας εκ των υστερων το ξερουμε...στο θεμα μας τωρα εδειξε καλα στοιχεια σημερα αλλα παιζαμε με μια απο τις χειροτερες ομαδες της Ευρωλιγκα με ανυπαρκτους ψηλους.Θα τον δουμε και με την Μπαγερν οπου εκει υπαρχει ο Ιμπακα.Μακαρι να μας βγει λιρα εκατο οπως ειχε βγει καποτε ο Μακ Κισικ....
Που να παιξει 4αρι ρε μυρωδια χωρις σουτ;Πεταχτηκε και ο αρχιμυρωδιας ο σκατατζης να πει νεα μαλακια μετα την επικη μαλακια με τα 40 γκολ του Ελ Καμπι και Γιοβετιτς....
Αλλος μυρωδιας απο εδω βγηκε να χαρει....πριν το παιχνιδι εκανε τη κοτουλα.
Ναι τον ειδες στον υπνο σου και ηξερες οτι ειναι καλος δυνατος...εσυ ρε μαλακα αμα βγαλουν ανακοινωση αυριο οτι πηραν εμενα θα μπεις να γραφες οτι ειμαι καλος και μεταγραφη δυναμιτης!Δεν γαμιεσαι να πουμε....Εγώ ρε κωλομπαρα είπα όταν τον πήραμε καλός δυνατός κτλ,εσύ άρχισες κωλομπαρα
Τον φαλ θες να πεις. Μιλουτινοφ ξέχασε τον για φέτος.. Στα πλέι οφ ίσως είναι κάπως έτοιμος.ον θελω για 4αρι πισω απο μιλουτινωφ και να κατεβει ο πιτερς στο 3.
Οτι εισαι μαλακας και μιλας με σιγουρια οτι ειναι σαπακια το ξερουμε επισης. Με αποτελεσμα να τρεχεις να πλυνεις τα μουτρα σου απο τα χυσια μετα.Οτι εισαι κουραδομαλακας και τσαμπα μαγκας εκ των υστερων το ξερουμε...στο θεμα μας τωρα εδειξε καλα στοιχεια σημερα αλλα παιζαμε με μια απο τις χειροτερες ομαδες της Ευρωλιγκα με ανυπαρκτους ψηλους.Θα τον δουμε και με την Μπαγερν οπου εκει υπαρχει ο Ιμπακα.Μακαρι να μας βγει λιρα εκατο οπως ειχε βγει καποτε ο Μακ Κισικ....
Που να παιξει 4αρι ρε μυρωδια χωρις σουτ;Πεταχτηκε και ο αρχιμυρωδιας ο σκατατζης να πει νεα μαλακια μετα την επικη μαλακια με τα 40 γκολ του Ελ Καμπι και Γιοβετιτς....
Αλλος μυρωδιας απο εδω βγηκε να χαρει....πριν το παιχνιδι εκανε τη κοτουλα.
Πάρε δυναμωτικο πρωινόΝαι τον ειδες στον υπνο σου και ηξερες οτι ειναι καλος δυνατος...εσυ ρε μαλακα αμα βγαλουν ανακοινωση αυριο οτι πηραν εμενα θα μπεις να γραφες οτι ειμαι καλος και μεταγραφη δυναμιτης!Δεν γαμιεσαι να πουμε....
Βρες που λεω οτι ειναι σαπακι και κερδισε μια δωρεαν λοβοτομη....σε αντιθεση με σενα και καποιους αλλους εγω σχολιαζω μονο οτι εχουν δει τα ματακια μου.Το σχολιο ηταν για το γεγονος οτι για αντικαταστατη Φαλ και Μιλουτινοφ πηγες να παρεις εναν παιχτη απο μια ανυπαρκτη Τουρκικη ομαδα με ρητρα 70 χιλιαδες ευρω.Οτι εισαι μαλακας και μιλας με σιγουρια οτι ειναι σαπακια το ξερουμε επισης. Με αποτελεσμα να τρεχεις να πλυνεις τα μουτρα σου απο τα χυσια μετα.
Ρε τι μπασκετοφατσα εισαι εσυ.Εκτος απο μπαλαδοφατσα.
Υπομονη... Μεχρι τον επομενο αγωνα. Μπορει να χαρεις.
Καλα, ηρεμησε τωρα. Ητανε μεγαλη η ψωλια, θα περασει.Βρες που λεω οτι ειναι σαπακι και κερδισε μια δωρεαν λοβοτομη....σε αντιθεση με σενα και καποιους αλλους εγω σχολιαζω μονο οτι εχουν δει τα ματακια μου.Το σχολιο ηταν για το γεγονος οτι για αντικαταστατη Φαλ και Μιλουτινοφ πηγες να παρεις εναν παιχτη απο μια ανυπαρκτη Τουρκικη ομαδα με ρητρα 70 χιλιαδες ευρω.
Αμα δεν καταλαβαινεις Ελληνικα ξεκινα απο αυτο...
Καλα, περιμενε και εσυ μην γινει και αυτος Ερναντες. Βλ. Μουτσοντριγκο.O Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.